Lys & Effekter

Røgmaskiner: Her er de bedste i test

røgmaskine

Indhold

Redaktionen på Rytmen.dk har lavet en stor test omkring de bedst, billigste og sjoveste røgmaskiner på markedet. Der er alt fra den billige der kan bruges til små fester til den helt store og dyre, som kan fylde en hel sal op på ingen tid. Læs videre i artiklen nedenunder for at finde den helt rigtige røgmaskine til lige netop det behov du har i din hverdag.

BEDST I TEST – Røgmaskine med ildflamme effektSe pris
MEST POPULÆRE – Røg Maskine jet blasterSe pris
NYHED – Røgmaskine med 6 rgb ledsSe pris
POPULÆR I UDLANDET – Dynamix Fog Røg MaskineSe pris
DEN SMARTE – Ibiza sæbeboble røgmaskineSe pris
ARTISTER ANBFEALER – Eurolite RøgmaskineSe pris
DEN BILLIGE – Røg Maskine SortSe pris
REDAKTIONENS UDVALGTE – Mega low fog maskineSe pris
Tilbehør til røgmaskineSe udvalg

BEDST I TEST – Ibiza Røgmaskine med ild/flamme effekt

Ibiza Røgmaskine med ild/flamme effekt

BEDST I TEST – Ibiza Røgmaskine med ild/flamme effekt

Redaktionen fra Rytmen.dk har valgt denne Ibiza røgmaskine med lys effekt der skaber ild eller flammelignende røg til bedst i test, da den er fuldstændig uovertruffen til sin pris. Det er en forholdsvis billig røgmaskine, men du får rigtig meget røgmaskine for pengene her. Produktet er testet og brugt på rigtig mange natklubber i Danmark, da du får en multifunktionel røgmaskine med både mulighed for at lave røg, men også tilføre lys til dette der skaber en visuel effekt at noget der kunne minde om ild eller flammer.

Så hvis du ønsker en billig røgmaskine, men som varmer hurtigt op, og som kan fylde lokalet hurtigt med røg på et enkelt tryk på den medfølgende fjernbetjening så køb røgmaskinen fra Ibiza.

MEST POPULÆRE – PFX900V Jet Blaster 900 Vertikal Røgmaskine

MEST POPULÆRE - PFX900V Jet Blaster 900 Vertikal Røgmaskine

MEST POPULÆRE – PFX900V Jet Blaster 900 Vertikal Røgmaskine

Røgmaskinen fra Jet Blaster er den mest populære røgmaskine der pt er i Danmark. Dette er grundet, at den er optimal til større events, hvor der er brug for meget røg på kort tid. Røgmaskinen producere nemlig 5.500 m3 pr minut, hvilet kan fylde de største lokaler fuldstændig med røg, hvis dette er ønsket. Udover dette, så skyder den røgen utroligt hurtigt afsted, så lokalet bliver fyldt rigtig hurtigt.

Røgmaskinen er anbefalet med den erfarne koncert afholder eller DJ’en, som har et mobildiskotek og spiller til større arrangementer.

NYHED – Røgmaskine med 6 RGB led

Røgmaskine med 6 RGB led

NYHED – Røgmaskine med 6 RGB led

Denne nyhed fra Party minder meget om vores testvinder. Denne er nemlig også udstyret med 6 Led lamper rundt om røgudmundingen der gør, at røgen går en levende og flammende effekt. Dette er et utroligt spændende produkt, da den producere 120 m3 røg i minutter, hvilket er ca tre gange så meget, som vores test vinder fra Ibiza gør. Dog er denne fra Party også en smule dyrere, og egner sig nok mere til den øvede DJ eller det større diskotek.

Røgmaskinen åbner specielt muligheder på mobildiskoteker, hvor du har mulighed for at få noget visuelt, som du ikke tidligere har haft.

POPULÆR I UDLANDET – Dynamix Fog Røg Maskine

Dynamix Fog Røg Maskine

POPULÆR I UDLANDET – Dynamix Fog Røg Maskine

Denne røgmaskine fra mærket Dynamix, er utroligt populær i udlandet. Denne røgmaskine er blandt andet set brugt på mange stedet på Ibiza og i Sunny Beach. Dette er grundet, at Dynamix er et internationalt anerkendt brand, som producere nogle super gode røgmaskiner der har en balance mellem at skyde tilpas meget røg ud, uden at det bliver for voldsomt. Røgmaskinen er nem at håndtere og derudover er prispunktet også fordelagtigt, hvilket gør den så populær, som den er.

