Musikinstrumenter

Keyboard: Her er de bedste i test

Hvis du skal i gang med at spille keyboard, handler det om, at du finder et godt keyboard. Et keyboard er nemlig ikke bare et keyboard. Der findes et hav af forskellige slags keyboards. Billige keyboards, dyre keyboards, keyboards med en helt speciel klang og keyboards, som kan tilsluttes en computer. Udvalget er utrolig bredt, og du kan finde keyboards til enhver smag.

Det vigtigste er dog, at du finder et keyboard, som passer til lige netop dig og dit budget. I de følgende afsnit kan du finde information omkring en række forskellige keyboards til forskellige gode priser. Heriblandt kan du også finde dig et rigtig godt begynder keyboard.

Yamaha PSR-E263 keyboard

Yamaha PSR-E263 keyboard

Her får du et rigtig godt begynder keyboard til billige penge. Keyboardet har en masse spændende undervisningsfunktioner, hvilket er med til at gøre det til et rigtig godt begynder keyboard. Samtidig bliver det både nemt og sjovt at lære at spille keyboard ved at anvende disse funktioner. Keyboardet er dejlig overskueligt og nemt at betjene. Du kan derfor blot koncentrere dig om, at spille løs og lære, hvordan du spiller på instrumentet. Keyboardet er derfor også et passende keyboard til både børn og voksne. Keyboardet har hele 400 forskellige lyde, så du kan både spille med flotte klaverlyde, trommer, strygere og mange, mange flere. Tilmed indeholde keyboardet hele 112 færdige sange, som du kan lærer at meste på keyboardet. Her du finder du sange fra mange forskellige kunstnere såsom Elton John, John Mayer og Beatles.

Køber du dette Yamaha keyboard får du:

 • Et rigtig godt begynder keyboard til en god pris
 • 61 gode og bløde tangenter
 • Både optage-funktion, transpose, equalizer samt ultra-bred stereo
 • Et keyboard, som er passende til alle aldersgrupper.

Den nævnte undervisningsfunktion fungerer således, at du kan dele sangene op i mindre dele, og dermed kan du lære et lille stykke ad gange. På kort tid kan du derfor nemt lære at spille en hel sang og få fingrene til at flyve henover tangenterne. Dette Yamaha keyboard giver dig altså alletiders mulighed for at prøve kræfter med keyboard-spillet. Du kan ved hjælp at dets mange, let anvendelige funktioner hurtigt lære det og blive til en dygtig keyboardspiller.

Roland GO:PIANO Digital Piano

Roland GO:PIANO Digital Piano

Dette keyboard ligger til den lidt dyrere pris, men dette kan også mærkes i kvaliteten på keyboardet. Med Roland keyboardet får du et kompakt keyboard, som indeholder rigtig mange forskellige tonearter heriblandt både elektrisk klaver og orgel. Alle lydene kan tilmed også spilles i forskellige stilarter. Keyboardet er en transportabel løsning, som gør, at det passer rigtig godt ind til steder, hvor pladsen er lidt trang. Keyboardet er i rigtig god kvalitet, og med det får du et rigtig godt keyboard, hvor du kan lære at spille klaver. Keyboardet har nogle gode tangenter, som er gode at spille på, og samtidig får du en super autentisk spillefornemmelse. Dette keyboard har også både metronom, transponering og optagelsesfunktion, som alt sammen er rigtig praktisk i forhold til at øve sig i at spille på keyboardet og blive bedre til det.

Med dette keyboard fra Roland får du altså:

 • Et keyboard med 61 gode tangenter i standard størrelse
 • Et rigtigt fint keyboard for begyndere
 • Indbyggede højtalere og mulighed for at tilslutte hovedtelefoner
 • Bluetooth audio, som understøtter tilslutning af tablet eller smartphone.

Her får du altså et godt keyboard, hvor du har mulighed for at bruge mange timer på at lære at spille keyboard. Det er både nemt og sjovt. Med keyboardets funktion som gør, at du kan tilslutte smartphone eller tablet, gør, at du med kan anvende diverse apps med musikundervisning, mens du bruger keyboardet. Du får her et rigtig godt keyboard til en fordelagtig pris.

