Musikinstrumenter

Trommesæt: Her er de bedste i test

Vi har her på Rytmen.dk testet og anmeldt en række forskellige trommesæt der findes på markedet. Der er alt fra begyndertrommesættet og børnetrommesættet til over i de helt unikke og professionelle trommesæt.

Der er kort sagt et trommesæt til enhver smag, så dyk ned i anmeldelserne og find lige netop det trommesæt der matcher dine behov.

BEDST I TEST – Gretsch Energy Studio BlackSe Pris
BEDST TIL BØRN – Basix Junior BørnetrommesætSe Pris
BEDSTE ANMELDELSER – Yamaha 50th Anniversary TrommesætSe Pris
DEN SMARTE – Nux DM el-trommesætSe Pris
MEST SOLGTE – George Hennesey Sort tromme sætSe Pris

BEDST I TEST – Gretsch Energy Studio Black Komplet Trommesæt

Gretsch Energy Studio Black Kmplet Trommesæt

BEDST I TEST – Gretsch Energy Studio Black Komplet Trommesæt

I Rytmen.dk’s store test af trommesæt er vi faldet over Gretsch Energy Studio’s komplette trommesæt. I dette sæt får du fuldstændig fantastisk performance for pengene. Du får simpelthen et suverænt trommesæt, men også et rigtig billigt et af slagsen. Trommesættet her er ideelt både til nybegynderen, en også til den erfarne trommeslager som ønsker sig god kvalitet og lyd.

Trommesættet er lavet en syv-lags poppeltræs kerne, som skaber en super fed dybde og opfanger alle vibrationerne i slagene der kommer fra kunstneren. Vibrationerne sætter lydbølgerne i gang igennem poppeltræet, hvorefter der kommer den fantastiske lyd ud.

Alle trommerne er påmonteret med en 30 graders kant, hvilket giver mulighed for blandet andet også at benytte disse til at skabe en super fed slageffekt til et nummer. Derudover elsker enhver trommeslager der for eksempel spiller jazz, at benytte disse kanter, da de ofte er benyttet i netop denne genre.

Udover at have 30 graders kanter er der også 1,6mm stål reifer rundt om trommerne.

Udover selve trommerne kommer alt hardware til trommerne i krom, hvilket giver dig et trommesæt der holder i mange år, også selvom det får nogle tæsk. Hardwaren betår af en stortrommepedal i krom samt et hihatstativ også. Derudover er der 2 bækkenstativer med i pakken. Så er der også et stativ til lilletrommen og til sidst også en trommestol i krom. På selve stolen er der monteret Gretsch helt egen Remo skind.

Redaktionen har udvalgt Gretsch Energy Studio black, da du får enormt meget for pengene. Materialerne er i super god kvalitet, hvilket gør, at man virkelig får noget for pengene her, og man har et trommesæt i mange år.

MEST POPULÆRE – Basix Junior Børnetrommesæt

Basix Junior Børnetrommesæt

MEST POPULÆRE – Basix Junior Børnetrommesæt

Det mest solgte trommesæt er det fra Basix, og her er der tale om deres Junior Børnetrommesæt. Trommesættet er det perfekte begynder trommesæt til når dit barn godt kunne tænke sig at nørde et instrument og få udlevet sin rytmiske sans. Basix børnetrommesæt er det mest populære på markedet for børnetrommesæt.

Trommesættet fra Basix er et sort coated trømmesæt som kommer inklusiv hardware som en lilletromme, et bækkenstativ og en stortrommepedal. Her har du altså den ideele starterpakke til dit barn. Udover det kommer barnet første sæt trommestikker også med i bøgetræ. Udover trommestikker er der også et 10 tommer bækken med en pakken, så undervisningen kan påbegyndes med det samme.

Det eneste der mangler i denne pakke er en trommestol. Denne skal købes seperat, men er nemt at finde til sit barn.

Størrelsen på sættet er en lille smule mindre end et normalt, da det er lavet specifikt til børn. Derfor er dette starter sæt ikke muligt at spille på for voksne, da det simpelthen vil være for lille. Prisen på sættet er ekstremt fordelagtigt og faktisk rigtig billigt. Du får her et prisrigtigt trommesæt, som vi i redaktionen klart anbefaler at købe.

