Lydudstyr

Smart højttalere – De 3 bedste i test

smart højttaler

Smart højttalerne er i den grad kommet for at blive og der kommer stadig flere til.

De opfylder både behovet for fantastisk lyd, men udover det, så er de både praktiske og lette at bruge via den stemmestyrede funktion.

Vi har testet og fundet 3 af de bedste wifi højttalere på markedet lige nu. Læs med og bliv klogere på hvilken der skal være din næste.


1. Libratone ZIPP 2 Stormy Black TestvinderTjek prisen her
2. Amazon Echo Dot 3rd Gen PrisvinderTjek prisen her
3. Google Home (Nordisk udgave) Fra Google Tjek prisen her

Testvinder: Libratone ZIPP 2 Stormy Black

Libratone ZIPP 2 Smart højttaler
Smart højttaler fra Libratone (ZIPP 2)

Lad os starte med at præsentere testvinderen, nemlig Liberatone ZIPP 2 Stormy Black. Den har et lækkert design, en fyldig 360 grader full-room lyd, Amazon Alexa stemmestyring og et lækkert skandinavisk design, hvor det er muligt at skifte stoffet, så den altid passer ind.

Kort info omkring Libratone ZIPP 2

libratone smart højttaler

Den nye version af den tidligere Zipp porteable wireless speaker har fået en ordentlig overhaling og kan derfor nu både konkurrere og vinde over selv de bedste smart højtalere på markedet. På mange punkter bevarer den stadig dens særprægede og skandinaviske udseende, men den er blevet mere stilren, og det er muligt at skifte stoffet, så wifi højtaleren altid passer ind i hjemmet eller der hvor den nu skal bruges.

Der er dog også sket andre mere betydelige og vigtige forbedringer. Lyden, som vi jo må indrømme, er det absolut vigtigste, har nemlig også fået et gevaldigt løft. Libratone kan nemlig bryste sig af 360 graders full room lyd. Det betyder, at du får den samme gode lyd uanset hvor du befinder dig i rummet i forhold til Libratone højtaleren. Hvilket understøttes af de den runde form og højtalerens design.

En af de absolut bedste features ved denne smart højtaler er at den understøtter Amazon Alexa og AirPlay 2. Med Alexa har du nemlig fået din egen personlige assistent, som kan hjælpe med en helt række opgaver, som f.eks. at fortælle hvordan vejret bliver eller hvor langt du har på arbejde på et bestemt tidspunkt på døgnet.

Derfor skal du vælge Libratone ZIPP 2

smart højttaler fra libratone

Der er virkelig mange gode grunde til at vælge en Libratone ZIPP 2, hvis du skal ud og have dig en ny wifi højtaler. For lyden er virkelig god, du kan bruge Alexa, tilslutte flere smart højtalere og så er der indbygget batteri, hvilket betyder at du kan tage den med dig og dermed bruge den som en almindelig bluetooth højtaler.

 • Fyldig og god lyd
 • Indbygget batteri
 • Batteri- og streamingstid op til 12 timer
 • Bærbar – tag den med på farten. Vejer desuden kun 1,5 kg
 • Understøtter Amazon Alexa
 • Direkte stemmestyring
 • Understøtter AirPlay 2
 • Stoffet kan skiftes
 • Minimalistisk skandinavisk design

Fantastisk og fyldig lyd

Uanset hvor du placerer din LIbratone ZIPP 2 får du samme gode lyd. Grundet smart højtalerens runde design og udformning, kan du via 360 graders fullroom funktion få den samme fyldige lyd. Idet den er transportabel, er det virkelig nyttigt, da du ikke behøver tænke over hvor den står, da lyden er god alle steder. Den egner sig derfor også rigtig godt til at stå på midten af bordet til en festlig anledning eller i bilen, hvis radioen her ikke virker. Også på en strandtur eller fungerer den rigtig godt. Det indbyggede batteri, som man sjældent ser i andre smart højtalere, kommer virkelig til sin ret, og man kan bruge den på mange flere forskellige måder end blot hjemme i privaten.

Generelt er lyden, både den meget høje og den lave, rigtig god. Der er en integreret forstærker i, hvilket er med til at underbygge den gode lyd og den dybe bas og frekvensresponsen lyder da også på 50-20000Hz. Hvor mange andre, både bluetooth og andre smart højtalere, får en dårligere lydkvalitet ved en høj lydstyrke, så er det altså ikke gældende ved denne. Den kan derfor sagtens spille et stort rum op ved en festlig anledning. Inden i smart højtaleren finder du en diskant på 1 tomme. Der er også en neodymium woofer på 4 tommer og to radiatorer på hver 4 tommer, der er lavfrekvente.