Korg EK-50 keyboard

Korg EK-50 keyboard

Her får du et rigtig godt keyboard, som du kan nyde godt af uanset, hvordan dine kompetencer inden for keyboard-spillet er. Du får også rigtig god kvalitet til prisen. Dette keyboard kommer med mange avancerede og spændende funktioner, som alt sammen er med til at hjælpe dig med et forbedre dit musikalske potentiale og fingrenes evner på tangenterne. Keyboardet indeholder over 700 lyde samt 280 styles, som gør, at det kun er din fantasi, der sætter grænserne for, hvad der skal blæse ud af keyboardes højttalere. Dette keyboard har tilmed en enorm smart split-funktion, som gør det muligt for dig at spille klaver med den ene hånd og eksempelvis guitar med den anden. Før du ser dig om, har du altså gang i det hele store band. Keyboardet giver dig også mulighed for at automatisk at producere et akkompagnement til en melodi stemme. De 280 styles af akkompagnementer giver dig mulighed for at spille indenfor alle former for musikalske genre.

Dette keyboard sørger for at du få:

 • Et keyboard med mere end 700 realistiske lyde såsom klaver, violin, guitar m.m.
 • Et keyboard for alle uanset kompetencer og færdigheder
 • Indbygget optager og stereohøjttalersystem
 • 61 gode og anslagsfølsomme tangenter.

Du får altså her et rigtig godt instrument til prisen, med en professionel tilgang til funktionerne. Du skal ikke lade dig skræmme af de mange funktioner, da dette keyboard sagtens kan anvendes af en nybegynder. Med den smarte optager funktioner kan du nemt indspille dine sange eller lytte til dine færdigheder og se, hvor der er plads til forbedringer.

Yamaha EZ-220 Keyboard

Yamaha EZ-220 Keyboard

Dette Yamaha er helt perfekt at lære at spille noder efter, idet det har selvlysende tangenter. På den måde lyser tangenterne op og viser dig, hvilke tangenter du skal trykke på for at følge noderne korrekt. Samtidig er der indbygget en trådløs funktion, som gør, at du kan tilslutte keyboardet til appen, ’Page Turner’. Med denne app samt de 100 sange med noder til, har du den perfekte base for at lære at spille keyboard.

Keyboardet indeholder samtidig hele 100 indbyggede akkompagnementer, som gør, at du har helt band at spille sammen med, når fingrene hopper rundt på tangenterne på keyboardet. Dertil gør de 392 indbyggede lyde også, at du kan bruge keyboardet til at skabe dit eget band, som kan kører derud af i højttalerne.

Med dette keyboard fra Yamaha får du:

 • 61 anslagsfølsomme tangenter med selvlysende funktioner
 • Indbygget forbindelse til appen Page Turner, som kan lære dig at spille efter noder
 • Hele 392 indbyggede lyde såsom klaver, blæsere og guitar
 • 100 indbyggede, komplette akkompagnementer.

Med dette skønne keyboard fra Yamaha får du altså et alletiders keyboard, som du kan bruge til at forbedre dine kompetencer indenfor keyboard-spillet. Der medfølger et hav af avancerede, men samtidig lærerige funktioner, som gør, at hele læringsprocessen bliver lige den tand sjovere. Der er masser af underholdning til timevis af sjov sammen med instrumentet, hvor du kan forbedre din kompetencer markant.

Madison Keyboard – 61 tangenter

Madison Keyboard - 61 tangenter

Her får du et fint lille keyboard til billige penge. Derfor er dette det helt perfekte keyboard til dig, som drømmer om at lære at spille keyboard, men som ikke har det helt store budget. Keyboardet er det helt perfekte keyboard for begynder. Det er med LED display, og så indeholder det hele 128 lyde og hele 128 indbyggede rytmer. Ydermere har det en masse funktioner til undervisning i at spille keyboard, og det er her, at det bliver det helt perfekte begynder keyboard. Keyboardet indeholder også 30 demosange og samplede lyde, som gør oplevelsen bedre. På keyboardet er der både udgang til hovedtelefoner og til forstærker. Så du kan både sidde helt for dig selv og spille løs, eller du kan spille op til fest. Er du frisk på det, giver keyboardet dig også mulighed for at programmere dine helt egne rytmer. Dermed har du mulighed for at skabe din helt egen stil.

