Musikinstrumenter

Junior guitarer: Her er de bedste i test

Mange af os elsker musik, og det er ikke uden grund. Der er nemlig noget helt særligt over at kunne høre de fantastiske harmonier og rytmer.

Hvis man ovenikøbet selv kan spille, så er der vel i virkeligheden ikke noget mere fantastisk. Guitaren er desuden det nemmeste instrument at komme i gang med, så det er oplagt at starte med den, hvis man ønsker at begynde at spille musik. Hvis du er forældre og gerne vil videregive den musikalske nydelse, det er at spille guitar, til dine børn, så er der mange muligheder.

Det handler først og fremmest om at finde det rette instrument, og her er guitaren som tidligere nævnt det mest oplagte valg til at begynde med. Der findes en lang række junior guitarer, som passer perfekt til børn og unge, der vil i gang med at spille guitar.

Hvis det lyder spændende, kan du med fordel læse anmeldelserne af forskellige junior guitarer på markedet herunder, så du kan finde ud af, hvilken guitar passer til dig og dit barn.

Testvinder – ”Yamaha CS40 II 3/4 Spansk Guitar”

cs40 klassisk guitar

Denne testvinder fra Yamaha er et rigtig godt bud på en god guitar at komme i gang med for børn. En normal størrelse guitar kan nemlig godt være svær at håndtere for børn, men her kommer denne guitars størrelse til sin ret.

Fordele:

 • God begynderguitar for børn
 • Flot design

Ulemper:

 • Størrelsen kan passe dårligt til voksne

Den er ikke lige så stor som en normal guitar. Faktisk er den kun 3/4 af en normal guitar, hvilket er en relativ stor ændring. Hvis dine børn ikke er store nok til at kunne beherske en normal størrelse guitar, så er det derfor et rigtig godt sted at starte.

Hvis man ser bort fra størrelsen, så er det en helt normal spansk guitar, hvilket vil sige, at den har en rigtig autentisk lyd, som man ikke må undervurdere, når man skal vælge den rette guitar. Gribebrættet er i rosewood, hvilket giver en rigtig god oplevelse, når du skal begynde at spille. Hvis man lægger alle de ovennævnte ting sammen, så får man altså en guitar, der er rigtig god at begynde med, hvis du har børn, der gerne vil lære at spille på det fantastiske instrument.


Mest solgte – ”DiMavery AC-303 klassisk spansk guitar 1/2, sort”

klassisk spansk guitar

Hvis du har mindre børn i 5-7-årsalderen, som kunne tænke sig at snuse lidt til guitaren, så kan det godt nogle gange være lidt svært at finde den rette guitar til dem. Det er det dog ikke længere.

Fordele:

 • God begynderguitar til mindre børn
 • Robust opbygget
 • Kan fungere som ukulele

Med denne ekstremt populære guitar fra DiMavery får du lige den guitar, der passer til børn i den alder.

Størrelsen er kun 1/2 i forhold til en normal størrelse guitar, så det er altså en væsentlig forskel. Med sine 86 centimeter passer den altså perfekt for dine mindre børn, der godt kunne tænke sig at snuse til det fantastiske instrument.

Denne guitar er desuden også en spansk guitar, hvilket også giver en utrolig autentisk lyd, som er super behagelig og rigtig god at starte ud med på grund af dens behagelige strenge, der ikke er lige så svære at komme i gang med at få et greb i.

Farven er desuden også super elegant. Den sorte farve kommer med et eller andet, der er super fedt, og det kan man altså godt forstå, at der er så mange, der falder over. Designet er jo trods alt en stor ting, når man skal vælge den rette guitar, så der skal være plads til forskellige præferencer, men den sorte kan altså et eller andet.

Denne guitar er opbygget af gaboon, blackwood og limewood, hvilket giver et fantastisk udtryk, så det er også en af de store fordele ved denne guitar. Det er derfor til at forstå, hvorfor denne guitar er den mest solgte junior guitar, da den simpelthen har hele pakken, man skal bruge for at komme i gang.

