Lys & Effekter

Her er de otte bedste spejlkugler i test

spejlkugle

Har du overvejet at investere i en diskokugle? Vi giver dig en anmeldelse af forskellige spejl kugler nedenfor.

Fælles for dem alle er, at de både er dekorative og funktionelle. De er især gode, hvis du mangler lidt liv i rummet eller står og skal holde en fest. Derudover har de alle forskellige specifikationer, som du kan vælge og vrage i ud fra behov og formål.

Læs mere nedenfor og find den helt rigtige for dig.

Testvinder – Spejlkugle 50 cm.

Spejlkugle 50cm

Testvinderen bliver kuglen, der er udstyret med ægte spejlglas facetter, og som desuden bliver defineret som en ”professionel spejlkugle”. Den er altså genial for dig, der ønsker at investere i en kvalitetspræget diskokugle. Kuglen har generelt flere gode funktioner og er oveni hatten en pris, alle kan være med på.

Se fordelene nedenfor:

 • Den har ægte spejlgals facetter, der generelt giver et pænere udtryk
 • På toppen finder du et montageøje, så du kan montere kuglen i luftet
 • Kuglen er produceret i stabile materialer, så du er sikker på, den er holdbar i længden
 • Spejlkuglen har kun en diameter på 30 centimeter, så du er sikker på, den ikke bliver for stor i rummet

Testvinderen i anmeldelsen blev altså kuglen, der måler 30 centimeter i diameter. Det kan være en fordel for dig, der blot ønsker at bruge den i festlige henseender. Selvom årets fest er et endt kapitel, har du stadig rig mulighed for at hive den frem igen ved lejlighed.

Kuglen vejer to kilo og er derfor nem at håndtere og hive op og ned ad kasser. Uanset hvad du beslutter dig for, er der altså flere fordele i at købe testvinderen. For hvem vil ikke eje en diskokugle, der har vundet bedst i test for diskokugler, og som i ovenikøbet koster under 300 kroner?


Mest Solgte – Spejlkugle Guld

Spejlkugle guld

Går du udelukkende efter det produkt, der går under kategorien ”Mest solgte”? Så er det nu, du skal handle. Her har du nemlig mulighed for at købe en unik spejlkugle i guld, der kan redde enhver kedelig fest. Er du vild med guld og glamour? Så er det spejlkuglen i guld, du skal gå efter. Se fordelene her:

 • Den har et æstetisk udtryk, der emmer af fest og farver
 • Den er et absolut must til dig, der er pjattet med guld – her får du hele pakken
 • Pris under 200 kroner – god til alle festlige anledninger

Det er de færreste, der ikke ønsker at gå hele vejen, når de først har arrangeret en fest. Derfor kan en diskokugle i guld være prikken over i’et. Her får du et godt stykke håndværk, som ovenikøbet har vundet flere festglade menneskers interesse.

Du får ægte glasspejl facetter og en stabil plastik-kerne, der sikrer kuglens kvalitet. Derudover får du et fint design, der emmer af både fest og farver til meget få penge.


Den Billige – Redshow MBL-20 spejlkugle 20 cm.

mirror 20ball 2020cm

Er du på udkig efter en billig, men dekorativ spejlkugle, har vi fundet den rette til dig. Trods sin utrolig billige pris formår diskokuglen alligevel at ligne en almindelig diskokugle med sine robuste materialer. Perfekt for dig der sagtens kan nøjes med den billige løsning.

Læs fordelene her:

 • Kuglen måler kun 20 centimeter i diameter og er dermed nem at hænge op og tage ned igen
 • Du kan købe kuglen for under 100 kroner. Perfekt til engangsbrug eller til særlige anledninger
 • Kuglen fås i robuste materiale, der sikrer kvalitet

Selvom spejlkuglen er blevet kategoriseret som den billige i testen, fungerer den alligevel perfekt som diskokugle. Du skal dog være opmærksom på, at du skal købe motor ved siden af, hvis du ønsker det.

Selvom du indimellem vælger den billige løsning, er der stadig flere fordele, der er værd at benytte sig.


Nyhed – Spejlkugle Sort

Spejlkugle Sort

Der er ingen, der siger, at en diskokugle nødvendigvis skal være sølv. Har du for eksempel overvejet at investere i en sort diskokugle? Det nyeste produkt er netop den sorte spejlkugle, der både er dekorativ og elegant på samme tid.

Se de mange fordele nedenfor – måske det er noget for dig?