Med Madison keyboardet får du:

 • Et rigtig godt keyboard for begyndere
 • 61 gode og anvendelige tangenter
 • Indbygget funktioner til undervisning
 • Et keyboard med LED display, 128 lyde og 128 indbyggede rytmer

Med dette Madison Keyboard får du altså det helt perfekte begynder keyboard, idet det har funktionerne, som skal til for, at du kan lære at spille på et keyboard. Du får et have af forskellige lyde, toner og sange. Derfor indeholder instrumentet også noget til enhver musiksmag. Så smæk høretelefonerne på og lad fingrene glide henover tangenterne. Øv dig til hænderne er hudløse, dette keyboard gør det i hvert fald muligt for dig.

Casio MZ-X300 keyboard sort

Casio MZ-X300 keyboard sort

Her får du et supergodt keyboard og virkelig mange funktioner til pengene. Keyboardet er nemlig til den lidt dyrere ende, men til gengæld indeholder det helt ufattelig mange avancerede funktioner. Dette keyboard fra Casio betegnes som et arrangement keyboard. Det indeholder da også langt over 900 lyde og 280 rytmer med akkompagnement. De imponerende 900 lyde dækker over et enormt bredt udvalg af forskellige, globale lyde. Så uanset hvilken type musik, som du vil spille, kan du med garanti finde det på det på dette keyboard. Med keyboardets Color Touch interface, kan du let styre instrumentet samt dets mange forskellige lyde. Keyboardet indeholder en række gode funktioner, hvor du kan mixe og redigere musik. Dette keyboard betegnes dermed heller ikke som et helt nybegynder keyboard. Samtidig har instrumentet et indbygget et kraftigt indbygget 20 watt højtalersystem med en imponerende god bas.

Med dette arrangement keyboard fra Casio får du altså:

 • 61 bløde og virkelig gode tangenter
 • Indbygget kraftigt 20 watt højtalersystem
 • Over 900 lyde og 280 rytmer med akkompagnement
 • Virkelig gode mixer- og redigeringsfunktioner.

Med dette super keyboard kommer du altså ikke til at kede dig. Det indeholder så mange funktioner, lyde og musik, at du skal bruge mange timer ved keyboardet, før du er nået igennem det hele og kommer til at kede dig. Du kan mixe og komponere din helt egen musik og dine helt egne rytmer. Samtidig kan du ved dette keyboard blive virkelig skarp til at spille på keyboard.

Yamaha PSR-SX700 workstation keyboard

Yamaha PSR-S775 workstation keyboard

Med dette keyboard fra Yamaha får du et super professionelt keyboard med masser af indhold samt en rigtig stor kapacitet. Dette keyboard ligger som et af de dyreste her i række, men prisen stemmer absolut godt overens med kvaliteten af keyboardet samt alt indhold og også kvaliteten af dette. Du får et hav af lækre funktioner, som gør, at du både kan optage, mixe og forbedre dine kompetencer på keyboardet. Det har op til imponerende 1460 lyde, som tæller både 480 XG stemmer, 50 betagende trommer samt flere forskellige fløjter. Du har derfor mulighed for at danne nærmest hvilken som helst lyd, når du spiller på dette keyboard. Har du en drøm om at tage dit keyboard spil til det næste niveau, kan det keyboard hele sikkert hjælpe dig med på vejen.

Med dette professionelle keyboard får du dermed:

 • Et keyboard i tårnhøj kvalitet
 • Hele 1460 lyde herunder både flere fløjter og 50 vilde trommer
 • Indgang til mikrofon og guitar
 • USB audio playback samt 280 MB hukommelse.

Kort sagt får du altså her et professionelt keyboard med et hav af funktioner. Derfor bør det helt klart også være en lyd eller en funktion, som falder i din smag, og som dækker lige netop dine behov.

