Musikinstrumenter

Trommesæt: Her er de bedste i test

Et trommesæt er ikke bare et trommesæt. Der findes nemlig et hav af forskellige trommesæt med forskelligt indhold og funktioner, som passer til forskellige sværhedsgrader. Snakker vi om trommesæt til børn, findes der også forskellige trommesæt, som passer bedre til bestemte aldersgrupper end andre. Derfor er det vigtigt, at der tages højde for alle de ting, når du skal vælge dit eller dit barns nye trommesæt. Er du nybegynder, er det især godt med et trommesæt, som er egnet til nybegyndere idet, de ofte er en anelse mere robuste og giver plads til lidt skæve slag. Herunder finder du information og anmeldelser om en række forskellige, gode trommesæt til børn i forskellige aldersgrupper samt begyndere.

 

George Hennesey SP525T Trommesæt i sort

George Hennesey SP525T trommesæt sort

 

Med dette begynder trommesæt fra George Hennesey får du et helt fantastisk godt trommesæt i fin kvalitet til prisen. Sættet fungerer godt til en bred målgruppe og er rigtig godt egnet til både børn over 10 år samt til voksne indenfor begynderområdet. Trommesættet er lavet i et godt træ-materiale, og derefter er det indpakket i sort film, som både beskytter det, og gør det enormt praktisk at tørre af. Men samtidig får du også et utrolig flot trommesæt med sit blanke og sorte udseende. Udover dette er trommesættet også utrolig robust og har derfor også en lang holdbarhed. Med sættet får du hele fem trommer, herunder en 14” lilletromme, 22” stortromme, 14” gulvtam samt tam’er i 10” og 12”. Hertil får du også den komplette udstyrspakke, som indeholder alt, hvad du har brug for, når du skal til at spille på trommer.

Køber du dette George Hennesey trommesæt, får du altså:

 • Et godt trommesæt til begyndere eller let øvede trommeslagere.
 • Et trommesæt, der er brugbart af både børn over ti år samt voksne.
 • Et komplet trommesæt med stol, trommestikker, pedaler, bækken, hi-hat og fem trommer.
 • Et trommesæt som giver en rigtig god og høj lyd.

Sættet giver dig god anledning til at sætte dig og slå dig løs som en anden rock’n’roller og lære at blive god til at slå på trommer. Med trommesættet får du altså kort sagt et rigtig godt begynder trommesæt til børn over 10 år og voksne til en utrolig fordelagtig pris.

 

Pearl Crystal Beat Standard Trommesæt i Ruby Red

Pearl Crystal Beat Standard Trommesæt - Ruby Red

 

Her får du et rigtig godt og moderne trommesæt fra Pearl. Pearl er blandt andet kendt for at lave de fineste trommer, som er velegnet til alverdens trommeslagere. Dette gælder altså alt lige fra fritidstrommeslageren til trommekorps og marcherende bands. Tilbage i 1973 indførte Pearl dette gennemsigtige trommesæt, som er en helt fantastisk kombination af flot, visuelt udtryk samt en helt utrolig god lydoplevelse. Og nu har de altså moderniseret sættet og er kommet tilbage med et lige så flot sæt, hvor lyden blot er endnu bedre. Dette sæt indeholder 22″x16″ stortromme, 10″x7″ tam, 12″x8″ tam samt 16″x15″ gulvtam. Sættet er derfor uden lilletromme, bækkener og hardware. Det skal du derfor have in mente, at du skal ud og investere i ved siden af trommesættet. Til gengæld er du sikret trommer i tårnhøj kvalitet og du vil ikke blive skuffet.

Med dette superfede, gennemsigtige trommesæt fra Pearl får du:

 • Et trommesæt med helstøbte akryl kedler uden samlinger.
 • Et godt sæt indeholdende stortromme samt forskellige tam’er.
 • Et godt trommesæt med en meget imponerende lyd.
 • En god anledning til at prale overfor andre trommeslagere.

Her er der altså tale om trommesæt, hvor du kan give den gas med trommestikkerne og nyde den helt fantastiske lyd. Samtidig vil du få et trommesæt i rigtig god kvalitet, hvor der mulighed for at bruge mange timer i øvelokalet.

