Lydudstyr

Her er de 10 bedste karaoke anlæg i test

karaoke anlæg

Mangler du lige den ekstra detalje, der vil slå benene væk under familie og venner til havefesten lørdag aften? Eller blot en ny måde hvorpå dig og familien kan give den gas før aftensmaden? Så skal du læse videre her. Uanset hvilken situation du befinder dig i, kan et karaoke anlæg gøre dine hverdage og aftener en lille smule sjovere – og hvis du giver den nok gas, kan det endda tælle som motion. Her er de 10 bedste karaoke anlæg, der vil give dig lidt ekstra og anderledes kvalitetstid med familie og venner og sikre jer alle en god aften med store smil og højt humør.

Vi starter med at vise dig de top-3 bedste karaoke anlæg, der er anbefalet af eksperter fra SoundstoreXL.dk

Karaoke anlæg med TFT skærm, Bluetooth og mikrofoner – transportabel og stabil

Karaoke anlæg med TFT skærm

Dette karaoke anlæg med TFT skærm, Bluetooth og mikrofoner er til dig, der ønsker at krydre lidt på grillfesten lørdag aften. Anlægget kommer nemlig med en trolley med hjul, så den er let at transportere, og den kan holde strøm i op til 4 timer. Det betyder, at I ikke skal vælge mellem det gode vejr og de sjove aktiviteter; dette karaoke anlæg proff giver jer muligheden for begge dele.

Anlægget kan både afspille via Bluetooth og MP5-afspiller, og mikrofonerne kan bruges indenfor en god rækkevidde. Batteriet holder som sagt 4 timer og er genopladeligt, så når først anlægget er købt, slipper du for bekymringer om, hvorvidt I nu huskede at købe batterier. Desuden kan karaoke anlægget tilsluttes et tv eller en højtaler, så lyden altid kan blive, præcis som du ønsker den skal være.

Dette karaoke anlæg har simpelthen alt, hvad du skal bruge til den gode fest – selv hvis den ikke foregår, der hvor anlægget har sin plads til hverdag.

Fordele ved karaoke anlægget:

 • Højtaleren er aktiv og dermed transportabel.
 • Der medfølger 2 trådløse mikrofoner.
 • Der kan afspilles musik og video via MP5-afspiller, samt afspilles musik via Bluetooth.
 • Anlægget har en 15 tommer TFT-skærm.
 • Anlægget er et karaoke anlæg til tv.
 • Anlægget har et indbygget genopladeligt batteri, der kan holde strøm i op til 4 timer.
 • Anlægget kommer med en fjernbetjening.

Karaoke sæt med trådløse mikrofoner og Bluetooth – til den simple fredag

Karaoke sæt med trådløse mikrofoner og Bluetooth

Dette karaoke sæt med trådløse mikrofoner og Bluetooth er til dig, der blot går op i lyden og en fri performance. Ønsker du en god aften med familien, hvor I skiftes til at optræde for hinanden, er dette anlæg perfekt til jer.

Anlægget kan afspille musik via Bluetooth, og mikrofonerne er trådløse, så I kan give den fuld gas og ikke holde jer tilbage med dansetrinene. Højtalerne kan justeres i forhold til ekko, bas og så videre, så lyden bliver præcis, som I foretrækker den. Og da der ikke følger en skærm med, vil alt fokus være på dem med mikrofonerne i hånden.

Dette karaoke anlæg er altså til familien, der blot ønsker lidt ekstra fredagshygge før Disney Sjov, så børnene uden tvivl er klar til at kommer i seng, når det er ved at være ved den tid. Da anlægget er stationært, er det ikke oplagt til eventuelle fester, men derimod er der aldrig bøvl med, at anlægget ikke er koblet til.

Fordele ved karaoke anlægget:

 • Højtaleren er passiv, og dermed stationær.
 • Volumen til mikrofonerne og volumen til musikken er separat.
 • Afspilning af musik foregår via Bluetooth.
 • Der medfølger to VHF trådløse mikrofoner til karaoke.

Ulemper ved karaoke anlægget:

 • Anlægget er ikke batteridrevet.
 • Det medfølger ingen fjernbetjening.

