Lydudstyr

Karaoke Mikrofon: Her er de bedste i test

karaoke mikrofon

Uanset om du skal skråle løs på den lokale bar, eller I har en konkurrence til familiefødselsdagen, så kræver en god karaokeaften de helt rette karaoke mikrofoner. Det kan dog være et marked, der er svært at komme ind på. Med alle de betegnelser for frekvenser, outputs og meget mere, skal man altså holde tungen lige i munden, når man skal købe karaokemikrofoner.

I denne guide har vi derfor samlet nogle af de bedste karaoke mikrofoner i test. Vi har kigget på alt fra den billige model til en bluetooth karaoke mikrofon. Med denne guide slipper du for at kigge efter karaokemikrofoner hos Elgiganten, og det har aldrig været nemmere at få et overblik over, hvilken karaoke mikrofon, der passer bedst til lige præcis dine behov.

Testvinder – Komplet mikrofonsæt

Komplet Mikrofon Saet

Står du og mangler mere end blot karaoke mikrofonen, så er dette komplette mikrofonsæt som skabt til dig. Når du køber dette sæt får du nemlig også et mikrofonstativ, et sæt kabler, en mikrofonholder samt en taske til det hele. Alt dette fås til en god pris.

Fordele:

 • Et komplet mikrofonsæt
 • Meget for pengene
 • Ideelt til den der mangler et helt sæt

Ulemper:

 • Unødvendigt hvis man i forvejen ejer tilbehøret

Dette komplette mikrofonsæt er en glimrende løsning for nybegynderen, der ikke ved, hvor man skal starte henne. Her får du nemlig et helt sæt – som du tilmed kan tage med rundt – og som sagtens kan bruges til karaoke.

Den helt store fordel ved dette mikrofonsæt med karaoke mikrofon er, at du sparer en masse penge ved at købe det samlet. Står du ikke og mangler et stativ eller ekstra kabel til mikrofonen, så er det dog ikke nødvendigt at købe hele sættet. Du bør i stedet lede efter én enkelt karaokemikrofon, du kan tilkøbe.

Mangler du dog alle overstående ting i forvejen, så kan du altså spare penge ved at købe sættet samlet.

Hele sættet fås kun i den klassiske sorte farve.


Mest solgte – Record DM-12 mikrofon

rec dm12 mikrofon

Denne karaoke mikrofon kommer i et helt klassisk design, der gør den meget populær hos mange. Den er velegnet til både nybegynderen, men også den mere garvede. Derudover passer den rigtig godt til karaoke, men kan også bruges i andre sammenhænge. Det er dermed en karaoke mikrofon, der er meget populær blandt kunderne.

Fordele:

 • Kan bruges af både nybegyndere og øvede
 • Nemt at undgå feedback med denne karaoke mikrofon
 • Klassisk, flot design

Ulemper:

 • Kan fås billigere

Ønsker du en karaokemikrofon, hvor du nemt undgår feedback, så er denne et glimrende bud. Mikrofonens lave følsomhed gør det nemt at undgå irriterende feedback fra den. At undgå feedback er noget både nybegynderen og den øvede har stor fordel af.

Karaoke mikrofonen kommer i et enkelt klassisk design, som passer til langt de fleste. Den fås kun i denne ene farve. Farven er dog universel, og det er disse karaokemikrofoner, der ses langt de fleste steder.

Sammenlignet med produktet over er denne mikrofon i den dyre ende. På trods af det, får du altså meget for pengene i denne mikrofon, da kvaliteten er rigtig høj. Det er derfor værd at overveje, hvad man vægter højest.


Den billige – LTC dynamisk vokal mikrofon

LTC dynamisk vokal mikrofon

Ønsker du en af de billigste karaokemikrofoner på markedet, så er denne et godt valg. Udover selve mikrofonen får du derudover også et etui til den samt et mikrofonkabel på 3 meter. En god billig løsning.

Fordele:

 • Billig løsning
 • God opbevaring til mikrofonen samt tilbehør
 • Flot sort design

Ulemper:

 • Jack-stik kan være en ulempe for nogen

Denne LTC dynamisk vokal mikrofon er et udemærket bud på en karaoke mikrofon, da den er velegnet til sang og tale. Mikrofonen kan tages med rundt og pakkes fint ned, så den ikke ligger og flyder. Derudover så er designet enkelt og vækker ikke den store opsigt.

