Tilbehør

Guitar stativ – Bedste i test

Guitar stativ

Der kan være forskellige syn på, hvad en guitar holder skal kunne, og forskellige krav til funktionalitet og udseende alt efter, hvem guitar stativet er til. Nogle går meget op i, hvordan stativet ser ud, mens andre går mere op i, at guitaren ikke skal være i vejen, men samtidig ikke skal komme noget til.

Hvis du vil vide mere om dine forskellige muligheder indenfor stativer til guitaren, så kan du læse videre her, og se de 9 bedste guitar stativer i test.

TJEK UDVALGET HOS DEN BEDSTE FORHANDLER, KLIK HER

Mest solgte – On-stage GS7362B guitar-gulv-stativ

Mest solgte - On-stage GS7362B guitar-gulv-stativ

Mangler du et stativ, der både kan bruges, når guitaren står og passer sig selv, samt når du fyrer den af på scenen, så er dette stativ netop, hvad du mangler. Det er nemlig et A-type guitarstativ, der sikrer, at din guitar står trygt og godt, når ikke den er i brug.

Fordele:

•       Ideelt at tage med på farten

•       Stabilt tre-bens design

•       Gummipolstring beskytter guitaren   

Ulemper:

•       Begrænset kapacitet

•       Ikke velegnet til guitarer med nitrocellulose lakering

On-stage GS7362B guitar-gulv-stativ er oplagt til dig, der elsker at optræde på scenen, men af og til bekymrer dig om din guitars sikkerhed, når den står på scenen. Det er nemlig et A-type guitarstativ, der har et stabilt 3-bens design og dermed tilbyder optimal sikkerhed til din guitar, selvom underlaget bevæger sig en smule.

Guitar stativet har gummibelagte kontaktpunkter, hvilket vil sige, at de steder, der er i kontakt med guitaren, er belagt med gummi, så den hverken bliver udsat for ridser eller andre skrammer. Dette er især vigtigt, når det kommer til on-stage guitar stativer, fordi scenen godt kan bevæge sig en smule, hvis ikke det er en af de helt store koncertscener, men nærmere typen, som du finder i et forsamlingshus. Stativets stabilitet og gummibelagte kontaktpunkter gør dette guitar stativ ideelt, da det netop beskytter mod underlagets bevægelser.

Testvinder – Cobra dobbelt guitar gulvstativ

Cobra dobbelt guitar gulvstativ

Mangler du et guitar stativ, der nemt kan tages med på farten, men samtidig er så effektivt som muligt? Så er dette Cobra dobbelt guitar stativ til gulv, det som du står og mangler.

Fordele:

•       Passer til to guitarer

•       Ideelt at tage med på farten

•       Stabilt og robust

•       Skumpolstring beskytter guitarerne  

Ulemper:

•       Unødvendig opbevaring, hvis du kun har 1 guitar

Cobra dobbelt guitar gulvstativ er det ideelle guitar stativ til dig, der gerne vil have alle dine guitarer tæt ved hånden – både i hjemmet og på farten. Det kan nemlig holde to guitarer ad gangen af både akustisk og elektrisk type, og så kan det nemt og hurtigt foldes sammen, så det ikke fylder så meget, hvilket enten er brugbart ved opbevaring eller på farten.

Guitar stativet er stærkt og robust, og så har det anti-slip fødder, så du ved, det ikke vælter med din dyre guitar. Det er polstret med skumdækkede beskyttelsesarme, og der er en gummiboble, der beskytter ryggen af guitaren, så den ikke bliver ridset eller får andre skrammer.

Den Smarte – Cobra guitar gulvstativ

Cobra guitar gulvstativ

Mangler du et guitar stativ, der sikrer, at du altid har din guitar tæt ved hånden både på farten og i hjemmet? Dette Cobra guitar stativ til gulv sikrer netop dette, da den ikke fylder alverden og nemt kan pakkes sammen, så den bliver endnu mindre.