Ud over den smarte 360 graders fullroom lyd, så har Libratone ZIPP 2 også den smarte funktion, at man kan indstille wifi højtaleren til at give den absolut bedste lyd i forhold til de omgivelser, som den står i. Det betyder, at du kan placere den i et enten meget lille rum eller et meget stort, og stadig få den bedste lyd.

Brug den i flere rum på samme tid

Libratone har desuden også udviklede sit eget multirums system som de kalder SoundSpace Link multi-room-funktion. Wifi højtaleren er nemlig en højtalertype, der er 2-vejs aktiv. Det betyder, at den kan kobles sammen med en lignende wifi højtaler i et stereo-par og du kan dermed få en form for surround sound. Men smart højtaleren kan også kobles op med op til 10 smart højtalere og du kan dermed få den smarte mulitrums funktion, som få andre mærker ellers kun har kunne tilbyde.

Multirums funktionen betyder, at du kan styre musikken i de forskellige rum, hvor der står en smart højtaler. Du kan både have den samme musik i alle rum, men du kan også indstille hvert rum til at have forskellig musik eller radio, hvilket er virkelig smart.

Tag din Libratone ZIPP 2 med på tur

smart højttaler med wifi fra libratone

Hvor mange andre wifi højtalere eller smart højtalere ikke kan bruges uden de er tilsluttede strøm, så kan denne. Du kan derfor roligt tage den med på tur, flytte den ind i et andet rum eller tage den med ud i haven til sommer. Det giver en stor frihed, og du behøver ikke længere at anskaffe både en smart højtaler og en bluetooth højtaler. 

Fordelen ved denne smart højtaler er dog også, at den har en langt bedre lyd end langt de fleste andre bærbare højtalere. Det kompakte og smarte design og de gode højtalere giver en god lyd på trods af at den er lille og let at have med rundt. Den har desuden en batteritid på ca. 12 timer, hvilket også rækker i langt de fleste tilfælde.

Et minimalistisk skandinavisk design med muligheder

Cylinderformen er ikke kun praktisk i forhold til at kunne levere en 360 graders full room lyd. Den er også flot og æstetisk og passer i de fleste danske hjem. Det minimalistiske udtryk med de rene linjer gør også, at den er tidløs. Den kommer i fire forskellige farver, rød, grøn, sort og grå, men der kan tilkøbes andre farvemuligheder i stoffet, så den altid matcher resten af dit hjem.

Smart højtaleren er lavet i et skinnede materiale, der er fugtresistent, men dog ikke vandtæt. Du skal derfor være påpasselig med at have den stående udenfor. Den kan dog godt klare at stå på badeværelset eller i køkkenet, hvor der kan blive fugtigt.

Lynlåsen sidder der ikke kun for syns skyld, det er nemlig den du bruger, hvis du vil skifte stoffet eller coveret om man vil. Den har derfor en praktisk funktion, hvilket giver den endnu mere berettigelse. 

Den er særligt god til dig som ønsker en alsidig smart højtaler

Som sagt så er det virkelig en stor fordel, at du kan tage denne smart højtaler med dig. Du kan oplade den og derefter tage den med i haven, sætte den ind på børnenes værelse eller tage den med på tur. Det indbyggede batteri gør en stor forskel og den udmærker sig fra mange andre, netop på grund af denne funktion.

Lyden er rigtig god og hvis du benytter dig af at tage den med rundt, så er det især praktisk, at den har 360 graders full room lyd, da du ikke er afhængig af at finde den helt rette placering. Du sætter den blot, der hvor du vil og bruger den funktion, der korrigerer lyden alt efter hvilket rum wifi højtaleren står i. Dermed får du den bedste lyd, uanset hvor den står.

Hvis du går op i, at dine elektroniske apparater skal passe ind i resten af dit hjem og matche med indretningen, så er det også smart, at du kan skifte cover på den. De fire oprindelige farver passer allerede ind i de fleste hjem, men ønsker du at skifte farve tema eller sætte fokus på højtaleren, så kan du skifte stoffet.

