Lydudstyr Tilbehør

DJ høretelefoner

Går du rundt med en drøm om at blive professionel DJ og har du også svært ved at finde rundt i, hvilke høretelefoner der er bedst i forhold til lyd, pris osv. Vi har i samarbejde med redaktionen og nogle profesionelle DJs lavet en undersøgelse og har derved her lavet en liste over de bedste på markedet, og har kategoriseret dem så det bliver nemmest muligt for dig.

Bedst i test – Pioneer HDJ-X5 KSe pris
Mest populære – Pioneer HDJ-X5BT-N BluetoothSe pris
Bedst til prisen – Ibiza DJH-250 DJ-hovedtelefonSe pris
Bedst til begynderen – Reloop RHP-20 DJ hovedtelefonerSe pris
Bedst til den professionelle – V-MODA Crossfade II Wireless hovedtelefonSe pris

Bedst i test – Pioneer HDJ-X5 K

Pioneer HDJ-X5 K dj høretelefoner fra pioneer

Dette headset er perfekt til den professionelle såvel som nybegynderen. Det er det bedst testede headset, der leverer både krystalklar lyd og exceptionel komfort. Se yderligere information og lyd, holdbarhed og komfort underneden.

LYD

Dette headset er har en ny 40 mm driver, der gør det muligt, at høre både højt og samtidig klart musik, selv når du står på de mest larmende events. Den er designet med et 4-kardede snoet strukturkabel, der gør adskillelsen mellem venstre og højre kanal helt unik.

Holdbarhed

HDJ-X5 headset er et af de mest holdbare headset du finder på markedet.

Dette headset kan håndtere et abnormt forbrug, da modellen har bestået en US Military Standards Shock test, hvilket er en af de mest voldsomme test der findes for headsets. Så står du og mangler et headset, der kan holde til diverse events flere weekender i streg, finder du nok ikke et bedre headset end dette.

Komfort

Disse høretelefoner er vildt behagelige at bruge, både til privatbrug, på jobbet og selv i fitnesscentret, hvis du vil være lige så hakket som mig eller Morten Breum. Det er specielt designet til at mindske trykket på både hovedet og ørerne. Samtidig er det designet så grebet omkring ørerne skulle være helt i top, hvilket gør de ikke vil ryge af, hvis du står og hopper bag pulten. Hovedbøjlen er utrolig fleksibelt, hvilket gør det nemt for dig, at tage det af og på, når du står og mixer. Ørerpuderne er også roterbare, så man nemt og hurtigt lige kan dreje dem til siden, hvis der nu skulle være folk der forstyrer dig, mens du er midt i et mix.

Specifikationer

 • Headsettet vejer 269 gram
 • Det maksimalt power input er 2000 mW
 • Det maksimalt lyd output er 102 desibel
 • Den elektriske modstand i ledningen kan maksimalt opnå 32 ohm
 • Frekvensspektrummet i dette headset ligger fra 5-30.000 herz

Mest populære – Pioneer HDJ-X5BT-N Bluetooth

Pioneer HDJ-X5BT-N Bluetooth dj headset pioneer bluetooth

Dette eksklusive headset fra Pioneer med de guldbelagte linjer, er det mest populære headset blandt redaktionen og de profesionelle DJ’s der har deltaget i vores undersøgelse. Udover et eksklusivt look og en unik lydoplevelse, er dette headset trådløst og fungerer over bluetooth. Dette trådløse headset har batteritid i hele 20 timer.

LYD

Dette headset har ligesom det ovenstående også en 40 mm driver, der giver en krystalklar lyd. Derudover har det også et 4-kardede snoet strukturkabel der giver en glidende overgang fra den venstre kanal til den højre. Kredsløbet i dette headset er blevet optimeret fra tidligere modeller, hvilket vil sige, at du nu kan nyde en forvrængningsfri lyd, der er optimalt når man står og mixer til diverse events.

HOLDBARHED

HDJ-X5BT-N headsettet fra Pioneer har en helt ubeskrivelig god holdbarhed, da det trods dets eksklusive look er slidsikkert og har svært ved at få ridser. Dette headset har ligesom det ovenstående også bestået US Military Standard Shock test, hvilket vil sige, at taber man headset fra hovedet og ned på gulvet, skulle det ikke tage skade.

KOMFORT

Dette headset er kåret til et af de mest behagelige headset at bruge. Det kan bruges både til DJ’ing eller de stille og rolige studietimer når støjen skal holdes ude. Derudover er det et perfekt headset til løbebåndet, da det både er trådløst men også har et fast greb, der gør det svært for det at falde af. Både hovedbøjlen og ørerpuderne er fleksible, hvilket gør det utrolig nemt og behageligt at tage af og på.

SPECIFIKATIONER

 • Dette headset vejer 319 gram
 • Bluetooth kører over specification class 2
 • Det maksimale power input er 2000 mW
 • Det maksimale lyd output ligger på 102 desibel
 • Den elektriske modstand i ledningen kan maksimalt opnå 32 ohm
 • Frekvensspektrummet i dette headset ligger fra 5-30.000 herz

Bedst til pris – Ibiza DJH-250 DJ-hovedtelefon

Ibiza DJH-250 DJ-hovedtelefon dj headset hovedtelefon

Dette headset er kåret til det bedste til prisen. Kombinationen af lydoplevelsen, komforten og prisen, gør dette headset det helt rigtige for dig, hvis du ikke vil investere de helt store dollars.

LYD

Dette Ibiza headset har en 50 mm driver, der gør lyden helt unik. Det kører med high definition lyd og dynamisk gengivelse, hvilket gør lyden helt utrolig skarp. Dette headset har et frekvensspektrum fra 20-20.000 hetz, hvilket vil sige at både de mest lyse og de mest mørke toner lyder kniv skarpt.