Stativ skal dog tilkøbes ved siden af. Står du derfor og mangler en ekstra mikrofon, fordi en af de gamle er gået i stykker eller til reparation, så er dette et godt bud. Der findes bedre tilbud derude, hvis du mangler hele sættet.

Vær opmærksom på at mikrofonens ledning kommer med et jack-stik. Det mest almindelige er XLR-stik, der passer til stort set det meste (Mixerpulte, lydanlæg osv.). Tjek derfor hvilket stik, du skal bruge til din mixerpult eller højtaler.

Det er rigtig godt at vide inden, du køber nogen form for karaoke mikrofon, da det sikrer dig for at skulle købe et nyt stik ved siden af.


Nyhed – BST Dynamisk Vokalmikrofon

mikronfon

Denne nyhed er en flot klassisk karaoke mikrofon med dertilhørende kabel på 5 meter. Mikrofonen kommer med en almindelig afbryder og er en rigtig god mikrofon til især sang og tale.

Fordele:

 • God kvalitet
 • Fås med god længde på kablet (5 meter)
 • Velegnet til sang og tale

Ulemper:

 • Mikrofonen er i den dyre ende

Da det er en ny model, er prisen også i den høje ende. Kvaliteten på denne karaoke mikrofon er også rigtig, men der kan fås langt billigere alternativer derude. Som sådan har mikrofonen ikke nogle blændende kvaliteter, som de andre mikrofoner på markedet ikke har. Det dertilhørende stik kommer dog i en god længde på 5 meter, som giver dig mere mulighed for bevægelse.

Mikrofonen er rigtig velegnet til dig, der blot står og mangler en ekstra karaokemikrofon (med stik) til din samling. Der findes dog mange mikrofoner på markedet, og dennes store kvalitet er det lange XLR-stik, man får med i købet. Skal karaoke mikrofonen ikke bruges ofte, er en billigere løsning bedre.


Bedste anmeldelser – Karsect KRU-482 KST7U trådløst 2 x håndholdt mikrofon-sæt

Karsect kru trådløs

Står du og mangler en trådløs karaoke mikrofon, så er dette et rigtig godt bud på dét. Ikke nok med det får du også to mikrofoner med i købet, så du nemt kan synge en duet. Prisen for dette sæt er i den høje ende, men den kommer også med mange fordele:

Fordele:

 • 2 håndholdte mikrofoner + modtager, batterier, strømforsyning og transportkasse
 • Signal med en rækkevidde på 150 meter
 • 48 frekvenser
 • Benytter nye frekvenser, så den er fremtidssikret
 • Både jack- og XLR-stik
 • Høj kvalitet

Ulemper:

 • Høj pris

Prisen på dette sæt er bestemt i den høje ende, dog vejer mange af de gode funktioner op for dette. Hvis man virkelig ønsker noget i ordentlig kvalitet, så er dette et rigtig godt bud. Karaoke mikrofonen har en rigtig god lyd. Derudover er det værd at notere sig, at stikkene kommer i både jack og XLR.

Med dens 48 frekvenser giver modtageren dig også mulighed for at tilkoble endnu en mikrofon, så I kan være flere om at synge. Den benytter de nye 2013 frekvenser, så den er fremtidssikret.

Dette sæt er oplagt til en god karaokeaften. Her har du altså mulighed for fri at bevæge dig rundt omkring, da der ingen ledninger eller stativer er i vejen. Derudover kommer sættet også med en ekstra mikrofon, og det er altid lidt sjovere at synge duet til en karaokeaften.

Mikrofonsættet kan især anbefales til professionelle, der ønsker høj kvalitet, men kan også benyttes af nybegynderen, der ønsker at starte med gode produkter.


Den smarte – LD Systems D 1010 Memphis Vokal Mikrofon

D1010

Denne smarte mikrofon kommer i et flot retro design, der vil passe godt ind til temafester eller -barer. Den har en rigtig god lyd og er altså mere end blot et smukt ydre.

Fordele:

 • Flot retro look
 • Kan bøjes i forskellige retninger
 • Velegnet til tale og sang

Ulemper

 • Prisen er i den høje ende
 • Nichedesign

Med sådan en retro karaoke mikrofon vil der bestemt vækkes opsigt. Ikke mindst vil man få ledt tankerne hen på Rock’n’Roll. Den kan derudover bøjes i forskellige retninger, hvilket giver mulighed for, at man kan “rocke” rundt med den. Derfor kan mikrofonen være rigtig sjov at have.

