Tilbehør

UV Maling: Her er de bedste i test

uv maling

Rave-fester er blevet mere og mere populære med årene, og det er der god grund til. Det er nemlig en type fest, som du ikke bliver inviteret til hverdag.

Det gør dog også, at det ikke er sikkert, du ved helt præcist, hvordan du skal gribe din første rave fest an, men et godt sted at starte er med UV malingen. UV maling fås efterhånden til et utal af forskellige ting, og med blot den mindste smule kan du hurtigt forvandle dit look til et, der passer perfekt ind under rave-temaet.

Derudover er UV maling også ideelt til dig, der ønsker at dine kunstværker skal have lidt ekstra dybde. Bland UV maling og almindelig maling for at få UV malingen til at stå frem under den rigtige belysning.

Læs mere om UV maling, og hvilke typer du kan bruge, hvis du skal fuldende det perfekte rave-look.

Til kroppen og huden

UV maling er efterhånden udviklet, så det kan bruge til mange forskellige ting – blandt andet kroppen og direkte på huden. Dette gør det endnu sjovere, hvis ud skal til en rave fest, da du nu kan inkorporere det selvlysende element i din makeup også.

Hvis du også ønsker at udvide din horisont indenfor forskellige UV maling produkter, der kan bruges til kroppen og huden, så læs videre her.

UV maling til ansigtet og kroppen 12 ml.

UV maling til ansigtet og kroppen 12 ml.

Din første mulighed – men ikke nødvendigvis den bedste til dit brug – er denne 12 ml UV maling til ansigtet og kroppen. Den er godkendt til brug i både ansigtet op på kroppen, og så vaskes den nemt af huden med vand og sæbe, så du er klar til at tage på arbejde dagen efter igen.

Fordele:

 • Kan bruges på huden
 • Nem at vaske af
 • Nem at påføre

Ulemper: Kan kun bruges på huden.

Du kan enten påføre den med fingrene eller med en pensel alt efter dine præferencer, og så kan du vælge mellem ni forskellige farver, så du kan danne det perfekte mønster og få det til at passe med dit outfit.

UV Krops- og ansigtsmaling

UV Krops- og ansigtsmaling

Hvis ikke de 12 ml. UV maling var nok til dit forbrug, så har du også muligheden for at købe denne type i pakker med 50 ml. i hver. Dette er optimalt, hvis du ofte går til rave, men det er også oplagt at samle vennerne sammen og male på hinanden eller bare nyde hinandens selskab samtidigt.

Fordele:

 • Kan bruges på huden
 • Nem at vaske af
 • Nem at påføre

Ulemper: Kan kun bruges på huden.

Denne type fås dog kun i 6 forskellige farver, men så kan I eventuelt deles om de farver, I vælger som jeres primære og købe de resterende i mindre beholdere.

Denne type maling er ligeledes godkendt til brug på kroppen og i ansigtet, og den kan nemt vaskes af med vand og sæbe.

Glow in Dark UV ansigts- og kropsmaling sæt

Glow in Dark UV ansigts- og kropsmaling sæt

Hvis du ikke vil lægge dig fast på et bestemt mønster, inden du går i gang, så er dette sæt ideelt til dig. Med dette sæt behøver du nemlig ikke udvælge nogle bestemte farver, du får blot nogen, der alle passer sammen.

Fordele:

 • Kan bruges på huden
 • Nem at vaske af
 • Nem at påføre

Ulemper: Kan kun bruges på huden

Sættet indeholder 6 forskellige farver maling, der alle er aktive UV Glow in the Dark maling, hver med 13 ml. De kan ligesom de andre anvendes på både kroppen og ansigtet og nemt vaskes af med vand og sæbe. Formlen er fremstillet, så malingen hurtigt tørrer, ikke flager og ikke danner plamager – den sikrer altså knivskarpe motiver hele natten. 

Sættet er også ideelt til dig, der ønsker at gøre dig klar med vennerne, da der er nok til 5-6 personer alt efter, hvor meget I hver især skal bruge.

UV glitter gelé til ansigt og krop

UV glitter gelé til ansigt og krop

Hvis ikke neon maling er nok til dig, så har du også mulighed for at få UV glitter gelé, der som navnet antyder, også indeholder glitter. Det betyder altså, at malingen ikke blot lyser op i UV lys, men den glitrer også i normalt lys.

Fordele:

 • Kan bruges på huden
 • Nem at vaske af
 • Nem at påføre
 • Ekstra detalje i form af glimmer.

