Lydudstyr

Bluetooth højttaler – De bedste i test

bedste bluetooth højttaler til hjemmet

De seneste år er der kommet rigtig mange bluetooth højtalere på markedet. Efterspørgslen er der og langt de fleste leverer også en rigtig god lyd.

De findes i mange forskellige varianter og prisklasser, men fælles for dem er, at de er enormt lette at betjene og bruge. De fleste kan du også let tage med på tur, hvilket er en klar fordel i forhold til de store stationær højttalere, der står rundt omkring i stuerne.

Vil du vide mere og se hvilke 3, som vi har anmeldt og testet i denne bluetooth højttaler test, så læs med her. 

Bose SoundLink Revolve Plus TestvinderTjek prisen
Ultimate Ears Boom 3 Bedst til prisenTjek prisen
Anker Soundcore Flare Bedst til hjemmetTjek prisen

Testvinder: Bose SoundLink Revolve Plus

Der har ikke været nogen tvivl om, hvilken af de tre bluetooth højttalere som skulle vinde denne fornemme pris. For denne Bose SoundLink Revovle+ udmærker sig på flere punkter. Den leverer først og fremmest en rigtig god lyd, og derudover så er den nem at have med. Den er vandresistent og så har den det smukkeste stilrene design.

Der er mange ting som man kan fremhæve, hvilket også er derfor, at den er blevet testvinder i denne bluetooth højttaler test. Den er nem at bruge og du kan enten tilslutte din telefon eller bruge Siri eller Google Assistent, hvis du har brug for hjælp til det ene eller det andet. Slutteligt så er batteritiden i denne højtaler virkelig imponerende og ligger i front med sine 16 timer driftstid.

Kort info omkring Bose SoundLink Revolve Plus

Bose SoundLink Revolve Plus BEDSTE BLUETOOTH HØJTTALER TEST

Bose har længe været kendt for at levere virkelig god lyd i alle deres produkter. De har forfinet, måden som man hører musik på, og har længe været førende på området. Derfor var det også ekstra spændende, da de lancerede deres SoundLink Revovle+, som var længe ventede. Og vi må sige, at den lever op til vores forventninger. Den kan naturligvis give en fantastisk lyd, og man kan tydeligt høre detaljerne og både mellemtonen og bassen kommer helt til sin ret. Den får den musik som du hører, til at lyde lækker og blød, men alligevel med tryk på bassen, hvis du vil have det.

Det er blevet populært med de små bluetooth højttalere og det har Bose også vidst, da de lavede denne. Den er et flot eksemplar på, hvordan en lille og kompakt og praktisk højttaler kan se ud, og den passer i langt de fleste hjem. Den kan ikke erstatte dit stationære HiFi-anlæg i forhold til lydkvalitet, hvilket trådløse løsninger aldrig kan, men den kan bruges som et supplement f.eks. i køkkenet, badet, børneværelset eller som en nem løsning, hvis du ikke gider tænde op for det store anlæg. 

Derfor skal du vælge Bose SoundLink Revolve Plus

Som du allerede kan høre, så er vi ret begejstret og der er derfor mange grunde til at du bør vælge en bluetooth højtaler som denne. Men først og fremmest bør du købe den, fordi du gerne vil have en lille højtaler, der er let at bruge, der er flot at have stående og giver en fantastisk lyd. Men der er naturligvis også flere grunde, se nogen af dem her:

 • Smukt design
 • Understøtter Siri og Google Assistent
 • Lang batteritid på 16 timer
 • Vandafvisende
 • Kan kobles sammen med andre Bose produkter og dermed kan du lave en multirums funktion
 • 360 graders lyd

Smukt og tidløst design

Går du op i hvordan dine elektroniske produkter og gadgets passer ind i resten af hjemmet eller har du en samlever der gør, så kan du være helt rolig, for du får et stilrent og smukt produkt med denne højttaler. Den er skåret ud i et stykke, og du finder derfor ingen samlinger på det smukke metalgitter, der omslutter højtalerens indre. Øverst og nederst på højttaleren sidder der stødfangere. Det ser både flot ud og giver det et flot råt look. Men udover det flotte ydre, så har det også en anden funktion. Hvis den vælter eller du har et uheld med den, så kan stødfangerne nemlig skærme mod skrammer.