HOLDBARHED

DJH-250 headsettet fra Ibiza vejer 415 gram, hvilket ikke gør det til de letteste headset du finder på markedet. Dog får du ikke et mere holdbart headset på markedet. De ekstra gram ligger i materialerne, hvilket vil sige at skulle du tabe det fra scenen, så frygt ikke det vil med garanti overleve.

KOMFORT

Komforten ved dette headset er skruet helt i top. De er designet med memoryskum i ørerpuderne, hvilket gør, at det føltes som om du tager to silkepuder på ørerne. Ørerpuderne er 90 rotérbare op til 90 grader og er derudover sammenfoldelige, så de er nemme at have med overalt. Udover dette, så det hovedbøjlen belagt med noget af det blødeste materiale det findes på markedet. Dette gør, at headset føles lettere end en sky at have til at sidde på hovedet.

SPECIFIKATIONER

 • Dette headset kommer med et 3,5 mm og 6,35 mm jack-kabel
 • Den elektriske modstand i ledningen kan maksimalt opnå 32 ohm
 • Frekvensspektrummet i dette headset ligger fra 20-20.000 herz

Bedst til begynderen – Reloop RHP-20 DJ hovedtelefoner

Reloop RHP-20 DJ hovedtelefoner dj headset

Er du nybegynder inden for DJ branchen, og står du og leder efter dit første headset, er vi ikke et sekund i tvivl om, at dette er headsettet for dig.

LYD

Dette sprit nye headset fra Reloop er bygget op omkring et elite lyddesign, der sikrer en lydkvalitet af aller højeste skuffe. Dette headset er målt til at have noget af den aller bedst testede lyd på markedet. Grundet den lange dannelsesproces, har man fundet en dynamisk og glidende overgang mellem tonerne, der giver lyden en high definition effekt man slet ikke kan finde i andre headsets. Der er specielt designet til at kunne opnå ubegribelige lyd højder, dog går dette ikke ud over kvaliteten.

HOLDBARHED

Resultatet af de mange års udvikling, har medført at kvaliteten af dette headset er blandt de aller bedste på markedet. Holdbarheden er helt i top, da det er lavet specifikt til DJ brug. Der er specielt designet til at kunne modstå hårde stød, langvarige sessioner og ekstreme højder, uden at headsettet tager skade. Alle bevægelige dele er lavet af robust aluminium og hovedbøjlen af hård gummi, der gør selve stellet helt ubeskriveligt holdbart. Så man kan sige, at det nærmest er special designet til nybegyndere.

KOMFORT

Ørerpuderne er omhyggeligt udformet til at omslutte sig om ørerne, hvilket gør grebet utrolig fast. Ørerpuderne er belagt med memoryskum, der giver en følelse ala, når du lægger hovedet på din hovedpude hjemme i sengen. Derudover er de belagt med kunstlæder, der føles helt naturligt på huden og sikrer at headsettet ikke flytte sig.

SPECIFIKATIONER

 • Dette headset vejer 270 gram
 • Headsettet kommer med et 3.5/6.3 mm jack stik
 • Frekvensspektrummet i dette headset ligger fra 30-30.000 hetz
 • Det maksimale lyd output ligger på 110 desibel
 • Den elektriske modstand i ledningen kan maksimalt opnå 25 ohm

Bedst til den profesionelle – V-MODA Crossfade II Wireless hovedtelefon

V-MODA Crossfade II Wireless hovedtelefon dj headset headsets professionel

Hvis du er kendt indenfor DJ branchen og står og mangler dit nye headset, der skal tage din DJ karriere til helt nye højder, så anbefaler vi dette V-MODA Crossfade II Wireless headset.

LYD

Crossfades signaturlyd er anderkendt af selv de aller største DJs rundt omkring i verdenen. Dette headset har vunder mere en 40 Editors’ Choice Awards, hvilket gør det til et af de mest vindende headsets nogensinde. Selvom dette headset kan spille gennem bluetooth, går det på ingen måde på kompromis med lydkvaliteten. Dual-diaphragm 55 mm driveren og CCAW Japanese coil for Hi-Res Audio certificering giver dette headset en helt unik krystalklar lyd.

HOLDBARHED

Holdbarheden på dette headset er skruet helt op, da det nærmest befinder sig på militært niveau. Det er stødsikkert, så skulle man tabe det, selv fra store højder, skulle det gerne forblive intakt. Headsettet indeholde en skjult mikrofon, hvilket sikrer at mikrofonen ikke går i stykker, hvis headsettet skulle tabes. Litium-ion batteriet i dette headet giver en op til 14 timers uvurderlig lydoplevelse.

KOMFORT

Dette headsets ørerpuder er belagt med memoryskum, der giver stor komfort til selv langvarende lytningssessioner. Derudover er ørerpuderne lydisolerende, hvilket giver en helt unik oplevelse, når man står og fordyber sig i sine mix. Hovedbøjlen og ørerpuderne er designet som CliqFold, hvilket gør det nemt og hurtigt at pakke det ned i selv de mindste headset tasker.

SPECIFIKATIONER

 • Driveren er dette headset er en 50 mm Dual-Diaphragm Dynamic driver
 • Den elektriske modstand i ledningen kan maksimalt opnå 32 ohm
 • Driver: 50mm Dual-Diaphragm Dynamic
 • Frekvensspektrummet i dette headset ligger fra 5-40.000 hetz
 • Det maksimale lyd output ligger på 100 desibel

Tilføj en kommentar...