Til dig der ønsker god lyd til en god pris

Vi har som sagt allerede slået fast, at du får en lækker og fyldig lyd, hvis du bruger en wifi højtaler som Libratone ZIPP 2. Af at være en relativ lille højtaler på kun 26,1 cm i højden så er den enormt kraftig. Både ved de lav og de høj lyd, er kvaliteten høj. Den giver en god all around lyd, som mange andre wifi højtalere i samme størrelse har svært ved at konkurrere med. Der er derfor mange gode grunde til at anskaffe sig en wifi højtaler som denne. Den har desuden også seks indbyggede mikrofoner, der let opfanger din stemme, når du prøver at kommunikere med smart højtaleren.

På trods af fjernsyn der er tændt eller andre der snakker i samme rum, så kan den let genkende din stemme og besvare dine spørgsmål. Det er et afgørende punkt, for hvis mikrofonerne ikke virker optimalt, så får man simpelthen ikke brugt funktionen nok. Hvis du ikke stoler fuldstændig på Amazon og Alexa så kan du altid slå mikrofonen fra.

Det siger eksperterne

Dommen fra eksperterne er, at du får god value for money. Sagt på en anden måde, så får du rigtig meget wifi højtaler og god lyd for pengene. Den har mange forskellige funktioner, og det at du kan tage den med gør at du får to højtalere i én. Gør du brug af din virtuelle assistent, så kan du også få ekstra meget ud af den. Dernæst er eksperterne især vilde med, at du kan benytte dig af multirums funktionen, hvor du kan enten koble to højtalere sammen eller parrer op til ti smart højtalere og dermed skabe den ægte multirums funktion, som andre mærker ellers tidligere kun udbød.

Specifikationer

 • 26,1 cm høj
 • 12,2 cm bred
 • Vægt på 1,5 kg
 • Bluetooth, wifi
 • Genopladeligt batteri med en driftstid på op til 12 timer
 • Højttaler – mono – 50 – 20000 Hz CFR – 2-vejs – aktiv
 • Amazon Alexa – direkte
 • Lydeffekter: 360° lyd
 • AirPlay 2
 • Streaming-tjenester: Spotify

Prisvinder: Amazon Echo Dot 3rd Gen

Den næste smart højtaler som vi har testet og fundet som prisvinder er denne Amazon Echo Dot 3rd Gen. Den er lille og meget handy og er god til et lille rum, et kælderrum eller eventuelt et børneværelse. Den virker med stemmestyring og den virtuelle assistent, Alexa, men kan også betjenes via knapperne i toppen af højtaleren. Den giver en udmærket lyd af at være så lille, og hvis du ikke går så højt op i kvaliteten af lyden, men måske i stedet bare gerne vil have lidt baggrundsmusik, så kan du sagtens blive glad for denne lille smart højtaler.

Kort info omkring Amazone Echo Dot 3rd Gen

Mangler du en lille handy smart højtaler, som du let kan flytte og tage med dig, så kan denne være den rette for dig. Den giver nemlig en udmærket lyd, på trods af at den er så lille. Den fylder ikke meget og med sit diskrete og enkle design, så vil den ikke vække opsigt uanset hvor du placerer den henne af. Den vil nok især gør sig godt et sted, hvor du gerne vil have lidt baggrundsmusik, men hvor musikken ikke skal være i centrum. Da den er så lille, så er selve indmaden i højtaleren også lille. Det har naturligvis en påvirkning på lyden, men det er heller ikke altid, at man sætter musik eller radio på, for at sidde og nyde lækre toner og en fyldig bas.

Mange køber i stedet en lille smart højtaler som denne af en lidt anden grund. Og den anden grund kunne meget vel være den virtuelle assistent Alexa, der er Amazons pendant til Google Assistent. Har du en Amazone Echo Dot 3rd Generation liggende derhjemme, så kan du nemlig få hjælp af Alexa til mange forskellige opgaver i løbet af dagen. Du kan også bruge den sammen med andre smart-enheder i hjemmet og dermed få dem alle til at kommunikere. Har du Philips Hue belysning, så kan du også styre det ved hjælp af Alexa, og du behøver derfor aldrig mere bruge en fjernbetjening.

Lille og chubbi

En lille wifi højtaler som denne købes oftest ikke på grund af en helt fantastisk lyd, i stedet så kan den så meget andet. Den kan nemlig kobles op med andre smart-enheder i dit hjem og dermed kan du styre alt fra kaffemaskinen, til ovnen og kalenderfunktionen. Du får altså ikke kun en smart højtaler, du får en virtuel assistent, der nok skal hjælpe dig. Den har hele fire mikrofoner, så den let kan genkende din stemme, når du spørger Alexa om noget.

