Lydudstyr

Her finder du de bedste DJ controllers på markedet!

Controller, DJ Pult – Kært barn har mange navne! Redaktionen fra 4Sound.dk har lavet et samarbejde med DJ Morgan om at finde de bedste DJ pulte på markedet. Det har udmundet sig i 6 katagorier, hvor man roligt kan sige, at der er en pult til alle.

Hey! Tjek også vores artikel om de bedste tasker til DJ Controllere og udstyr.

Bedst i test – Pioneer XDJ-XZSe Pris
Mest Populære – Pioneer XDJ-RX2Se Pris
Bedste til prisen – Reloop Touch DJ ControllerSe Pris
Bedste til begynderen – Pioneer DDJ 200Se Pris
Bedste til den øvede – Pioneer DDJ 1000Se Pris
Bedste til den professionelle – Pioneer DDJ-RZXSe Pris

Bedst i test – Pioneer XDJ-XZ

Pioneer XDJ-XZ DJ pult med 4-kanalsystem

Bedst i test – Pioneer XDJ-XZ

I samarbejde med DJ Morgan, som er en kendt DJ på de danske klubber, har vi kåret den bedste DJ pult på markedet. Kåringen er taget på baggrund af pris, performance og holdbarhed.

Da DJ Morgan skulle vælge hans favorit pult var der dog ingen tvivl. Der var en pult der satte de andre til vægs.

“Jeg har igennem min lange DJ karrier haft ét brand jeg har svoret til, nemlig Pioneer. Det fejler aldrig, og alle effekterne er samlet ét sted. Min fortrukne pult er Pioneer XDJ-XZ, og det er selvfølgelig også den jeg har kåret, som den bedste i testen”
DJ Morgan, den ene del af duoen Energy Crew

Pioneer XDJ-XZ er et komplet DJ system, og er en pult, der er storebroderen til Pioneers anden meget populære DJ pult, nemlig XDJ-RX2.

Pioneer XDJ-XZ er bygget op omkring et fir-kanalssystem, hvor du kan kontrollere og styre op til fire tracks på samme tid. Dette giver mulighed for at forlænge og mixe så meget du overhovedet vil. Fir-kanalssystemet gør, at du både kan mixe via din laptop, men også bare via et USB-stik eller SD-kort. Pulten giver dig mulighed for at være fleksibel og få en club-følelse uanset hvilken lokation du står på.

4Sound.dk og DJ Morgan anbefaler kraftigt at bruge programmet Rekordbox som DJ Software til denne enhed. Rekordbox er et fleksibelt program, der kan bruges til stort set alle controllere, og som bruges til at styre controllerens input.

Udover at være et fir-kanalssystem, så er Pioneer XDJ-XZ udstyret med et 7″ touchskærm med QWERTY-søgning, hvilket også er brugt på nogle af Pioneers andre modeller. Dette giver mulighed for Rotary Selector, Track Filter, Shortcuts, Sound Colour FX og Beat FX.

Udover alle disse funktioner, så åbner performance pads også muligheden for, at kunne styre Samples, Hot Cues, Loops, Beat Jumps og meget mere. Du har altså alt hvad du skal bruge lige ved hånden.

Pioneer XDJ-XZ kan bruges både af den profesionelle DJ, som lever af sin musik, men også af den let-øvede DJ der ønsker at gøre noget ekstra ud af karrieren og skubbe sin karriere et skridt op og derved også spille til større events.

Pioneer XDJ-XZ har en lang række nye funktioner, som f.eks.:

 • NXS2 JOG hjul samt en JOG Adjust til at justere med
 • En skærm i JOG hjulet, som minder meget om den på DDJ-1000
 • fir-kanals mixer med mulighed for links på CH3 og CH4
 • Du får mulighed for Beat og Color effekter som på Pioneer DJM-900NXS2
 • Der er nu 2 Mikrofon inputs, som kommer med 3 bånds EQ
 • Ny forbedret Master Output med 3 bånds EQ
 • Ny og forbedret lyd kvalitet end på Pioneer XDJ-RX2
 • Kompatibel med Rekordbox DJ-software

Pioneer har valgt at bruge en lang række af deres eksisterende effekter i XDJ-XZ’eren, men har også tilføjet en del nye. Af effekter kan bl.a. Delay, Echo, Filter, Flanger, Phaser, Spiral, RiverB og Trans nævnes.