Fordele:

•       Ideelt til at tage med på farten

•       Stærkt design

•       Skumpolstring beskytter guitarerne  

Ulemper:

•       Kapacitet er begrænset til 1 guitar

Cobra guitar stativ til gulv er ideelt til guitarentusiasten, der har fundet yndlingsguitaren og ikke har behov for at spille på andet. Gulvstativet er enkelt, men stærkt i designet, og det er nemt at pakke sammen, hvis du enten skal opbevare det en periode eller have det med på tur. Det er velegnet til både akustiske og elektriske guitarer.

Guitar stativet er solidt, krogene er dækkede af skum, og på bagsiden sidder en gummiboble, der beskytter guitaren mod ridser og skrammer, samt sikrer, at den står stabil. Derudover er fødderne anti-slip, så de hverken vælter eller skubbes ind i noget.

Den Billige – Ibiza væghængt guitarholder

Ibiza væghængt guitarholder

Mangler du en måde, hvorpå du kan opbevare din guitar uden, at den optager en hel masse gulvplads? Så er det denne Ibiza væghængt guitarholder, som du skal have fingrene i. Med denne er der nemlig stadig en masse gulvplads – og så koster den ikke en formue.

Fordele:

•       Optager ingen gulvplads

•       Stærkt, robust design

•       Skumpolstring beskytter guitarerne

•       Beregnet til næsten enhver form for guitar 

Ulemper:

•       Ikke egnet til transportabelt brug

•       Begrænset i forhold til kapacitet

Denne Ibiza væghængt guitar holder er den perfekte guitarholder til dig med det lille værelse eller de mange ting, der kræver gulvplads. Dine guitarer kan nemlig komme til at hænge trygt og sikkert på væggen uden at de bliver ridsede eller står i vejen – og så er den billig.

Vægbeslaget egner sig næsten til enhver form for guitar og er designet i en solid type jern, der gør den stærk. Den er dækket af beskyttende skum, der både beskytter guitaren mod ridser, men også sikrer anti-slip, så du ikke skal bekymre dig om, om din guitar falder ned og går i stykker.

Bedste Ekspert Anmeldelser – Guitar vægophæng i træ

Guitar vægophæng i træ

Ønsker du et vægophæng til din guitar, så den ikke fylder på gulvet og optager plads for andre af dine ejendele, men vil du også gerne have, at det ser ordentligt ud? Så er det netop dette guitar vægophæng fra Cobra, som passer til dit behov.

Fordele:

•       Optager ingen gulvplads

•       Stærk, klassisk design

•       Alt, der skal bruges, medfølger

•       Skumpolstring beskytter guitaren

•       Beregnet til både guitar og bas

Ulemper:

•       Ikke egnet til transportabelt brug

•       Begrænset i forhold til kapacitet

Dette guitar vægophæng i træ er perfekt til dig, der ønsker en vis klasse over dit værelse, men samtidig ikke vil bruge gulvpladsen til opbevaring. Med dette guitarophæng kan du pynte væggen med noget, der siger noget om dig, nemlig guitaren. Og så hænger din guitar trygt på væggen, uden at være i vejen og uden at blive ridset eller skrammet.

Vægophænget er stærkt og kan bruges til både guitarer og bas, hvilket gør den alsidig i forhold til dig og dit instrument. Dens polstrede arme gør, at din guitar hænger trygt på væggen og ikke tager skade, når den ikke er i brug, og den stabile træbase gør vægophænget pynteligt i rummet og klassisk at se på. Derudover medfølger skruer og rawplugs, så du ikke er i tvivl om, hvordan den bedst hænges sikkert op.

Nyhed – Vægstativ til akustisk guitar

Vægstativ til akustisk guitar

Vil du fremvise din western eller spanske guitar på en ekstra pyntelig måde, når ikke den er i brug? Så er det denne type vægstativ, som du skal have fat i, da guitaren tiltrækker ekstra meget opmærksomhed på væggen, grundet det utraditionelle ophæng.