Det eneste du skal gøre, for at komme i gang med at bruge Amazon Echo Dot 3rd Generation er en amazon konto og du er stort set i gang. Det klares let og der findes naturligvis også en app, der kan hentes både med Apples App Store og Google Store.    

Derfor skal du vælge Amazon Echo Dot 3rd Generation

Der er mange grunde til, at du skal vælge en lille smart højtaler som denne. For den kan nemlig utrolig meget og du kan få et stort udbytte ud af den, hvor du bruger den optimalt. Den er nemlig lille og smart og har et fint og diskret design.

 • Let at sætte op med Amazon Alexa
 • Let at bruge
 • God mikrofon til stemmestyring
 • God lyd af at den er så lille
 • Brug den til at styre andre smart-enheder i hjemmet
 • Virker både med knapper og stemmestyring

Overvejer du at anskaffe dig en wifi højtaler som denne, så skal du først og fremmest gøre op med dig selv, om du vil bruge Amazons Alexa eller Google assistent. For en smart højtaler som denne fungerer udelukkende med Alexa. Om du er til det ene eller det andet er udelukkende en smagssag, men det er godt at gøre op med sig selv, før man køber noget.

Når du har fundet ud af, at du gerne vil bruge Alexa, så opretter du blot en konto. Det gøres let og den kobles til dit nye smart device. Det er også i samme app, at du kobler dine andre smart-enheder til og på den måde kan du styre alle enheder via din Amazon Echo Dot 3rd gen. Den lille smart højtaler er udstyret med hele 4 mikrofoner, hvilket betyder, at du sagtens kan bruge stemmestyringen selvom du ikke befinder dig i helt samme rum og selvom at fjernsynet kører samtidig. Det har utrolig meget at sige i den daglige brug, og derfor er det et stort plus, at den lille wifi højtaler er udstyret med hele fire mikrofoner. Der er dog også knapper på toppen af højtaleren, hvis du hellere vil bruge dem. Her er der også en af knapperne, hvor du aktiverer Alexa på.

Brug din personlige assistent

Kender du ikke så meget til hverken Google Assistent eller Amazons Alexa så har du meget godt i vente. For en smart højtaler i denne størrelse, som både Google mini og denne Amazon Echo Dot 3rd Gen. er helt perfekte at bruge som styring til dine andre smart enheder samt musik, hvor det mere skal bruges som baggrund, f.eks. i køkkenet eller på badeværelset.

Alexa kan bruges til et hav af forskellige opgaver, fra sjove og finurlige opgaver til andre mere praktiske ting. Den virtuelle assistent bliver hele tiden bedre og ved hver opdatering fra Amazons side, så kan Alexa noget nyt. Du kan blandt andet bruge Alexa til at besvare korte spørgsmål, når du ikke gider finde svaret selv. Står du i køkkenet med mel på hænderne eller på anden måde med hænderne fyldt op, så kan du let spørge Alexa om hvor mange gram mel 3 dl er. Det er en situation, som langt de fleste af os kan sætte os ind i, nemlig at man står og er ved noget, men telefonen er ikke lige i nærheden eller fingrene er beskidte. Alexa kan derfor let komme dig til undsætning. Der hvor du normalvis vil bruge en søgemaskine, så kan du også bruge Alexa.

Men Alexa kan også andet end at hjælpe dig med diverse spørgsmål. Alexa er nemlig også god at bruge, hvis du trænger til lidt underholdning i løbet af dagen eller hvis du mangler lidt underholdning til en god fest. Alexa kan nemlig være behjælpelig med en god vittighed eller en sjov quiz, hvis du spørger hende.

Den er god til dig som har mange smart enheder eller ønsker mange i dit hjem

Er dit hjem allerede fyldt med smart enheder, som Alexa kan kommunikere med, så er en smart højtaler en nødvendighed, for at kunne få det optimale ud af den. For den smarte funktion, hvor du via stemmestyring kan tænde for opvaskeren, tænde kaffemaskinen eller noget helt tredje er virkelig smart.

Har du Philips hue belysning i hjemmet, så kan du også styre det via din smart højtaler. Dermed kan du sidde behageligt i sofaen og tænde for noget afdæmpede lys uden at skulle røre en finger.