Yamaha REFACE CP synthesizer

Yamaha REFACE CP synthesizer

Med dette kompakte og lette keyboard forsøger Yahama at genskabe et lille og kompakt de spændende og klassiske elklaverlyde. Du får et godt keyboard i en fin kvalitet og samtidig til en fornuftig pris. Yamaha keyboardet er flere forskellige berømte og ikoniske elektriske klaverer. På frontpanelet er der en dejlig overskuelighed. Du kan altså nemt og hurtigt styre de forskellige elementer og funktioner på keyboardet. Keyboardet også et par rigtig gode indbygget stereohøjtaler, som er med til at give keyboardet en rigtig god lyd.  Keyboardet har en utrolig god teknologi, hvilket giver hurtig respons og en vildt god spiloplevelse. Ydermere har keyboardet to ubalancerede jack-udgange, udgang til hovedtelefoner samt flere andre gode ind- og udgange. Via indbygget USB har du mulighed for at sætte både en computerenhed eller en iOS-enhed. Via en iOS-app kan du dermed gemme dine forskellige indstillinger sammen på keyboardet.

Vælger du at købe dette keyboard, får du altså:

 • Et populært og anmelderrost keyboard i høj kvalitet
 • 128 toners polyfoni og seks keyboardtyper herunder electric piano, grand piano og clavinet.
 • Et keyboard med et hav af effekter
 • Indbygget stereohøjttalere, en volumenkontrol og en oktav-skyder.

Hvis du køber dette avancerede keyboard fra Yamaha, får du et rigtig fint keyboard til prisen. Du får altså et keyboard med mange funktioner samt fede vintage lyde. Samtidig er det nemt at overskue og utrolig nemt at anvende.

Midiplus AK490 USB-midi-keyboard

Midiplus AK490 USB-midi-keyboard

Her finder du igen et rigtig fint keyboard til billige penge. Dette er igen et rigtig godt begynder keyboard, idet det ikke er alt for dyrt, og det har en overskuelig mængde af funktioner. Det har både indgang til Sustain-pedel samt MIDI (5 pins). Keyboardet vælter ikke i et hav af funktioner og lyde, men det har dog det allermest nødvendige. Det er også det, der er med til at gøre det til et overskueligt keyboard, som derfor også er med til at gøre det til et godt billigt keyboard til nybegyndere på keyboards.

Med dette Midiplus USB-midi-keyboard får du altså:

 • Et keyboard, der via USB virker øjeblikkeligt med Mac OS X og Windows
 • Bare 49 anslagfølsomme tangenter
 • Indspilningsprogrammet Cubase LE 6
 • Et keyboard med indgang til fodpedal.

Her får du altså et rigtig godt keyboard til pengene. Går du og drømmer om at begynde at spille keyboardet, men blot skal have et billigt begynder keyboard, kan du helt sikkert gå med dette her. Det er billigt, men indeholder samtidig de nødvendige funktioner for at komme i gang. Det er rigtig fin kvalitet, og det har både de nødvendige indhold samt de nødvendige indgange for at kunne koble den til computeren. Dermed udnytter du dette keyboard og dets funktioner til det ypperste.

Er du blevet klogere på, hvilket keyboard du skal vælge?

Efter du har læst anmeldelser, skulle der var lagt en god grobund for dig til at vælge lige netop det instrument, som dækker dine behov og interesser. Alt efter hvor store ambitioner du har for dit keyboard spil, burde det være til at finde et instrument, som både passer til dine ambitioner og samtidig holder sig indenfor budgettet. Det allervigtigste er, at du finder et keyboard, hvor du føler dig tilpas. Det skal indeholde lige præcis de funktioner, som du ønsker. Samtidig er det vigtigt, at tangenterne og selve følelsen på instrumentet passer til dine fingre. På den måde får du nemlig den allerstørste glæde når du spiller.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Stemme)
Rating5
Det har folk sagt... Efterlad en anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

User AvatarUser Avatar
Godkendt
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Efterlad en anmeldelse

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Tilføj en kommentar...