DEN SMARTE – Ibiza Light 2-i-1 røg- og sæbeboblemaskine

DEN SMARTE – Ibiza Light 2-i-1 røg- og sæbeboblemaskine

Som den smarte har vi i redaktionen på Rytmen.dk udvalgt denne maskine fra Ibiza Light. Rødmaskinen er smart, da det både er en røgmaskine, men det er også en sæbeboblemaskine, hvilket giver en 2-i-1 effekt. Maskinen kan til dels producere sæbebobler, som giver en rigtig god og sjov effekt på et dansegulv, men derudover kan den også producere røg som en almindelig røgmaskine gør. Røgmaskinen er unik, da den skaber en helt speciel stemning på et dansegulv med disse effekter, og røgmaskinen har specielt stor gevinst til skum- og sommer fester, hvor sæbeboblerne bidrager til den varme stemning.

ARTISTER ANBFEALER – Eurolite N-19 røgmaskine

Eurolite N-19 røgmaskine

ARTISTER ANBFEALER – Eurolite N-19 røgmaskine

Redaktionen har kontaktet en af Danmarks største DJ’s, nemlig KATO for at høre, hvilken røgmaskine han ville anbefale til hans club-tours. Der var ingen tvivl fra KATO da vi spurgte ham, for som han siger “Vi DJ’s foretrækker stort set altid de samme produkter”, og det er også tilfældet her. Denne røgmaskine fra Eurolite er en super simpel, men dog effektiv røgmaskine. Røgmaskinen kan monteres både på gulv, bord og i tross systemer, og gør det den skal – fylder rummet på røg på ganske kort tid. Derfor, som KATO også siger, er denne røgmaskine guld værd, fordi den gør det den skal hver eneste gang. KATO siger sågar, at han også bruger denne type i hans tour setup, hvor han nogle gange foretrækker røg på scenen, hvor han står. Her tilføjer han dog bare flere enheder, som han serie forbinder og skaber en større effekt på.

DEN BILLIGE – Røg Maskine Sort

DEN BILLIGE – Røg Maskine Sort

Som den prisvenlige røgmaskine har vi på Rytmen.dk valgt at tage denne 400 watt røgmaskine fra Party. Det er en billig røgmaskine, som kun har den simple funktion at producere røg. Derudover er det ikke den mest effektive røg maskine på markedet, men deraf kommer også den lave pris. Røgmaskinen er optimal som en begynder røgmaskine, hvor man skal teste sit behov og ambition af for, hvordan man vil bruge en røgmaskine og til hvilket formål. Derfor har vi valgt at tage denne med, da den heller ikke kræver det helt store setup for at lykkedes.

Røgmaskinen styres fra en medfølgende fjernbetjening, hvor du aktivere og styre mængden af røg der kommer ud i lokalet.

REDAKTIONENS UDVALGTE – PFX Mega Low fog maskine

PFX Mega Low fog maskine

REDAKTIONENS UDVALGTE – PFX Mega Low fog maskine

Vi på radaktionen for Rytmen.dk er nødt til at indrømme, at vi ikke kan få armene ned over dette vidunder, og derfor har vi også valgt at tage denne ekstraordinære røgmaskine med i denne artikel. Røgmaskinen kommer fra PFX og er det man kalder en low fog røgmaskine. Dette betyder, at man skaber noget røg, som ligger sig langs gulvet, i stedet for at søge op og højt i lokalet, som de andre røgmaskiner vi har anmeldt i denne artikel gør.

Tidligere har man lavet low fog røgmaskiner ved at køle røgen ned med isterninger. Nedkølet røg vil ligge sig langs jorden, hvor røgen i de andre maskiner bliver varmet op, og derfor vil røgen også søge opad. Det innovative og geniale ved denne PFX low fog røgmaskine er dog, at isterninger ikke er nødvendigt i denne model. Derimod er der indbygget en teknologi, hvorpå man påfylder vand i et vandkar, og herefter vil dette vand nedkøles i maskinen for herefter at nedkøle røgen, så man får en low fog effekt. Vi bliver nødt til at indrømme, at vi synes dette produkt er helt genialt, og vi anbefaler alle store kunstnere samt scene producenter om at lave opmærksomheden falde på denne maskine.

Tilbehør til røgmaskine

Der findes en lang ræke tilbehør til røgmaskiner og det kan være lidt af en jungle. Vi har samlet hele udvalget af blandt andet røgvæske til røgmaskiner her, hvor du kan se det hele samlet. Røgmaskine væske er et must have til sin røgmaskine, da det er denne væske der skaber røgen, men der findes mange forskellige slags og størrelser alt efter hvilken maskine man har. Derudover er der også mange forskellige brands samt kvaliteter indenfor røgmaskine væske, så vi vil derfor også gøre opmærksom på, at man nærlæser nogle af produkterne for at finde det helt rigtige. Den primære forskel er oftest tykkelse af det producerede røg, altså hvor kompakt røgen der kommer ud er.

