Lys & Effekter

De bedste diskolys – find den perfekte belysning til din fest

diskolys

Indhold

Diskolys er en essentiel del af ethver diskoteks setup samt også til den lille privatfest. Der er ikke noget, som diskolys der kan pifte en stemning op og skabe den perfekte stemning og fest. Vi fra Rytmen.dk har lavet en oversigt over nogle af de diskolys der er på markedet, hvori du blandt andet finder nogle disko lys, billige diskolys, teaterspots og meget mere.

BEDST I TEST – Ibiza Astro Moving HeadSe pris
MEST POPULÆRE – Ibiza 2-i-1 DiscolysSe pris
NYHED – Redshow BAS-20 bluetooth højttalerSe pris
POPULÆR I UDLANDET – Redshow MUL-55 LED multi-lyseffektSe pris
DEN SMARTE – Skylit ALL BLIND lyseffektSe pris
ARTISTER ANBEFALER – Ibiza LED Lysbar + Laser og StrobeSe pris
DEN BILLIGE – Ibiza Mini Firefly LaserSe pris
REDAKTIONENS UDVALGTE – Cameo HYDRABEAM 4000 RGBWSe pris
TIL DEN FARVERIGE FEST – Cameo ROTOFEVERSe pris
TEATERSPOT 1 – Atomic Pro Teaterspot Scala 200Se pris
TEATERSPOT Pakke – Atomic Pro Teaterspot pakkeSe pris

BEDST I TEST – Ibiza Astro Moving Head

Ibiza Astro Moving Head

BEDST I TEST – Ibiza Astro Moving Head

I vores store test af diskolys har vi valgt at fremhæve Ibiza’s Astro serie, hvor lampen Moving Head har vundet vores bedst i test. Lampen har vundet bedst i test, da det er en super fleksibel og alsidigt løsning til diskolys. Alsidigheden kommer i, at denne lampe har mange forskellige indbyggede farver, men samtidig er den også roterbar, så den kan sprede farverne ud i alle afkroge af lokalet til festen. Hvis du kombinere et par stykker eller fire af disse, så har du et super fedt setup, hvor der er levende lys og fest til dit arrangement. Dette kan kombineret i et komplet setup med både et fedt DJ rack og røgmaskine for et komplet setup.

Hey! Har du læst vores artikler om henholdsvis DJ stands og racks, men også vores artikel om røgmaskiner?

MEST POPULÆRE – Ibiza 2-i-1 Discolys

Ibiza 2-i-1 Discolys

MEST POPULÆRE – Ibiza 2-i-1 Discolys

Det mest populære diskolys på markedet er Ibiza’s 2-i-1 diskolys løsning. Denne løsning er ekstremt populær, da prisen på denne lampe er meget billig, samtidig med, at du får rigtig meget lys for pengene. Lampen har nemlig en 2-i-1 løsning, hvor der kommer lys fra midten af lampen kombineret med nogle små LED spots udenom center-lyset, som giver en super fed effekt til alle shows.

Udover at være et billigt diskolys, så er dette lys også nemt at montere. Det kan monteres på stortset alle overflader, hvilket gør lampen fleksibel. Derudover er den nem at betjene, og kan betjenes af stort set alle personer.

NYHED – Redshow BAS-20 bluetooth højttaler

NYHED – Redshow BAS-20 bluetooth højttaler

Vi har valgt at tage denne splinternye lampe med fra Redshow med deres BAS-20 Bluetooth model, der er en kombineret højtaler og diskolys. Det fede ved denne anordning er, at enheden både er en højtaler, men det er også et diskolys i ét. Udover at være en højtaler og diskolys i ét, så kombinere lyset også en effekt der gør, at lys og lyd passer sammen. Lyset tilpasser sig nemlig musikken, så det skaber en effekt af lys og lyd der arbejder sammen.

Lampen er ikke ment til at være til store setups, men er mere ment til værelset, hvor man tilkobler sin telefon med bluetooth til højtaleren, hvorefter du afspiller dine ynglings sange på denne højtaler, og herefter tilpasser lyset sig til dine ynglings sange. Det er perfekt til julegave eller fødselsdags gaven, til barnet der har alt og ikke ved hvad de ønsker sig. Det kan starte en fedt på ethvert børneværelse.