Du kan med fordel blive den næste køber, så dit barn også får mulighed for at udforske den musikalske verden.


Den billige – ”DiMavery AC-303 klassisk spansk guitar 1/2, natur”

klassisk spansk guitar natur

Når man skal ud og investere i en guitar til sine børn, så er det også vigtigt at have prisen i mente. Børn skifter nemlig interesser, som vi andre skifter underbukser, så at gå ud og bruge en formue på en junior guitar er måske ikke altid den bedste løsning, og det er denne guitar et eksempel på.

Fordele:

 • Rigtig god pris
 • Perfekt til de mindste børn
 • Moderne design

Selvom prisen er i bund, så betyder det ikke, at kvaliteten også er det. Nej, denne guitar har alle de elementer, en guitar skal have, så dit barn kan komme i gang med at spille på det lækre instrument.

Den er også kun 1/2 i størrelsen i forhold til en normal guitar, så den er også beregnet børn i 5-7 årsalderen. Hvis du har et barn i den aldersgruppe, og du måske ikke har i sinde at gå ud at bruge en formue på en guitar, så er denne guitar det oplagte valg.

Den er opbygget af ægte træsorter, nemlig gaboon og limewood, så du skal slet ikke tvivle på kvaliteten af guitaren. Det er desuden også en spansk guitar, som vel nok er den nemmeste guitar at komme i gang med, så du kan med fordel gå ud og bruge penge på denne guitar til dit barn, så det kan opleve musikkens glæde.

Den har et utrolig moderne og naturligt design i form af sin lyse træagtige farve foran og sine mørkere farve bagtil, der giver den vis form for kontrast på guitaren. Hvis du gerne vil give dit barn en guitar, men ikke er villig til at smide alle dine penge efter den, så er denne guitar det oplagte valg, da den rummer alle de kvaliteter, en junior guitar skal have, til en utrolig god pris.

Det er altså noget af et junior guitar tilbud, du finder her.


Nyhed – ” DiMavery AC-303 klassisk spansk guitar 3/4, pink”

klassisk spansk guitar pink

Denne nyhed fra DiMavery er nok ikke den første guitar, man får i tankerne, når man skal ud og købe en guitar til sit barn. Dens overraskende design er dog værd at give en chance, og DiMavery har altså endnu engang lavet en guitar, der er super elegant og udfordrende i sit design.

Fordele:

 • Udfordrende design
 • 3/4 størrelse (Perfekt til større børn)
 • Ægte træsorter

Det første, der falder i øjnene, når man ser deres nyeste bud på en junior guitar, er med stor sandsynlighed farven, der nemlig er pink. Hvis dit barn går op i farver, og hvis pink er yndlingsfarven, så er der vel ikke noget mere oplagt end at investere i denne guitar.

Guitaren er desuden 3/4 størrelse i forhold til en normal størrelse guitar, så det er altså for børn i aldersgruppen 7-10 år, at denne guitar er brugbar.

Dit barn vil helt sikkert synes, at det er en utrolig fed guitar, og måske ryger motivationen for at spille også en smule i vejret, når designet er så gennemført, som det er. Det er derfor en rigtig god guitar at starte med for lidt større børn, så hvis dit barn er vild med farven pink, så kan du da med fordel købe denne nyhed fra DiMavery, så dit barn bliver rigtig glad.


Bedste anmeldelser – ”Chateau ST34-BK børne el-guitar sort”

chateau bk born el guitar sort

I forhold til de ovenstående guitarer, så er denne guitar en helt anden slags. Den er nemlig en elguitar, hvilket giver en helt anderledes lyd og måde at spille på.

Fordele:

 • Elguitar til børn
 • Har fået gode anmeldelser
 • Kreativitet i fokus med forskellige lydindstillinger

Det er en utrolig populær junior guitar, som man kan se på alle de gode anmeldelser, den har fået igennem tiden. Det betyder altså, at folk, som allerede har købt den, synes at den er rigtig god, hvilket jo altid er et godt udgangspunkt, når man skal købe noget.