Specifikationer

Pioneer XDJ-XZ’s dimensioner er:

 • Bredde: 728 mm
 • Højde: 108 mm
 • Dybde 444 mm
 • Vægt: 9,1 kilo
 • Frekvens vidde: 20-20000 Hz
 • Forvrængning: < 0,0003 % (USB)

“Efter vi havde prøvet 5 forskellige controllere var der ingen tvivl om, hvilken jeg ville kåre til den bedste pult. Pulten er kompleks, men samtidig super simpelt. Den tillader alle niveauer og alle kunstnere at bruge den, da den kan lave det mest kompliceret mix, men også betjenes super simpelt.”
DJ Morgan

Redaktionen tilføjer efterfølgende, at med denne pult har du næsten den komplette løsning. Denne passer perfekt sammen med bl.a.nogle af de stands der er nævnt i linkede artikel.

Mest Populære – Pioneer XDJ-RX2

Pioneer XDJ-RX2 DJ controller, DJ Pult

Mest Populære – Pioneer XDJ-RX2

Der var ingen tvivl på redaktionen da 4Sound.dk medejer Benjamin Jørgensen skulle afsløre, hvilken controller der var den mest solgte på 4Sound.dk.

“Der var ingen tvivl om, hvilken pult der er den mest fleksible og populære hos os på 4Sound.dk. Det er klart Pioneer XDJ-RX2, da den tilbyder en controller til mange forskellige niveauer.”
– Benjamin Jørgensen, Medejer 4Sound.dk

Det er dog heller ikke til nogen overraskelse at netop Pioneer XDJ-RX2 er den mest populære på vores side. Det er et generelt billede der er malet på tværs af branchen. Mange branchefolk udvælger også denne, når der bliver talt om, hvilken pult de har haft deres ynglings momenter på.

Men hvad gør Pioneer XDJ-RX2 så god?

Pioneer XDJ-RX2 er et komplet DJ system, som oprindeligt kommer fra sin ekstremt populære forgænger Pioneer DXJ-RX. Disse har været flagskibene for Pioneer og er frontløberne i hele to-decks og to-kanals alt-i-en systemet, som er det mest brugte system man i dag kan få på markedet.

Pioneer XDJ-RX2 levere en komplet oplevelse uanset om du arbejder med computer, USB-stik eller SD-kort på destinationerne. NXS2-serierne fra Pioneer gør nemlig, at man er fleksibel på farten uanset input.

Hov, har du husket at tjekke tilhørende hardcase til dette produkt i vores linkede artikel?

Ligesom vores testvinder Pioneer XDJ-XZ har Pioneer XDJ-RX2 også en 7″ touchskærm med QWERTY-søgning, som også er på tidligere modeller CDJ-2000NXS2 og DJM-9000NXS2. Dette giver mulighed for Rotary Selector, Track Filter, Shortcuts, Sound Colour FX og Beat FX.

Pioneer XDJ-RX2 har også indbygget performance pads, som åbner muligheder for at tilføre nogle effekter til ens DJ-arbejde. her har du mulighed for flerdelt loop fordelt på blandt andet 1/4, 1,2 og 8 dele. Derudover kan du også sample dine helt egne signatur lyde ind, som du altid kan have ved hånden til at tilføre dit mix noget ekstra.

Så Pioneer XDJ-RX2 er altså controlleren til DJ’en der ønsker at hæve sig til det næste niveau med en alt-i-en løsning der altid levere til UG.

Ligesom med vores test vinder, så anbefaler vi kraftigt at bruge programmet Rekordbox som DJ Software til denne enhed. Rekordbox er et fleksibelt program, der kan bruges til stort set alle controllere, og som bruges til at styre controllerens input.

Specifikationer

Pioneer XDJ-XZ’s dimensioner er:

 • Bredde: 728 mm
 • Højde: 108 mm
 • Dybde 444 mm
 • Vægt: 9,1 kilo
 • Frekvens vidde: 20-20000 Hz
 • Forvrængning: < 0,0003 % (USB)

Bedste til prisen – Reloop Touch DJ Controller

Reloop Touch DJ Controller, DJ Pult

Bedste til prisen – Reloop Touch DJ Controller

I en helt anden prisklasse finder vi budget-testvinder fra Reloop. Reloop er kommet med deres nye Touch controller, som gør controllere til alle-mands-eje. I denne pult får en revolutionerende teknologi til en brøkdel af, hvad de andre controllere på markedet koster. Reloop har med andre ord sparket døren ind, til controller markedet og er kommet for at blive.

Reloop’s Touch Controller er udarbejdet i samarbejde med VirtualDJ og tilbyder en fed kombination af fleksibilitet og komfort, som der ikke er set på VirtualDJ baserede controllere før. De andre controllere når rent ud sagt ikke Reloop Touch til sokkeholderne.