POPULÆR I UDLANDET – Redshow MUL-55 LED multi-lyseffekt

POPULÆR I UDLANDET – Redshow MUL-55 LED multi-lyseffekt

Én af de populærer diskolys i udlandet er Redshow’s MUL-55 LED multi effekt diskolys. Denne er utroligt populær, da lampen besidder utroligt mange forskellige effekter og muligheder, som man sjældent ser samlet på ét sted. Lampen kan blandt andet både lave strobe lys, diskolys og en derby effekt, hvilket gør den alsidig i forhold til mange lokationer. Lampen er ofte anvendt på klubber, diskoteker, natklubber eller til mindre band setups, da man som nævnt, får mange effekter samlet i ét lampe. Derfor er denne lampe også populær hos mindre kunstnere, der har brug for et let transportabelt lysshow.

DEN SMARTE – Skylit ALL BLIND lyseffekt

DEN SMARTE – Skylit ALL BLIND lyseffekt

Som det smart diskolys har vi valgt at tage dette Skylit ALL BLIND element til lyseffekter med, da det er super smart til DJ’en eller bandet der skal bruge et fedt lys show til deres koncert. Skylit’s ALL BLIND element er en matrix blinder, hvis primære funktion er, at sende et hvidt lys ud der ‘blinder’ folk, og skaber en club-agtig effekt for tilskueren. Dog er dette element også set brugt andre steder end til koncerten, nemlig på for eksempel på klubben eller sågar til udstillingsvinduer, da der ligger mange fede effekter og venter her.

ARTISTER ANBEFALER – Ibiza LED Lysbar Moonflower + Laser og Strobe

Ibiza LED Lysbar Moonflower + Laser og Strobe

ARTISTER ANBEFALER – Ibiza LED Lysbar Moonflower + Laser og Strobe

Vi har udspurgt en lang række danske artister, om der var noget diskolys, som de kunne anbefale folk at købe. Der kom en lang række forskellige svar, men ét af dem der gik igen, var denne LED Lysbar fra Ibiza. Det kommer fra deres serie der hedder Moonflower og består af blandt andet en LED lysbar, en laser og strobe lys. Som det ses på billedet, så består hele denne pakke af ovenstående, hvor du får et stativ hvorpå der er monteret fire lamper der kan styres fra blandt andet DMX. Dette er det perfekte nybegynder setup, hvor du får rigtig meget forskelligt for pengene, og hvor der samtidig er alt du skal bruge til et semi professionelt setup.

DEN BILLIGE – Ibiza Mini Firefly Laser

DEN BILLIGE – Ibiza Mini Firefly Laser

under kategorien diskolys ligger der også blandt andet laser lysene. Laser lys er blevet kult blandt de store DJ’s, da det skaber en helt fantastisk effekt, hvor der bliver bredt laser lys ud over publikum i takt til musikken. Vi har i den billige kategori kigget på denne Mini Firefly laser lampe fra Ibiza, der laver hunrede vis af laserstråler i henholdsvis grøn og rød. Dette skaber en fantastisk effekt både på klubben, men også til private shows, hvor DJ’en kan lege med lyset og stemningen blandt publikum.

REDAKTIONENS UDVALGTE – Cameo HYDRABEAM 4000 RGBW

REDAKTIONENS UDVALGTE – Cameo HYDRABEAM 4000 RGBW

Vi på redaktionen i Rytmen.dk har valgt at tage denne diskolys’ bar med i denne store artikel om de bedste diskolys på markedet, da man i dette lys fra Cameo i deres serie fra HYDRABEAM 4000, får et uovertruffent lys system der kan bruges af alle, uanset om man er professionel eller ej. Dette lys system er ideelt, da det er super hurtigt til at reagere, samtidig med at lamperne på systemer er roterbarer og kan rotere ekstremt hurtigt. Dette skaber en dynamisk og levende effekt, hvor tilskueren føler at showet bliver levende og bevægeligt.

Dette system skaber en næsten komplet løsning, da lysene både kan virke uafhængigt af hinanden, sammen med hinanden, men de kan også cross fade hinanden og skabe en effekt sammen. Baren som de sidder på er forholdsvist stor, så de afdækker et stort område, men lyskilden er også rigtig kraftig, hvilket skaber en fabelagtig effekt på dansegulvet.