BEDSTE ANMELDELSER – Yamaha 50th Anniversary Trommesæt

Yamaha 50th Anniversary Trommesæt

BEDSTE ANMELDELSER – Yamaha 50th Anniversary Trommesæt

Når man kigger på branchen for trommesæt er der specielt ét brand der skiller sig ud. Yamaha har i mange år været de førende på markedet, da de producere i utroligt høj kvalitet, men derudover bruger de også materialer der giver en lyd der ikke er at sammenligne med andre.

Vi har i redaktionen valgt at kigge på en utroligt unik udgave af Yamaha’s trommesæt. Her har vi kigget på deres jubilæums udgave for 50 års jubilæet. Trommesættet er opbygget med udgangspunkt i deres Absolute Hybrid Maple serie, hvor man bygger det op omkring Exotic Maple træ og dette skaber et ekstraordinær dybde og kompleksitet for hvert enkelt slag der bliver foretaget.

Rytmen.dk ringede til den levende legende Gavin Harrison, som har vundet oceaner af priser for hans trommespil. Gavin har lavet en anmeldelse for Yamaha på dette trommesæt for at sikre, at de havde alle detaljer 100% korrekte. Der er derfor i samarbejde med Gavin Harrison lavet denne jubilæums udgave, og som i dag bliver brugt af en lang række forskellige trommeslagere der alle har det til fælles, at de spiller på de største scener i verden.

“Da jeg gik i gang med samarbejdet med Yamaha var det egentlig med udgangspunkt i, at det ikke var mit fortrukne mærke at bruge. Dog efter vi begyndte at lave dette samarbejde og jeg fik customized dette trommesæt, så var der ingen tvivl om, hvad jeg skulle bruge mere.” – Gavin Harrison

Trommernes krop er bygget op af en helt særlig konstruktion der hedder Maple-Wenge-Mapple, som betyder at det er et 8 lags system, hvor størstedelen af materialet der bliver brugt er ahorntræ, men det også er kombineret med andre trætyper for at skabe en kompleks og fleksibel lyd der tilpasser sig til enhver situation.

Kedlerne er på 6,6 mm på tammeren og lilletrommen, mens at stortrommen har en på 8,2 mm. Alle trommerne er monteret med guld lugs, hvilket skaber en utroligt eksklusivitet. Frontskindet er også unikt og specialdesignet til netop denne 50 årige jubilæums udgave.

Dette trommesæt er ikke kun anmeldt af Rytmen.dk, men også mange andre sider, da det er så unikt om det er. Når man har folk som Gavin Harrison med inde over processon, som Yamaha har haft her, så skaber det naturligt en øget interesse, samt forventning om, at trommesættet skal være blandt de bedste i verden, og det må man sige er lykkedes for dem her. Hvert enkelt slag giver en fantastisk lyd, og du føler hvert enkelt slag. Trommesættet giver dig lyst til at spille endnu mere og give den gas på de helt store scener foran de helt store publikummer.

DEN SMARTE – Nux DM el-trommesæt

Nux DM el-trommesæt

DEN SMARTE – Nux DM el-trommesæt

Vi har i Rytmen.dk udvalgt dette Nux DM El-trommesæt som det smarte trommesæt. Trommesættet er smart, da det er et elektrisk trommesæt. Den elektrisk del gør, at trommesættet kan bruges mange steder, men også tilbyder fleksibilitet og støjsvaghed.

Trommesættet er et rigtig godt junior trommesæt, men også et rigtig godt begynder trommesæt. Grunden til dette er, at trommesættet benytter en bluetooth teknologi, hvor du kan tilkoble et headset og herved spille på trommerne uden at andre end dig kan høre det. Det er derfor det ideele trommesæt hvis du bor i lejlighed eller i byer, hvor larmen ikke er mulig og du ikke har mulighed for at isolere og på anden måde fjerne støjer der kan være en gene for andre i nabolaget.

Har du husket at læse vores artikel om de bedste hovedtelefoner på markede? Find artiklen her!

Udover at være praktisk og potentielt støjsvagt har det elektriske trommesæt også en opbygning der minder rigtig meget om et rigtigt trommesæt. Du kan derfor nemt omsætte dig fra at spille på det elektriske trommesæt til at spille på et akustisk trommesæt.