Røgmaskine væske – Ibiza røgvæske normal, 5 ltr, Medium Density

Ibiza røgvæske normal, 5 ltr, Medium Density

Røgmaskine væske – Ibiza røgvæske normal, 5 ltr, Medium Density

Vi har udvalgt et enkelt produkt fra Ibiza til røgvæske muligheder til ens røgmaskine. Det udvalgte produkt er produktet der ses ovenfor. Dette er en af de mest populære produkter, da man får 5 liter røgvæske til en meget lav pris. Derudover er det også den mest brugte form for røgvæske da det er af typen medium ‘Density’. Dette er måleenheden der bekriver hvor tyk røgen er, alt hvor svær røgen er at se igennem. Denne røgvæske er også universel – det vil sige den passer til alle røgmaskiner, så der er derfor ikke noget at være nervøs for, når man køber denne væske, da det ikke kan gå galt. Det er derudover også en god begynder væske, hvor man kan prøve det af og se hvilken density der passer til ens behov og setup.

Røgmaskiner er sjove både for voksne og børn. Nogle bruger dem for sjov derhjemme eller til hobbydiskoteket. Andre bruger dem professionelt. Men der er stor forskel på røgmaskiner – både hvad angår kvalitet, funktioner, væsker og effekter.

Prisen afhænger af dit behov, og hvad du skal bruge dem til. Du skal også vide, hvilke funktioner du gerne ser, at røgmaskinen har, for eksempel om den skal kunne lyse røgen op i forskellige farver, om den skal være fjernstyret og så videre. Derudover findes der også ekstra gadgets i røgmaskine-verdenen, for eksempel røgmaskiner med batteri, røgmaskine 4sound eller røgmaskine til bil. Nedenfor finder du anmeldelser af 28 forskellige røgmaskiner, så du forhåbentlig er bedre klædt på til at træffe dit valg.

De top 3 bedste røgmaskiner er anbefalet af eksperter på området fra SoundstoreXL.dk og dem starter vi med at vise.

PFX Røgmaskine med 6 x RGB LEDs, 900W – en flammende testvinder

PFX Røgmaskine med 6 x RGB LEDs, 900W

Dette er en super fed røgmaskine med indbyggede lyseffekter. Lyset tilføjer effekter til røgen, der således kommer til at ligne flammer og ild. Du undgår dermed også at tilføje ekstra lys, ligesom røgmaskinen styres med en trådløs fjernbetjening.

Endelig kan den ramme et relativt stort areal og er således velegnet til de mindre klubber, mobildiskoteker og udlejningsvirksomheder.

Fordele:

 • Røgmaskinen har indbyggede lyseffekter, så du ikke skal købe ekstra lys.
 • Der følger en fjernbetjening med, så du kan styre røgmaskinen trådløst.
 • Røgmaskinen kan ramme et relativt stort areal med sine 900watt.
 • En let sag på 3,4 kg.

PFX900V Jet Blaster 900 Vertikal Røgmaskine – den kraftfulde og farverige

PFX900V Jet Blaster 900 Vertikal Røgmaskine

Denne røgmaskine er alt godt samlet i en lille pakke. En yderst kraftfuld røgmaskine, der kan skyde røg op, ned eller vandret afhængig af, hvor du placerer den. Den har en kort opvarmningstid på 4 minutter og et indbygget diode farvemix, som giver en illusion af farvet røg. Men en tank på 2.5 liter er der rigeligt til en lang aften. Der medfølger desuden en trådløs fjernbetjening med en rækkevidde på 25 meter, hvor du ligeledes kan styre farvekombinationerne i dioderne.

Perfekt til de lidt større klubber, mobildiskoteker og scener.

Fordele:

 • Har indbygget farvemix i form af dioder.
 • De 900 watt sikrer, at du kan dække et stort areal.
 • Kort opvarmningstid på 4 minutter og en stor tank på 2,5 liter.
 • Meget lille set i forhold til hvor kraftfuld den er.

Ulemper:

 • I den lidt tungere ende, da røgmaskinen vejer 6,5kg.

PFX Røgmaskine 400 watt – hobbyfætteren

En lille og kompakt røgmaskine med stor kraft. Den har et 400watt varmelegeme og en 0.5 liter tank. Røgmaskinen opvarmes på 3 minutter og er fjernbetjent. Bagpå røgmaskinen fremgår det, hvor meget røgvæske der er tilbage i tanken. Denne røgmaskine er perfekt til hobby-dj’en og dem, der gerne vil lege natklub hjemme på stuegulvet.

Fordele:

 • Prisen er meget lav.
 • Hurtig opvarmning på 3 minutter.
 • Display, der fortæller dig hvor meget væske, der er tilbage i tanken.
 • Røgmaskinen er en let sag på 2,2kg.

Ulemper:

 • Med en tank på kun 0,5 liter kan den ikke holde så længe uden at skulle fyldes op.
 • Med 400 watt kan røgmaskinen ikke ramme et særligt stort areal.

