Musikinstrumenter

Spansk guitar: Her er de bedste i test

Sant CL-50-BK spansk guitar sort, pakkeløsning

Sant CL-50-BK spansk guitar sort, pakkeløsning

Det her er en guitar, der giver en meget blød og rolig lyd. Den er ikke larmende, men den er derimod mild i lyden, der kommer ud af den. Guitaren er en af de mest populære på markedet. Det kan ikke undre, for den er kvalitetsmæssigt i top og har en lyd, der går rent ind.

Guitaren passer til både voksne og børn ned til ni år. Det er en god guitar for nybegyndere, som er nem at håndtere. Den er nem at håndtere, fordi den har en mindre krop. Strengene er blødere end eksempelvis western-guitaren.
Guitaren fås i forskellige farver – sort og natur. Det er også muligt at købe den for venstrehåndede.
På tilbehørsfronten får du følgende ting med i købet af Sant CL-50-BK spansk guitar sort:

  • Tuner
  • Dansk undervisnings-DVD
  • Stativ
  • Taske

Tuneren kan bruges til alle instrumenter og er kompakt og kromatisk. Det gode ved tuneren er, at den hurtigt stemmer præcist. Der hører et display med, som skifter farve fra orange til grønt, når tonen stemmer.
Du kan vælge følgende tuningmodes:

  • Kromatisk
  • Guitar
  • Bas
  • Violin
  • Ukulele C&D.

Tuneren er enormt hurtig med en responstid på under 20 millisekunder.

DVD’en er god til dig, der gerne vil lære at spille guitar. Du lærer det nemt og hurtigt. Den første guitar-DVD er på dansk, og den er enormt god. DVD’en er til dig, der gerne vil lære at spille guitar.

Guitarstativet er sammenklappeligt. Det er et gulvstativ, som passer til alle akustiske og elektriske guitarer og basser. Det kan klappes sammen, så det ikke fylder så meget. Det er solidt og er lavet i metal.
Guitartasken er polstret med skulderremme. Det gør, at det er nemt at transportere guitaren på ryggen.

Santana 14 Klassisk Guitar, Høj Glans

Santana 14 Klassisk Guitar, Høj Glans

Det her er en klassisk guitar, som er håndlavet i Spanien. Den er fremstillet af canadisk ceder, sapere-mahogni, afrikansk mahogni og indisk palisander. Det er en guitar, der henvender sig primært til de guitarister, som er kvalitetsbevidste.

Lyden fra guitaren er åben og med en varm klang. Satinlakken er med til at sikre, at cedertræet svinger frit og uhindret. De lyser toner er krystalklare, mens de dybe toner er kraftfulde og veldefinerede, uden det på nogen måde bliver overdrevet.

Santana 14 Klassisk Guitar er en flot håndbygget, klassisk, spanish guitar, som er lavet i elegant satin lakfinish. Der er tofarvede bindinger i lyst og sort træ. Dækket på guitaren er fremstillet i cedertræ. Siderne, bunden, og stolen er i palisandertræ. Guitaren har spejlskåret bagside og hals i mahognitræ.

Fingerbrættet er lavet i mongoy-træ. Mekanikkerne er vellavede, og rosetten er vellavet i træ. Santana 14 Klassisk Guitar er et instrument, der i allerhøjeste grad appellerer til guitaristen, som har en høj spilleglæde. Det gør den, fordi den lydmæssigt er så behagelig og stærk til en fin pris.
Når du køber Santana-guitarer, følger der tre års garanti med i købet. Generelt er Santana-guitarerne populære i Danmark for både nybegyndere, men også for de, der er lidt mere veløvede til det med at bruge en guitar. Og det er der i den grad nogle gode grunde til. Santana-guitarer er nemlig skabt med forståelse for, hvad guitaristen har brug for.

Yamaha CG192S spansk guitar natur

Yamaha CG192S spansk guitar natur

Guitaren giver en varm og fyldig lyd. Det er en af de vigtigste guitarer for Yamaha og er populær blandt guitarister rundt omkring i landet. Dækket på guitaren er af massiv Engelmann-gran. Der hører mahogni-hals og ibenholt-gribebræt med i købet.