Håndtaget i toppen af højttaleren både pynter og er praktisk. For bluetooth højtaleren er især lavet, så de er lette at tage med på farten. Med håndtaget så kan du nu endnu lettere transportere den, og hvis du skal en tur på stranden med vennerne eller bruge den i haven, så er den let at tage med. Desuden ser det flot ud og passer rigtig godt ind i designet. De fås i to farver en metalgrå og en sort og de passer ind i de fleste hjem, hvilket nok også har været hensigten. Den runde form gør den moderne at se på, og den passer godt både på en hylde eller på et bord, der hvor du gerne vil nyde noget lækkert musik. 

360 graders lyd

Uanset hvor du befinder dig i forhold til højtaleren så får du den samme lydoplevelse. Det er de færreste højttalere som man kan sige det om og den specielle form, der vinder stadig mere frem, er nemlig rund. Bluetooth højttaleren er skabt til at man kan flytte rundt på den, og den kan derfor stå i mange forskellige rum og have forskellige placeringer. Den er ikke som med de traditionelle stationære højttalere, der er placeret omhyggeligt for at give den bedste lyd i forhold til der hvor man oftest sidder. Ved en bluetooth højtaler er der i stedet tale om, at den skal kunne give god lyd i mange forskellige sammenhænge og i forskellige situationer.     

Og netop derfor virker en højtaler som denne rigtig godt. Den 360 graders lyd som den giver, kan nemlig give dig en fantastisk lydoplevelse uanset hvor du befinder dig i forhold til den, men også i forhold til hvor den står i rummet. Står den frit ude på et bord, så vil den stå rigtig godt og lyden vil strømme ud i alle retninger. Står den derimod i et hjørne eller op af en væg, så vil lyden blive reflekteret tilbage af væggen og dermed vil den ikke gå tabt. 

Den er god til dig som elsker god lyd

Bose SoundLink Revolve Plus BEDSTE BLUETOOTH HØJTTALER TEST

Du bør uden tvivl vælge en bluetooth højttaler som denne, hvis du gerne vil have god lyd. Du får tilmed et smukt design, som du let kan have stående uden at virke hverken bombastisk eller malplaceret. Bose er som sagt kendt for god lyd, hvorfor vi også, og andre, havde store forventninger til denne højtaler. Der er så mange muligheder for at bruge den på mange forskellige måder, hvilket vi er store tilhængere af.

Du kan naturligvis bruge den alene og få en rigtig fin lyd, men du kan også koble den op med andre enheder og dermed bruge den mere aktivt. Har du ikke prøvet at bruge en stemmestyret assistent før, så kan du også bruge enten Google Assistent eller Siri med denne bluetooth højtaler. Du siger blot hey google eller hallo google og du kan få hende til at hjælpe dig med forskellige opgaver. Vil du vide hvor lang tid det tager for dig, at komme på arbejde, så spørger du blot google. Gider du ikke selv at skifte sang eller skrue op eller ned, så bruger du blot stemmen til at gøre det.

Det siger eksperterne

Vi er ikke de eneste, der er begejstrede for Bose SoundLink Revolve+, for det er eksperterne også. De fremhæver naturligvis lyden, hvilket naturligvis er den bærende faktor, men de lægger også vægt på, at der er gjort rigtig meget ud af de små detaljer. Det smukke ydre er en stor faktor for langt de fleste, og det at hele skallen er lavet i et stykke, og der dermed ikke er nogen samlinger gør noget rigtig godt for designet. 

Den kan sagtens tages med ud i haven, på badeværelset eller i køkkenet, da den er vandafvisende. Det er klart, at den ikke skal have meget vand på sig, men en smule fugt kan den sagtens tåle. Det er ikke bare en smart eller pralende feature, men rent faktisk en virkelig praktisk ting, som gør at man kan bruge den på mange flere måder.