TIL DEN FARVERIGE FEST – Cameo ROTOFEVER

TIL DEN FARVERIGE FEST – Cameo ROTOFEVER

Denne ROTOFEVER fra Cameo har vi valgt at fremhæve som lampen der skaber den farverige fest, da det er en lampe lidt i sin egen kategori. Lampen minder lidt om en gammeldags diskokugle, men så igen, overhovedet ikke. Lampen er udstyret med en masse LED lys rundt om lampens kugleformen udseende, hvorpå der er en lang række forskellige farver der kan udspille sig i dette. Når denne monteres i loftet og sættes i gang skaber det en diskokugle lignende effekt, men blot lidt mere moderne og professionelt. Det skaber et levende og dynamisk danskegulv og er primært beregnet til klubber eller diskoteker, men kan også bruges på scenen til at skabe en disko eller funk effekt blandt publikum.

TEATERSPOT 1 – Atomic Pro Teaterspot Scala 200

TEATERSPOT 1 – Atomic Pro Teaterspot Scala 200

I kategorien for teaterspots har vi valgt at tage dette med fra Atomic. Teaterspottet bliver brugt på en lang række både professionelle og amatør teatre, hvor det agere enten stille stående spot eller følgespot. Lampen er utroligt alsidigt og giver et kraftigt lys, som kan bruges i mange sammenhæng. Lampen er ikke så roterbar som mange af de andre lamper vi har kigget på i denne artikel, men dette er heller ikke formålet for et teaterspot. Lampen kan reguleres, så der kan bruges op til fire forskellige farver i opsætningen. Disse er utroligt nemme og simple at montere på lampen.

TEATERSPOT Pakke – Atomic Pro Teaterspot pakke

TEATERSPOT Pakke – Atomic Pro Teaterspot pakke

Som mange indenfor branchen ved, så er ét teaterspot sjældent nok. Derfor har vi også valgt at fremhæve denne pakkeløsning, hvor du får ikke bare ét spot med, men 4 spots i alt. I denne pakke får du altså 4 styks af ovenstående Atomic Pro Teaterspots med til en fordelagtig pris, hvor der spares lidt. Med disse lamper har du altså et komplet setup til dit amatør teater, eller til teatersalen der mangler det perfekte lys.

Udover at få lamperne med får du også en Cobra universal taske med, hvori du kan opbevare lamperne hvis du skal transporteres fra A til B, eller hvis de skal gemmes væk efter brug. Tasken er super praktisk og er polsteret med foret indmad, så det beskytter lamperne ekstra meget, når de opbevares eller gemmes væk.

Her finder du lamper til scenebelysning

Vi har desuden i denne artikel valgt at lave et link direkte til alt den scenebelysning der kan tilkøbes ud fra hvad man som arbejdsplads står og mangler. I linket finder man blandt andet nogle af de beskrevede teater spots, men man finder også dedikerede profilspots, følgespots, barn doors og store teater lys pakker, hvor man får en komplet pakkeløsning med alt hvad man skal bruge til sit teater.

Vi i Rytmen.dk anbefaler at man kigger nærmere på de forskellige spots og finder en god samlet pakkeløsning, hvor man har alt hvad man skal bruge. Specielt i pakkeløsninger på siden er der mange penge at spare i de forskellige pakker, så de er værd at kigge en ekstra gang på.

Belysning er noget af det vigtigste, når der skal skabes en særlig atmosfære eller oplevelse. Særligt når mørket falder på, eller vi bevæger os ind i et mere dunkelt møde- eller spillested (For eksempel til en koncert eller en fest), betyder lyset meget for, hvordan hele stemningen påvirker os og bringer os i det rette humør.

Fordi lys betyder så meget, er det også en god idé at vide, hvad du har behov for, inden du køber det. Netop derfor har vi lavet denne guide, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvad den bedste løsning af lys er til dit behov.

Vi lægger ud med de tre bedste. Top 3 bedste diskolys er anbefalet af eksperter på området fra SoundstoreXL.dk.

Chat med en lyd- og lysekspert her.

Discolys – her er de tre bedste

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i belysningen, når du skal holde en fest eller gerne vil give et rum eller område en mere spændende atmosfære. Derfor har vi lagt ud med at fremhæve de tre bedste på markedet lige nu.

