Lydudstyr

Party højtalere: Her er de bedste i test

party højttaler

Der er ikke noget federe end at sætte en ny højtaler op, der virkelig kan sætte gang i festen derhjemme eller på farten. Helst en, der både lyder fantastisk og måske også ligner en rigtig party højtaler.

Men markedet er en sand jungle, og man bliver hurtigt i tvivl. Er det en fed Sony party højtaler eller en smart Senz party trolley højtaler, som du står og mangler? Læs med her i guiden her og få et overblik over, hvad nogle af de bedste og mest populære party højtalere på markedet lige nu er! 

TJEK UDVALGET HOS DEN BEDSTE FORHANDLER, KLIK HER

Testvinder – Lydanlæg pakke 2

anl gpakke2

Dette komplette lydanlæg med party højtalere fra Thornton vinder i test som det bedste allround anlæg. Pakken her egner sig til dig, der vil spille musik i studiet, optræde eller holde tale for en mindre forsamling. Med to gode højtalere med indbyggede forstærkere, 6-kanals mixer, stativer og kabler får du alt, hvad du skal bruge til en god samlet pris. Helt klart et godt bud for dig, der intet har, og leder efter den komplette løsning med et par rigtig fede party højtalere. 

Fordele:

 • Komplet sæt
 • Nemt at sætte op og bruge
 • Fylder ikke meget
 • Kan bruges udendørs
 • God mixer med mange funktioner

Ulemper:

 • Prisen er i den høje ende, men god for hele pakken
 • Knapt så festlig som nogle af de andre højtalere på listen

I denne Lydanlæg pakke 2 får du et rigtig fint PA-anlæg, der er nemt at arbejde med, men stadig tilbyder en masse fede funktioner. Anlægget er ikke større, end at du sagtens kan have det i bagagerummet, hvis du har en bil i en fair størrelse.

Du får her to aktive Thornton PH15AUB party højttalere med indbyggede forstærkere. Med hele 450 watt gennem de kraftige 15” bashøjttaler og en 1,35” diskant, kan højtalerne sagtens få lyden ud til hele dit publikum, både inde og ude. Højtalerne har to hjul og tre håndtag samt en lav vægt, så de er nemme at flytte og have med sig alle steder.

Du får også en rigtig fed 6-kanals mixer med indbygget lydkort, effekter, Bluetooth og MP3-afspiller. KT-06UP mixeren kan bruges som indspilningsmixer sammen med en computer.


Mest solgte – Ibiza DJ Party MK2

standup dj mkii p

Denne højtaler er super populær og helt perfekt til dig, der virkelig skal have en festlig party højtaler til stuen eller værelset. Denne Ibiza DJ Soundbox egner sig til nybegynder -DJ’en, der vil imponere med en fed højtaler, der sætter gang i festen derhjemme! Prisen er i den høje ende, men helt fair for en party højtaler, der bliver centrum for den gode fest!

Fordele:

 • Indbygget batteri
 • Fed karaokefunktion
 • Festlig, farvet LED-belysning af enhederne
 • Fjernbetjening
 • Trådløs VHF-mikrofon

Ulemper:

 • Stadig i den dyre ende for en enkelt fest højtaler, men helt fair for produktet

Denne Ibiza DJ Soundbox er et super valg til dig, der mangler en fed fest højtaler. Højtaleren har et godt, indbygget batteri, så du ikke skal bekymre dig om ledninger, og du nemt kan tage højtaleren med fra rum til rum eller med ud i haven i et par timer. Højtaleren har både håndtag og hjul, så selvom den er over en meter høj, kan den nemt transporteres.

Højtaleren tager sig godt ud med festlig, farvet LED-lys og inviterer jo næsten til, at man kommer tættere på. Sammen med højtaleren får du en trådløs VHF-mikrofon, du både kan bruge, når du skal have rummets opmærksomhed, eller sammen med den fede karaokefunktion! Højtaleren har AUX/USB/SD-indgange og kan endvidere afspille via Bluetooth, så der er masser af muligheder, uanset hvad du foretrækker.


Den billige – Ibiza RGB12PLS festival-højttaler

PARTY 12RGB P 3

Denne lille sag fra Ibiza er perfekt til dig, der vil have en god og yderst transportabel fest højtaler til forholdsvist billige penge. Højtaleren er en rigtig fin lille party højtaler med LED-lysshow, der sætter stemningen til den lille fest derhjemme, i baren eller endda på turen.

Prisen er den laveste på listen, men højtaleren er bestemt stadig værd at kigge efter! Du får alt det, du har brug for i en god højtaler, men ingen svære funktioner eller unødige effekter.