8″ Karaoke højttaler m. trådløs mikrofon og Bluetooth – nemt og transportabelt

8" Karaoke højttaler m. trådløs mikrofon og Bluetooth

Dette 8″ karaoke anlæg med højtaler, trådløs mikrofon og Bluetooth er til dig, der er klar på en karaoke-konkurrence, hvor end du skulle blive udfordret. Højtaleren er lille og kører på små hjul ligesom en kuffert, så den er nem at trække efter dig, hvis du står for underholdningen til den næste fest med kammeraterne.

Dette singing machine karaoke anlæg giver mulighed for at streame musik direkte fra telefonen, så den er perfekt, hvis alle skal være med til at vælge musik. Der medfølger to mikrofoner, fjernbetjening, samt indbygget oplader og batteri. Igen medfølger ingen skærm, men når fokus alligevel skal være på performeren, er det jo ikke nødvendigt med ekstra distraktioner.

Anlægget er simpelthen den perfekte løsning, hvis du har – eller tager – ansvaret for festens underholdning. Når først du møder op med denne, er du garanteret en aften fyldt med sjov og store smil.

Fordele ved karaoke anlægget:

 • Højtaleren er aktiv og dermed transportabel.
 • Musikken kan streames via Bluetooth.
 • Der medfølger 1 trådløs mikrofon med 25-30 meters transmissionsafstand samt en kablet mikrofon.
 • Anlægget har et indbygget batteri.
 • Der medfølger en fjernbetjening.
 • Anlægget har både håndtag og hjul, så det er let at transportere.

Chat med en lyd- og lysekspert her, hvis du har spørgsmål eller blot nærer tvivl angående, hvilket karaoke anlæg du skal købe.

Hvis du hellere selv vil læse videre på, hvilke karaoke anlæg du kan vælge imellem, kan du læse videre her. Disse tre er nemlig langt fra dine eneste muligheder indenfor køb af karaoke anlæg; der findes mange forskellige slags i forskellige prisklasser med forskellige egenskaber.

Karaoke anlæg med skærm og mikrofoner – det perfekte legetøj til børnene

Karaoke anlæg med skærm og mikrofoner

Ønsker du for eksempel et karaoke anlæg til dine børn, er det ikke nødvendigt at have to store højtalere og et TV til at stå. Du kan nøjes med et lille karaoke anlæg, der kommer med skærm og mikrofoner, så dette er det eneste udstyr, du har behøver for at skaffe børnene lidt ekstra sjov.

Med denne kan børnene gøre ekstra brug af de cd´er, de i forvejen ejer, samtidig med at karaoke anlægget giver mulighed for at afspille via USB, MP3 og MP4. Der medfølger både en trådløs og en kablet mikrofon og fjernbetjening, og hele anlægget kommer som en lille trolley med hjul, så den er nem at transportere. Derfor kan denne både være en sjov detalje til børnenes legetøj, men den kan også tages med ud i garagen, hvis der holdes fest for kammeraterne, og der er stemning for en sjov konkurrence.

Dette anlæg er altså perfekt til både børn og voksne. Til daglig kan det stå på børneværelset og sørge for, at børnene er trætte om aftenen, og til grillaftenen kan det tages ud i haven for at sikre lidt ekstra underholdning for hele familien.

Fordele ved karaoke anlægget:

 • Anlægget er lille og transportabelt.
 • Musikken kan afspille via CD, USB, MP3 og MP4.
 • Der medfølger en karaoke Bluetooth mikrofon med højtalerne samt en kablet mikrofon.
 • Anlægget har indbygget batteri og kan holde strøm i 4 til 6 timer.
 • Der medfølger en fjernbetjening.
 • Anlægget kommer både med håndtag og hjul, så det kan transporteres som en kuffert.

Anlægget har en 9 tommer skærm, så du kan se musikvideoen og optræde, som om du selv befandt dig på scenen, eller blot se teksten, mens du synger.

Sanganlæg komplet 250 Watt – karaoke anlægget til den festlige aften

Sanganlæg komplet 250 Watt

Er I til gengæld familien, der elsker at bryde ud i spontane konkurrencer og foretrækker at have kvalitetstiden lige ved hånden, så er dette sanganlæg nærmere noget for jer. Sanganlægget kommer med to højtalere, en forstærker, en mixer og en mikrofon – anlægget kommer simpelthen med alt, der skal til for at sikre jer en god aften.