 

Yamaha Rydeen RDP0F5 BGG + HW680W + Paiste 101 komplet Trommesæt i burgandy glitter

Yamaha Rydeen RDP0F5 BGG + HW680W + Paiste 101 komplet trommesæt burgandy glitter

 

Med et Yamaha trommesæt taler vi rigtig fin kvalitet til prisen. Her er der nemlig anvendt yderst godt kvalitetsmateriale samt imponerende fremstillingsteknikker. Trommesættet er særdeles godt egnet til helt nybegyndere eller let øvede trommeslagere. Trommesættet fungerer altså rigtig godt som et læringssæt, hvor du kan forbedre og finpudse dine kompetencer indenfor trommespil. Med dette trommesæt får du trommer, som er produceret i imponerende flot filippinsk mahogni i 6-lag. Dette materiale gør sammen med fremstillingsteknikken, at trommesættet får en rigtig god holdbarhed. Med dette komplette trommesæt får du også en komplet bækkenpakke fra Paiste. Paiste er en af verdens førende producenter af bækkener, og du får derfor bækkener i yderst god kvalitet. Ydermere får du også tilhørende stativer til bækken med dobbeltben. Dette sæt gør altså, at du er godt på vej til at komme rigtig godt i gang med trommespillet.

Dette cool Yamaha trommesæt giver dig blandt andet:

 • Kvalitetstrommer med rigtig god lyd.
 • Et trommesæt i rigtig god kvalitet og med lang holdbarhed.
 • Et attraktivt trommesæt for både nybegyndere og letøvede.
 • Et komplet trommesæt med 20” stortromme, 10+12+14” tammer og en 14” lilletromme.
 • Både bækkenpakke samt tilhørende stativer med i pakken.

Så alt i alt får du et yderest velfungerende trommesæt til prisen. Køber du dette komplette trommesæt, er alt du behøver en god trommestol og et par trommestikker, og så er du ellers klar til at give den gas på trommerne i øvelokalet eller derhjemme.

 

George Hennesey JBJ1049D 3-dels-børnetrommesæt

George Hennesey JBJ1049D 3-dels-børnetrommesæt

 

Er I en familie, som er utrolig glad for musik, og er det eneste dine helt små børn drømmer om et trommesæt? Så er dette børnetrommesæt fra George Hennesey helt perfekt for dig og dine børn. Trommesættet egner sig nemlig yderst godt til børn i alderen 3-6 år. Dette er blandt andet på grund af det robuste materiale, som gør at trommesættet uden problemer holder til hårde og skæve slag på trommerne. Det er derfor perfekt til diverse børnelege og samtidig for børn, som drømmer om at blive en god trommeslager. På trods af at der er tale om et trommesæt til en enormt billig pris, så det er stadig af god kvalitet og giver også en rigtig fin lyd. Du får et helt komplet sæt til dit barn med 16×11” stortromme, 10×5” lilletromme, 8×6” tamtam-tromme samt 10” bækken. Derudover medfølger der også pedal til stortromme, trommestikker, stol og stativer. Du får altså med dette sæt alt, hvad der skal til for, at dit barn kan komme i gang med at spille trommer. Sættet er samtidig meget let at overskue for børn, og det er derfor let for dem at komme i gang.

Vælger du dette trommesæt til dine børn, får du altså:

 • Et rigtig godt starter-trommesæt til små børn.
 • Et trommesæt i kraftigt materiale, som gør det yderst robust.
 • Rigtig god trommelyd til børneværelset
 • Komplet sæt med både stortrommepedal, trommestikker, bækken, stativer og trommer.

Så har du en lille søn eller datter, som render rundt med en drøm i maven om at blive trommeslager, er dette trommesæt helt klart anbefalelsesværdigt som startersættet. Her er der plads til masser af sjov, leg samt lidt fejlslag hist og her.

George Hennesey JBJ1049A børne trommesæt

George Hennesey JBJ1049A børne-trommesæt

 

Her er der tale om et godt trommesæt til den lidt ældre børnealdersgruppe. Dette trommesæt fra George Hennesey er nemlig yderst velegnet til børn i alderen 5-10 år. Efter 10-års alderen bør dine børn få et trommesæt, som er i fuld størrelse. Trommesættet kommer i kraftigt materiale, som gør, at det sagtens kan tåle skæve fejlslag på trommerne. Trommesættet har en utrolig fordelagtig pris, og så gør det heller ikke noget, hvis sættet skal skiftes ud om nogle år, når dit barn er blevet ældre. Sættet leveres komplet og tæller altså både 16” stortromme med 10” og 8” tam, 13” gulvtam 10”lilletromme, bækken, stativer, pedal, trommestikker og en god trommestol. Så når sættet er kommet med hjem, er dit barn klar til at give den gas på trommerne med det samme. Trommesættet er et ægte sæt trætrommer, som efterfølgende er tilført sort laminat-cover for god beskyttelse samt et pænt ydre.