Ibiza 2-i-1 Discolys – bedst til prisen

Ibiza 2-i-1 Discolys

Her er der tale om en fantastisk to-i-en lampe fra Ibiza, som nemt kan lyse godt op til en festlig lejlighed. Den kan blinke i takt til musikken og kan projektere både farverige mønstre og mere traditionelle lysbjælker på vægge, gulv og loft. Der er indbyggede automatiske lysprogrammer, og du kan desuden nemt koble den op til din DMX (Lyspult). Der medfølger en praktisk fjernbetjening, så du ligeledes let kan styre funktionerne på afstand. Denne diskolampe giver utroligt meget værdi for pengene og er derfor kåret som bedst til prisen.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Bedst til prisen!
 • To-i-én lampe
 • Projekterer både mønstre og lysbjælker
 • Kan let kobles til lyspult
 • Praktisk fjernbetjening medfølger

AFX Dynamic LZR 3IN1 – bedste funktioner

AFX Dynamic LZR 3IN1

Dette diskolys er helt fantastisk på grund af de mange forskellige funktioner, du automatisk har adgang til. AFX Dynamic LZR har hele tre forskellige effekter: Du får den lækre gobo-effekt, som er de let genkendelige og festlige mønstre, der kan projekteres, og samtidig får du også strobelys og laser effekter.

Der er hele 9 indbyggede shows i denne alsidige diskolampe, og du kan desuden også styre den manuelt med den praktiske fjernbetjening som medfølger. På grund af de mange effekter og den stærke pris kåres denne lampe som valget med de bedste funktioner.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Bedste funktioner!
 • Gobo effekt
 • Strobelys effekt
 • Laser effekt
 • 9 indbyggede shows
 • Fjernbetjening medfølger

Ibiza laser + LED lyseffekt – bedste kombinationsløsning

Ibiza laser + LED lyseffekt

Dette diskolys fra Ibiza tilbyder en utrolig god kombinationsløsning til dig, som gerne vil kunne flere forskellige ting med dit diskolys, men måske ikke har råd eller plads til at købe mange forskellige lamper. Her får du en imponerende hvid astro-effekt, som leder tankerne hen på en smuk nattehimmel, og samtidig får du også strobelys og rød og grøn laser.

Den kan både køre på automatiske programmer eller blinke i takt til musikken, og en praktisk fjernbetjening medfølger. En virkelig alsidig lampe, der her kåres som bedste kombinationsløsning. 

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Bedste kombinationsløsning!
 • Fantastisk kompakt, men masser af lysoplevelse
 • Astro-effekt
 • Strobelys
 • Laser effekt i grøn og rød
 • Fjernbetjening medfølger

Diskolys til fest

Til en god fest hører nu engang fantastisk belysning, som kan bringe alle gæster i den helt rigtige feststemte sindstilstand. Her er nogle af de bedste bud på herligt diskolys til den festlige lejlighed.

Ibiza Roller LED – perfekt til en farverig aften

Ibiza Roller LED

Her er igen en utroligt veldesignet lampe fra Ibiza, som giver dig masser af effekt uden at optage for meget plads. Der er tale om en smart spejlrulle, som kaster masser af fantastiske lysstråler ud i lokalet.

Samtidig er der indbygget RGBW farvemix (Red Green Blue White), så du har mulighed for at skabe en vidunderlig farverig og smuk lysoplevelse. På grund af den kompakte størrelse kan den både stå på gulvet eller monteres i truss.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Skøn til den farverige lysoplevelse
 • Spejlrulle for masser af lysstråler
 • Kan skifte mellem forskellige farver
 • Kan stå på gulvet eller sættes op i truss
 • Kan styres gennem DMX (Pult) eller køre på autoprogrammer

Ibiza dobbelt roterende LED lyseffekt – perfekt til børnefødselsdagen

Ibiza dobbelt roterende LED lyseffekt

Denne dobbelt roterende lampe fra Ibiza kan give utroligt stor effekt på trods af sin lille størrelse. Faktisk vejer denne lampe kun 2 kg., og kan derfor nemt installeres stort set, hvor du ønsker det. Den er absolut ideel til børne- eller ungdomsfesten og ville samtidig kunne give lækkert baggrundslys i et hobby- eller aktivitetsrum. De gennemsigtige bolde roterer begge to, og udsender skønne lysmønstre med RGB farveblanding (Red Green Blue). Boldene kan enten rotere automatisk eller i rytme til musik, som bliver afspillet tæt på, og rotationshastigheden er desuden justerbar. 