Reloop touch er ligesom Pioneer’s systemer udviklet med en 7″ Performance Controller. Denne giver mulighed for at kontrollere XY-effekterne samt browse igennem biblioteket super hurtigt. Udover biblioteket kan også playlists og mapper ses fra denne touch skærm.

Skærmen bruges også til indstillinger af pulten, her blandt andet in- og output mm. Sporene kan også ses her, så du kan følge BPM samt sangenes udvikling i real time.

Det er også på denne touch skærm, at Performance Pad’s indstilles. Reloop Touch kommer nemlig med 16 justerbare pad’s, der kan benyttes til blandt andet Beat Loops, Beat Jumps, Samples, Hot cues og meget andet.

Reloop lavede verdens første DJ Controller med Touch med denne version. VirtualDJ og Reloop har altså revolutioneret controller verdenen med deres Reloop Touch.

Du har nu mulighed for med denne version, at tilpasse dine egne indstillinger ind i en controller og tage den med dig over alt. Den tilbyder fleksibilitet, stabilitet og performance fra aller øverste hylde.

Reloop Touch tilbyder samtidig funktioner der ikke er set før, som f.eks. integreret video mix funktion samt organisering af mediebibliotek med træk og slip funktion.

Controlleren tilbyder også en speciel fir-spors løsning med klub mixer layout, kombineret med EQ / filter sektion. Dette gør, at dine mix med garanti kommer til at sidde lige i skabet. Derudover er der også en PAD-Mode knap og mulighed for split mode-funktion også.

Med andre ord – Reloop Touch er den ideele DJ pult til den begyndende DJ der ønsker at øve sig endnu mere og sætte sit eget præg sangene, remix’ og mashups. Reloop Touch giver mulighed for at skabe din egen karriere og danne byggestene for noget der kan arbejds videre på til endnu større jobs.

Specifikationer

Reloop Touch DJ Controller’s dimensioner er:

 • Bredde: 594 mm
 • Højde: 73 mm
 • Dybde 377 mm
 • Vægt: 3,7 kilo

Bedste til begynderen – Pioneer DDJ 200

Pioneer DDJ 200 controller, DJ Pult

Bedste til begynderen – Pioneer DDJ 200

I klassen – Bedste DJ controller til begyndere har vi valgt Pioneer DDJ 200. Pioneer DDJ 200 er selvskabets controller til de små private fester. Pioneer DDJ 200 er en super god begynder-pult, da den tilbyder de basiske DJ færdigheder, men uden at fylde særlig meget og derudover heller ikke veje særlig meget.

Pioneer DDJ 200 kan dog også bruges af den erfarne DJ, som har styr på deres færdigheder, som hvor setuppet ikke tillader at have det helt store udstyr med. Med Pioneer DDJ 200 er man dog afhængig af en computer, da denne ikke er udstyret med en tilhørende skærm.

Controlleren er en multi-app DJ controller, hvor du blandet andet kan bruge din spotify konto eller anden streaming tjeneste til at styre musikken. Dette er en af de første smartphone og iPhone kompatible DJ controllere, der tilladder at privat festen ikke står uden en DJ.

Pioneer DDJ 200 er et økonomisk alternativ til den begyndende DJ der skal lære føling med hvordan man mixer, fader og laver mashups. Dette kan trænes igennem controlleren der blandet også tillader beat loops, samples og meget mere.

Specifikationer

Reloop Touch DJ Controller’s dimensioner er:

 • Bredde: 378 mm
 • Højde: 48,2 mm
 • Dybde 208 mm
 • Vægt: 1,2 kilo

Bedste til den øvede – Pioneer DDJ 1000

Pioneer DDJ 1000, DJ pult

Bedste til den øvede – Pioneer DDJ 1000

Controlleren til den let-øvede DJ skal helt klart være Pioneer DDJ 1000. Denne pult tager udgangspunkt i tidligere nævnte Pioneer DDJ 200, dog med en del flere funktioner og muligheder for at gøre dine mix endnu bedre og tilføje endnu flere effekter til det.

Pioneer DDJ 1000 kører et fir-kanalssystem, hvor du virkelig kan udfolde dine mix samt udforske mashup-verdenen. Pioneer DDJ 1000 er overbygningen til vores bedste begynder pult med den overbygning, at du nu har mulighed for at mixe op til 4 spor på én gang.

Dog ligesom Pioneer DDJ 200 er du her afhængig af en computer, da controlleren ikke er udstyret med en 7″ skærm der viser de aktive tracks samt waves.