Chat med en lyd- og lysekspert her.

PFX Mega Low fog maskine 1500 Watt – den professionelle

PFX Mega Low fog maskine 1500 Watt

En helt unik røgmaskine, som virker med vand og røgvæske. Den har smart timerfunktion og fjernbetjening og er en såkaldt low-fogger. Det betyder, at røgen lægger sig lavt på gulvet og giver fornemmelsen af tåge. Den har en kort opvarmningstid på 4 minutter og en tank på 3.5 liter, så der skulle være rigeligt til en hel aften og nat. Røgmaskinen kommer i en flightcase, så den er super godt beskyttet. Røgmaskinen bruger 1500 watt og kan ramme et areal på cirka 120m2.

Oplagt til den professionelle aktør, til musikerne, scenen eller teatret.

Fordele:

 • Stor tank på 3.5 liter
 • Hurtig opvarmning på 4 minutter.
 • Lowfogger der virker uden tøris, men med vand og røgvæske.
 • Har indbygget timerfunktion og fjernbetjening.
 • Kan ramme et stort areal på 120m2 med sine 1500 watt.

Ulemper:

 • Det er en tung sag på 27 kilo.
 • Prisen er i den høje ende.

PFX1600VEX Jet Blaster Vertikal Røgmaskine – Uendelig farveeksplosion

PFX1600VEX Jet Blaster Vertikal Røgmaskine

En kraftfuld røgmaskine, der med sine 1600 watt kan dække et stort område med røg. Den kan skyde både op, ned og hen med cirka 8 meter, ligesom røgmaskinen kan hænges og stilles på alle ledder og kanter. Røgmaskinen har 29 dioder, der farver røgen. Trådløs fjernbetjening medfølger, og røgmaskinen har en tank på 3 liter, så der er rigeligt til en god aften.

Anbefales til den professionelle aktør, de store klubber, sceneshows og så videre.

Fordele:

 • Du får meget for pengene
 • Hurtig opvarmning på 5 minutter.
 • Med 1600 watt kan røgmaskinen ramme et stort areal.
 • Røgmaskinen har en tank på 3,0 liter, hvilket er mere end rigeligt til en hel aften.
 • Du kan lave farveshow i røgen med 29 dioder.
 • Trådløs fjernbetjening medfølger.

Ulemper:

 • En semi-tung sag på 9 kg.

AFX 1500W røgmaskine med Timer, trådløs fjernbetjening og DMX – bedst til prisen

AFX 1500W røgmaskine med Timer, trådløs fjernbetjening og DMX

En kraftfuld røgmaskine, der signalerer professionalisme, men som ikke koster en bondegård. Den er udstyret med et kraftigt 1500 watt varmelegeme og kan fylde selv de største rum. Røgmaskinen kan styres med trådløs fjernbetjening og tager kun 10 minutter om at varme op.

Oplagt til ham eller hende, der gerne vil have den professionelle oplevelse til en billig pris.

Fordele:

 • Du får meget for pengene
 • Med 1500 watt kan røgmaskinen ramme et stort areal.
 • Trådløs fjernbetjening medfølger.

Ulemper:

 • I den lidt tungere ende vægtmæssigt, da det er en sag på 7 kg.

PFX 1500S Club Blaster 1500 watts Røgmaskine – tankpasseren

PFX 1500S Club Blaster 1500 watts Røgmaskine

En røgmaskine med en meget stor tank, så der er rigeligt til den lange aften. Røgen kan skydes cirka 6 meter op i luften, og med en 1500 watts maskine er du gearet til det helt store dansegulv. Trådløs fjernbetjening medfølger. God til ham eller hende, der gerne vil lege uden afbrydelser.

Fordele:

 • Du får meget for pengene
 • Med 1500 watt kan røgmaskinen ramme et stort areal.
 • Trådløs fjernbetjening medfølger.

Ulemper:

 • I den lidt tungere ende vægtmæssigt, da det er en sag på 8 kg.

PFX Røgmaskine med 6 x RGB LEDs, 900W – Ildeffekternes mester

PFX Røgmaskine med 6 x RGB LEDs, 900W

En fantastisk røgmaskine med en række fede effekter bygget ind. 900 watt sikrer, at du kan ramme et rimeligt stort område, og med 6 indbyggede LED pærer kan du lave ild- og flammeeffekter med røgen. Du undgår dermed at indkøbe ekstra lys til at lave effekter. Leveres med trådløs fjernbetjening.

Denne røgmaskine er ideel til dig, der gerne vil starte et mobildiskotek eller sætte seriøst gang i festen derhjemme.

Fordele:

 • Du får meget for pengene
 • Trådløs fjernbetjening medfølger.
 • En let sag på 3,4 kg.