Det elektriske trommesæt tilbyder dig at afprøve flere forskellige genre indenfor trommernes verden. Her får du mulighed for at skifte mellem op til 20 forskellige lyde, så alt efter om du skal spille jazz, blues eller rock, kan du vælge lyden der passer til den specifikke genre.

Trommesættet har også en indbygget optager, hvor du kan optage en jam session og herefter høre det, hvis du ikke var helt sikker på, hvordan dit jam lød. Dette gør, at du nu både kan være kunsteren, men også tilhørerende og efterhøre dit et stykke for at høre, om der skal være nogle eventuelle forbedringer eller ændringer. Derudover kan du også sammensætte dine ynglings sange med dit eget musikalske præg.

Det elektriske trommesæt tillader dig også at tage imod undervisning, da der er en indbygget undervisningsfunktion. Her kan du lære alt fra de basiske tromme færdigheder, men også til det helt komplekse og tekniske fra trommernes verden.

Helt praktisk, så er DM-1 trommesættet fra NUX også et letvægtstrommesæt, der er rigtig nemt at pakke ned og fragt med rundt. Det er derfor også ideelt at have med på farten og benytte sig af til for eksempel bryllupper eller andre koncert forhold der ikke er så store eller kræver et fuldt tromme setup. Det består af 4 pads som fordeler sig på henholdsvis en lilletromme, en lille tam og en stor tam samt en gulvtam. Udover dette, så består trommesættet af tre bækkenpladser. Her har du en hi-hat, en rude og et crash bækken. Til sidst har du selvfølgelig en stortrommepedal, men også med hi-hat kontrol pedal, så du kan åbne og lukke hi-hatten.

MEST SOLGTE – George Hennesey SP525T trommesæt

George Hennesey Sort tromme sæt

MEST SOLGTE – George Hennesey SP525T trommesæt

Som det sidste, og også mest solgte trommesæt, har vi tager George Hennesey SP525T med. Dette trommesæt er ekstremt populært, da prisen er meget fordelagtig, og du får rigtig meget for pengene. Det er et billigt trommesæt som tillader begynderen at udforske hvad instrumentet kan.

Trommesættet er sågar kåret til det bedste full size sæt på markedet i sin prisklasse. Der er gået en lille smule på kompromis med materialer for at give alle muligheden for at have et rigtig godt trommesæt til meget få penge. Dette er lykkedes, og det er det der gør George Hennesey’s SP525T så populært som det nu engang er, hvilket kun er fedt for alle. Rigtig mange professionelle trommeslagere har brugt dette i deres unge dage da de startede med at spille trommer, men der er faktisk også mange af dem er har brugt det op igennem karrieren da det tilbyder et hav af muligheder inden for udforskning af genrer.

Sættet kommer med 5 trommer, en hihat, et bækken, en pedal til stortrommen, en pedal til hi-hatten, stativer til bækkenerne samt trommestoller og en stol.

Trommesættet er defineret, som værende til begynderen der ønsker at udforske genren og instrumentet, men også til den let øvede som ønsker et stabilt trommesæt der performer lige godt, ikke blot hver gang, men hver eneste gang. Dette må man sige, at George Hennesey er lykkedes rigtig godt med her.

George Hennesey har i mange år været kendt, som et ikon indenfor trommesæts genren, og har på mange måder været banebrydende med de mange forskellige typer der er tilføjet til CV’et fra deres side af, og modellen SP525T er ingen undtagelse.

Så hvis du skal bruge et trommesæt der er designet til alt fra nybegyndere der ønsker at benytte sin rytmiske sans til at udforske et instrument til den erfarne trommeslager der har brugt lang tid på at blive undervist og derved have opbygget en større række erfaringer, eller som måske spiller fast i et band der turnere rundt i lang og rige for at opbygge sig et navn, så er trommesættet her noget lige for dig. Det er budget venligt og kander derfor også med god samvittighed slides ned for at udskiftes, uden at man bliver rutineret af det. Trommesættet tilbyder nemlig både den dybe mærke tone til metalbandet, men også en langt mere diskant lyd til popbandet og til sidst også en helt skarp og ren lyd til jazz og blues bandet der har brug for en trommeslager der rammer tonerne og jams lige på og hårdt.