Specifikationer 

 • Kan bruges håndfri
 • Vandresistent
 • Fås i sort og metal grå
 • 360 graders lyd
 • Transmissionsområde på 9 m
 • Bluetooth 4,2
 • Batteri med en driftstid på op til 16 timer

Bedste til prisen: Ultimate Ears Boom 3

Ultimate Ears Boom 3 bedste bluetooth højttaler til prisen

Du får en virkelig fin bluetooth højtaler, hvis du går med denne Ultimate Ears Boom 3. Den giver en solid og fyldig lyd, men især taget i betragtning af prisen, så er den virkelig fin. Den har det populære cylinderform, og kan derfor også prale af, at give den efterspurgte 360 graders lyd. Du kan desuden koble den sammen med andre højttalere fra samme mærke, så du kan få en form for stereo oplevelse. 

Lyden er fin og klar og henter du den medfølgende app, så kan du bruge equalizeren og dermed selv justere på blandt andet bassen. Det er også her, hvor du kobler flere enheder sammen og generelt så virker den rigtig godt. 

Kort info omkring Ultimate Ears Boom 3 – Lagoon Blue

bluetooth højttaler test

Lyden i denne lille bluetooth højtaler er overbevisende. Den er budgetvenlig og står du overfor at finde ud af, om du vil få en højtaler som denne brugt i din dagligdag, så er det et godt valg, at prøve det af med en som denne. For du får rigtig meget lyd for pengene og den kan bruges i mange forskellige sammenhænge. 

Blandt andet vil vi fremhæve, at den er vandtæt og støvafvisende. Det er ikke kun, som, de fleste andre, hvor den kan tåle lidt fugt. I stedet hævder folkene bag højttaleren, at den kan tåle at være under vand i op til 30 min. Der er naturligvi singen grund til at skulle prøve det af, men det giver en god indikation af, at man ikke skal være nervøs for at bruge den på ferien ved poolen, på stranden eller på badeværelset, hvor den risikerer at blive våd. 

Derfor skal du vælge Ultimate Ears Boom 3 – Lagoon Blue 

Leder du efter en god og billig bluetooth højtaler, så kan du med rette vælge denne. For den har mange smarte og gode kvaliteter. Batteritiden er rigtig god og du har endda mulighed for at tilkøbe en smart ladestation, hvis du ikke gider den traditionelle oplader. Lyden er solid og rummelig, men er du musiknørd og ønsker du at nyde avancerede stykker musik, så skal du op i en helt anden prisklasse. 

Bruger du den i stedet som en smart løsning, hvor du ikke gider tænde for forstærker og så videre, så fungerer den som en rigtig god løsning. Du betjener den let ved hjælp det som folkene bag, selv kalder for deres Magic button. Men der er naturligvis flere gode grunde til at købe en bluetooth afspiller som denne:

 • Enkel at bruge
 • Nem at sætte op
 • Lang batteritid på op til 20 timer
 • Vandtæt
 • Kan tåle små stød
 • 360 graders lyd

Uden så mange dikkedarer

Det er ikke alle højtalere eller alt elektronik for den sags skyld, der skal kunne en masse og være vildt avancerede. Det er sommetider en kvalitet i sig selv, at ting er simple og nemme at gå til. Sådan er det helt sikkert med denne højttaler. For den er tiltænkt at skulle bruges i mange forskellige situationer. Den er også tænkt til at skulle bruges hver dag til de mange ting som man skal. Derfor er den udstyret med stødfangere både i top og bund, så den kan tåle små stød eller fald. Folkene bag ved altså, at når man bruger ting hver eneste dag, så kan man risikere at de falder på gulvet.

Den er desuden rigtig let at bruge. Du bruger the magic button, hvor du kan både skifte sang, regulere volumen og finde din yndlings playliste, som kan indstilles. Alt gøres let oven på højtaleren, så det ikke generer designet. Du behøver dermed ikke lede efter din mobil, hvis du vil skifte sang, hvilket er en stor fordel ved den.