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Lille lampe med stor effekt
 • Roterende bolde med RGB farvemix
 • Justerbar rotationshastighed
 • Kan rotere automatisk eller i takt til musik
 • Perfekt til børne- eller ungdomsfesten
 • Skøn belysning til aktivitetsrum i hjemmet

Eurolite LED MFX-7 Action ball – ideel til vilde fester

Eurolite LED MFX-7 Action ball

Hvis du drømmer om en lidt federe fest, hvor der for alvor er knald på, så bør du overveje dette diskolys fra Eurolite. Her får du virkelig meget lys fra en ganske lille lampe. For eksempel får du ubegrænset panorering og tilteeffekt, hvilket betyder, at lampens lys kan nå hele vejen rundt i et lokale ganske nemt, hvilket sikrer en stor effekt.

Du kan derfor med fordel montere den på en truss for en overvældende lysoplevelse, men lampen kan også blot stå på gulvet. Hver LED kan styres manuelt, og du har derfor nærmest ubegrænset justeringsmuligheder.

Den kan enten køre automatisk eller følge rytmen fra musik, og desuden har den fuzzy lydkontrol, hvilket betyder, at den fortsætter i perioder uden musik. Den kan nemt tilsluttes DMX og kan skifte mellem 100 og 240 volt strømforsyning.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Spækket med herlige lyseffekter
 • Utroligt alsidig 
 • Imponerende justerbar
 • Ubegrænset panorering og tiltefunktion
 • Kan installeres på gulv eller i truss
 • Kan skifte mellem 100 og 240 volt

AFX 9 BeamFX lyseffekt – fantastisk alsidig lysoplevelse

AFX 9 BeamFX lyseffekt

AFX 9 BeamFX kan tilbyde dig et nærmest uovertruffen lysshow. Der er her tale om en smart trekantet lampe, hvor der er installeret tre 12 Watt LED pærer på hver side. Lampen kan monteres i truss og roterer, og samtidig kan panelerne med LED pærerne panorere.

Det betyder, at du kan opleve nogle usædvanligt fede lyseffekter med netop denne lampe. Samtidig er der RGBW farvemix, hvilket betyder, at du er sikret en utrolig farverig og meget alsidig lysoplevelse.

For eksempel kan det give stor effekt at installere to af disse i en truss tæt på hinanden. Du kan styre denne lampe enten gennem din lyspult eller blot lade dem køre deres automatiske programmer, som er indbyggede.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Unik lampe med stor effekt
 • 9 gange 12 Watt LED pærer fordelt på tre paneler
 • Hvert panel kan panorere
 • Lampen kan rotere
 • RBGW farvemix
 • Kan tilsluttes DMX eller køre indbyggede programmer

Ibiza Lys-pakke XXL – komplet pakke til de små fester

Ibiza Lys-pakke XXL

I denne smarte kombinationspakke fra Ibiza får du lidt af det hele. Du får en lysbar med RGB-lamper og laser, og en lysbar med RGB-lamper og Moonflowers (En særlig type lampe, der udsender flere lysstråler på en gang).

Herudover får du også to stativer, som du kan installere dine lamper på, og en røgmaskine, hvor der medfølger 5 liter væske. Denne kombinationspakke kan nemt pakkes ned og transporteres i en bil, og er ideel til de mindre fester eller til det nyopstartede band.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Skøn kombinationspakke med lidt af hvert
 • Perfekt til små fester eller private koncerter 
 • Lysbar med RGB-lamper og laser
 • Lysbar med RGB-lamper og Moonflowers
 • To stativer medfølger
 • Røgmaskine med 5 liter væske medfølger

Diskolys pære – hvorfor er LED så populært?  

Når du skal vælge det rette lys, er der mange forskellige slags at vælge mellem, og en af de store forskelle er, hvilken type af pærer de bruger. Særligt de sidste par år er LED-belysning blevet populært – også inden for diskolys. Derfor bringer vi nogle af de bedste diskolamper med LED-pærer.