George Hennesey SP525T Trommesæt i sort

George Hennesey SP525T trommesæt sort

Med dette begynder trommesæt fra George Hennesey får du et helt fantastisk godt sæt i fin kvalitet til prisen. Sættet fungerer godt til en bred målgruppe og er rigtig godt egnet til både børn over 10 år samt til voksne indenfor begynderområdet. Det er lavet i et godt træ-materiale, og derefter er det indpakket i sort film, som både beskytter det, og gør det enormt praktisk at tørre af. Men samtidig får du også et utrolig flot trommesæt med sit blanke og sorte udseende. Udover dette er trommesættet også utrolig robust og har derfor også en lang holdbarhed. Med sættet får du hele fem trommer, herunder en 14” lilletromme, 22” stortromme, 14” gulvtam samt tam’er i 10” og 12”. Hertil får du også den komplette udstyrspakke, som indeholder alt, hvad du har brug for, når du skal til at spille på trommer.

Køber du dette George Hennesey trommesæt, får du altså:

 • Et godt trommesæt til begyndere eller let øvede trommeslagere.
 • Et trommesæt, der er brugbart af både børn over ti år samt voksne.
 • Et komplet setup med stol, trommestikker, pedaler, bækken, hi-hat og fem trommer.
 • Hamrende god og høj lyd.

Sættet giver dig god anledning til at sætte dig og slå dig løs som en anden rock’n’roller og lære at blive god til at slå på trommer. Med sættet får du altså kort sagt et rigtig godt begynder trommesæt til børn over 10 år og voksne til en utrolig fordelagtig pris.

Pearl Crystal Beat Standard Trommesæt i Ruby Red

Pearl Crystal Beat Standard Trommesæt - Ruby Red

Her får du et rigtig godt og moderne trommesæt fra Pearl. Pearl er blandt andet kendt for at lave de fineste trommer, som er velegnet til alverdens trommeslagere. Dette gælder altså alt lige fra fritidstrommeslageren til trommekorps og marcherende bands. Tilbage i 1973 indførte Pearl dette gennemsigtige trommesæt, som er en helt fantastisk kombination af flot, visuelt udtryk samt en helt utrolig god lydoplevelse. Og nu har de altså moderniseret sættet og er kommet tilbage med et lige så flot sæt, hvor lyden blot er endnu bedre. Dette sæt indeholder 22″x16″ stortromme, 10″x7″ tam, 12″x8″ tam samt 16″x15″ gulvtam. Sættet er derfor uden lilletromme, bækkener og hardware. Det skal du derfor have in mente, at du skal ud og investere i ved siden af trommesættet. Til gengæld er du sikret trommer i tårnhøj kvalitet og du vil ikke blive skuffet.

Med dette superfede, gennemsigtige trommesæt fra Pearl får du:

 • Helstøbte akryl kedler uden samlinger.
 • Et godt sæt indeholdende stortromme samt forskellige tam’er.
 • Imponerende lyd.
 • En god anledning til at prale overfor andre trommeslagere.

Her er der altså tale om trommesæt, hvor du kan give den gas med trommestikkerne og nyde den helt fantastiske lyd. Samtidig vil du få rigtig god kvalitet, hvor der mulighed for at bruge mange timer i øvelokalet.

Yamaha Rydeen RDP0F5 BGG + HW680W + Paiste 101 komplet Trommesæt i burgandy glitter

Yamaha Rydeen RDP0F5 BGG + HW680W + Paiste 101 komplet trommesæt burgandy glitter

Med et Yamaha trommesæt taler vi rigtig fin kvalitet til prisen. Her er der nemlig anvendt yderst godt kvalitetsmateriale samt imponerende fremstillingsteknikker. Trommesættet er særdeles godt egnet til helt nybegyndere eller let øvede trommeslagere. Trommesættet fungerer altså rigtig godt som et læringssæt, hvor du kan forbedre og finpudse dine kompetencer indenfor trommespil. Med dette trommesæt får du trommer, som er produceret i imponerende flot filippinsk mahogni i 6-lag. Dette materiale gør sammen med fremstillingsteknikken, at trommesættet får en rigtig god holdbarhed. Der medfølger også en komplet bækkenpakke fra Paiste. Paiste er en af verdens førende producenter af bækkener, og du får derfor bækkener i yderst god kvalitet. Ydermere får du også tilhørende stativer til bækken med dobbeltben. Dette sæt gør altså, at du er godt på vej til at komme rigtig godt i gang med trommespillet.