 • En sort kugle er både dekorativ og pæn på samme tid
 • Kan fås i flere størrelser for under 100 kroner
 • Har ægte spejlglas facetter, der giver et mere festligt udtryk

Indimellem kan det være god idé at investere i de nyeste produkter. På den måde er du sikker på, at der ikke er så mange andre, der har det samme produkt hængende i loftet. Uanset til hvilket formål du vil bruge kuglen, er den god til dig, der gerne vil have et mere afdæmpet og stilet udtryk.

En fordel er desuden, at du kan vælge kuglen i mange forskellige størrelser til priser derefter.


Bedste Anmeldelser – Spejlkugle 30 cm.

Spejlkugle 30cm

Testen lagde ikke skjul på, at det blev den professionelle diskokugle, der var blandt de bedste i testen. Den indeholder stort set alt, hvad der kan forbindes med en diskokugle. Alfa omega med en diskokugle er nemlig, at den skal kunne løfte stemningen ved enhver anledning.

Se fordelene nedenfor:

 • Kuglen har en integreret akse, der gør, at den bliver mere sikker og holdbar i længden
 • Den er indbygget med en stabil plastik-kerne, der ligeledes er med til at sikre en stabilitet
 • Kan fås for under 300 kroner og har en diameter på 30 centimeter – altså en god størrelse, der ovenikøbet er til at betale

Der er mange gode grunde til at gå efter en sikker vinder – bogstavelig talt. For med den professionelle kugle er du sikker på at få noget, der minder mest om en stabil og festlig diskokugle.

Derudover er prisen samtidig til at betale, og du får den i en god størrelse, der er til at flytte rundt på. Spejlkuglen er mest til dig, der på forhånd ved, at du skal bruge den til flere anledninger.


Den Smarte – Spejlkugle 150 cm.

diskokugler spejlkugler

Hvis du skal bruge en diskokugle til professionelle anledninger, så bør du overveje denne. Den er et must for dig, der skal arrangere store fester, eller som udlejer festlokaler.

Læs om fordelene nedenfor:

 • Kuglen har en stabil glasfiber kerne og en høj stabilitet med en integreret akse
 • Den har ægte spejlglasfacetter på 10×10 millimeter
 • Den har en diameter på 150 centimeter og en vægt på 120 kilo. Det er derfor en kugle, der er perfekt til dig, der gerne vil have den hængende permanent til større festlige anledninger

Den helt gode spejlkugle har mange fordelagtige funktioner, hvis den skal hænge permanent. Det kan blandt ses på prisen, der ligger over de 10.000 kroner.

En sådan kugle kan altså ses som en investering, der i modsætning til de andre kugler, er mere til professionelt brug. Køb den hvis du ikke kan leve uden en god og funktionsrig diskokugle.

Til førstegangskøbere – Spejlkugle 10 cm.

diskokugle

Er du en førstegangskøber, og ønsker du primært bare en diskokugle, der skal kunne det mest basale? Så har vi fundet den helt rette til dig her. Det er en kugle, der egentlig til dels ligner de andre – men med lidt færre funktioner og til billige penge. Den kan det, den skal kunne.

Læs fordelene nedenfor:

 • Kuglen har ægte spejlglasfacetter, der generelt er perfekt til dig, der skal bruge den til at skabe en god og festlig stemning under særlige anledninger
 • Kuglen er 10 centimeter i diameter og derfor en mindre model, der er god til engangsbrug eller blot til at blive taget op og ned ad kasser

Denne almindelige diskokugle har vundet testen som den bedste til førstegangskøbere, fordi den er god til dig, der ikke har de vilde krav til en diskokugle. Den er god, fordi den trods alt har de primære funktioner, som en spejlkugle umiddelbart skal have. Derudover er det en klar fordel, at den hurtigt kan tages op og ned ad kasser, hvis du ikke har en intention om, at den skal hænge permanent i loftet.

Hvis du har børn, og de er glade for glimmer og festligheder, kan du desuden overveje denne model. Den vil helt sikkert pynte på børneværelset og gøre en grå mandag sjovere.


Populær i udlandet – Redshow BAL-08 discokugle med LED-lys

redshow bal discokugle

Denne kugle er især populær i udlandet. Den er sjovere end de almindelige, fordi den desuden sørger for et festligt lys og tilhørende projektører.

Læs fordelene nedenfor:

 • Kuglen kan fås med både LED-lys og projektører, der gør enhver fest sjovere
 • Den kan bruges i flere anledninger – både til børneværelset og til festligheder
 • Sættet koster under 300 kroner – du får altså meget for pengene

Af en eller anden årsag har Redshow BAL-08 discokugle med LED-lys vundet testen som bedst i udlandet. Selvom den er den mest populære i andre lande, er der stadig gode grunde til at købe den herhjemme. Et LED show kombineret med diskolys er altid sjovt til enhver lejlighed.

Tilføj en kommentar...