Lydudstyr

Headset mikrofon

headset mikrofonBlandt de mest praktiske mikrofoner i dagligdagen finder du headset mikrofoner, hvilket et flygtigt kig over labyrinten af skærmvægge på et telemarketingbureau da også vidner om. De er effektive til at kommunikere, mens hænderne holdes frie, og er de trådløse, giver de også mere mobilitet, end en håndholdt eller skrivebordsmikrofon kan tilbyde. Men du kan også bruge en headset mikrofon til at optage vokaler. Så ønsker du en billig mikrofon, der er til at blive klog på, og som ikke kommer i vejen for de daglige sysler, så er headsets de rette til dig.

Stor variation i headset design

Som nævnt er et primært fortrin ved headset mikrofoner, at de er lige til at sætte på hovedet og så bruge. Optager du vokaler, kan du sidde ved computeren samtidigt og taste løs. De fleste headsets har justerbar hovedbøjle, så de passer til snart sagt alle hovedmål. Og har headsets hovedbøjle, har de som regel også ørepuder, der støtter op med skiftende grader af komfort.

Dog skal du ikke køre headsets over med én kam, for hvor du sikkert har en stereotyp forestilling om headsets som netop hovedbøjler og ørepuder med en lille udfoldelig mikrofon til siden, er markedet større end som så. Mange nyere headset mikrofoner kommer i form af en ramme blottet for øresnegle, der er forbundet via ledning til en lommesender, der igen er forbundet trådløst til mikrofonsystemer. Og disse mikrofonsystemer behandler så al lyden.

Volume svinger ikke ved optagelse

Trods headset mikrofoner sjældent optager lyd af lige så høj kvalitet som en dedikeret håndholdt eller standermikrofon, gør deres meget statiske natur, at den optagne lyd ikke svinger kraftigt i styrke. Da mikrofonen sidder på en bøjle godt klemt sammen om hovedet, er vindhætten i en konstant afstand fra munden. Så de lettere ubehagelige sving i volumen, der hænder ved, at sanger/vært bevæger sig væk fra eller tættere på mikrofonen, er ikke en faktor, der er grund til at frygte med headset mikrofoner. Du kan nyde den samme volumen.

Headset er ergonomiske

Udover de nævnte kvalitetsmæssig og praktiske fordele, er headset mikrofoner mere ergonomiske end andre mikrofoner. Du kan holde ryggen rank, mens du taler ind i din mikrofon, hvilket ikke kan siges for rigtig mange stationære mikrofoner uden fleksibelt stativ.

Ikke at stationære eller bærbare mikrofoner giver problemer med nakke- eller rygsmerter i almindelighed. Men hvis du optager lyd ad lange seancer eller bruger mikrofon for at tale med kunder i et marketingjob, skåner du på sigt dig selv for mange kvaler ved at bruge et headset.

Billigere end andre mikrofoner

Endelig bør priser nævnes. Headset mikrofoner er typisk billigere end andre mikrofoner, hvilket kan tilskrives kvalitetsmæssige forskelle i optagen lyd. Af den grund bør du gøre op med dig selv, hvad dit budget er, og hvor meget lyd af høj kvalitet vægter sammenlignet med pris, komfort og ergonomi. Med et headset får du foden ind ad døren til en verden af lydoptagelse og kan så småt begynde at få erfaring med at arbejde auditivt.https://www.danguitar.dk/samson-de10-headset-mikrofon-kit

https://www.soundstorexl.dk/produkter/3545-headset-mikrofonsaet/89363-eco-2-headset-mikrofon-863—865-mhz—ld-systems/

https://www.danguitar.dk/img-stage-line-hse-160-cr-headset-mikrofon

https://www.danguitar.dk/monacor-bh-009s-headset

https://www.soundstorexl.dk/produkter/3545-headset-mikrofonsaet/150560-ld-systems-u508-bphh—traadloes-mikrofon-med-bodypack-og-hudfarvet-headset-/

https://www.danguitar.dk/ican-audio-wp-60-l4-vandtaet-headset-m-mini-jack

https://www.soundstorexl.dk/produkter/3545-headset-mikrofonsaet/150559-ld-systems-u508-bph2—traadloes-mikrofon–system-med-2-x-bodypack-og-2-x-headset/

Tilføj en kommentar...