Langbatteritid

Så snart man bruger en transportabel højtaler aktivt og rent faktisk tager den med sig på tur med venner eller lignende, så er det helt store dilemma nemlig hvor lang tid, at den kan holde strøm. For der er ikke noget værre end hvis man har husket højttaleren, for så at løbe tør for strøm lidt efter. Det undgår du i vid udstrækning med denne, for den holder nemlig strøm i virkelig lang tid.

Ifølge producenten, Ultimate Ears, så kan den holde strøm i op til 15 timer, hvilket er ret meget efter vores erfaring. Det kan den for det første fordi, det er noget som de har prioriteret, men det er også fordi den er mere simpel. Idet den ikke skal så meget, så kan batteriet holde længere. Jo mere avanceret en højtaler, eller alt andet elektronik, bliver jo mere koster det på batteriet. Så der er en stor værdi i, at den ikke kan så meget andet end at spille musik, hvilket også er den eneste formål.  

Vandtæt ned til 1 meter i op til 30 min

Selvom at Ultimate Ears hævder, at højttaleren kan klare at være under vand i op til 30 min, så er det dog ikke noget som vi vil anbefale at man gør. Det er selvfølgelig også relativt sjældent at man lytter til musik under vand. Det er nok derfor mere ment som en form for fed feature, og selvom at man ikke vil udnytte det, så er det dejligt at vide, at den er vandtæt, og derfor sagtens kan tåle at komme med på stranden eller en tur ved poolen, uden at der sker noget.

Højtaleren her er i høj grad en brugs højtaler. Med det mener vi, at den ikke nødvendigt skal stå og pynte og se fin ud, den skal i stedet bare tages med på tur og bruges i dagligdagen. Og det får man virkelig lyst til, når man ved at den kan holde til at blive brugt. Det skader heller ikke, hvis der pludselig skulle komme en byge. Materialet som der sidder udenpå bluetooth højtaleren er også lavet i et helt særligt materiale. 

Den er god til dig som vil have god lyd på budget

Ultimate Ears Boom 3 bedste bluetooth højttaler til prisen i test

Højtaleren er rigtig fin til dig, der vil have en god højtaler, der er budgetvenlig. Den fungerer som den skal, den er let at have med på farten og så behøver man ikke bekymre sig om, hvorvidt den kan tåle lidt fugt, da den er fuldstændig vandtæt. Prisen er meget fin i forhold til det du får for pengene, og vi mener faktisk, at du får langt mere lyd for pengene end hos mange af konkurrenterne.

Pris og kvalitet hænger jo ofte sammen, men når man vælger sig en ny højtaler, så handler det også om hvad man skal bruge den til. Og med denne så kan du virkelig bruge den til lige det du har lyst til. Den er robust og vandtæt og den egner sig derfor rigtig godt til at blive brugt hver eneste dag.

Det siger eksperterne

Langt de fleste eksperter er meget enige om, at du får en god lyd til prisen, hvis du anskaffer dig en bluetooth højtaler som denne. Lyden er god og afbalanceret, og selvom du nok ikke køber den for at høre de helt store musikalske værker på den, så kan den godt klare både høje og lave toner uden problem.

Specifikationer

 • Vandtæt, støvafvisende, drypsikker
 • Fås i sort, lilla, blå og rød
 • 360 graders lyd
 • Transmissionsområde på 45 m
 • Bluetooth
 • Batteri med en driftstid på op til 16 timer
 • Bredde på 7,3 cm
 • Dybde på 7,3 cm
 • Højde på 18,4 cm
 • Vægt på 608 g

Bedste til hjemmet: Anker Soundcore Flare

Den næste bluetooth højtaler som vi har anmeldt er denne Anker Soundcore Flare. Den er perfekt til at have stående i hjemmet og den giver en dejlig balanceret lyd. Du kan selv regulere bas og så videre i equalizeren, der findes i den meget vellykkede tilhørende app. Den er vandtæt og du kan derfor have den med rundt, da den ikke kun er tiltænkt at have stående indenfor.