Ibiza Spider lyseffekt – fede effekter og lang levetid

Ibiza Spider lyseffekt

Denne Ibiza Spider er en skøn lampe med masser af fede effekter og desuden en lang levetid. Her er der tale om et trekantet diskolys med et panel med tre pærer på hver side. Hvert panel kan panorere og lampen kan desuden rotere hele vejen rundt om sin egen akse.

De kraftige og innovative CREE LED pærer giver dig en ufattelig lang levetid på mere end 50.000 timer. Der er lækre indbyggede og musikstyrede programmer, så du nemt kan komme i gang med at danse i takt til musikken.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Kraftig lampe med imponerende lysshow
 • Panorering i hvert pære-panel
 • Lampen kan rotere om egen akse
 • CREE LED pærer for lang levetid
 • Indbyggede og musikstyrede programmer

Ibiza LED diskokugle RGBW – nem at betjene!

Ibiza LED diskokugle RGBW

Hvis du synes, at der er en særlig magi over en diskokugle, bør du tage et ekstra kig på denne sag fra Ibiza. Den er udstyret med en mulighed for dobbelt lyseffekt og kan give dig både gobo-effekt og lysbjælker. De mange linser og den indbyggede RBGW farvemixer skyder imponerende mange lysstråler ud på både gulv, vægge og lofter. Mulighederne for betjening er mange, og du kan vælge at lade den køre på automatiske programmer, bruge lydaktivering, tilslutte den din lyspult eller styre den med den medfølgende fjernbetjening.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Traditionel diskokugle med nye effekter
 • Dobbelt effekt: Gobo og lysbjælker
 • RBGW-farver
 • De mange linser betyder utrolig stor effekt
 • Kan styres med lydaktivering, lyspult eller medfølgende fjernbetjening

Eurolite LED MFX-7 Ball – letvægter med stor effekt

Eurolite LED MFX-7 Ball

Igen er der tale om lidt af en sensation fra Eurolite, som virkelig formår at skabe stor effekt i et meget kompakt diskolampe. Den har ubegrænset panorering, hvilket kan give dig lys i hele lokalet uden problemer. Den skyder fantastiske farverige lysbjælker afsted, og har desuden et flimmerfrit output for en ekstra god lysoplevelse.

Både stående og hængene installation er mulig, og du kan således skifte mellem at have den på gulvet eller monteret i en truss. Du kan også have en lampe hvert sted for maksimal effekt på meget lidt plads. Den er desuden ventilatorkølende, så du ikke skal blive bekymret for overophedning.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Imponerende effekt fra meget kompakt lampe
 • Kan stå på gulvet eller monteres hængende
 • Ubegrænset panorering
 • Flimmerfrit output
 • Ventilatorkølende

Diskolys batteri

Hvis du gerne vil holde fest eller har brug for diskolys et sted, hvor der ikke er strømtilslutning, kan du stadig få nogle rigtig fine løsninger. Her præsenterer vi nogle af de bedste diskolys på batterier.

Batteridrevet Lyseffekt m. Bluetooth – perfekt lydstyring og indbygget højttaler

Batteridrevet Lyseffekt m. Bluetooth

Denne lille batteridrevne lyseffekt er ideel til at have med på tur eller udflugter, hvor der måske ikke er mulighed for at tilslutte traditionelt diskolys. Du får en lækker astrolyseffekt og samtidig muligheden for at køre autoprogram, lydstyring eller betjene den via den medfølgende fjernbetjening.

Som en ekstra bonus har den en indbygget 3 Watt højttaler, som kan afspille musik fra USB-pind, via Bluetooth eller ved brug af et almindeligt SD kort. På den måde kan du altså nyde et fantastisk kompakt mikro-diskotek, selv når du er på tur.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Smart løsning til ture og udflugter
 • God astrolyseffekt
 • Autoprogram eller lydstyring
 • Kan betjenes med medfølgende fjernbetjening
 • Indbygget højttaler, så du kan afspille musik

Ibiza Light Mini Partypakke – skøn kombinationspakke

Denne lille mini pakke er perfekt til dig, som gerne vil skabe lidt fest og farver med meget begrænsede ressourcer. I denne pakke medfølger en spejlkugle (Diskokugle), et rotorblink og en LED diskokugle. De kører alle på helt almindelige AA batterier, og du kan således nemt sikre dig et lille lysshow, uanset hvor du befinder dig henne.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Herlig lille kombinationspakke
 • Spejlkugle
 • Rotorblink
 • LED diskokugle
 • Almindelige AA batterier til alle tre lamper

Lys til dansegulv – her er de bedste, du bør vælge

Dansegulvet er ofte det centrale punkt ved en hver god fest. Her skal gæster og fremmødte kunne slå sig løs og danse til tonerne af lækker musik. Netop derfor er belysningen ekstra vigtig her.

