Lydudstyr

Bluetooth Mikrofon: Her er de bedste i test

bluetooth mikrofon

Der findes et hav af gode Bluetooth mikrofoner derude, og det kan til tider være svært at finde rundt i, hvad man helt præcist skal investere i. I denne guide kommer vi ind på flere forskellige kategorier, der gør det nemt for dig at finde ud af, hvad der passer bedst til dine behov.

Hvad end du skal bruge en Bluetooth mikrofon til en formel tale, eller om du skal holde en sjov karaoke aften, så er der masser af muligheder. Inden da er det værd at notere, hvor meget man egentlig vil bruge af sine penge, da disse Bluetooth mikrofoner varierer meget i pris.

TJEK UDVALGET HOS DEN BEDSTE FORHANDLER, KLIK HER

Testvinder – Karsect WR-354 HT35-PT35 trådløst 4 x mikrofon-sæt

wr452 pakke

Med dette Karsect WR-354 HT35-PT35 sæt får du ikke blot to mikrofoner med Bluetooth, men hele seks. To håndholdte, to headset mikrofoner og to klemme mikrofoner. Der er altså mulighed for at mange kan synge på samme tid med dette sæt.

Fordele:

 • Hele seks mikrofoner med Bluetooth i tre forskellige varianter
 • God lyd med rækkevidde på op til 150 meter
 • Høj kvalitet
 • Fremtidssikrede frekvens
 • Leveres i et komplet sæt heriblandt sendere, modtagere og batterier

Ulemper:

 • Relativt høj pris

Den store fordel ved dette Karsect sæt er, at den indeholder hele seks Bluetooth mikrofoner, der giver dig stor mulighed. Hvad end du skal bruge en mikrofon til sang eller en tale, så kan du altså vælge mellem en helt almindelig mikrofon, et headset eller en klemme mikrofon.

Karsect er kendt for at levere mikrofoner af rigtig høj kvalitet, og det er dette komplette mikrofonsæt ingen undtagelse for. Af den grund passer det også rigtig godt til både nybegynderen, men bestemt også den mere garvede inden for mikrofoner – og især også Bluetooth mikrofoner.

Mikrofonsætter egner sig rigtig fint til både sang og tale, da der kan veksles mellem de tre typer af mikrofoner. At de er trådløse giver en mulighed for at kunne bevæge sig frit omkring, uden at blive viklet ind i ledningerne.

Prisen er naturligvis i den høje ende, men det vejer den gode kvalitet i høj grad op for.


Mest Solgte – Saramonic Blink500 B4 (TX + TX + RX Di) trådløs dobbelt klemme-mikrofon til iPhone/iPad

sm blink500 b4

Med denne Bluetooth mikrofon får du hele to trådløse klemmer, der fungerer som mikrofoner til din iPhone eller iPad. Perfekt hvis du skal optage noget, der skal redigeres på iPad’en eller din iPhone.

Fordele:

 • To trådløse Bluetooth mikrofoner til iPad eller iPhone
 • Almindeligt klassisk look
 • Op til 6 timers drift på én opladning
 • Rækkevidde på op til 50 meter
 • Batterifri

Ulemper:

 • Høj pris

Det smarte ved disse clip on mikrofoner er blandt andet, at de ikke fylder så meget. Derudover er de meget diskrete.

Skal du bruge en god Bluetooth mikrofon til at optage dig selv eller andre, så er dette et glimrende valg. Prisen er i den høje ende, så man skal være villig til at investere lidt ekstra, hvis man vil have fingrene i disse gode clip-on mikrofoner. Der følger dog også mange gode tekniske aspekter, man kan lege med, hvis man er god til teknikken inden for mikrofoner med Bluetooth.


Den Billige – Trådløst Håndholdt mikrofon til USB

WM USB mikrofon

Ønsker du en billig Bluetooth mikrofon, så er dette et rigtig godt bud. Til denne fine pris får du en god trådløs og håndholdt mikrofon.

Fordele:

 • God pris
 • USB-stik samt jackstik
 • CE-harmoniserede frekvenser

Ulemper

 • Ikke det højeste tekniske niveau

Denne mikrofon er perfekt til nybegynderen, der gerne vil prøve en Bluetooth mikrofon af. Mikrofonen har nemlig en rigtig fin lyd. Denne mikrofon har en USB-port, så den kan kobles til computer eller lydmikser. Det er dog jackstikket, som selve lyden kommer ud af.