Der er desuden også et virkelig flot lys, som nok er lidt en gimmick, men ikke desto mindre, så er det faktisk virkelig fint. Det sidder under bunden og lyser, når der spilles musik. Hvis du ikke bryder dig om det, så så kan det naturligvis slukkes. Skal du holde fest, så er det oplagt at den skal have fuld skrue på lyset og det har derfor også en værdi i sig selv. Den er desuden IPX7 certificeret og du skal derfor ikke være nervøs for at tabe den, for den kan godt holde til det.

Kort info omkring højttaleren

bedste bluetooth højttaler i test

Du kan få rigtig meget ud af denne højtaler, og kan du lide at nørde en smule, så kan du tage musikken og niveauet en del op. For bruger du aktivt equalizeren i app’en, så kan du regulere hvordan bassen med mere skal lyde. Det betyder også, at du kan give musikken og tonerne en del mere kant end de er fra start. Det er smag og behag, og hvis man ikke går så højt op i det, så får man også en ganske fin lyd uden at pille ved den.

Batteriet er også helt fint og kan holde i ca. 12 timer, mindre hvis du har lyset tændt hele tiden. Men ofte bruger man den også i kortere tid og ellers står den jo og lader op imens man bruger den. Du kan let tage den med på farten, men den er alligevel i en størrelse, hvor du måske skal vælge en anden, hvis du hovedsageligt skal bruge den imens du er på farten.

Derfor skal du vælge Anker Soundcore Flare

Der er mange grunde til at du bør investere i en Anker Soundcore Flare. Èn af dem er, at den giver en fantastisk lyd til prisen, og langt de fleste konkurrenter kan overhovedet ikke følge med, når det kommer til lyd. Mellemtonerne er gode og klare og diskanten rigtig fin. Bassen kan virkelig spille igennem, hvis du ønsker det. Men der er også andre grunde til at bruge en Anker Soundcore Flare bluetooth højtaler:

 • God lyd
 • Lav pris
 • Flot design
 • Lys i bunden
 • God app
 • Lav vægt
 • 360 graders lyd
 • Vandtæt
 • Batteritid på op til 12 timer

Cylinderformet design

Det er virkelig populært med det cylinderformede design, og mange producenter går efter netop det look. Men det giver natruligvis også mere end et sejt og flot udseende, for det betyder, at du kan få den gode 360 graders lyd. Det er derfor ligegyldigt hvor i rummet du befinder dig i forhold til hvor bluetooth højtaleren står, og du vil modtage samme lyd. Omvendt er det også ligegyldigt hvor du placerer højttaleren, og den vil også give samme lydbillede. Ved stationære og store højttalere er det vigtigt at placere dem helt korrekt, for at lyden bliver gengivet bedst muligt. Sådan er det ikke ved en bluetooth højtaler. De er generelt skabt for at man let og ubesværet kan lytte på musik og så videre, men det er også meningen, at man skal kunne flytte rundt på den efter behov. Derfor er det runde design virkelig smart.

Men udover de klare fordele lydmæssigt, så er det også en flot højttaler at have stående. Materialet er en form for groft vævet stof, hvilket giver et råt udseende. Den passer ind i langt de fleste menneskers hjem, og da den ikke er større, så kan man næsten glemme at den står ovre i hjørnet, på en hylde eller på et bord.

Lys i bunden

Man glemmer dog alligevel ikke bare sådan lige denne højttaler, for den har nemlig et flot of frækt lys i bunden, som skifter når man spiller musik. Det har jo ikke decideret noget, der er strengt nødvendigt for højtaleren, men det er en ekstra sjov gimmick, og det er ikke alt der på den måde skal give mening.

Lyset giver en ekstra sjov dimension, når man hører musik og er man ikke til den slags, så kan man naturligvis dæmpe det eller slukke det fuldstændig. Det er heller ikke altid, at vi ville bruge lyset, men i festlige sammenhænge, så ville det være ret sjovt.