Ulemper: Kan kun bruges på huden.

Geléen kan bruges til både ansigt og krop, og du får 10 ml. pr tube. Den er hurtigt tørrende og holder godt, men den er samtidig nem at få af med vand og sæbe, så du kan bare give den gas.

Hvis ikke du fandt lige netop det, som du ledte efter, så kan du se hele udvalget her hos Danmarks billigste forhandler af UV maling.

Til tøj, stof og andre tekstiler

Den mest kendte form for UV maling – eller i hvert fald den type UV maling, der er blevet brugt længst – er den type, der passer til tøj, stof og andre tekstiler.

Denne type indenfor UV maling er helt ideel til dig, der skal til rave, da tøjet pludselig kan få det helt rigtige look, men det er også ideelt til dig, der holder en rave. Pludselig kan du købe en masse forskellige former for tekstiler, som du kan male med UV maling. På den måde kan du bruge et helt normalt lokale til din fest og alligevel få det til at ligne en rigtig rave-fest.

Tekstiler og stof kan desuden købes i forskellige genbrugsbutikker, så det ikke behøver at være dyrt, eller du kan samle gamle lagener eller anden type stof sammen og måske få det helt gratis.

UV Stofmaling sæt 5 x 50 ml

UV Stofmaling sæt 5 x 50 ml

Skal du dekorere til en rave-fest, som dine venner vil huske for evigt? Eller skal børneværelset blot være lidt bedre end de andre henne i børnehavens? Så skal du have fat i UV maling til stof og tekstiler.

Fordele:

 • Kan bruges tekstiler
 • Kan ikke vaskes af
 • Nem at påføre

Ulemper: Kan kun bruges på tekstiler.

Dette sæt med 5 x 50 ml. stofmaling er ideelt til dig, der ønsker at male et motiv, hvor alle farverne passer godt til hinanden. Sættet indeholder farverne gul, orange, pink, grøn og blå, der alle lyser, når de rammes af UV maling, hvilket hurtigt kan gøre et stykke stof ekstra sjovt at have hængende.

UV stofmaling 50 ml.

UV stofmaling 50 ml.

Har du derimod allerede planlagt dit motiv, så er det ikke sikkert, at det netop er de farver, som du skal bruge – i hvert fald ikke nødvendigvis dem alle sammen.

Fordele:

 • Kan bruges tekstiler
 • Kan ikke vaskes af
 • Nem at påføre

Ulemper: Kan kun bruges på tekstiler.

Hvis du ønsker at nøje udvælge dine farver, så er denne type UV maling perfekt til dig. Her kan du nemlig vælge mellem fem forskellige farver.

Produktet kommer i glas a 50 ml., og det påføres nemt på tøj eller anden type stof med pensel eller noget, der minder om. Malingen er vandfast, så du kan nemt vaske stoffet igen og igen.

UV tusch til tøj

UV tusch til tøj

Ønsker du et mere præcist design, end det du kan få med maling og en pensel, så er disse tuscher perfekte til dig og dit forbrug.

Fordele:

 • Kan bruges til tekstiler
 • Kan ikke vaskes af
 • Nem at påføre
 • Præcis i forhold til maling

Ulemper: Kan kun bruges på tekstiler.

Tuscherne fås i 4 forskellige neonfarver, nemlig pink, gul, orange og grøn, og så er de super nemme at bruge. Med tuscherne kan du både tegne, male og skrive på forskellige tekstiler, og du kan få en skarpere kant, end du kan med en normal pensel og en bøtte maling.

Tuschen går ligesom malingen ikke af i vask, men sørg for at stryge den på bagsiden, når malingen er tør, for at den holder bedre samt ikke at vaske den ved mere end 60 grader.

UV maling til tøj 10 ml.

UV maling til tøj 10 ml.

En sidste mulighed er denne kvalitets UV maling, som du kan danne fantastiske resultater med, når du udsmykker tekstiler, tøj og tasker. Du vil finde mange forskellige farver maling, og de virker alle sammen, præcis som du kunne forvente.

Fordele:

 • Kan bruges tekstiler
 • Kan ikke vaskes af
 • Nem at påføre

Ulemper: Kan kun bruges på tekstiler

Malingen er dannet med et bindemiddel af høj kvalitet, så du er sikker på, at malingen holder, når først du har strøget dit stof. Du kan nemt blande farverne sammen og stadig forvente den samme udstråling, når den rammes af UV lys, og så er malingen nem at påføre.