Fordele:

 • Indbygget trolley med teleskopgreb
 • Indbygget batteri med høj kapacitet
 • Festlig LED-lysshow omkring højtalerne
 • Trådløs VHF-mikrofon
 • Fjernbetjening

Ulemper:

 • Få funktioner i sammenligning med det andre

Denne gode højtaler fra Ibiza er nok den mest transportable fest højtaler på listen. Med sin forholdsvis lille størrelse og indbyggede trolleyfunktion, er højtaleren nem og ligetil, uanset hvor den skal hen. Batteritiden er hele fem timer, og denne lille party højtaler egner sig derfor fint til en tur på stranden eller som underholdning på festivalen. LED-lyset på bassen tilføjer lidt ekstra stemning til den allerede gode fest!

Højtaleren har USB/Bluetooth afspiller samt AUX-indgang via 3,5 mm mini jackstik. Derudover er der FM-tuner. Med til højtaleren følger også både en fjernbetjening samt en trådløs VHF-mikrofon. Højtaleren egner sig derfor også fint til dig, som mangler en god højtaler til undervisning, træning osv.

Endeligt er det også højtaleren for dig, der har en drøm om at trille ned ad gaden, mens du spiller musik for alle, der kommer forbi.


Nyhed – Thornton EBN15W transportabelt anlæg m/ 2 x trådløs mikrofon

th ebn15w

I samme stil som ovenstående findes en ny model af en god og yderst transportabel højtaler, denne gang fra Thornton. Højtaleren er lille, let og har en smart trolley-funktion med teleskophåndtag, så den nemt kan tages med på tur eller til fest, hvor den forvandles til en fin lille party højtaler.

Højtaleren er en praktisk totalløsning til dig, som er på farten og har brug for en solid højtaler med mange tilslutningsmuligheder.

Fordele:

 • Indbygget trolley med teleskopgreb
 • Indbygget batteri med høj kapacitet
 • To trådløse VHF-mikrofoner
 • Fjernbetjening
 • Flere tilslutningsmuligheder

Ulemper:

 • Knap så festlig, da der ikke er LED-lys indbygget

Dette transportable anlæg fra Thornton er utroligt nemt at have med alle steder hen, hvad enten det er til fest, festival eller mere seriøse begivenheder. Anlægget er nemt at sætte op og tage ned igen, når du skal videre.

Anlægget er baseret på en tovejs højtaler med en god, indbygget forstærker. Forstærkeren yder små 150 Watt gennem en 15” bashøjttaler og en 1” diskant-enhed. Den kommer med både kontrolpanel og en trådløs fjernbetjening.

Der medfølger også to trådløse mikrofoner, så flere kan tale eller synge på samme tid. Mikrofonernes lydniveau kan indstilles hver for sig. Til festen, når der rigtig skal synges igennem, er der desuden en fed ekkoeffekt til sang. Højtaleren her er en smule dyrere end den helt billige, men har ud over de to mikrofoner også flere tilslutningsmuligheder, så du blandt andet kan tilslutte smartphone eller en guitar!


Bedste anmeldelser – Ibiza 18″ Bluetooth Aktiv Højttaler 1000 Watt

RX18A BT P

Blandt de absolut bedst anmeldte party højtalere på markedet finder du denne fede Bluetooth højtaler fra Ibiza. Højtaleren er ikke udstyret med nogle unødige funktioner, til gengæld er der skruet helt op for de funktioner, du skal bruge i en god festhøjtaler.

Her får du en bas, der virkelig vil noget, og en højtaler, der kan klare en noget større fest end de små, billige versioner.

Fordele:

 • Kraftfulde fest højtalere
 • Stærk, solid bas
 • Grafisk Equalizer
 • 2 trådløse VHF-mikrofoner
 • Fjernbetjening

Ulemper:

 • I den dyre ende, men dog alle pengene værd
 • Ingen festlige LED-lys

Denne store og kraftfulde fest højtaler hører ikke til den slags, du bare lige flytter rundt på. Fire hjul, der tilmed er låsbare, kan monteres under bunden, men højtaleren vejer stadig hele 42 kilo. Til gengæld står den godt som midtpunkt til den store fest. Den aktive højtaler når helt op på 1000 Watt, og den store 18″ bas kan virkelig mærkes i hele rummet!

Højtaleren har flere forskellige indgange som USB, SD-kort, Bluetooth, FM-radio, line inputs og dertil medfølger to trådløse VHF-mikrononer med separat volumekontrol, ekko og delay effekt. Højtaleren har desuden Grafisk Equalizer så du nemt kan tilpasse lyden til det rum, du spiller i. Så absolut en højtaler, der er værd at kigge på, hvis du leder efter en solid, kraftig fest højtaler til en rigtig god pris!