Denne elguitar er 3/4 størrelse i forhold til en normal guitar, så den passer godt til børn i aldersgruppen 3-8 år. Den er opbygget utrolig robust, som en normal elguitar, så det er egentlig blot størrelsen, der er til forskel fra de normale.

Der medfølger desuden alt det udstyr, der behøves for at komme i gang med at spille på en elguitar, så det er ikke noget, du behøver at skulle ud og investere i ved siden af. Der er forskellige lydindstillinger, så dit barn kan lege med de forskellige lyde, guitaren kan give, hvilket sikkert giver nogle fantastiske oplevelser.

Her har du således en super god guitar til junior.


Den smarte – ”Tanglewood TW2 T Winterleaf western-guitar”

tanglewood winterleaf brun

Denne guitar er den optimale guitar, hvis du skal ud og rejse med den. Til forskel fra de andre guitarer, der er nævnt ovenover, er det altså ikke en junior guitar, men blot en guitar, der er en smule mindre i forhold til en normal guitar.

Fordele:

 • Nem at rejse rundt med
 • Western-guitar
 • Elegant design

Den er altså utrolig smart og praktisk, hvis du skal bruge en guitar, når du skal ud og rejse, da den er nemmere at have med sig rundt end en større og lidt mere klodset guitar. Det er desuden en western-guitar, der er produceret i mahogni-træ, der sikrer en god kvalitet.

Designet er desuden utrolig elegant, så det er også værd at have med i sine overvejelser om at købe den, og designet taler i dette tilfælde helt sikkert for at gå ud og investere i den.

Ved at købe den her guitar, så er du helt klar til at komme ud og rejse og dermed få en masse gode oplevelser med din guitar, når du er på farten.

Det kan nemlig være svært, nærmest umuligt, at undvære sin guitar, når man er ude at rejse, så man kan da med fordel vælge at tage en guitar som denne med.


Til førstegangskøbere – ”Martin Backpacker western-guitar natur”

ma backpacker western

Denne guitar er en lidt anderledes guitar, som du nok bemærker, når du lige kigger på den første gang. Det kan godt være, at du undrer dig over det lidt mærkelige design, men det har en rigtig smart funktion.

Det smalle design betyder nemlig, at den slet ikke fylder nær så meget, så hvis du skal ud at rejse, så er dette også en mulighed, da den nærmest ikke fylder noget som helst i bredden.

Fordele:

 • Nem at rejse rundt med
 • Smalt design
 • God til førstegangskøbere

Den er bygget til at modstå alle de ting, der kan komme til at ske, når man er på farten og ude at rejse, så den er robust opbygget. Den er rigtig god til førstegangskøbere, som samtidig ønsker et innovativt design, så hvis det lige er dig, så er det da bare med at komme ud og investere i den. Vægten er desuden utrolig lav, så den vejer næsten ingenting i en taske eller kuffert.


Populær i udlandet – ”Yamaha GL1 Guitarlele – Sunburst”

sunburst guitar

Denne guitar er faktisk ikke blot en guitar. Det er en blanding af en guitar og det ret så populære instrument, ukulelen. Det betyder altså, at den både er velegnet som begynder-guitar til helt små børn, men samtidig også kan bruges som ukulele af større børn og voksne.

Fordele:

 • En blanding af ukulele og guitar
 • Passer til alle aldre
 • Populær i udlandet

Det er altså et instrument, der passer til alle aldre, så hvis der mangler lidt musik i familien, så er dette da det oplagte køb. Designet er utrolig flot med sin bløde brune farve, der ikke er til at stå for.

Det er derfor det ideelle køb til dig, der enten vil lære at spille på en ukulele eller har et barn, som godt kunne bruge en guitar til at begynde at øve sig på, altså som junior guitar. Guitarlelen, som den bliver kaldt, er desuden utrolig populær i udlandet, hvilket man sagtens kan forstå.

Tilføj en kommentar...