Dette cool Yamaha trommesæt giver dig blandt andet:

 • Kvalitetstrommer med rigtig god lyd.
 • Ggod kvalitet og med lang holdbarhed.
 • Et attraktivt trommesæt for både nybegyndere og letøvede.
 • 20” stortromme, 10+12+14” tammer og en 14” lilletromme.
 • Både bækkenpakke samt tilhørende stativer med i pakken.

Så alt i alt får du et yderest velfungerende trommesæt til prisen. Alt du behøver efter du har købt dette er en god trommestol og et par trommestikker, og så er du ellers klar til at give den gas på trommerne i øvelokalet eller derhjemme.

George Hennesey JBJ1049D 3-dels-børnetrommesæt

George Hennesey JBJ1049D 3-dels-børnetrommesæt

Er I en familie, som er utrolig glad for musik, og er det eneste dine helt små børn drømmer om et trommesæt? Så er dette børnetrommesæt fra George Hennesey helt perfekt for dig og dine børn. Trommesættet egner sig nemlig yderst godt til børn i alderen 3-6 år. Dette er blandt andet på grund af det robuste materiale, som gør at trommesættet uden problemer holder til hårde og skæve slag på trommerne. Det er derfor perfekt til diverse børnelege og samtidig for børn, som drømmer om at blive en god trommeslager. På trods af at der er tale om et trommesæt til en enormt billig pris, så det er stadig af god kvalitet og giver også en rigtig fin lyd. Du får et helt komplet sæt til dit barn med 16×11” stortromme, 10×5” lilletromme, 8×6” tamtam-tromme samt 10” bækken. Derudover medfølger der også pedal til stortromme, trommestikker, stol og stativer. Du får altså med dette sæt alt, hvad der skal til for, at dit barn kan komme i gang med at spille trommer. Sættet er samtidig meget let at overskue for børn, og det er derfor let for dem at komme i gang.

Vælger du dette trommesæt til dine børn, får du altså:

 • Et rigtig godt starter-trommesæt til små børn.
 • Et trommesæt i kraftigt materiale, som gør det yderst robust.
 • Rigtig god trommelyd til børneværelset
 • Komplet sæt med både stortrommepedal, trommestikker, bækken, stativer og trommer.

Så har du en lille søn eller datter, som render rundt med en drøm i maven om at blive trommeslager, er dette trommesæt helt klart anbefalelsesværdigt som startersættet. Her er der plads til masser af sjov, leg samt lidt fejlslag hist og her.

 

George Hennesey JBJ1049A børne trommesæt

George Hennesey JBJ1049A børne-trommesæt

Her er der tale om et godt sæt til den lidt ældre børnealdersgruppe. Dette trommesæt fra George Hennesey er nemlig yderst velegnet til børn i alderen 5-10 år. Efter 10-års alderen bør dine børn få et trommesæt, som er i fuld størrelse. Det kommer i kraftigt materiale, som gør, at det sagtens kan tåle skæve fejlslag på trommerne. Trommesættet har en utrolig fordelagtig pris, og så gør det heller ikke noget, hvis sættet skal skiftes ud om nogle år, når dit barn er blevet ældre. Sættet leveres komplet og tæller altså både 16” stortromme med 10” og 8” tam, 13” gulvtam 10”lilletromme, bækken, stativer, pedal, trommestikker og en god trommestol. Så når sættet er kommet med hjem, er dit barn klar til at give den gas på trommerne med det samme.

Ved køb af dette fantasiske junior trommesæt til børn får du:

 • Et rigtig godt trommesæt til børn som tåler diverse hårde og skæve slag.
 • God kvalitet til en fordelagtig pris.
 • Et komplet sæt med alt nødvendigt indhold til dit barn.
 • Et ægte sæt trætrommer som ser superflot ud

Børnesættet er faktisk fuldstændig magen til et komplet trommesæt. Det er blot lavet i mindre størrelse, så det passer til børnenes højde og armlængde. Så tøv ikke med at købe dette sæt til dine børn, så de kan komme i gang med at udleve trommeslager-drømmen.