Guitaren er en meter lang, har en bredde på 37 centimeter og dybde på 10 centimeter.
Halsen og kroppen er blevet forbedret på guitaren i forhold til andre modeller i CG-serien. Resultatet er, at det hele er noget mere letspillet og med en større lyd og klang. Det er en velbygget og smuk guitar, hvilket ikke er overraskende, når der er tale om Yamaha-produkter.

Det er en guitar, som de mest etablerede guitarister vil anbefale. Det er lidt af en guitarmæssig juvel, som du kan have med dig i hele din musikalske karriere. Og så er det lige meget, om du er nybegynder, eller om du er i gang med at udvikle dig til et højere niveau eller har nået det absolutte topniveau.

Der er en behagelig spilleoplevelse, når man bruger Yamaha CG192S spansk guitar i naturfarve. Det skyldes, at den er let og ikke vejer så meget. Lyden på guitaren er også noget helt særligt. De tynde trækonstruktioner giver bedre lyde gennem toner, der ikke er dårlige for at sige det mildt. Mahogni-halsen på guitaren giver en lydmæssig kvalitetsoplevelse udover det sædvanlige.

Fra producenternes side er der lagt stor vægt på de små detaljer – både på lydfronten, designfronten og det faktum, at den er så let og behagelig at bruge.

DiMavery AC-303 Klassisk Guitar 3/4, Natur

DiMavery AC-303 Klassisk Guitar 3/4, Natur

Det her er en guitar, der er en ¾-model. Hvis du gerne vil lære, hvordan man spiller guitar, er denne her guitar det oplagte valg at tage. Det er en guitar, der gør, så du kommer på rette spor og vej.

DiMavery AC-303 Klassisk Guitar 3/4, Natur har nylonstrenge af stål, hvilket gør, at den giver en varm lyd. Det er nemt at spille på den, fordi gribebrættet er bredt. Det er en guitar, der er velegnet til børn, som er mellem 9 og 11 år gamle.

Guitaren kommer med en handy guitartaske, som gør det nemt at medbringe guitaren. Der hører også en guitarstrop med, som gør det muligt for dig at bruge den, mens du står op.

Guitaren er meget let og vejer kun 1,9 kilo. Det er med al pakningen. Guitaren er 93,5 centimeter høj, 39,5 centimeter bred og 10 centimeter dyb.

Brugerne er meget tilfredse med guitaren. Det er primært forældre, der omtaler guitaren. De skriver samstemmigt, at det er en guitar, som har hjulpet deres børn på rette vej mod at lære at spille guitar. De synes, at guitaren er et godt middel for børnene til at lære, hvordan de bliver gode til at spille guitar.

DiMavery AC-303 Klassisk Guitar 3/4, Natur er en guitar, som er meget populær blandt børn. Prisen er også i den ikke-dyre ende af skalaen, og det er også en af forklaringerne på, at den er så populær, som den er.

Santana B7 BK børne spansk-guitar sort

Santana B7 BK børne spansk-guitar sort

Det her er en guitar, der er god til børn og begyndere. Den giver dig de rette udfordringer og er ikke særlig tung – den vejer 2,5 kilo. Der er 18 bånd på guitaren, og den fås i den lækre sorte farve.

Kunderne er tilfredse med Santana B7 BK børne spansk-guitar sort. De mener, at den lever op til deres forventninger og er nem at bruge. Der er mange børn, som i dag kigger tilbage på dengang, de først brugte guitaren. De er tilfredse med, hvad den har givet dem af oplevelser og synes, den er god til at give en vanedannende lyd. Guitaren er god at bruge til optrædener, hvor den giver en god lyd til publikum.
Baslyden på guitaren er ligeledes på et højt niveau. Det gør, at guitaren er allround og god på mange fronter.

Rent lydmæssigt er lyden mild og ørehængende, og det er svært at finde svaghedspunkter på den, når man tager prisen i betragtning. Det er en allround guitar for børn, som brillerer på markedet med de ting, som den kan. Guitaren er typisk for Santana i den forstand, at guitarmærket ofte laver fantastiske begynder-guitarer.