Ulemper:

 • Ingen.

Ibiza 2-i-1 500W røgmaskine med flowereffekt – blomstervidunderet

Ibiza 2-i-1 500W røgmaskine med flowereffekt

En fin 500 watts røgmaskine med en fed blomster- og diskoeffekt. Røgmaskinen har et farvemix, der sikrer dig en fed effekt på dansegulvet, og som skaber en farvestrålende og god festatmosfære. Røgen synliggør lysstrålerne og giver en flot effekt.

Perfekt til begynderen, der gerne vil lege lidt derhjemme.

Fordele:

 • Prisen ligger i den lave ende.
 • Du får hele to fede effekter med i købet.

Ulemper:

 • Ingen.

PFX900V Jet Blaster 900 Vertikal Røgmaskine – en fyr med stort potentiale

PFX900V Jet Blaster 900 Vertikal Røgmaskine

En kraftig maskine, som kan skyde op til 6 meter. Røgmaskinen har indbyggede blå, røde og grønne dioder, der giver et fantastisk farvespil i røgen. Med 900 watt kan den ramme selv store lokaler. Maskinen har en 2,5 liter tank, hvilket er rigeligt til en lang aften. Den varmer op på 4 minutter, og kan både stå og hænge, som man foretrækker. Trådløs fjernbetjening medfølger.

Rigtig god til det mobile diskotek og natklubben.

Fordele:

 • God pris – du får meget med i købet.
 • Trådløs fjernbetjening medfølger.
 • 900 watt sikrer, at du kan ramme selv store lokaler.
 • Hurtig opvarmningstid på 4 minutter.
 • Tank på 2,5 liter sikrer, at du har til hele aftenen.

Ulemper:

 • I den lidt tunge ende med sine 6,5 kg.

AFX Light 1500W røgmaskine – den brugervenlige

AFX Light 1500W røgmaskine

En kraftig maskine, der med sine 1350 watt kan den ramme selv de største lokaler. Maskinen har en 2,5 liter tank, hvilket er rigeligt til en lang aften. Den varmer op på 4 minutter, og kan både bruges vandret og lodret. Derudover kan den synkroniseres med flere andre maskiner, der herefter kan styres med den samme trådløse fjernbetjening.

Rigtig god til de store natklubber, teatret og scenen.

Fordele:

 • Rigtig god pris – du får meget med i købet.
 • Trådløs fjernbetjening medfølger, som kan styre op til 4 enheder.
 • 1350 watt sikrer, at du kan ramme selv de største lokaler.
 • Hurtig opvarmningstid på 4 minutter.
 • Tank på 2,5 liter sikrer, at du har til hele aftenen.
 • Kan synkroniseres med andre maskiner.

Ulemper:

 • I den lidt tunge ende med sine 6,3 kg.

Ibiza røgmaskine, 1200 watt + DMX – for den røgfikserede

Ibiza røgmaskine, 1200 watt + DMX

En super god røgmaskine med et kraftigt output på grund af sit varmelegeme på 1200 watt. Du kan styre intervaller og røgvolumen selv, ligesom det er mulighed for timer styring. Opvarmningstiden er 10 minutter, og tanken kan rumme 2,3 liter røgmaskine væske. Denne maskine er oplagt for dig, der fokuserer mest på røgen og ikke så meget på effekter.

Fordele:

 • Rigtig god pris.
 • 1200 watt sikrer, at du kan ramme selv meget store lokaler.
 • Hurtig opvarmningstid på 10 minutter.
 • Tank på 2,3 liter sikrer, at du har til hele aftenen.

Ulemper:

 • I den lidt tunge ende med sine 7 kg.

Ibiza røgmaskine, 900 watt, LED + DMX – den farverige

Ibiza røgmaskine, 900 watt, LED + DMX

Denne maskine har indbygget 6 LED dioder, som sikrer en effekt i røgen, der minder om ild og flammer. Det giver en helt fantastisk effekt. Den styres med en trådløs fjernbetjening og arbejder på 900 watt. Det betyder, at den kan ramme selv store rum.

Rigtig god til mobildiskoteket og de mindre klubber.

Fordele:

 • En meget fornuftig pris – du får meget for pengene.
 • 900 watt sikrer, at du kan ramme selv meget store lokaler.
 • Hurtig opvarmningstid på 5-7 minutter.
 • En let sag på 3 kg.

Ulemper:

 • Ingen.

Ibiza Light 2-i-1 500W røgmaskine med lasereffekt – Lasermanden

Ibiza Light 2-i-1 500W røgmaskine med lasereffekt

En virkelig fed maskine med indbygget lasereffekt – maskinen har indbygget lasere i farverne grøn og rød, der giver en vildt god fest-effekt og en god festlig atmosfære. Røgen gør laserstrålerne synlige og gør dansegulvet farvestrålende.