Yamaha SBPOF5 CR Stage Custom Birch Trommesæt i Cranberry Red

Yamaha SBP0F5 CR Stage Custom Birch trommesæt cranberry red

Her får du endnu et fedt trommesæt fra Yamaha i rigtig god kvalitet. Her er der tale om et sæt med Birketræs-kedler, hvilket har stor betydning for trommens gode lyd. Birketræet gør nemlig, at vibrationerne fra skindet formidles rigtig godt. Der tænkt over selv de mindste detaljer, såsom teleskop-ben med stoppere, så du kan være sikker på, at stortrommen står helt sikkert og fast. Derudover kan tammerne monteres med to praktiske kugleleds-tamholdere, som kan justeres i præcis den placering, som du ønsker. Kort sagt er det et utrolig praktisk trommesæt, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Det gør, at du får dig et trommesæt, som kan indstilles lige præcis efter dine behov, og samtidig giver det en fantastisk lyd. Ved dette trommesæt skal du dog også være opmærksom på, at der ikke medfølger bækkener og stativer. Men du får derimod både 20×17” stortromme, 14×13” gulvtam, 12×8” og 10×7” tammer, 14×5,5” lilletromme samt en tam-holder.

Køber du dette sæt fra Yamaha får du:

 • Rigtig god kvalitet til prisen.
 • Et trommesæt, hvor alle trommer er påført remo-skind.
 • Kedler i 100% birketræ, som giver en fantastisk lyd.
 • Et sæt med utrolig mange gode funktioner og detaljer.

Med dette trommesæt får du altså et rigtig godt sæt med mange forskellig avancerede funktioner. Det gør, at du er sikret absolut god kvalitet, som gør, at du er sikret rigtig stor spilleglæde.

Yamaha Tour Custom Standard Trommesæt i Caramel Satin

Yamaha Tour Custom Standard Trommesæt - Caramel Satin

Her får du endnu et Yamaha trommesæt med mange gode funktioner og detaljer. Dette Yamaha trommesæt er et utrolig flot trommesæt, der kommer i smukt satinlak. Lige netop dette sæt kommer i en helt fantastisk smuk ’Caramel Satin’ som blandt andet giver et rigtig flot udseende på trommesættet. Kedlerne er i ren ahorn og der er samtidig fokus på trommernes grundtone. Samtidig har kedlerne det eksklusive Absolute-spændehuse fra Yamaha. Med trommesættet medfølger der både 10×7″ tam, 12×8″ tam, 16×15″ gulvtam, 22×16″ stortromme. Køber du dette sæt, skal du dog være opmærksom på, at du skal ud og investere i lilletromme, bækkener og hardware ved siden af. Men du får altså her et eksklusivt trommesæt i rigtig god kvalitet med lang holdbarhed og robusthed.

Med dette Yamaha sæt får du:

 • Rigtig god kvalitet, som giver en rigtig god lyd.
 • Et trommesæt med kedler i ren ahorn.
 • Trommer betrukket i lækkert remo-skind.

Dette Yamaha trommesæt giver dig en utrolig god lyd i enhver genre. Så uanset om du er den vildeste rock’n’roller eller er kæmpe fan af jazz, bør dette trommesæt være noget for dig. Du får samtidig også et utrolig eksklusivt trommesæt, som også afspejles i prisen.

Ludwig Breakbeats by Questlove Trommesæt i Azure Sparkle

Ludwig Breakbeats by Questlove Trommesæt - Azure Sparkle

Nyd et smukt trommesæt, som er skabt i samarbejde med Questlove. Lige præcis denne tromme er til dig, som ønsker et trommesæt, som fylder så lidt som muligt. Det er nemlig designet til storbyen og dermed til at fylde absolut så lidt som muligt på scenen eller i hjemmet. Dette trommesæt kommer med lækkert Remo Pinstripe skind. Pakken indeholder 16×14″ stortromme, 10×7″ tam, 13×13″ gulvtam og 14×5″ lilletromme. Du skal med dette sæt derfor være opmærksom på, at du kun får kedelsættet og derfor udover det skal have investeret i både hardware og bækkener. Du får altså de nødvendige trommer, men uden at tage for meget plads. Samtidig er det ganske fine trommer til en rigtig god pris.