Ønsker I et sanganlæg, der er let tilgængeligt og ikke fylder i dagligstuen, men derimod et anlæg i garagen, til de forskellige gilder, så er dette anlæg også perfekt. Anlægget kommer ikke kun med alt, der garanterer en super god familieaften; højtalerne giver nemlig ikke kun en god lyd, men også et LED lysshow, der kan holde festen kørende til langt ud på natten og sørge for, at alle er underholdte til det sidste.

Anlægget er simpelthen det perfekte anlæg til jer, der altid vil have en fest ved hånden. Lysshowet sikrer, at du altid føler dig som en stjerne, når du optræder med mikrofonen, og højtalerne sørger for, at lyden altid er perfekt.

Fordele ved anlægget:

 • Anlægget er installeret og altid klar til brug.
 • Anlægget kommer med en mikrofon.
 • Anlægget kommer med to medfølgende højtalere, der yder god lyd og LED lysshow.
 • Anlægget kommer med mixer og forstærker.

Ulemper ved anlægget:

 • Anlægget er ikke batteridrevet.
 • Anlægget er ikke transportabelt.

Karaoke anlæg med TFT skærm, Bluetooth og mikrofoner – karaoke anlægget, der har det hele

Karaoke anlæg med TFT skærm, Bluetooth og mikrofoner

Karaoke anlæg med TFT skærm, Bluetooth og mikrofoner er til dig, der vil have det hele med, når du køber karaoke anlæg. Anlægget giver mulighed for at afspille musik via Bluetooth og MP5, hvilket betyder, at du kan se sangteksten på den medfølgende skærm og være sikker på, at du ikke glemmer et eneste ord; eller du kan se musikvideoen og føle, at du optræder side om side med din yndlingskunstner.

Når du køber karaoke anlægget, medfølger to mikrofoner af høj stabilitet og god rækkevidde, indbygget genopladeligt batteri, så du kan give den gas i op til 4 timer, trolley med hjul til nem transport, fjernbetjening samt audio og video udgang, hvis du vil tilslutte ekstern forstærker eller TV.

Dette karaoke anlæg har simpelthen det hele; og hvis udstyret ikke er godt nok til dig, så kan du altid koble dit eget til, og stadig have glæde af mikrofonerne.

Fordele ved karaoke anlægget:

 • Anlægget er lille og transportabelt, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.
 • Musikken kan afspilles via Bluetooth og USB, og videoen kan afspilles via USB.
 • Der medfølger to mikrofoner.
 • Anlægget er batteridrevet og kan holde strøm i op til 4 timer.
 • Opladningstiden er på 2 timer, så den er hurtigt klar til brug igen.
 • Der medfølger en fjernbetjening til anlægget.
 • Anlægget kommer med både håndtag og hjul, så det kan transporteres derhen, hvor det er manglet.
 • Anlægget har en 15 tommer skærm, der giver dig mulighed for at optræde side om side med din yndlingssanger.

Anlægget kan kobles til eget tv og ekstern højtaler.

Trådløs højttaler med discolys – den nemme løsning til den gode fest

Dette karaoke anlæg er til dig, der ønsker en højtaler, der kan lidt mere, end hvad du normalt kan forvente. Udover muligheden for at bruge højtaleren som karaoke anlæg, er der nemlig også discolys på toppen – du slår altså to fluer med et smæk, hvis du vælger denne højtaler.

Højtaleren er trådløs og kommer med en trådløs mikrofon, samt LED discolys på toppen. Den kan afspille via USB, mikro SD og Bluetooth, og den har AUX-indgang, så du kan tilslutte en CD-afspiller. Desuden kan den tage FM-radio, så uanset hvilken musik du vil høre, så er dette højtaleren, der kan spille det. Den er nem at transportere, da den har bærehåndtag i siden, og så medfølger det hele, så du ikke behøver at købe ekstra udstyr.