Det siger eksperterne

Flere eksperter er enige om, at du får en virkelig fin lille smart højtaler til prisen. Den giver en udmærket lyd på trods af at den er så lille. Designet er flot og tidløst, og især i forhold til de tidligere modeller er der sket virkelig meget. Uanset om du har mange andre smart enheder derhjemme eller om, denne er den første, så får du en virkelig god smart højtaler, som du kan få rigtig stor glæde af. Den kan placeres de fleste steder og give en god baggrunds lyd, du kan også snakke med Alexa grundet de mange gode mikrofoner, hvilket er virkelig nyttigt.

Specifikationer ´

 • Fire mikrofoner
 • Smart højtaler
 • Aktiv højtalertype
 • Integreret forstærker
 • Bluetooth
 • Amazon Alexa
 • Stemmestyret – direkte
 • 300 g
 • 9,9 cm i bredden
 • 9,9 cm i dybden
 • 4,3 cm i højden

Fra Google: Google Home (Nordisk udgave)

Hvor du ved de to tidligere smart højtaler skulle bruge  Amazons Alexa som virtuel eller digital assistent så er det Googles egen Google assistent som er indbygget i Google Home. De fleste danskere har allerede en google konto, og for mange vil det derfor være et mere oplagt valg at vælge Google Home som deres næste smart højtaler. Den kan dog ikke helt måle sig med lyden i en Libratone ZIPP 2 eller med prisen på en Amazon Echo Dot 3rd gen., hvorfor den ikke har vundet hverken testvinder eller prisvinder.

Men dermed ikke sagt at Google Home ikke er virkelig god. Lyden er nemlig god, og især mellem 30-80 %, fungerer den rigtig godt. Den lille smart højtaler er designet meget skandinavisk, og passer derfor ind i de fleste danske hjem. Den er holdt i hvid med en grå bund, og så fylder den ikke særlig meget. 

Kort info omkring Google Home

Køber du en Google Home, så gør man det primært for at få adgang til alt det smarte ved en smart højtaler. Med en Google Home i hjemmet, så kan du nemlig både få hjælp til alt det som du ellers ville have googlet, men du får også adgang til at styre alle de andre smart enheder, som du har i hjemmet. Ved hjælp af stemmestyringen kan du nemlig kommunikere let og ubesværet med din Google Assistent. Selvom du ikke har mulighed for at bruge din telefon, som man normalt ville gøre, så kan du stadig få af vide, hvor langt der er til månen eller hvordan din kalender ser ud næste torsdag. 

Den helt store forskel på Google Assistent og Amazon Alexa er nok, at hvor Google (sjovt nok) bruger google og alle dens tilhørende sider til at søge sig frem til et svar eller bruger google relaterede funktioner, så bruger Alexa Bing, som kun få i Danmark gør. Lyden på Google Home er som sagt rigtig fin. Det er ikke en højtaler, der kan erstatte de andre wifi højtalere i hjemmet, men har du den stående i køkkenet eller lignende, så kan du få stor glæde af den. Du fortæller blot Google, at hun skal starte Spotify eller en anden streamingtjeneste og du kan lytte til lige den musik, som du har lyst til. Også lydniveauet kan du naturligvis styre via din stemme. 

Derfor skal du vælge Google Home (Nordisk udgave)

Selvom Libratone ZIPP 2 giver en bedre lyd, så er der alligevel mange grunde til at du skal vælge en Google Home. Den er nemlig enormt intuitiv, og så har langt de fleste danskere en google konto i forvejen. Dermed er du allerede rigtig langt, når du først skal til at gøre brug af din digitale assistent.

 • Dansktalende Google Assistent
 • Let at koble op med din google konto
 • Fin lyd
 • Nem at betjene
 • Direkte stemmestyring
 • Personlig funktion, så kun din stemme kan aktive din kalender
 • Brug til langt de fleste smart enheder

Både lyd og design er virkelig flot og der er gjort noget ud af det. En Google Home smart højtaler vil passe ind i mange danskeres hjem, da den er både minimalistisk og stilren. Men hverken lyden eller udseendet er de primære grunde til, at du bør anskaffe dig en Google Home. For det er mest smarte ved en smart højtaler som denne er helt klart, at du kan bruge en virtuel assistent. Og med Googles egen, så får du én, der kan hjælpe dig på mange forskellige måder.