Vi har fremhævet nogle af de bedste typer af diskolys, som sikrer at dit dansegulv bliver et helt fantastisk hit.

ADJ KAOS – den professionelle oplevelse

ADJ KAOS

Hvis du virkelig ønsker den professionelle følelse af et dansegulv på en klub eller et diskotek, skal du ikke lede længere. Denne fantastiske lampe fra ADJ kan let opfylde din drømme. Den er designet til natklubber og scener og kan altså tilbyde et utroligt kraftigt lysshow med stor effekt. Det er en trekantet lampe med et lyspanel på hver side, som består af tre pærer.

Hvert panel kan panorere og selve lampen kan rotere 360 grader. Lampen kan styres af musikken, kan dæmpes, kan monteres på gulv, væg eller truss, overopheder ikke og kan køre hele natten.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Professionel lysoplevelse
 • God panorering af lyspaneler
 • Ubegrænset rotation om egen akse
 • Alsidig montering
 • Overopheder ikke

Cameo HYDRABEAM 4000 RGBW – perfekt til koncerter

Cameo HYDRABEAM 4000 RGBW

Denne lysbar med moving heads er fantastisk til fede effekter på dansegulvet og er desuden perfekt til koncerter. Du kan nyde hurtig 540 graders panorering og helt op til 270 graders tiltefunktion. Der er desuden universelle og alsidige monteringsmuligheder, som kan give dig forskellige lysoplevelser hver især. Du kan tilslutte den DMX, lade den køre på autoprogrammer eller lade lamperne lyse i takt til musikken.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Uovertruffen lysbar med moving heads
 • 540 graders panorering
 • 270 graders tiltefunktion
 • Alsidige monteringsmuligheder
 • Tilslut din pult, lad den køre til musikken eller kør den på autoprogrammer

ADJ Starburst – bedste moderne diskokugle

ADJ Starburst

Her har ADJ igen kræset om deres udstyr for at skabe en kompakt lampe med masser af effekt. Denne lampe er ideel til dig, som holder af diskokuglers lækre belysning og godt kan lide at se netop denne type diskolampe opgraderet. Du får kugleformet LED-lys, hele tre driftsfunktioner og desuden en herlig strobelyseffekt oveni. Lampen udsender dynamiske lyseffekter i musikkens rytme og har som noget ret unikt RGBWA (Rød, grøn, blå, hvid, ravgul) lys, som blandes og roteres i takt til musik.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Bedste moderne diskokugle!
 • Kompakt med stor effekt
 • Tre driftsfunktioner
 • RGBWA-lys for farverig dynamisk effekt
 • Strobelyseffekt

AFX Blade 8-fx – ekstrem alsidig og med lækre effekter

AFX Blade 8-fx

Med dette diskolys får du en lidt anderledes lysoplevelse. Denne lampe er praktisk designet i et kryds og har to pærer på hvert panel, hvilket resulterer i otte kraftige RBGW LED lysdioder i alt. Desuden har du individuel kontrol af alle lysdioder og alle hoveder, hvilket giver dig uendelige muligheder for at lave et helt unikt lysshow.