Mikrofonen egner sig godt til både tale og sang og vil derfor sagtens kunne passe som en karaokemikrofon. Det er dog langt fra den bedste løsning, der findes – medmindre man specifikt ønsker et Rock’n’Roll tema.

Ønsker man brændende dette look, så vil denne mikrofon være et godt køb. Står man dog blot og mangler en god karaoke mikrofon, så er der bedre og billigere alternativer på markedet der anbefales. Kvaliteten ved denne mikrofon er i højsæde, men det er den ikke alene om.


Til førstegangskøberen – RØDE NT3

ROeDE NT3 Front

Hvis du længe har gået og overvejet at investere i en karaoke mikrofon, så kan denne RØDE NT3 være et godt bud at starte med. Kvaliteten er rigtig høj, og den er nem at betjene. Du skal dog selv ud og investere i et kabel til denne mikrofon.

Fordele:

 • Flot design
 • Høj kvalitet
 • Drives af phantom power eller 9 volts batteri
 • Guldophængt membran
 • Højt frekvensområde

Ulemper:

 • Høj pris
 • Der følger ingen kabler med

Med denne karaokemikrofon får du rigtig mange gode funktioner, som kan være rigtig nødvendige som nybegynder. Mikrofonen har en 3/4’’ membran, der gør det muligt, at den opfanger flere frekvenser og giver dig derfor en flot detaljerig lyd.

Selvom dette produkt er markedsført til nybegynderen, kommer den med en masse fordele, der bestemt også taler til den garvede mikrofon-bruger. Har du sat dig ind i stoffet, kan du helt sikkert også nikke genkendende til nogle af de funktioner, som denne karaoke mikrofon kommer med.

Mikrofonen har et anderledes look. Den egner sig rigtig godt til tale – eksempelvis hvis man skal optage noget eller lignende – men kan også sagtens bruges til sang.

Det eneste minus, udover den høje pris, er at du selv skal ud og have fingrene i et kabel. Normalt kommer de fleste mikrofoner med et dertilhørende kabel. Det skal dog ikke være dén grund, der får dig til at fravælge denne mikrofon.


Populær i udlandet – Karsect KRU-481 KST7U trådløst håndholdt mikrofon-sæt

ka kru481 kst7u trådløst

Denne karaoke mikrofon er af samme serie, som mikrofonen med bedste anmeldelser. Den eneste forskel ved denne er, at den kommer som én enkelt mikrofon. Mikrofonen er håndholdt og trådløst med indbyggede sendere. Dertil kommer også PLL-Synthesized sender og modtager.

Fordele:

 • Trådløs og håndholdt mikrofon + modtager
 • Signal med en rækkevidde på 150 meter
 • Benytter nye frekvenser, der gør den fremtidssikret
 • Høj kvalitet

Ulemper:

 • Relativ høj pris

Med denne trådløse karaokemikrofon får du mulighed for at synge og danse som du vil uden at være hæmmet af en irriterende ledning eller et stativ. Det giver dig stor frihed på scenen eller dansegulvet.

Mikrofonen har en rigtig god lyd og er generel i høj kvalitet. Signalet har en rækkevidde på hele 150 meter. Derudover kan du forbinde WR-481 KST7U til en mixer, samtidig med at du styrer styrken på den enkelte mikrofon.

Dette er altså et rigtig godt bud på en karaokemikrofon. Det er altid fedt at kunne bevæge sig frit omkring, når man synger karaoke – og lige netop dét giver en trådløs mikrofon mulighed for. Ønsker man dog alligevel to mikrofoner kan det anbefales at købe det tidligere anmeldte mikrofonstativ, da du får en højere frekvens med denne – og dermed mulighed for at koble flere mikrofoner på.

Kvaliteten er helt i orden på dette mikrofonsæt, så du kan med fordel vælge dette, hvis du er en garvet mikrofonkøber. Teknikken kræver at man sætter sig ind i det, så det skal man være opsat på som nybegynder.

Her får du altså de samme glæder som en karaokemikrofon med Bluetooth.

Tilføj en kommentar...