Ved køb af dette fantasiske junior trommesæt til børn får du:

 • Et rigtig godt trommesæt til børn som tåler diverse hårde og skæve slag.
 • Et trommesæt i god kvalitet til en fordelagtig pris.
 • Et komplet sæt med alt nødvendigt indhold til dit barn.
 • Et ægte sæt trætrommer som ser superflot ud

Børnesættet er faktisk fuldstændig magen til et komplet trommesæt. Det er blot lavet i mindre størrelse, så det passer til børnenes højde og armlængde. Så tøv ikke med at købe dette sæt til dine børn, så de kan komme i gang med at udleve trommeslager-drømmen.

 

Yamaha SBPOF5 CR Stage Custom Birch Trommesæt i Cranberry Red

Yamaha SBP0F5 CR Stage Custom Birch trommesæt cranberry red

 

Her får du endnu et fedt trommesæt fra Yamaha i rigtig god kvalitet. Her er der tale om et trommesæt med Birketræs-kedler, hvilket har stor betydning for trommens gode lyd. Birketræet gør nemlig, at vibrationerne fra skindet formidles rigtig godt. I dette trommesæt er der tænkt over selv de mindste detaljer, såsom teleskop-ben med stoppere, så du kan være sikker på, at stortrommen står helt sikkert og fast. Derudover kan tammerne monteres med to praktiske kugleleds-tamholdere, som kan justeres i præcis den placering, som du ønsker. Kort sagt er dette trommesæt et utrolig praktisk trommesæt, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Det gør, at du får dig et trommesæt, som kan indstilles lige præcis efter dine behov, og samtidig giver det en fantastisk lyd. Ved dette trommesæt skal du dog også være opmærksom på, at der ikke medfølger bækkener og stativer. Men du får derimod både 20×17” stortromme, 14×13” gulvtam, 12×8” og 10×7” tammer, 14×5,5” lilletromme samt en tam-holder.

Køber du dette Yamaha trommesæt får du:

 • Et trommesæt i rigtig god kvalitet til prisen.
 • Et trommesæt, hvor alle trommer er påført remo-skind.
 • Kedler i 100% birketræ, som giver en fantastisk lyd.
 • Et sæt med utrolig mange gode funktioner og detaljer.

Med dette trommesæt får du altså et rigtig godt sæt med mange forskellig avancerede funktioner. Det gør, at du er sikret et trommesæt i absolut god kvalitet, som gør, at du er sikret rigtig stor spilleglæde. Derudover er det et utrolig godt trommesæt til prisen.

 

Yamaha Tour Custom Standard Trommesæt i Caramel Satin

Yamaha Tour Custom Standard Trommesæt - Caramel Satin

Her får du endnu et Yamaha trommesæt med mange gode funktioner og detaljer. Dette Yamaha trommesæt er et utrolig flot trommesæt, der kommer i smukt satinlak. Lige netop dette sæt kommer i en helt fantastisk smuk ’Caramel Satin’ som blandt andet giver et rigtig flot udseende på trommesættet. Kedlerne er i ren ahorn og der er samtidig fokus på trommernes grundtone. Samtidig har kedlerne det eksklusive Absolute-spændehuse fra Yamaha. Med trommesættet medfølger der både 10×7″ tam, 12×8″ tam, 16×15″ gulvtam, 22×16″ stortromme. Køber du dette sæt, skal du dog være opmærksom på, at du skal ud og investere i lilletromme, bækkener og hardware ved siden af. Men du får altså her et eksklusivt trommesæt i rigtig god kvalitet med lang holdbarhed og robusthed.

Med dette Yamaha trommesæt får du:

 • Et trommesæt som er utrolig flot at have stående.
 • Et trommesæt i rigtig god kvalitet, som giver en rigtig god lyd.
 • Et trommesæt med kedler i ren ahorn.
 • Trommer betrukket i lækkert remo-skind.

Dette Yamaha trommesæt giver dig en utrolig god lyd i enhver genre. Så uanset om du er den vildeste rock’n’roller eller er kæmpe fan af jazz, bør dette trommesæt være noget for dig. Du får samtidig også et utrolig eksklusivt trommesæt, som også afspejles i prisen.