Stemmestyringen er virkelig god, og den opfanger hurtigt din stemme uanset hvor du er. Fjernsynet kan også køre i baggrunden, men Google reagerer alligevel, når hun hører aktiveringsordet eller sætningen. Skal du bruge Google Assistent til noget, så siger du blot hej Google eller hallo Google og så er du i gang.  

Du kan sætte din smart højtaler sammen med andre smart enheder i hjemmet. Det betyder, at du kan starte vaskemaskinen og opvaskeren blot ved at fortælle Google, at de skal starte på den enhed. De fleste hjem er snart digitale, og det er derfor en stor hjælp, at du via stemmen kan styre de mange forskellige maskiner og funktioner. Sidder du f.eks. lidt langt fra fjernbetjeningen, så kan du fortælle din wifi højtaler, at du gerne vil se en bestemt film på tv’et i stuen. Kalder børnene fra et andet rum, så kan du også starte deres tv via chromecast. Og hvorfor ikke starte morgenen ud med at få læst dagens nyheder op og hvor lang tid, det tager på arbejde – alt dette kan Google Assistent hjælpe med.   

Den er god til dig som vil have en dansktalende Google højtaler

De fleste af os er mere komfortable med at tale dansk, og derfor er denne Google Home også blevet populær blandt danskerne. Med en Google Home, får du både en fin google højtaler, hvor du kan afspille og streame forskellige tjenester og radio. Men det vigtigste er nok, at du kan kommunikere med alle smart enheder i hjemmet. Du kan let få svar på alverdens spørgsmål, som den henter svarene på via Google.

Det siger eksperterne

Eksperterne er vilde med den lille Google Home. For på trods af størrelsen, så har den en rigtig fin lyd. Det er dog ikke muligt at bruge en multirums funktion, og derfor kan den alligevel ikke helt konkurrere med Libratone Zipp 2, som vi også har anmeldt. Er det dog alligevel ikke en funktion, som du skal bruge, så vil du med garanti få stor glæde af denne google højtaler. 

Den er let at sætte op og bruge, da app’en er meget intuitiv. Du kobler også let flere enheder sammen og bruger dem. Har du lyst til en musik quiz med gode venner, så kan den engelsktalende version, som du også kan bruge på denne udgave, sætte en op for dig. Du vil hurtigt finde ud af, hvor mange forskellige ting, som den kan hjælpe dig med.

Specifikationer

 • Aktiv højtalertype
 • Integreret forstærker
 • Internet streaming services som Netflix, youtube, Google play music, chromecast
 • Direkte stemmestyring
 • Google Assistent

Opsummering:

Trænger din gamle højtaler til at blive skiftet ud, og overvejer du om du skal springe med på den (stadig) nye tendens med stemmestyrede smart højtalere, så tøv endelig ikke. For en smart højtaler kan hjælpe dig i din hverdag og gøre selv simple opgaver lettere. Og hvorfor ikke gøre brug af den lille stemmestyrede assistent, når det skal gå hurtigt.

De kan indstilles på et utal af måder, så de opfylder netop dine krav. Det er ikke længere nødvendigt med en fjernbetjening eller lignende, i stedet kalder du blot på din smarte wifi højtaler og får den til at hjælpe dig, om det er med at tænde dit tv, sætte en film på eller tænde lyste i gangen, så kan den hjælpe dig med det.

Få en lettere hverdag med en smart højtaler

Der findes rigtig mange smart højtalere på markedet allerede og flere kommer til hver eneste dag. Og det er ikke kun wifi højtalerne der kan stemmestyres, snart kommer der flere enheder til, som du kan styre med din stemme. Derfor er det ikke længere ren fantasi at dagdrømme om, at vaskemaskinen starter, blot ved at fortælle den, at den skal vaske. Denne nye teknologi har virkelig vundet frem, ikke bare i private hjem, men også i forskellige erhverv. Der er nemlig mange muligheder for optimeringer, hvor en smart højtaler og teknologien bag kan hjælpe til.

Men derfor kan det stadig være en jungle at finde ud af hvilken smart højtaler, du skal vælge. Vi har derfor testet og gennemgået en række forskellige og fundet frem til de 3 bedste på markedet lige nu. Så læs med og bliv inspireret.

Rytmen.dk giver dig informationer om musikudstyr og lydudstyr.

Rytmen.dk  

5 stjerner – ud af 5 baseret på 34 anmeldelser.

Tilføj en kommentar...