Mikrofonen kommer i et klassisk look, som de fleste mikrofoner fås i. Om du skal bruge den til sang eller tale, så er det en rigtig god Bluetooth mikrofon. Derudover er det værd at fremhæve prisen, da den er rigtig god. Det er nemlig en af de billigste på markedet. Ønsker man derfor et billigt alternativ, så er dette mikrofonen, du har ledt efter.

Er du godt inde i det tekniske omkring Bluetooth mikrofoner, så er dette måske ikke det bedste bud. Der findes i hvert fald flere mikrofoner på markedet, der har flere tekniske aspekter at lege med end denne mikrofon, der passer bedre til nybegynderen, der skal introduceres.


Nyhed – AKG C111 LP Ørebøjle mikrofon

akg c111 lp oreboyle beige mini xlr

Med denne mikrofon er komfort i højsæde. Det formår den dog at gøre uden at gå på kompromis med lyden, der også er rigtig god. Derudover har mikrofonen følgende funktioner.

Fordele:

 • Flot, elegant design
 • Ultra let for maksimal komfort
 • Lavet i rustfri stål og er blød og fleksibel
 • Perfekt til bevægelse

Ulemper:

 • Relativ høj pris

Denne ørebøjle mikrofon har haft fuld fokus på komforten, som er utrolig vigtig, når det kommer til ørebøjle mikrofoner. Materialer er af rustfrit stål og er utrolig let. Det gør det ufatteligt komfortabelt og fleksibelt at have på.

Denne mikrofon er perfekt til teater, da den giver mulighed for en masse bevægelse. Derudover kan den nemt skjules bag noget hår og falder ikke i øjnene. Det høje komfortniveau gør den også attraktiv til teateret, da den ikke vil sidde og genere synderligt. Lyden er derudover også rigtig god, så den vil både kunne bruges til tale og sang på scenen.

Prismæssigt ligger denne mikrofon i den høje ende. Skal alle ens skuespillere have denne mikrofon kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, men det er dog samtidig en god investering, da kvaliteten er rigtig høj. Man får nemlig både fantastisk komfort og god lydkvalitet. Der findes billigere alternativer derude.


Bedste Anmeldelser – LD Systems WS 100 MH 1 Headset

LDWS100MH1 f1 headset

Et billigere alternativ til førnævnte ørebøjle mikrofon. Ønsker man et headset med mikrofon, der samtidig leverer god lyd, så er dette et godt bud. Prisen er lav, så den er rigtig passende for nybegynderen.

Fordele:

 • Overkommelig pris
 • God lyd
 • Klassisk sort design

Ulemper:

 • Tydeligt design, der vil kunne ses på en scene

Som nævnt er dette en rigtig god mikrofon til en overkommelig pris. Den er derfor rigtig passende, hvis man leder efter et billigt alternativ til førnævnte AKG C111 LP Ørebøjle mikrofon. Lyden i denne mikrofon er også ganske fin og egner sig især til tale.

Denne mikrofon er i højere grad egnet til almindelig tale end teater, især fordi designet er mere i øjenfalden end tidligere nævnte mikrofon. Designet er dog i det klassiske sorte, som ofte ses på et callcenter.

Den helt store fordel ved denne Bluetooth mikrofon er naturligvis prisen. Det er utroligt billigt for sådan et headset og netop også, hvorfor den får så gode anmeldelser. Leder man derfor efter et godt headset til et callcenter, eller ønsker man at lege Britney Spears derhjemme, så er denne Bluetooth mikrofon et godt bud.

Som nybegynder er det også en god mikrofon, hvis man vil introduceres til headsets.


Den Smarte – LD Systems WS 1G8 BPL Trådløs knaphul mikrofon

LDWS1G8BPL knap

Dette LD Systems produkt er af høj kvalitet og kommer med to mikrofoner. Én almindelig mikrofon samt en knap-hul mikrofon ideel til tale eller præsentationer. 