Malingen er ikke kun synlig under UV lys, men grundet de stærke farver, som neon malingen har, er den også tydelig i dagslys – den kan altså være en sjov detalje i hverdagen også.

Du kan se hele udvalget af UV maling til tøj, tekstiler og stof hos Danmarks billigste forhandler her, hvis ikke du fandt lige netop det, som du ledte efter.

Til ansigtet

I forlængelse af det første afsnit, så findes der som sagt også UV maling, der kan bruges på huden – og også noget, der specielt egner sig til ansigtet. I ansigtet er huden lidt tyndere og derfor mere sart. Derfor er det vigtigt at købe den helt rigtige UV maling, hvis du vil bruge den til ansigtet. Det er som sagt en genial tilføjelse, hvis du skal til rave, da du kan få det hel rigtige look – og så er en rave jo den oplagte mulighed for at gå helt amok med selvlysende eyeliner og en vild læbe.

UV maling til ansigtet og kroppen

UV maling til ansigtet og kroppen

Hvis du vil skille dig ud blandt mængden af alle de andre, der også er mødt op i tøj med masser af UV maling på, så kan du overveje, om du skal tage skridtet videre og også pynte dig selv i ansigtet.

Fordele:

 • Kan bruges på huden
 • Er nem at vaske af
 • Ingen kunstige dufte
 • Nem at påføre

Ulemper: Kan kun bruges på huden.

Med denne UV maling kan du gøre netop det, da den er godkendt til både krop og ansigt – og hvis du skal møde på arbejdet dagen efter, så vaskes den nemt af med vand og sæbe, så det kan du også sagtens.

Malingen er nem at påføre enten med fingrene eller en pensel – med en skarp makeupbørste til eyeliner, kan du også bruge det, som du normalt ville påføre din makeup.

UV malingen er UV baseret, og de kommer i doseringer af 12 ml., så der er rigeligt til både dig og vennerne. Den voksbaserede blanding gør produktet glat, tyk og creme, hvilket gør den lækker at påføre, og så indeholder den ingen kunstige dufte, så du kan også bruge den, hvis du er allergisk overfor parfume.

Den indeholder et højt UV pigmentindhold, og den vil derfor stå skarpt i UV lyset, og grundet de stærke farver i neon malingen, vil den også kunne ses under normale forhold.

Teater blod og selvlysende ansigts- og kropsmalingsæt

Teater blod og selvlysende ansigts- og kropsmalingsæt

Hvis du ikke ønsker at vælge mellem farverne, men blot ønsker et bredt udvalg, som du kan vælge imellem, så er dette sæt til dig – hvis dine venner skulle finde på at blande en Halloween fest med en rave fest, så er det jo bare endnu bedre.

Fordele:

 • Kan bruges huden
 • Er nem at vaske af
 • Nem at påføre
 • Indeholder eneste UV lysende
 • Teaterblod

Ulemper: Kan kun bruges på huden.

Sættet her egner sig til både rave og Halloween, hvilket er et unikt, men dog ikke dumt koncept. Malingen tørre hurtigt, og det falske blod bruges også til professionelt brug, så du er sikret, at det ligner mere eller mindre på en prik – og så er det verdens eneste falske blod, der også lyser under UV lys.

Sættet inkluderer desuden ikke kun maling og falskt blod, men også en pensel, en svamp og en lille UV-lommelygte i en nøglering, så du kan bruge malingen til at tage gode billeder eller film, hvis det skulle være en interesse.

Sættet inkluderer 13 ml. falskt blod eller teaterblod og 13 ml. UV aktivt falskt blod. Derudover får du også 13 ml. UV ansigts- og kropsmaling i henholdsvis sølv og sort, samt 13 ml. ansigts- og kropsmaling i henholdsvis grøn og guld.

Det gør sættet optimalt til at danne de bedste figurer og mønstre til festen.

Du kan se resten af produkterne her, hvis ikke du fandt det, som du søgte.  

Hvor kan man købe UV maling?

Der findes en masse steder, hvor du kan købe UV maling, da det efterhånden er blevet ret populært at tage til rave fester – og også at holde dem selv. Det er nemlig slet ikke så svært, som det umiddelbart kan lyde at få stablet en vild rave på benene – og den lette tilgang til UV maling er selvfølgelig en medspiller i dette.

Et sted, der stærkt kan anbefales er Soundstorexl.com, da de har et stort udvalg af forskellige produkter indenfor UV maling. Desuden er UV maling ikke en af de ting, som du har fordel af at købe i butikkerne, da det blot skal kunne lyse i mørke. Se deres udvalg af produkter her.