Vandtæt

Anker Soundcore Flare er endnu en højttaler, der er vandtæt og det giver en sikkerhed, når man har den med rundt eller hvis den står i køkkenet. Det gør nemlig ingenting, hvis der kommer noget vand på den, heller ikke hvis den står i badet. Selvom vi mener, at den er oplagt at have stående hjemme, grundet dens design og materiale, så kan man naturligvis sagtens tage den med sig rundt. Det er også oplagt at tage den med ud i haven om sommeren, og du kan sagtens stille den helt ved siden af poolen eller ved siden af et glas vand uden at du skal være særligt bekymrede over det.

Den er god til dig som vil have lyd med lys

Anker Soundcore Flare

Selvom det kan virke barnligt, så må vi indrømme at vi er helt vilde med, at der er lys i bunden, når der spilles musik. Det giver noget ekstra sjov, og musik skal efter vores mening være sjov og ballade, hvert fald en gang imellem. Derfor er vi også store tilhængere af, at der er lys i denne. En højtaler som en lille bluetooth højtaler er jo én som man bruger, når man skal hygge sig med musik, bruge det som baggrundsmusik eller arbejde imens, og derfor så passer lyset bare rigtig godt til et stykke musik, hvor man samtidig har brug for lidt sjov og adspredelse.

Det siger eksperterne

Det er ikke overraskende, at eksperterne er lige så vilde med denne højtaler som os. Den giver en meget overbevisende og solid lyd til prisen. Desuden kan du selv regulere meget i den medfølgende app, og du kan derfor nørde lidt, hvis du har lyst. Særligt godt bliver det, hvis du skruer op for bassen, da det giver noget ekstra tyngde. Også mellemtonen og diskanten er klare og detaljerede og man kan tydeligt høre, at der er en god separering mellem vokal og musik.

Generelt overhaler den konkurrenterne i samme prisklasse. Det gør den helt sikkert primært på grund af den gode lyd. Den er desuden rigtig nem at bruge og betjene, hvilket også har en stor værdi, når man ikke skal bruge den til så meget andet end at spille gode sange. Har du ikke haft en bluetooth højtaler før, og vil se om det er en, som du vil få brugt, så er dette et meget godt bud på din første. Det kan også være, at du går højt op i lyd og har et stort og fint HiFi-anlæg til at stå i stuen, men trænger til en billig højtaler i kælderrummet, hvor lyden stadig er god, men hvor det ikke er der hvor fokus er, så er den helt sikkert også et rigtig godt valg.

Specifikationer

 • 360 graders lyd
 • Bluetooth 4,2
 • Transmissionsområde på 20 m
 • Genopladelig
 • Batteritid på op til 12 timer
 • Genopladningstid på 3,5 time
 • Bredde på 15,1 cm
 • Vægt på 530 g
 • Vandtæt

Opsummering:

Flere og flere, især den yngre generation, fravælger det klassiske stationære HiFi-anlæg, der både er dyrt og fylder enormt meget. I stedet vælger mange de smarte og moderne bluetooth højttalere, der let kan tages med på farten. De fylder ikke alverden og så leverer de en overraskende god lyd taget deres størrelse i betragtning. Men bluetooth højtaleren er ikke kun blevet så populær, fordi den er lille og leverer en god lyd, men også fordi den er virkelig let at bruge. Idet de fleste af os hører musik fra vores telefon eller et andet elektronisk device, så er det let og enkelt at koble den op med en bluetooth højtaler. 

Især om sommeren ser man folk cykle og gå rundt med deres højttaler og er du på stranden eller en tur i den lokale park, så finder du mange, der har deres lille og kompakte højtaler med. Den giver nemlig en fin lyd, når du er ude. Dog har langt de fleste en eller flere bluetooth højttalere til at stå derhjemme i forskellige rum. Nogle mærker udbyder nemlig den funktion, hvor du kan lave multirums funktion, og hører musik, enten den samme eller forskellig, fra forskellige højttalere i forskellige rum på samme tid. 

Tilføj en kommentar...