Blog Guides

Lær at spille trommer

lær at spille trommer

Vil du gerne i gang med at prøve dit trommesæt, så vil du her blive introduceret til din første rytme og en lille solo. Lær at spille trommer med Jared her, som tager dig igennem de vigtigste aspekter af trommesættet og hvordan du lære at holde rytmen – samt hvordan du nemt kan tælle dig igennem lektionen.

Det vanskeligste når starter ud på trommesættet er ofte at få både en fod og to hænder til at falde naturligt ind i rytmen. Ofte vil du bande over at lemmerne ikke rigtig vil som du gerne vil, men bare rolig. Det handler om at blive ved med at øve – også når du ikke sidder ved sættet. Når du sidder for dig selv og keder dig, så kryds hænderne og begynd at klappe løs på dine lår. Selv om det kan virke åndssvagt, begynder du alligevel at gøre dette før eller siden, når du får en rytme på hjernen, så du kan lige så godt starte med det samme.

Når du så har fået styr på denne lektion, kan du nemt gå videre og fylde endnu flere soloer ind. Her på Rytmen.dk vil du finde flere forskellige rytmer og solo’er som du kan øve og skifte ind og ud af. Du kan for eksempel prøve denne simple show-off rytme, hvor du lærer hvordan du kan imponere dine venner – uden at du nødvendigvis er kommet på Lars Ulrich niveau endnu.

Når du lærer at spille på trommer, så vil du hurtigt finde en nydelse i at fylde så meget i lydbilledet. Du adskiller dig lidt fra de store mængder af personer, der sikkert kan nogle enkelte sange på klaveret eller guitaren. At være trommeslager demonstrerer, at du er dedikeret til musikken og kan sætte pris meget forskellig slags musik. Det er dig der styrer sangen i bandet og bandet kan ikke eksistere uden dig. Det kan godt være at guitaristen får flest blikke fra det modsatte køn, men det er dig som får de anerkendende nik.

God fornøjelse med dit nye instrument.

Tilføj en kommentar...