 

Ludwig Breakbeats by Questlove Trommesæt i Azure Sparkle

Ludwig Breakbeats by Questlove Trommesæt - Azure Sparkle

 

Nyd et smukt trommesæt, som er skabt i samarbejde med Questlove. Lige præcis denne tromme er til dig, som ønsker et trommesæt, som fylder så lidt som muligt. Det er nemlig designet til storbyen og dermed til at fylde absolut så lidt som muligt på scenen eller i hjemmet. Dette trommesæt kommer med lækkert Remo Pinstripe skind. Trommesættet indeholder 16×14″ stortromme, 10×7″ tam, 13×13″ gulvtam og 14×5″ lilletromme. Du skal med dette sæt derfor være opmærksom på, at du kun får kedelsættet og derfor udover det skal have investeret i både hardware og bækkener. Du får altså et trommesæt, som indeholder de nødvendige trommer, men uden at tage for meget plads. Samtidig er det ganske fine trommer til en rigtig god pris.

Med dette storby-trommesæt får du:

 • Et kompakt signatur-trommesæt fra Questlove
 • Trommer med Remo Pinstripe skind
 • Multi-purpose gigbags, som gør det supernemt at transportere
 • Trommesæt, der indeholder både stortromme, tam, gulvtam og lilletromme.

Bor du i en lille lejlighed, og må det hele godt se lidt enkelt og elegant ud, er dette trommesæt helt sikkert noget for dig. Det kommer i et ganske enkelt og kompakt design. Men selvom trommesættet er småt og kompakt, får du stadig et godt trommesæt, hvor du kan give den gas med trommestikkerne.

 

DW Design Series Standard Trommesæt i Tobacco Burst

DW Design Series Standard Trommesæt - Tobacco Burst

 

Dette unikke trommesæt kommer i 8 lags nordamerikansk ahorntræ og er dermed også i absolut tårnhøj kvalitet. Der er her tale om et eksklusivt trommesæt, som da også viser sig i den noget højere pris. Trommesættet kommer blandt andet også i den gode, kendte DW kvalitet. Det vil altså også sige, at du kan være helt sikker på, at du får noget for dine penge. Dette sæt indeholder alle de gode trommer, herunder en 22×18” stortromme, tammer i 10×8”, 12×9” og 16×14” samt en lilletromme i 14×5,5”. Med dette sæt skal du derfor også være opmærksom på, at der ikke medfølger bækkener og stativer, og du skal derfor selv sørge for at investere i dette ved siden af trommesættet.

Med dette eksklusive DW Design Series Standard Trommesæt får du:

 • Trommer med DW Remo skind.
 • Et lækkert sæt med stortromme, tre tammer og en lille tromme.
 • Kvalitetstrommesæt i 8-lags Nordamerikansk ahorntræ.
 • HVLT kedel konstruktion.

Her er der altså tale om et relativt dyrt trommesæt, idet trommerne er dyre i sig selv, men udover det skal du også have investeret i alt tilbehør udover såsom bækkener, stativer, stikker og så videre. Men derimod får du også et trommesæt i rigtig god kvalitet, som dermed også har en rigtig lang holdbarhed. Du vil opleve, at du kan få glæde af dette trommesæt i rigtig lang tid og nyde mange gode stunder ved det med trommestikkerne i hænderne.

 

Du skal nu bare vælge det trommesæt, der dækker dine behov

Efter denne lange smøre om forskellige trommesæt er du forhåbentlig blevet en anelse klogere på hvilket trommesæt, som du skal vælge. Som det ses, er der stor forskel på, hvad trommesættene indeholder. Der er de helt komplette trommesæt, hvor alt du skal tænke på er at sætte dig og gå i gang med at svinge trommestikkerne. I disse finder du også nogle utrolig gode begynder trommesæt. Derudover finder du de supergode trommer til børn, hvor der også er plads til leg og diverse fejlslag. Til sidst er der også de mere avancerede trommer med mange funktioner, som da også kræver, at du investerer i lidt tilbehør, udover hvad der følger med i trommesættet. Men her får du altså også en lidt anden form for eksklusivitet. Kort sagt findes der altså et trommesæt til enhver smag, prisklasse og evner. For dig handler det blot om at afgøre, om du går mest op i trommesættets indhold, udseendet eller kvaliteten.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Stemmer)
Rating0
Det har folk sagt... Efterlad en anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

User AvatarUser Avatar
Godkendt
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Efterlad en anmeldelse

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Tilføj en kommentar...