Alternativt kan du også besøge billig-billy.dk, hvis du har bedre erfaring med danske hjemmesider eller blot vil støtte de danske forretninger. Du kan se deres udvalg her her, men fordi billig-billy er en dansk forretning, har du også mulighed for at se deres udvalg i forskellige butikker.

UV spray maling

Hvis ikke UV maling, der påføres med pensler, er det, som du kunne forestille dig, danner de bedste motiver, så findes der også UV spray maling, så du kan finde din indre street art kunstner frem og virkelig vise, hvad du dur til, når også lyset skal spille ind i kunstværket.

UV spraymaling 400 ml.

UV spraymaling 400 ml.

Denne type UV spraymaling kommer i doseringer af 400 ml. og den lyser op i klare neonfarver under UV belysning, hvilket giver dig muligheden for, at danne noget helt unikt. Malingen er af den bedste kvalitet, og den bruges af graffiti malere og kunstnere i hele verden.

Fordele:

 • Kan bruges flere materialer
 • Nem at påføre
 • Danner flotte og anderledes kunstværker
 • Justerbar streg

Ulemper: Kan ikke bruges på huden og tekstiler.

Malingen har en god dækkeevne, og den tørrer hurtigt, hvilket giver dig mulighed for at male ovenpå med en anden farve kort tid efter. Den kan anvendes på langt de fleste overflader, og den har en mat finish. Du kan justere tykkelsen på stregen ved at variere trykket på ventilen grundet et avanceret ventilsystem.

Malingen er ikke kun tilegnet de erfarne kunstnere, den kan også nemt bruges af nybegynderen, der blot vil lave et fedt maleri til festen. Neon malingen fås selvfølgelig i flere forskellige farver.

UV spraymaling 6 x 400 ml.

UV spraymaling 6 x 400 ml.

En anden mulighed er at købe 6 sprayflasker som et sæt, hvilket er den store forskel på denne og den ovenstående, nemlig at de ovenstående købes enkeltvist.

Fordele:

 • Kan bruges flere materialer
 • Nem at påføre
 • Danner flotte og anderledes kunstværker
 • Justerbar streg

Ulemper: Kan ikke bruges på huden og tekstiler

En anden mulighed er denne UV spraymaling, der kommer i 6 forskellige farver, der alle lyser op i klare neonfarver under UV belysning. Disse er ligeledes af den bedste kvalitet fra mærket Montana Colors i Barcelona, og de bruges af kunstnere over hele verden. Malingen er ligeledes meget dækkende og hurtigttørrende, den kan bruges på de fleste overflader, og den har et avanceret ventilsystem, der gør det muligt at justere tykkelsen på stregen.

Find endnu flere forskellige spraymalinger her, hvis ikke denne type falder i din smag.

Køb UV rave maling sæt og pakker, og spar penge

Langt de fleste af os siger ikke nej til et godt tilbud – hvis du kan relatere til dette, så er du kommet til det rette sted. Her finder ud nemlig rave maling i sæt, der gør det muligt for dig at spare penge, hvis du søger mere end blot én enkelt farve UV maling.

Glow in Dark UV ansigts- og kropsmaling sæt

Glow in Dark UV ansigts- og kropsmaling sæt

Ved hjælp af neon malingen kan du skabe flotte motiver og mønstre på huden, der alle forvandles til klare neon lysende mønstre under UV belysning.

Fordele:

 • Kan bruges huden
 • Nem at påføre
 • Er nem at vaske af
 • Kommer i sæt

Ulemper: Kan kun bruges på huden.

Denne ansigts- og kropsmaling består af seks forskellige farver i doseringer af 13 ml. Alle farverne kan anvendes på ansigtet og kroppen, og de lyser op under UV lys. Desuden er rave malingen nem at vaske af med vand og sæbe, så du ikke ligner en, der har været til rave flere dage efter.

Malingen er hurtigt tørrende, den flager ikke, og den danner ligeledes heller ikke plamager – du er altså sikret en aften med flotte motiver, der står skarpt til den lyse morgen.

Udover de seks tuber med forskellige farver maling får du også en UV nøglering, en pensel og en svamp, som du kan bruge ved påføringen.

Neon UV ansigts- og kropsmaling sæt

Neon UV ansigts- og kropsmaling sæt

Dette sæt minder meget om den forrige med seks forskellige farver i doseringer af 13 ml. Neon malingerne er alle i flotte UV farver, og de bruges også til professionel ansigtsmaling.