Guitaren er 109,2 centimeter lang, 56,1 centimeter bred, og så er den 14,7 centimeter dyb.

Det er en god guitar, som du skal gå efter, hvis du vil have kvalitet til gode penge.

Guitaren er god til rytmiske lyde.

Santana ST20MG Klassisk Guitar, Massivt Dæk, Shorty

Santana ST20MG Klassisk Guitar, Massivt Dæk, Shorty

Denne her guitarserie er lavet med en vis kvalitet. Santana er et dansk guitarmærke, som udmærker sig ved blandt andet de lyde, der kommer fra deres guitarer.
Santana ST20MG Klassisk Guitar er et godt valg for de, der vil have en klassisk guitar med stor volume og fyldig klang. Det gælder flere forskellige stilarter og i øvrigt også django.

Guitaren er fremstillet med en hals, der er justerbar. Det er en god ting, fordi det gør det muligt at justere strengehøjden. Halsen på guitaren er afrundet og tilpasset. Det giver en vis lethed og gør, at den er god at spille på. ST20 er en perfekt guitar til de, der er begyndere. Men den kan såmænd også bruges af de lidt mere øvede guitarister.

Når du køber Santana ST20MG Klassisk Guitar, følger der Savarez-strenge med i købet. Det er en guitar, der er ¾ i størrelsen, og der er 36 lakering i flot højglans finish. Der er stort grandæk med sider og bund i mahogni. Guitarhalsen i mahogni og træ, og gribebræt i rosentræ. Mekanikkerne er i guldmetal og oser af god kvalitet. Guitaren er monteret med remholder.

Helt grundlæggende er designet af øverste skuffe.

Brugerne af guitaren taler om en lyd, der er meget behagelig og ren. Den er ikke for markant i tonen, men den går rent ind. De er tilfredse med det, som de får, når de skriver om guitaren fra Santana.

Sant Guitars CL-50L-BK spansk venstrehånds-guitar sort

Sant Guitars CL-50L-BK spansk venstrehånds-guitar sort

Det her er en guitar, som er til begynderen. Den er nem at stemme, og lyden er varm og rund. Det er en guitar til dig, der er venstrehåndet. Prisen på guitaren er super fin i forhold til, hvad man får. Det er en af de mest solgte guitarer på markedet for voksne og børn over ni år.

Guitaren er nem at komme i gang med.

Brugerne skriver, at det er en guitar, som de sætter pris på. Det er den, fordi den er et godt køb for pengene i forhold til, hvad man får. Det er ikke småting, som man får, og det er en guitar, som giver dig en masse i læringen af at spille guitar. Fordi guitaren er så nem at stemme, er det svært for de fleste at holde nallerne tilbage og ikke bare gå i gang med at spille musik på guitaren.

Musikalsk er det en guitar, der gør, at du kommer i kontakt med din indre rytmiker. Det er noget, der ses hos mange brugere: De føler, at de får en rytmisk forbindelse til guitaren, fordi de synes, den svinger så godt, når de bruger den. Det er en guitar, som er svær at lægge fra sig, når først man er begyndt at tage den i brug.

Guitaren fås i to farver: sort og natur.

Sant Guitars CL-50L-BK spansk venstrehånds-guitar sort er en meter lang, 38 centimeter bred og 9,5 centimeter i dybden. Størrelsen på guitaren er 4/4. Når du køber guitaren, får du en gigbag med.

Yamaha C40 Bundle

Yamaha C40 Bundle

Guitaren, der er allround, og som kan bruges til et væld af forskellige genrer. Om det er jazz, klassisk, pop eller django, så er det en guitar, der leverer på alle fronter. Lyden er gennemgående mild, og samtidig er der også en vis form for kant, der går lige ind i øret, uden at det på nogen måde bliver på en påtrængende måde. Lyden har en toptone, der hænger blødt i luften, hvilket gør, at lyden ofte kan blive mild, når man spiller de lidt højere toner. I de lidt dybere tonelejer er den hurtigt inde at røre, inden den fjerner sig igen. Det har også en fin effekt. Og grundlæggende er det en guitar, som ikke mangler lydmæssige kvaliteter, for den har rigeligt med lydvariation i både de høje og lave toner.