Du har uendelig panorering, og hvert hoved kan rotere 135 grader. Desuden kan du dæmpe lyset lineært fra 0-100%.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Unik diskolampe med skønne effekter
 • Designet som et kors
 • Hele otte RBGW LED pærer
 • Individuel kontrol af alle dioder og hoveder
 • Uendelig panorering
 • Mulighed for lineær dæmpning

ADJ Quad Phase HP – perfekt til det store dansegulv

ADJ Quad Phase HP

Med denne lampe fra ADJ får du en herlig lyseffekt. Dette skyldes særligt den kraftige 32 Watt LED diode, som oplyser rummet med lækre farver i takt til musikken. Den innovative quad-teknologi betyder, at du kan nyde røde, grønne, blå og hvide farver, som sendes ud som enormt skarpe lysstråler i hele lokalet. Du kan nemt betjene dette diskolys med den medfølgende fjernbetjening, via almindelig DMX-styring, eller lade den flytte sig i takt til musikken.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Kraftig effekt
 • Hele 32 Watt LED
 • Lang rækkevidde
 • Knivskarpe lysstråler
 • Flytter sig i takt til musikken

Ibiza Party Lyspakke “White Night” – ideel til temafesten

Denne kombinationspakke af hvide effekter er en perfekt investering til temafesten, eller hvis du gerne vil skabe en helt unik lysoplevelse til en fest eller et show. Du får i denne pakke både en astro-lyseffekt, en rød og grøn Firefly laser og en røgmaskine (Uden væske). Alle apparaterne er desuden udført i hvid for strømlinet effekt. Du kan nemt koble dem sammen, og de kan køre på et automatisk program eller styres via musikken i lokalet.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Perfekt til temafesten
 • Tre i en pakke
 • Astro-lyseffekt
 • Rød og grøn laser
 • Røgmaskine
 • Nemme at koble sammen

Billig festbelysning

Hvis dit budget ikke er til de helt store og vilde løsninger, kan du sagtens stadig få lækkert diskolys. Her har vi fremhævet nogle af de bedste løsninger, du kan købe på budget.

Ibiza Astro Gobo Effekt med DMX – mange mønstre og farver

Ibiza Astro Gobo Effekt med DMX

Ibiza har lavet denne prisvenlige to-i-en effekt lampe, som kan give dig mange farver og mønstre trods sin kompakte udformning. Den har både indbygget astro (4 x 3W RGBW LED) og gobo (4 x 3W RGBW LED). Desuden har du mange muligheder for lyseffekter, da dette diskolys kan styres via DMX med autoprogrammer eller via lydstyring.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Prisvenlig to i en diskolampe
 • Astrolyseffekt
 • Gobo-effekt
 • Kan køre til autoprogrammer, lydstyring eller via almindelig DMX

Ibiza Mini Moving Head Wash 3×8 watt RGBW – ideel til diskret ekstraeffekt

Ibiza Mini Moving Head Wash 3x8 watt RGBW

Ibiza har designet dette mini moving head, som er en perfekt lampe til den diskrete ekstraeffekt. Du kan bruge den som en ekstra lyskilde til en mindre fest eller som hyggelig belysning i hjemmet. Den er udstyret med tre gange 8 Watt LED pærer i RGBW-farver.

Desuden kan du vælge at køre den på automatiske programmer, via lyd eller med den medfølgende fjernbetjening. Særligt den sidste giver mulighed for nem tilpasning, selv hvis du installerer den lidt skjult i et lokale.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Diskret
 • Ideel til hjemmebaren, værelset eller garagen
 • Fjernbetjening medfølger
 • Lang levetid med LED

Ibiza Moonflower LED 20 Watt. RGBW – traditionel diskolys til en god pris

Ibiza Moonflower LED 20 Watt. RGBW

Denne simple lampe er noget af det mest essentielle diskolys, hvis du gerne vil holde fest eller skabe en særlig stemning i forbindelse med en begivenhed enten hjemme eller ude. Den udsender et imponerende udvalg af dynamiske effekter, farver og mønstre, hvilket særligt skyldes, at den er udstyret med RGBW farvemix.

Du kan nemt installere den på et stativ eller en truss, og den er nem at tilslutte strøm. Desuden fås den i hvid, sort, rød og blå, så du selv kan vælge den model, der passer til dig.

Derfor skal du vælge dette diskolys:

 • Den traditionelle lampe i forbedret udgave
 • RGBW farvemix
 • Nem at installere
 • Nem at have med på farten
 • Virkelig stærk pris

12v diskolys

Hvis du gerne vil gøre din belysning endnu mere festlig og alsidig, kan du for eksempel anskaffe 12v diskolys, som blandt andet kunne indebære LED strips, der er nemme at hænge op eller dekorere med for ekstra effekt.

Tilføj en kommentar...