Pioneer DDJ 1000 er udstyret med et CDJ og DJM funktioner, som gør, at overgangene mellem de forskellige sange er utroligt nemme at controllere.

Pioneer DDJ 1000’s layout er ligesom de tidligere nævnte Pioneer controllere med udgangspunkt i flagskibet fra NXS2-serien, hvor man får et utroligt professionelt udseende i ens controller.

Fordelen ved Pioneer DDJ 1000 er dog, at i midten af turning tracks har du din track information, hvor der bl.a. står de gældende BPM samt sanglængde og hvor meget der er spillet af sangen.

Pioneer DDJ 1000 har fået tilføjet en del nye effekter sammenlignet med tidligere modeller. For at være helt præcis er der tale om 14 nye. Herunder bl.a. Phaser, Echo, Reverse, RiverB og mange flere.

Pioneer DDJ 1000 er controlleren til dig, som ønsker en udvidet DJ løsning, hvor dine mixes, mashups og overgange er nogle der vil blive ligget mærke til. Du får mulighed for at skabe dit helt eget og sætte dit eget præg på den musik du spiller til de helt store show.

Specifikationer

Reloop Touch DJ Controller’s dimensioner er:

 • Bredde: 708 mm
 • Højde: 73 mm
 • Dybde 361 mm
 • Vægt: 6 kilo

Bedste til den professionelle – Pioneer DDJ-RZX

Pioneer DDJ-RZX, DJ Pult

Bedste til den professionelle – Pioneer DDJ-RZX

Til sidst, men ikke mindst, slutter vi af med toppen af poppen. Den absolutte bedste DJ pult på markedet, men også den DJ pult der koster mest. Denne DJ pult er brugt at kunstnere som blandet andet Don Diablo, Skrillex og Martin Garrix.

Pioneer DDJ-RZX har alt hvad du nogensinde kommer til at få brug for i en DJ controller og meget mere. Det er et professionelt DJ setup der både kan bruges til private arrangementer, men også på de helt store scener til at lave de bedste remixes i verden.

Pioneer DDJ-RZX er udstyret med alt det vi kender fra blandet andet CDJ og DJM-serien, hvor du får de store JOG-hjul samt flerfarvet performance pads til at tillægge dine sange en lang række effekter.

Pioneer DDJ-RZX’s fir-kanalssystem har sin helt egen sample sektion, hvor du kan styre Beat sync, kvantisering og trum for sampler. På denne enhed får du desuden også 3x 7″ touch skærme, som giver dig real time information om sangnes titler, BPM og viser hvordan sporenes waves er, samt personligt gemte loops og hot cues. Du har altså det hele lige ved hånden og behøver ingen eksterne enheder for at have det perfekte setup.

Pioneer DDJ-RZX tillader dig også, at tracke på dine x- og y-akser direkte i real time på dit display, uden at du behøver at se dette på din computer. Dette kan man bruge til blandet andet at tilføje FX og justere parametre med.

Noget helt unikt ved Pioneer DDJ-RZX er også, at du kan redigere i video på de 3x 7″ videoskærme. Derfor følger der også med, til din Pioneer DDJ-RZX pakke, en licensnøgle til Rekordbox Video, så du kan påbegynde dette med det samme.

Alt i alt er der altså tale om en DJ pult der giver dig alle de muligheder du skal bruge for at kunne performe. Det er en pult der bliver brugt på de største scener, af de største personer, og derfor også klart anbefalelsesværdig til den professionelle DJ der lever af sit arbejde.

Pioneer DDJ-RZX har hvertfald fået redaktionens opmærksomhed igennem dette forløb, og får derfor også artiklens topkarakter. Dog er prispunktet så højt, at den kun anbefales til den profesionelle DJ der lever af det.

Specifikationer

Reloop Touch DJ Controller’s dimensioner er:

 • Bredde: 945 mm
 • Højde: 119,7 mm
 • Dybde 547 mm
 • Vægt: 15,9 kilo

Opsumering

Der findes en DJ pult / controller til alle former til DJ’s. Find den der passer til den tid og ambition der bliver lagt i det, og ban’ dig langsomt vej op igennem rækkerne til du en dag står på den helt store scene!

4Sound.dk vil gerne give en stor tak til DJ Morgan for at have hjulpet os med at kåre den bedste DJ pult på markedet, samt alle under katagorierne i denne artikel. Husk at tjekke vores arikler ud om transporttasker og hovedtelefoner for at finde det perfekte udstyr til dit næste show.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Stemmer)
Rating0
Det har folk sagt... Efterlad en anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Godkendt
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Efterlad en anmeldelse

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Tilføj en kommentar...