Med dette storby-trommesæt får du:

 • Et kompakt signatur-trommesæt fra Questlove
 • Trommer med Remo Pinstripe skind
 • Multi-purpose gigbags, som gør det supernemt at transportere
 • Trommesæt, der indeholder både stortromme, tam, gulvtam og lilletromme.

Bor du i en lille lejlighed, og må det hele godt se lidt enkelt og elegant ud, er dette trommesæt helt sikkert noget for dig. Det kommer i et ganske enkelt og kompakt design. Men selvom trommesættet er småt og kompakt, får du stadig et godt trommesæt, hvor du kan give den gas med trommestikkerne.

DW Design Series Standard Trommesæt i Tobacco Burst

DW Design Series Standard Trommesæt - Tobacco Burst

Dette unikke trommesæt kommer i 8 lags nordamerikansk ahorntræ og er dermed også i absolut tårnhøj kvalitet. Der er her tale om et eksklusivt sæt, som da også viser sig i den noget højere pris. Trommesættet kommer blandt andet også i den gode, kendte DW kvalitet. Det vil altså også sige, at du kan være helt sikker på, at du får noget for dine penge. Dette sæt indeholder alle de gode trommer, herunder en 22×18” stortromme, tammer i 10×8”, 12×9” og 16×14” samt en lilletromme i 14×5,5”. Med dette sæt skal du derfor også være opmærksom på, at der ikke medfølger bækkener og stativer, og du skal derfor selv sørge for at investere i dette ved siden af trommesættet.

Med dette eksklusive DW Design Series Standard Trommesæt får du:

 • Trommer med DW Remo skind.
 • Et lækkert sæt med stortromme, tre tammer og en lille tromme.
 • Kvalitetstrommesæt i 8-lags Nordamerikansk ahorntræ.
 • HVLT kedel konstruktion.

Her er der altså tale om et relativt dyrt trommesæt, idet trommerne er dyre i sig selv, men udover det skal du også have investeret i alt tilbehør udover såsom bækkener, stativer, stikker og så videre. Men derimod får du også et trommesæt i rigtig god kvalitet, som dermed også har en rigtig lang holdbarhed. Du vil opleve, at du kan få glæde af dette trommesæt i rigtig lang tid og nyde mange gode stunder ved det med trommestikkerne i hænderne.

Du skal nu bare vælge det trommesæt, der dækker dine behov

Efter denne lange smøre om forskellige trommesæt er du forhåbentlig blevet en anelse klogere på hvilket trommesæt, som du skal vælge. Som det ses, er der stor forskel på, hvad trommesættene indeholder. Der er de helt komplette trommesæt, hvor alt du skal tænke på er at sætte dig og gå i gang med at svinge trommestikkerne. I disse finder du også nogle utrolig gode begynder trommesæt. Derudover finder du de supergode trommer til børn, hvor der også er plads til leg og diverse fejlslag. Til sidst er der også de mere avancerede trommer med mange funktioner, som da også kræver, at du investerer i lidt tilbehør, udover hvad der følger med i trommesættet. Men her får du altså også en lidt anden form for eksklusivitet. Kort sagt findes der altså et trommesæt til enhver smag, prisklasse og evner. For dig handler det blot om at afgøre, om du går mest op i trommesættets indhold, udseendet eller kvaliteten.

FAQ

Hvad er det bedste trommesæt til begyndere?

Vi mener umiddelbart blot det handler om, at finde det pris-niveau du vil have og så købe et mindre sæt, med mulighed for at udvide senere. Det kan eksempelvis være dette gode begynder sæt.

Hvad er det bedste trommesæt til børn?

Hvis du gerne vil have et trommesæt, der ikke larmer så meget, så skal du overveje dette elektriske trommesæt. Alternativt anbefaler vi dette til børn: Basix Junior Børnetrommesæt.

Hvilke dele bør et trommesæt have?

Det afgører du principielt selv. Men her er nogle af de mest brugte: 1) Hi-hat, 2) Ride-bækken, 3) Crash-bækken, 4) China-bækken, 5) Lilletromme, 6) Stortromme, 7) Tammer. Derudover skal du have stativer, stortromme pedal og en stol samt trommestikker.

Rytmen.dk giver dig informationer om musikudstyr og lydudstyr.

Rytmen.dk  

5 stjerner – ud af 5 baseret på 198 anmeldelser.

Tilføj en kommentar...