Fordele:

 • Kan bruges huden
 • Nem at påføre
 • Er nem at vaske af
 • Kommer i sæt

Ulemper: Kan kun bruges på huden.

Neon malingen er blid mod huden, nem at bruge, hurtigt tørrende, holdbar – og så lyser den selvfølgeligt kraftigt under UV belysning.

Malingen påføres nemt ved brug af enten fingre, pensel eller svamp, og den kan bygges op med flere lag, hvis ikke du synes, den er kraftig nok. Når du er færdig til festen, kan du nemt vaske rave malingen af med vand og sæbe.

Pakken kommer med alt du skal bruge inden rave-festen, den kommer nemlig med både pensel, en svamp og en UV lommelygte i en nøglering, så du altid kan have den på dig.

I normal belysning skaber malingen flotte neon mønstre, men i UV vil disse lyse op og skabe endnu vildere kunst på huden.

UV Pakke 3.3

UV Pakke 3.3

Denne UV pakke er en god blanding af forskellige UV aktive krops- og ansigtsmalinger i stærke og flotte farver.

Fordele:

 • Kan bruges huden
 • Nem at påføre
 • Er nem at vaske af
 • Kommer i sæt

Ulemper: Kan kun bruges på huden.

Pakken indeholder farverne pink, orange, blå, grøn og gul i doseringer af 10 ml. per tube. Dette svarer cirka til rave maling nok til 3-5 personer, alt efter hvor meget hver enkelt skal bruge.

Malingen får dig til at stå frem i mængden, når du rammes af UV lys, og når du er færdig med at feste, er den nem at vaske af med vand og sæbe.

UV ansigts- og kropsmaling til 25 personer

UV ansigts- og kropsmaling til 25 personer

Denne pakke er til dig, der vil dele neon malingen blandt mange mennesker. Det er klart den billigste løsning, hvis du skal forsyne et større antal mennesker med rave maling, da du kan spare en del ved at købe det sammen.

Fordele:

 • Kan bruges huden
 • Nem at påføre.
 • Er nem at vaske af
 • Kommer i sæt

Ulemper: Kan kun bruges på huden.

Malingen kommer i doseringer af 12 ml. i farverne blå, pink, neon gul, orange og grøn, og så er der 5 af hver farve i pakken.

Farverne lyser kraftigt i neonfarver i dagslys og mere glødende under UV belysning, og så er det nemt at vaske af med vand og sæbe.

Denne pakke er ideel til dig, der for eksempel holder rave-fest for klassen eller på efterskolen, da det kan gøre det nemmere for eleverne, hvis ikke de selv skal sørge for at skaffe malingen; på den måde er du sikker på ikke at udelukke nogen af økonomiske årsager.

UV ansigts- og kropsmaling til 10 personer

UV ansigts- og kropsmaling til 10 personer

Hvis I blot er en mindre gruppe, der alle planlægger at tage til rave-fest sammen, så er rave maling til 25 mennesker måske lige i overkanten. Hvis dette er tilfældet, så er det nærmere denne pakke, der passer bedre til jer.

Fordele:

 • Kan bruges huden
 • Nem at påføre
 • Er nem at vaske af
 • Kommer i sæt

Ulemper: Kan kun bruges på huden.

Denne pakke indeholder 10 x 13 ml. UV ansigts- og kropsmaling i farverne blå, neon pink, neon gul, neon grøn og neon orange, hvor der er henholdsvis to af hver. Dette skulle passe til ca. 10 personer.

Rave malingen er ligesom de andre yderst hudvenlig, hvilket gør den velegnet som ansigts- og kropsmaling. Derudover er den også nem af vaske af med vand og sæbe, så du ikke behøver ligne en, der kommer direkte fra en rave-fest flere dage efter selve festen.

UV ansigts- og kropsmaling til 100 personer

UV ansigts- og kropsmaling til 100 personer

Er det derimod modsat, så de 25 personer ikke helt var nok, så er denne pakke helt ideel til dig. Her får du nemlig UV maling nok til en kæmpe stor forsamling – nemlig 100 mennesker.

Fordele:

 • Kan bruges huden
 • Nem at påføre
 • Er nem at vaske af
 • Kommer i sæt

Ulemper: Kan kun bruges på huden.  

I denne pakke får du 20 x UV maling til ansigtet og kroppen af 13 ml. i farverne blå, neon pink, neon gul, neon orange og neon grøn – der kan forekomme mindre ændringer i antallet af de enkelte farver, men du vil altid få 100 tuber.