Fordele:

 • Trådløs knap-hul mikrofon med belt pack og almindelig mikrofon
 • 6 systemer, der alle kan fungere i samme område
 • Nem opsætning med Automatisk Scanning System
 • Medfølger opbevaring til alle delene
 • Op til 13 timers brug per batteri
 • Der kan tilkøbes flere dele

Ulemper:

 • Prisen er i den høje ende
 • Ønsker man flere dele, skal det tilkøbes

Dette mikrofonsæt er rigtig godt, hvis man er mere øvet inden for Bluetooth mikrofoner. Teknikken fungerer rigtig godt og sikrer en god lyd. Man kan vælge kun at bruge den almindelige mikrofon eller også bruge den diskrete knap-hul mikrofon, der følger med.

Prisen er naturligvis i den høje ende, da kvaliteten på produktet er så høj. Ulempen ved dette sæt er dog, at der oftest bliver tilkøbt ekstra dele til det, hvilket betyder at prisen stiger yderligere.

Naturligvis kan man bruge sættet uden at tilkøbe ekstra dele. Har man intet problem med prisen, kan man dog også se dette som en fordel – netop at dette sæt er kompatibelt med flere mikrofoner. Blandt andet AKG C111 LP Ørebøjle mikrofon, som nævnt tidligere.

Dette mikrofonsæt er ideelt til både tale og sang, men kan også bruges i mere formelle anledninger.


Til Førstegangskøberen – BST UDR300 HH + BP Trådløs mikrofon sæt

BST UDR300 HH BP Traadloes mikrofon saet 1

Som førstegangskøber er det vigtigt at få fat i mikrofonsæt, der har kvaliteten i orden, men til en overkommelig pris. Det må man sige, at dette mikrofonsæt har. I dette sæt får du én trådløs, håndholdt mikrofon samt et headset med mikrofon, en kanalmodtager og en beltpack.

Fordele:

 • 1 håndholdt mikrofon, 1 beltpack og 1 headset mikrofon
 • Rækkevidde på ca. 100 meter
 • God pris
 • 16 frekvenser
 • Leveres i en kuffert af plast

Ulemper:

 • Ikke til den teknisk stærke
 • Højere kvalitet på markedet

Dette sæt fungerer rigtig godt til førstegangskøberen, der gerne vil have et godt produkt til en god pris. Til sættet kan der tilkøbes flere dele, hvis man ønsker flere mikrofoner senere hen. Det er en god introduktion, hvis man ikke har begået sig meget inden for Bluetooth mikrofoner.

Det betyder dog også, at til dem, der allerede er teknisk inde i stoffet, vil det måske ikke være det ideelle bud. Der findes i hvert fald flere produkter på markedet, der har mere at byde på fra et teknisk perspektiv.

Designet er klassisk sort og fungerer til det meste. Displayet er blåt. Ønsker man andre mikrofoner kan de tilkøbes ved siden af.


Populær i udlandet – Ibiza 2 kanals trådløst mikrofonsystem

Ibiza 2 kanals traadloest mikrofonsystem

Med det eksotiske navn, Ibiza, lægger det måske til højrebenet, at dette mikrofonsystem er populært i udlandet. Den har også mange gode funktioner, der er attraktive.

Fordele:

 • Kommer med 2 trådløse, håndholdte mikrofoner
 • Enkelt og elegant display
 • Fast frekvens
 • Immunitet mod interferens
 • God pris

Ulemper:

 • Kan findes i bedre kvalitet

Selvom dette mikrofonsystem har mange gode kvaliteter, så findes der stadig et hav af mikrofonsystemer derude, der har mindst lige så mange. En stor fordel ved dette mikrofonsystem er dog, at prisen er skruet helt i bund.

For denne gode pris får du altså en sender, 2 trådløse mikrofoner og en 2-vejs modtager. Det kan derfor også være et god bud, hvis man som nybegynder leder efter en billigt alternativ til de store tekniske sværvægtere.

Ibiza 2 kanals trådløst mikrofonsystem er perfekt til karaokeaftenen, sangere eller anden form for underholdning. Står du derfor og mangler underholdning til en sjov aften, så kan dette bestemt bruges til at sætte gang i festen. I og med der følger to mikrofoner med, giver det mulighed for sjove duetter.

Rytmen.dk giver dig informationer om musikudstyr og lydudstyr.

Rytmen.dk  

5 stjerner – ud af 5 baseret på 422 anmeldelser.

Tilføj en kommentar...