Den smarte – Ibiza Freesound300

Ibiza stand alone transportabel lydsystem 300W 0

Denne smarte party højtaler er perfekt til dig, som gerne vil have lidt af det hele, men ikke er klar til at smide mange tusinde kroner efter din højtaler. Her får du en lille, kompakt højtaler med indbygget batteri og LED lyseffekter, der ikke kun oplyser højtaleren, men også gulvet foran, når du virkelig skal bruge en rigtig fest højtaler. Lyden er slet ikke dårlig for sådan en lille sag, og du kan sagtens imponere til festen derhjemme.

Fordele:

 • Kompakt og transportabel
 • Indbygget batteri med høj ydeevne
 • Festlige LED-lyseffekter
 • Infrarød fjernbetjening

Ulemper:

 • Ingen medfølgende mikrofoner

Denne lille og smarte fest højtaler ser super fed ud foran dansegulvet med LED-oplyst woofer og farverige lysdioder, der belyser gulvet foran højtaleren. Fest højtaleren har indbygget batteri og holder op til 5 timer uden strøm og er dertil lille og kompakt, så du nemt kan flytte fra rum til rum eller tage højtaleren med på farten. Perfekt til dig, der vil have et kraftfuldt lille anlæg derhjemme eller i studiet.

Højtaleren har udover indbygget batteri også Bluetooth/USB/SD-indgang, line inputs og AUX-IN-tilstand. Du har altså indgange til både mikrofoner eller guitar. Der er både optagefunktion, ekko og delay effekt. Alt hvad du har brug for i en lille all-in-one enhed til en yderst fornuftig pris!


Til førstegangskøberen – Ibiza 3-vejs Discohøjttaler med lys, 200W

fest højtaler

Denne lille sag er ideel til dig, som først lige skal til at give dig i kast med smarte højtalere og endnu ikke har særlig store eller specifikke krav. Denne fest højtaler er en super fin og festlig højtaler til en meget lille pris, der er helt perfekt til begynderen, som bare må have en rigtig party højtaler til den næste fest hjemme på værelset eller i stuen!

Fordele:

 • Lille og kompakt
 • Nem at have med at gøre
 • Festlige lys på højtaleren
 • Fås i flere varianter

Ulemper:

 • Passiv højtaler, der skal drives af en forstærker

Denne trevejs højtaler fra Ibiza tager sig virkelig godt ud som en lille fest højtaler. Lysene, der blinker i takt med musikken, sætter en festlig stemning, når musikken kommer på, og humøret skal helt i top. Højtaleren er lille og kompakt og er nem at flytte rundt og sætte op uden at kræve særlig viden om højtalersystemer.

Højtaleren er dog passiv og skal sættes til en forstærker. Den har speakon og jackinput og hjul, der kan monteres under bunden. Højtaleren findes i fire varianter, hvor den mindste yder små 200 Watt, mens den største kommer helt op på de 700 Watt!


Populært i udlandet – Acus Stage 130 Wood aktiv højtaler træ

acu stage130ext w

Sidst, men ikke mindst skal vi lige omkring en lækker og stilet fest højtaler, som er populær også uden for Danmark. Denne højtaler er ikke for nybegynderen eller dig, der bare lige skal prøve at have en fed fest højtaler. Denne er til dig, som er på udkig efter en fin lille aktiv højtaler til akustiske instrumenter til samlingen, der tager sig rigtig flot ud!

Fordele:

 • Flot og stilrent design
 • Lille og nem at transportere
 • Egner sig til akustiske instrumenter
 • Kan både bruges som monitor eller front
 • 130 Watt med 1 x 6” og tweeter

Ulemper:

 • I den dyre ende, men fin til prisen

Denne virkelig flotte lille fest højtaler er en 130 Watt aktiv party højtaler, som enten kan bruges sammen med en Acus StagePre 3 eller som monitor højtaler i et lydanlæg. Den kan anvendes som vinklet gulvmonitor eller ekstra fronthøjtaler, når du skal have lyden ud til dem allerbagerst i lokalet.

Party højtaleren er til dig som gerne vil have en stilet udvidelse til samlingen og gerne vil betale for, at det både lyder godt og ser fedt ud.

Rytmen.dk giver dig informationer om musikudstyr og lydudstyr.

Rytmen.dk  

5 stjerner – ud af 5 baseret på 45 anmeldelser.

Tilføj en kommentar...