Rigtig god til begynderen, der gerne vil nørde med lidt mere end bare røg.

Fordele:

 • God pris – du får to effekter med i købet
 • Hurtig opvarmningstid på 5-10 minutter.
 • En let sag på 2,5 kg.

Ulemper:

 • Tanken er kun 0,5 liter.
 • Maskinen kører på 500 watt og kan derfor ikke ramme så langt.

PFX Røgmaskine 400 watt med ild/flamme effekt – brugervenlige special effects

PFX Røgmaskine 400 watt med ild/flamme effekt

Røgmaskine med røde og orange indbyggede LED pærer, der skaber en flamme effekt i røgen. På bagsiden af maskinen kan du se, hvor meget væske der er tilbage, så du hele tiden kan følge med, hvornår du skal fylde på. Opvarmningstiden er kort, nemlig 4 minutter. Med sine 400 watt og en tank på 0,5 liter er denne maskine primært henvendt til nybegynderen, der gerne vil lege med special effects.

Fordele:

 • God pris – du får farvestrålende effekter med i købet.
 • Hurtig opvarmningstid på kun 4 minutter.
 • En let sag på 2,5 kg.

Ulemper:

 • Tanken er kun 0,6 liter.
 • Maskinen kører på 400 watt og kan derfor ikke ramme så langt.

Ibiza Røgmaskine m. LED-lys & DMX – farvefuldt røg-eventyr

Ibiza Røgmaskine m. LED-lys & DMX

Den sejeste maskine, der oplyser røgen i farver og kan skyde røgen både frem og nedad. Den har en super kort opvarmningstid på kun 3 minutter og styres via en trådløs fjernbetjening. Med 900 watt er du også sikret, at du kan ramme et relativt stort lokale. Da tanken kan rumme 3 liter kan du godt regne med, at røgmaskinen har mere end rigeligt til en hel aften.

Maskinen er ideel til dig, der driver et mobilt diskotek eller er dj på en natklub.

Fordele:

 • God pris – du får farvestrålende effekter med i købet.
 • Hurtig opvarmningstid på kun 3 minutter.
 • En nogenlunde let sag på 4 kg.
 • En tank på 3 liter sikrer dig rigeligt med væske til en hel aften.
 • 900 watt sikrer, at du kan komme godt ud i selv store lokaler.
 • Trådløst betjent.

Ulemper:

 • Ingen.

Røgmaskine med 6 x RGB LEDs, 1200W – den kraftfulde

Røgmaskine med 6 x RGB LEDs, 1200W

1200 watts røgmaskine med indbyggede LED pærer, der sikrer dig et farvestrålende gulv og en festlig atmosfære. De farverige pærer skaber flammeeffekter i røgen og med sine 1200 watt kan røgmaskinen fylde selv de største rum. Du undgår at skulle bruge andre lysenheder, og trådløs fjernebetjening medfølger.

Ideel til scene- og teaterarbejde, eller som et side-kick til dj-pulten på de store klubber.

Fordele:

 • Rigtig god pris – du får meget for pengene.
 • Hurtig opvarmningstid på kun 7 minutter.
 • En let sag på 3 kg.
 • 1200 watt sikrer, at du kan komme godt ud i selv de største lokaler.
 • Trådløst betjent.

Ulemper:

 • Tanken er 1,5 liter, hvilket ikke er det største, men det burde være rigeligt.

PFX 1000 watts Røgmaskine – den tykke røgfætter

PFX 1000 watts Røgmaskine

1000 watts røgmaskine, der sender en tyk stråle af røg ud, som kan fremhæve dit lysshow. Maskinen varmer op på bare 4 minutter, og lader dig vide, når den er klar, ved hjælp af lysdioder på siden. Tanken er 0,8 liter og har en fin indikator på bagsiden, så du kan følge med, når du er ved at løbe tør for røgmaskine væske. Maskinen kan bruges både på gulvet og ophængt.

Perfekt til nybegynderen, der kræver lidt mere af sin røgmaskine end den sædvanlige nybegynder.

Fordele:

 • Rigtig god pris.
 • Hurtig opvarmningstid på kun 4 minutter – dioder fortæller dig, når maskinen er klar.
 • En semi-let sag på 3,9 kg.
 • 1000 watt sikrer, at du kan komme godt ud i selv de største lokaler.
 • Trådløst betjent.
 • Indikator bagpå, som fortæller dig, hvornår maskinen er ved at løbe tør for væske.

Ulemper:

 • Tanken er kun 0,8 liter.

Ibiza røgmaskine, 900 watt – lille, kompakt og kraftfuld

Ibiza røgmaskine, 900 watt

En effektfuld maskine med 900 watt varmelegeme, kort opvarmningstid på 4 minutter og betjent med en trådløs fjernbetjening. I forhold til dens kompakte og lille størrelse kan denne maskine virkelig yde meget. 900 watt sikrer, at du kan fylde selv store lokaler ud.