Fordele:

•       Optager ingen gulvplads

•       Sikker opbevaring af instrument

•       Justerbar visningsvinkel

•       Selvbalancerende holder til hoved og krop 

Ulemper:

•       Kun beregnet til akustisk guitar (spansk og western)

•       Ikke egnet til transportabelt brug

Denne type guitarophæng er til dig, der virkelig sætter pris på håndværket, der ligger bag en guitar og gerne vil fremvise et godt produkt. Med dette guitarophæng vil øjet blive tiltrukket af guitaren, så snart du og dine gæster træder ind i rummet, og den vil fremstå som et kunstværk på en helt anden måde end med det normale guitarophæng, hvor guitaren hænger lodret.

Vægophænget er ikke lige så alsidigt, da det kun er beregnet til den akustiske guitar, men det er netop fremvisningsfaktoren, der er værd at lægge mærke til ved denne type. Vægophænget er fremstillet af stål og det er selvbalancerende mellem hoved og krop, så guitaren hænger sikkert til opbevaring på væggen. Visningsvinklen er ligeledes justerbar, og så er en beskyttende gummioverflade på holderne, så din guitar er sikret mod ridser og skramme, når den ikke er i brug.

Den Tidløse – Ibiza universalt guitar stativ

Ibiza universalt guitar stativ

Er du interesseret i noget, der har et simpelt design, så er det netop dette stativ til guitar, som du har brug for. Det er et tidløst design, der kan holde på tværs af dine guitarer, hvis du skifter disse hurtigere, end du skifter stativet. Kort sagt er det stativet til dig, der ønsker noget der virker, men som går mere op i guitaren og lyden end i selve stativet.

Fordele:

•       Kan benyttes af alle typer guitarer

•       Stabilt, solidt og robust

•       Skumpolstring for at beskytte mod ridser

•       Anti-slip

•       Justerbar fr 50-80 cm.    

Ulemper:

•       Ikke egnet til transportabelt brug

•       Begrænset kapacitet

Dette stativ til guitarer er som sagt til dig, der går mere op i guitaren og det at spille på den, end du gør i stativet, som den står på. Derfor er dette stativs primære formål også kun at beskytte din guitar mod ridser og skrammer, samt give dig mulighed for netop at opbevare din guitar sikkert – og det klarer den upåklageligt.

Stativet er solidt og universelt, hvilket vil sige, at det beskytter enhver type og form af guitarer samt giver den solid støtte. Det er robust konstrueret, så det holder længe, og det er polstret med skum, hvilket både sikrer anti-slip, men også sikrer guitaren mod ridser fra stativet. Derudover kan det justeret i højden fra 50 cm. til 80 cm., hvilket skaber alsidigheden mellem guitarerne, der passer til stativet.

Den holdbare – K&M guitar stativ WAVE 10 i sort til akustisk guitar

K&M guitar stativ WAVE 10 i sort til akustisk guitar

Ligesom den forrige er dette stativ til dig, der simpelthen bare er pjattet med musikken og ikke så pjattet med alt det andet. Det er nemlig et super brugervenligt stativ til den akustiske guitar, hvor det ikke handler så meget om udseendet, men nærmere om praktikalitet.

Fordele:

•       Brugervenligt

•       Let konstruktion

•       Høj kvalitet

•       Stabil letvægtstander    

Ulemper:

•       Kun beregnet til akustisk guitar

•       Ikke egnet til transportabelt brug

Dette K&M guitar stativ til akustisk guitar er så simpelt, som det kan blive, indenfor stativer. Det er praktisk, brugervenligt og af en god kvalitet, så du ved, at du kan regne med det i længere tid, end hvis det blot var et stykke billigt plastik.

Det er fremstillet i højkvalitets bølgeplastik, hvilket sikrer, at din guitar står stabil, da letvægtsstanderen er stabil i sig selv. Den har en enkel konstruktion, der gør den brugervenligt, og så skiller den sig ud fra de andre stativer i udseendet, da den er fremstillet i plastik og ikke stål eller lignende.

Det er kort sagt et holdbart stativ, som sikrer, at din guitar står sikkert, når ikke den er i brug.