Dette karaoke anlæg er altså blot udvidelsen på en højtaler og derfor perfekt, hvis du ønsker at være den, der kan medbringe de ekstra detaljer og sikre alle en god fest. Desuden er det den perfekte højtaler at have stående i stuen, da den er lille og ikke fylder så meget, samt den er let at flytte – og så kan den udskifte radioen.

Fordele ved karaoke anlægget:

 • Anlægget er lille og transportabelt med bærehåndtag i siden.
 • Du kan afspille musik via USB, mikro SD, Bluetooth og FM, samt tilslutte CD-afspiller.
 • Der medfølger en trådløs mikrofon og kabler.
 • Anlægget er batteridrevet og kan holde strøm i op til fem timer.
 • Anlægget har en opladningstid på tre timer.

Ulemper ved karaoke anlægget:

 • Der medfølger ingen fjernbetjening.
 • Der medfølger ingen skærm.

Transportabel 2 x 15″ Party Højttaler m. Trådløs Mikrofon – det fuldtudstyrede karaoke anlæg

Transportabel 2 x 15" Party Højttaler m. Trådløs Mikrofon

Dette karaoke anlæg er anlægget, du skal have fat i, hvis du søger mere end et anlæg til familien og festen. Dette anlæg kan nemlig bruges i enhver situation; på gaden, i baren, i fitness, til taler, til undervisning og så videre. Anlægget giver mulighed for, ikke blot at forstærke ens stemme, men også for at tilslutte en guitar. Dette gør den perfekt, hvis du vil have en højtaler til dit band, eller hvis du blot vil optræde på gaden.

Højtaleren er batteridrevet og spiller musik via Bluetooth, USB og SD-kort afspiller samt kan afspille FM radio. Der medfølger to trådløse mikrofoner, og højtaleren har både mikrofon indgang og guitar input. Den har indbyggede LED lyseffekter og er altså ideel i enhver situation.

Anlægget her er altså perfekt i enhver situation – især hvis du selv ønsker at optræde. Om end det er på gaden, i baren eller til et kursus, kan dette anlæg forstærke stemme og guitar, så du sikrer dig alles opmærksomhed.

Fordele ved karaoke anlægget:

 • Anlægget er lille og transportabelt med bærehåndtag i siden.
 • Du kan afspille musik via USB, mikro SD, Bluetooth og FM.
 • Der medfølger to trådløse mikrofoner samt mikrofonindgang.
 • Der er guitar input.
 • Anlægget har AUX indgang.
 • Du har mulighed for bass og diskant kontrol.
 • Der er indbygget LED lyseffekter.
 • Der medfølger fjernbetjening.

Ulemper ved karaoke anlægget:

 • Der medfølger ingen skærm.

Karaoke sæt med 2 x mikrofoner – mini karaoke anlæg

Karaoke sæt med 2 x mikrofoner

Dette groove mini karaoke anlæg er karaoke anlægget til dig, der ønsker at give den gas, men uden at tænke for meget over, hvordan det hele fungerer. Dette sæt er let at sætte op, og du kan derfor hurtigt blive en rigtig stjerne hjemme i din egen stue.

Sættet kommer med to mikrofoner, to højtalere og selvfølgelig forstærkeren, der får det hele til at fungere. Derudover er alle tilslutningskablerne også inkluderet, så når først sættet er købt og sat op, er der faktisk ikke andet tilbage at gøre end at finde din indre performer frem. Musikken kan afspilles via Bluetooth, USB, SD eller Line indgang, så du har mulighed for at afspille enhver form for musik.

Dette karaoke anlæg er den nemme og billige løsning. Det er til dig, der ønsker et karaoke anlæg, men ikke ønsker at bruge en masse energi på at få det til at virke og sætte det rigtigt op. Det skal være nemt, hurtigt og småt, og det skal ikke være i vejen – det skal blot være tilgængeligt.

Fordele ved karaoke sættet:

 • Sættet er nemt at stille op.
 • Anlægget er småt og nemt at løfte, når der skal gøres rent.
 • Du kan afspille musik via USB, SD, Bluetooth og LINE indgang.
 • Der medfølger to mikrofoner og sættet har to mikrofonindgange.
 • Der er både volumenkontrol til mikrofon og musik.

Ulemper ved karaoke sættet:

 • Der medfølger ingen skærm.
 • Sættet er ikke mobilt.