Perfekt til den mobile dj.

Fordele:

 • Rigtig god pris.
 • Hurtig opvarmningstid på kun 4 minutter.
 • 900 watt sikrer, at du kan komme godt ud i selv større lokaler.
 • Har et kontinuerligt output på 2 minutter (max).
 • Trådløst betjent.

Ulemper:

 • Tanken er kun 1 liter.

AFX 900 watts Røgmaskine – trådløs synkronisering

AFX 900 watts Røgmaskine

En højt-ydende maskine med 900 watts varmelegeme – du kan dermed ramme selv meget store lokaler. Maskinen har et elektronisk temperaturreguleringssystem og en pumpebeskyttelsesfunktion. Røgmaskinen er styret trådløst med en fjernbetjening – og selvsamme fjernbetjening kan trådløst styre op til 4 røgmaskiner på samme tid. Opvarmningstiden er kun 4,5 minutter, og tanken er 1,3 liter.

Perfekt til dig, der er dj på klubberne eller driver et mobilt diskotek.

Fordele:

 • Rigtig god pris.
 • Hurtig opvarmningstid på kun 4,5 minutter.
 • Maskinen har et indbygget elektronisk temperaturreguleringssystem.
 • 900 watt sikrer, at du kan komme godt ud i selv større lokaler.
 • Trådløst betjent.
 • En relativt let sag på 4 kg.

Ulemper:

 • Tanken er kun 1,3 liter, hvilket egentlig er en ok størrelse, men du risikerer at løbe tør.

PFX Røgmaskine 400 watt – den lette

En meget lille men meget effektiv maskine, der kører på 400 watt. Den rummer en 0,5 liter tank med indikator bagpå, så du altid kan følge med, hvor meget væske du har brugt. Maskinen kan både stå og hænge og har en lynhurtig opvarmningstid på 3 minutter. Endvidere fortæller den medfølgende fjernbetjening dig, hvornår maskinen er klar.

Denne maskine er god til nybegynderen, der gerne vil prøve kræfter med røgmaskiner derhjemme.

Fordele:

 • Rigtig billig.
 • Hurtig opvarmning på 3 minutter – fjernbetjeningen fortæller dig, hvornår maskinen er klar.
 • Gennemsigtig indikator på maskinen, der fortæller hvor meget væske, der er tilbage.
 • En meget let sag på 2,2 kg.

Ulemper:

 • Tanken på 0,5 liter er meget lille, og du risikerer at løbe relativt hurtigt tør for væske.

AFX STRATUS Low fog maskine 1500 Watt – The one and only

AFX STRATUS Low fog maskine 1500 Watt

Der er her tale om en professionel lowfogger, dvs. en maskine, som kaster røgen ud lavthængende, således at det minder om tyk tåge. Du skal kun bruge røgmaskine væske og vand for at opnå den fede effekt. Maskinen har både timerfunktion og fjernbetjening, og du kan justere outputtet. Derudover er påsat hane til at tømme tankene. Den kører på 1500 watt og kan dermed sprede røgen langt, ligesom de to tanke på henholdsvis 2,5 liter og 7,5 liter sikrer, at du ikke løber tør.

Denne er utvivlsomt møntet på den professionelle aktør, der arbejder på scenen eller teatret.

Fordele:

 • Hurtig opvarmning på 4 minutter.
 • To tanke – én på 3,5 liter og én på 7,5 liter. Hver liter holder cirka i 90 minutter.
 • Maskinen kører på 1500 watt og kan dække et lokale på 120 m2.

Ulemper:

 • Prisen er i den dyre ende.
 • En tung fætter på 27 kg, som du næppe kan bruge som håndholdt røgmaskine.

Antari DNG-100 fog cooler – Ekstra lir

Antari DNG-100 fog cooler

Der er her tale om lidt ekstra nørderier til din røgmaskine. Denne maskine kan du installere foran din røgmaskine, der herefter køler røgen ned og laver den om til en tåge på gulvet. Den kræver ikke særlig væske, og er meget nem at transportere.

Også denne er utvivlsomt møntet på den professionelle aktør, der arbejder på scenen eller teatret.

Fordele:

 • Kan give dig nogle virkelig fede effekter på scenen.
 • Har hjul og håndtag og er nem at transportere.

Ulemper:

 • En meget tung sag på 72 kg.

Cameo Instant Fog 1700 T Pro – Scenefavoritten

Cameo Instant Fog 1700 T Pro

En særdeles kraftig maskine på 1700 watt, der kan dække selv de største lokaler. Kan sættes sammen med andre røgmaskiner og styres sammen. Maskinen slukker selv ved tom tank og passer bedst til store diskoteker, scener og teatre.