Til den erfarne – K&M guitar vægophæng i hvid med klar gummi

K&M guitar vægophæng i hvid med klar gummi

Er det derimod ikke nødvendigvis kun guitaren og dens lyd, der interesserer dig, men også hvordan guitaren fremstilles og fremstiller sig selv, så handler det hele ikke kun om funktionalitet, men også en smule om udseende – eller mangel derpå.

Fordele:

•       Optager ingen gulvplads

•       Klassisk, tidløst design

•       Alt, der skal bruges, medfølger

•       Diskret gummipolstring

•       Beregnet til en bred vifte af guitarmodeller

Ulemper:

•       Ikke egnet til transportabelt brug

•       Begrænset kapacitet

Denne guitar holder er til dig, der ønsker et klassisk og tidløst design, der falder i et med væggen. Det handler ikke nødvendigvis om guitar stativets udseende, men om guitaren og hvordan den fremstilles. Her er denne optimal, da stativet er diskret, professionelt og stadig funktionelt.

Guitaren får lov at hænge på væggen og fremstå i den mest uforstyrrede form grundet det diskrete vægophæng, der praktisk talt går i et med væggen, men samtidig er en smule anderledes end de fleste. Guitar vægophænget har fleksible støttearme og kan rumme en bred vifte af forskellige guitarmodeller, og så er det belagt med klar, diskret gummi, der beskytter instrumentet mod ridser og skrammer på næsten usynlig vis.

Ønsker du dig et guitar stativ så er der massere af muligheder lige her. Der er både guitar stativer til dig selv, dine venner eller din familie. Der findes mange forskellige slags guitar stativer som hver kan noget forskelligt. Der findes også nogle som minder om hinanden. Her under finder du et udvalg på en masse forskellige guitar stativer.

Guitar stativ

Et guitarstativ er et must for dig der spiller guitar. Det er altid rart at have et guitar stativ ved sin side så man kan stille sin guitar et sikkert sted, hvor den ikke får ridser eller skræmmer. Det er med til at holde din guitar fra unødvendig slid som nemt opstår hvis man bare smider sin guitar på bordet eller gulvet.

Der findes både guitar stativer til gulvet som ofte er dem der bliver brugt af dem som har sin guitar med andre sted hen en sit eget øvelokale derhjemme. gulv stativer er ofte lette at flytte og tage med sig når man enten skal hjemmefra eller bare flytte lokale.

Der findes også vægophæng som guitar stativer. Det er mere beregnet til hjemmet hvor du eventuelt har et øvelokale eller noget lignende, hvor du altid hænger din guitar. Disse er ofte også brugt på skoler som har faste musiklokaler.

Der findes også stativer hvor mange stadig benytter sin guitar som for eksempel en fodskammel som er et stativ der bruges mens man spiller så man holder sin position korrekt og dermed ikke får rygskader eller noget lignende.

Til sidst findes der også et forstærker stativ som er beregnet til sin guitarforstærker. De bruges rigtig ofte for at forstærkeren kan tilte i en retning så lyden kommer bedre ud til dem som skal høre den. Det kan meget ofte være en fordel at kunne tilte sin forstærker så lyden bliver bedre og dermed bliver hele oplevelsen med sin guitar også meget bedre.

Herunder finder du et nyt udvalg af guitarstativer, som betyder på alle former for stativer.

Guitar stativ soundstore

Der findes over 80 varianter af guitar stativer som er i mange forskellige størrelser og farver og som alle kan noget på deres egen måde. Gulv stativer fåes til en enkelt guitar men findes rent faktisk også hvis der skal være plads til flere som for eksempel hele 3 guitarer. De er stadig meget nemme at have med at gøre og fylder ikke det helt store.

Guitar stativer findes til alle og priserne varierer meget men er muligt for alle at købe. Jo større et stativ jo højere er prisen ofte. Vægophængstativer er også ofte til enkelte guitarer men kan også findes nogle få der kan bruges til flere på en gang.

Flere artister som for eksempel Ed Sheeran og Shawn Mendes bruger ofte guitar gulv stativer til deres koncerter. Det viser også at selv nogle af de bedste guitar spillere i verden altså mener det er en nødvendighed at have med sig når de skal ud og optræde.

Tilføj en kommentar...