Malingen kan både benyttes på ansigtet og kroppen, og grundet den cremede konsistens er de nemme og lækre at påføre på huden. Du kan vælge enten af påføre dem med en pensel eller blot med fingrene, og så vaskes de nemt af huden med vand og sæbe, når først du er færdig med festen.

Alt efter skolens størrelse, kan du vurdere hvilken pakke, der bedst passer til jeres behov, i tilfælde af at malingen skal bruges til en skolefest – det gælder selvfølgelig også i andre tilfælde.

UV maling, 6 x 250 ml

UV maling, 6 x 250 ml

Denne maling er ikke til krop og ansigt – den skal ikke påføres huden – men derimod til en lang række andre materiale.

Fordele:

 • Kan bruges til flere materialer
 • Kan bruges til udendørs brug
 • Kommer i sæt

Ulemper: Kan ikke bruges på huden.

Sættet kommer med 250 ml. maling i henholdsvis farverne gul, blå, grøn, orange, pink og hvid, der alle aktiveres ved UV belysning. Hvis du planlægger at bruge malingen til udendørs brug, kan denne nemt blandes op med lak, hvorved den egnes til netop dette formål.

Malingen kan bruges på pap, papir, gips, træ, forskellige hobbymaterialer og også andre overflader.

Malingen er ideel til brug ved kunstværker, hvor du ønsker et ekstra element.

Hvad er UV maling?

Har du efterhånden kigget på en helt masse forskellige produkter indenfor UV maling og er egentligt blevet nysgerrig på, hvad det helt præcist er? Så kan du blot læse videre her.

UV maling er maling, der lyser kraftigt op i mørke, når det er under UV lys, der også er kendt som black light. Som du kan se i det øvrige af artiklen, så kan det bruges på mange forskellige materialer, heriblandt papir, træ, vægge, tøj og også på huden.

UV maling til fest og farver

UV maling er som sagt ideelt til fest, da det blot for den enkelte fest til at skille sig ud fra mængden. Ofte bruges det dog til de lidt vildere fester og sjældent til en omgang hyggedruk ved kammeraten. Dette skyldes netop også, at det kræver et særligt lys for at aktivere malingen, hvilket de fleste ikke har hjemme i stuerne.

UV malingen er også kendt fra de mange rave-fester, der ofte står i forbindelse med alkohol og i nogle tilfælde også stoffer. Dog er der begyndt at blive holdt rave-fester, der er roligere end dette, hvilket er en sjov og anderledes oplevelse.

Selvlysende maling

UV maling er bedst kendt som selvlysende maling i dagligt sprog, fordi det virker på den måde, at det fluorescerende stof i malingen genspejler UV lyset, når det rammer malingen – denne bliver altså selvlysende. Dette gør det netop ekstra sjovt til fester, hvor laserlyset kan være fremstillet på en sådan måde, at det netop får malingen til at lyse.

UV maling til tøj – TØRRETID?

UV maling til tøjet er en genial opfindelse, da det er nemt at arbejde med, så du selv kan designe dit tøj til rave festen – men i hvor god tid skal du have designet dit tøj?

Der er flere metoder til at tørre tøjet på alt efter, hvor meget du vil hjælpe det på vej.

Som udgangspunkt bør malingen være tør efter 10 timer, hvis du blot lader det lufttørre – hvis ikke kan du bruge en føntørre til det sidste.

Hvis ikke du har 10 timer, kan du bruge en føntørre i 10 min og lade det lufttørre i 2-4 timer, og igen tørre med en føntørre i 10-15 minutter denne gang.

Sidst kan du også bruge en føntørre i 5-10 minutter, hvorefter du lader malingen lufttørre i ca. en times tid. Herefter stryger du trøjen – først på bagsiden og efterfølgende direkte på malingen. 

Hvordan får man UV maling af tøjet?

UV maling er ikke beregnet til at få at tøjet, når først det er tørret. Der er derfor en god ide at udvælge dit tøj nøje, så du ikke får ødelagt din yndlingsT-shirt.

Dette skyldes at de fleste typer UV maling er vandfaste eller voksbaserede. Mens det er vådt, er der dog stadig håb.

Her kan du fjerne malingen med vand og sæbe, og gerne også et lidt kraftigere pletfjerningsmiddel. Tag dog alligevel det gamle tøj på, når du maler dit tøj, og brug noget, du ikke er ked af at ødelægge til at male på – du kan ligeså godt gå helt amok.

Tilføj en kommentar...