Fordele:

 • 1700 watt sikrer, at du kan fylde selv de største rum op.
 • Maskinen er indbygget i en flightcase og er derfor godt beskyttet.
 • Slukker automatisk ved tom tank.

Ulemper:

 • Prisen er i den høje ende.

Antari M-10 Stage Fogger med Controller – Den ultimative

Antari M-10 Stage Fogger med Controller

En meget kraftig 3000 watts maskine med en tank på 10 liter. Den har indbygget detektor, der fortæller dig, hvornår tanken er ved at være tom, ligesom den har timer funktion og mulighed for at kontrollere røgvolumen. Maskinen kommer i en flightcase, så den er godt beskyttet.

Ideel for den professionelle aktør, der arbejder på større scener.

Fordele:

 • 3000 watt sikrer, at du kan ramme og fylde den største scene
 • Maskinen er indbygget i en flightcase og er derfor godt beskyttet.
 • En tank på 10 liter sikrer, at du ikke løber tør – og hvis du gør, er der en detektor, der fortæller dig det forinden.

Ulemper:

 • Prisen er i den høje ende.
 • Røgmaskinen vejer 25 kg.

Antari FT-100 (Fire Trainer) – Brandmands-gadget

Antari FT-100 (Fire Trainer)

En meget kraftig 1500 watts maskine, som er den første, der er særligt designet til branduddannelse. Maskinen kan generere tæt tåge på meget kort tid, og er udstyret med drejeknapper, der kan opereres selv med store handsker på. Maskinen er malet rød for at sikre identitet med brandindustrien. Den har en opvarmningstid på 10 minutter og en tankkapacitet på 6 liter.

Anvendes som nævnt primært af brandindustrien.

Fordele:

 • 1500 watt sikrer, at du kan ramme og fylde meget store arealer.
 • En tank på 6 liter sikrer, at du ikke løber tør.
 • Hurtig opvarmningstid på 10 minutter

Ulemper:

 • Prisen er i den høje ende.
 • Røgmaskinen vejer 14,2 kg.

Antari ICE-101 Low Fog Machine – Den miljøbevidste

En super sej maskine, der har rum til isterninger, der nedkøler røgen, som herefter lægger sig henover gulvet som tøris. Maskinen er dermed markant mere miljøvenlig end andre low fog maskiner, hvor der anvendes tøris. Maskinen rummer en tank på 2,5 liter samt ekstra rum til isterninger på 10 kg. Derudover opvarmes den 1000 watt på 4,5 minutter.

Ideelt til den miljøbevidste scenetekniker.

Fordele:

 • 1000 watt sikrer, at du kan ramme og fylde meget store arealer.
 • Kan rumme 10 kg isterninger.
 • Tank på 2,5 liter.
 • Hurtig opvarmningstid på 4,5 minutter

Ulemper:

 • Prisen er i den høje ende.
 • Røgmaskinen vejer 24,4 kg.

Antari Z-3000II Røgmaskine 3000 Watt – Den med alt det ekstra

Antari Z-3000II Røgmaskine 3000 Watt

En kraftfuld og lydfri røgmaskine på 3000 watt, der kan fylde de fleste meget store lokaler. Den varmer op på 12 minutter og har en tank på 6 liter. Du kan selv følge med i, hvor meget væske, der er tilbage bagpå. Du kan skille maskinen ad og fjerne både tank og opvarmer for bedre vedligeholdelse. Der er timer funktion og mulighed for at styre røgvolumen.

Primært møntet på større scener, teatre og professionelle optrædener.

Fordele:

 • 3000 watt sikrer, at du kan ramme og fylde selv meget store arealer.
 • Tank på 6 liter.
 • Du kan skille maskinen ad, så den er lettere at vedligeholde og rengøre.
 • Det er nemt at se, hvor meget væske der er tilbage, så du ikke løber tør.
 • Maskinen har timer og justerbar røgvolumen.

Ulemper:

 • Prisen er i den høje ende.
 • Røgmaskinen vejer 20 kg.
 • Opvarmningstid på 12 minutter, hvilket er i den lidt tunge ende.

Antari M-1 Mobil Røgmaskine – den batteridrevne

Antari M-1 Mobil Røgmaskine

En lille og genopladelig maskine med røgmaskine batteri. Den er let transportabel, vejer kun 2,7 kg. og er god til punktlig røg. Denne maskine anvendes primært foto studier, mindre diskoteker og små scener.

Fordele:

 • Genopladelig og god i situationer, hvor der ikke er strøm
 • God til punktlig røg.
 • En let røgmaskine på 2,7 kg.

Ulemper:

 • Prisen er i den høje ende.
 • Tanken kan kun rumme 0,11 liter.

Tilføj en kommentar...