Guitaren er lavet til klassisk musik, men man kan også bruge den til andre genrer som pop, jazz eller django. Yamaha C40 Bundle er en guitar, der er skabt til at holde længe. Den oser af kvalitet og er langtidsholdbar. Det er en guitar, du ikke vil være foruden, og som giver dig masser af fordele både som nybegynder og etableret guitarist. Nybegynder, fordi læring er bedre med en guitar, som har en stærk lyd. Etableret, fordi der er så mange lydmæssige detaljer, du vil kunne bemærke ved brugen af guitaren fra Yamaha.

Med Yamaha kan du altid være sikker på, at du får det bedste på markedet på kvalitetsfronten.

DiMavery TB-100 Klassisk Guitar, Naturur

DiMavery TB-100 Klassisk Guitar, Naturur

Det er en guitar, hvor lyden grundlæggende er meget mild og går rent ind i øret. Det er en meget afslappende lyd, som kommer fra guitaren. Den er god til soft pop og stille sange. Det er en guitar, man kan bruge i efteråret, når det regner udenfor. DiMavery TB-100 Klassisk Guitar er god at bruge til de lidt mere melankolske sange, men den er også god at bruge, når man vil spille sange med et stille håb, som man tror på.

Det er en guitar, der kombinerer dur og mol på en fin måde. Og selvom den er mere tydelig i mol-delen, så er den også stærk og meget underspillet på dur-fronten. Det er en guitar, som har en underspillet dybde og sofistikeret del over sig. Den underspillede dur-del gør, at den får en vis mystik over sig på lydfronten.

Det er en guitar, som er god for både begyndere, men i særdeleshed til de lidt mere trænede guitarister. Den er god til de nye, fordi ens musikalske øre på ingen tid udvikler sig i en god retning. Der er masser af lyde, som er unikke på guitaren, som vil gøre den nye guitarist ekstra opmærksom på forskellige toner.

Den er god til de etablerede, fordi den har en dybde over sig, som giver den noget ekstra. Det er en guitar, som udvikler den i forvejen dygtige guitarist. Det gør den, fordi de små og underspillede toner er med til at give guitaristen en autonomi. Guitaristen får selvbestemmelse over at definere, hvad denne her underspillede tone betyder, og hvad den er for noget. Og det er noget, man kan bruge meget lang tid på at definere: Skal man prøve at bringe tonen endnu mere ud, eller skal man forsøge at gøre den endnu mere underspillet? Det er alt sammen overvejelser, der styrker den tekniske og emotionelle side i guitaristens måde at håndtere en guitar på.

DiMavery CN-600E Klassisk Guitar, Sort

spansk guitar

En guitar, der er god at anvende til soft rock. Det er den, fordi den brillerer ved at have en unik tone i det højeste leje, hvor rocken ofte står stærkest. Det er altså en guitar, som notorisk er bedst til de lidt ældre og mere erfarne guitarister. Det er de færreste børn under 15, som spiller rock og gør det på et højt niveau, men de findes. Og så er den også egnet til dem.

Det er en guitar, der er fantastisk til den festlige begivenhed. Det er en ”all guns blazing”-guitar, hvor der ikke er nogle hæmninger. DiMavery CN-600E Klassisk Guitar, Sort er en stærk guitar til dig, der vil i krig med musikken og ud med lidt aggressioner, eller som vil fejre en sejr med en rocksang. Sejren er din, når du lægger øre til de mange flotte lyde, som kommer fra guitaren. Guitaren er af højeste kvalitet på lydfronten og er særligt god til at skabe en kæk rock-atmosfære

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Stemmer)
Rating0
Det har folk sagt... Efterlad en anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

User AvatarUser Avatar
Godkendt
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Efterlad en anmeldelse

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Tilføj en kommentar...