Tilbehør

Mikrofonstativer

mikrofonstativ
For at optage en sang, eller en podcast og for at høre et bands eller en sangers optimale lyd ude blandt publikum, så er det ingen hemmelighed, at der skal bruges mikrofoner. Nok kan mikrofoner være håndholdte, men oftest er det mest optimalt, at det er på et stativ og dermed ingen hindring for at få et arbejde udført ordenligt. Mikrofonstativer er en stor hjælp og nærmest en selvfølge at have, hvad enten det skal bruges til en sanger, trommeslager eller vært i et radioprogram. Mikrofonstativer kan fås i mange forskellige varianter, som gør, at de kan bruges til mange forskellige anledninger, arrangementer og arbejdsopgaver. Det virker som en simpel ting og et objekt, som virker ligegyldig, men med de rette stativer vil hele opgaven bare kunne løses nemmere og uden problemer.  

Varianter af stativer

Man skal ikke lade sig kæmme af, hvor simpel en ting et mikrofonstativ egentlig er. For det er ikke ligegyldigt, hvad stativet kan. Der findes mange varianter at mikrofonstativer, og muligheder for hvad de kan bruges til. Man kan blandt andet få:

  • En lav model til enten at have til at stå på et bord, eller som kan stå foran en stortromme
  • En kort mikrofonarm, som kan påsættes et bord og bruges til fx et keyboard eller til optagelse af radio eller podcast
  • Et simpelt stativ som både kan fås med og uden et led. Leddet gør at stativet kan bukkes og dermed nemt justeres i højde under brugen af det

Mulighederne er altså mange for, hvordan du kan bruge et mikrofonstativ, hvilket gør, at dine behov kan blive udfyldt.

Tilbehør til stativerne

For at optimere brugen og funktionen af mikrofonstativerne kan der fås forskelligt tilbehør. Blandt andet er det muligt at få en quick release adaptor, som gør det muligt at lave en hurtig montering og afmontering af en mikrofon til og fra stativet ved blot et klik.

Mikrofonholdere er endnu en ting, som kan tilkøbes til stativerne. Disse holdere gør det nemmere og mere fleksibelt at indstille en mikrofon i den rette højde og vinkel, så den passer til selve opgaven, som den skal bruges til.

Nyere mikrofonstativer har fået flere funktioner, hvor de både kan holde en mikrofon men også for eksempel en smartphone. På den måde kan der både filmes og optages god lyd på en gang. Mikrofontativer kan indstilles og bruges på mange måder, så det handler bare om selv at være kreativ.

Opbevaring og transport af mikrofonstativer

For nemt at kunne transportere både store og små mikrofonstativer kan der fås tasker til lige netop det. Transporten mellem destinationer skal være nem og sikker for alle redskaber, som er med på turen. Derfor gør taskerne det ikke kun nemt at transportere stativerne, men de sikre også en beskyttelse, som vil forlænge stativernes levetid, da slid ikke så hurtigt vil opstå i taskerne. Taskerne fås som udgangspunkt i et klassisk og tidsløst design i høj kvalitet. De er derfor ikke kun praktiske men skaber også et udtryk er kvalitet.Tilføj en kommentar...