Aktivt karaoke højttalersæt 600 watt. – til dig, der ikke vil mangle udstyr

Aktivt karaoke højttalersæt 600 watt.

Dette aktive karaoke højtalersæt giver dig lyd, lys, mikrofoner og mobilitet. Karaoke anlægget består af to højtalere, hvoraf den ene er aktiv, og altså transportabel, og den anden er passiv, altså stationær. Den aktive højtaler kan nemt kobles til den passive, så uanset om du er på farten, til fest hos kammeraterne eller i stuen, så er dette karaoke anlæg lige ved hånden.

Dette karaoke anlæg har som sagt aktiv og passiv højtaler, LED lyset lyser i takt til musikken, og der er mulighed for at koble op til tre mikrofoner til højtalerne. Musikken kan afspille både via USB, SD og Bluetooth, så uanset hvad du vil høre, så kan højtaleren spille det. Lyden kan justeres med den medfølgende equalizer, og du kan bruge delay effekt på mikrofonerne, så din stemme blandes bedre med musikken.

Kort sagt har dette karaoke anlæg mere eller mindre det hele og du er garanteret, at dette anlæg vil kunne spille til din fest, om I synger karaoke eller ej.

Fordele ved karaoke anlægget:

 • Anlægget kommer med en aktiv og en passiv højtaler.
 • Der medfølger kabel, så den aktive højtaler kan kobles til den passive.
 • Sættet er både mobilt og stationært.
 • Du kan afspille musik via USB, SD og Bluetooth.
 • Der medfølger tre mikrofoner, hvorpå der kan bruges delay effekt, så stemmerne blandes bedre med musikken.
 • Lyden kan justeres med equalizeren.
 • Højtalerens LED lysshow bevæger sig i takt med musikken.

Ulemper ved karaoke anlægget:

 • Der medfølger ingen skærm.
 • Der medfølger ikke fjernbetjening.

Hvad skal du tænke over, når du køber karaoke anlæg?

Du er nu præsenteret for 10 forskellige karaoke anlæg, der varierer i henholdsvis lydkvalitet, mobilitet, lys, skærm og så videre. Men derfor kan det godt stadig være svært at vælge det helt rigtige anlæg. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket anlæg du skal vælge, er der nogle ting du kan tage op til overvejelse, før du beslutter dig.

Find prisgrænsen

For det første kan det være en god ide at vælge en prisklasse, eller i hvert fald en prisgrænse for hvor meget du har til rådighed, og hvor meget du har lyst til at betale. Hvis karaoke anlægget blot er til børnene, og du har en fornemmelse af, at de vil vokse fra det indenfor den nærmeste fremtid, kan det være en god ide at købe et billigere anlæg, der eventuelt kommer med en skærm.

Ønsker du til gengæld et karaoke anlæg, som både børnene har gavn af, men som du også vil bruge til dine fester, kan det godt være værd at give lidt ekstra, så du er sikker på, at højtaleren kan spille rummet op. Det vil tit være billigere kun at købe et anlæg frem for to, og mange af ovenstående anlæg kan nemt bruges til begge dele.

Hvilke egenskaber ønsker I, at jeres anlæg har?

Når du har en ide om, hvor mange penge du er villig til at bruge på anlægget, kan du begynde at tænke i egenskaber. Her skal du igen tænke over, hvilket formål anlægget har for dig og din familie, men også i hvilke egenskaber det perfekte anlæg for jer har. Er I udelukkende interesserede i den gode lyd, er det 100 procent dette i skal gå efter, men hvis I også vil have LED lysshow, skærm eller mobilitet er det også alt sammen noget i skal tænke i.

Når først I er blevet enige om en prisklasse og egenskaberne, som anlægget skal have, kan I bruge udelukkelsesmetoden og skære ned til dem, der er en mulighed for jer. Herefter handler det om at blive enige om hvad i prioriterer – pris, lyd, lys og så videre – og så har i det perfekte anlæg.

Rytmen.dk giver dig informationer om musikudstyr og lydudstyr.

Rytmen.dk  

5 stjerner – ud af 5 baseret på 273 anmeldelser.

Tilføj en kommentar...