Musikinstrumenter

Elguitar – De bedste i test (begynder & øvet)

bedste Elguitar

Lige meget om du allerede er en øvet guitarist eller om du lige har fået interessen får elguitar. Så er det vigtigt, at du har den helt rigtige el guitar at spille på. Det kan også være rigtig svært overskue markedet, for der er rigtig mange elektriske guitar at vælge imellem.

Herunder kan du læse anmeldelser af en række forskellige modeller. Blandt andet finder du en billig el guitar og el guitar med forstærker og meget mere. Både følelsen og lyden skal være lige i øjet, så du får mest mulig glæde af din musik.

Dette har vi derfor selekteret efter således du af nedenstående finder de absolut bedste og billigste elguitar på markedet.


TJEK UDVALGET HOS DEN BEDSTE FORHANDLER, KLIK HER

Rytmen.dk har lavet en stor test af de aller bedste elektriske guitarer på markedet og lavet en guide til dig der leder efter den ideele til netop dit behov. Læs med her under for at finde den der passer til netop dig og dit behov.

Bedst til prisen – Chateau ST01 BK El Guitar Se Pris
Mest populære – Dimavery ST203 El Guitar Se Pris
Bedst til den øvede – Chateau JS03 SB el-guitar sunburst Se Pris
Bedst til den professionelle – Epiphone Les Paul Se Pris

Bedst til prisen – Chateau ST01 BK El Guitar

Chateau ST01 BK El guitar

Bedst til prisen – Chateau ST01 BK El Guitar

I Katagorien ‘bedst til prisen’ kan vi næsten ikke komme uden om den helt klassiske Chateau ST01 BK El Guitar. Denne moderne klassiker er fuldstændig umulig at komme udenom, når man snakker value for money og elguitarer.

Chateau ST01 har et klassisk velkendt elguitar design med en rigtig fin og alsidig lyd, som er nem at genkende. Guitaren er nem at starte på, og er den ideele begynder guitar, til den der gerne vil lære at spille på en el guitar. Jeg kan med garanti sige, at alle kendte guitarister har haft denne i hånden på et tidspunkt i deres karriere inden de ramte de store scener.

Med i pakken på denne klassiske guitar følger også kabler, rem, pektre og en transporttaske, hvori du kan have guitaren til fragt.

Guitaren er en af de mest populærer i verden. Den er bygget op af en massiv ahorns krop med et poppeltræs gribebræt. Dette giver en let og alsidig lyd, der er unik for netop denne type guitar. Derudover er guitaren også justerbar med 5 forskellige lydinstillinger samt 5 forskellige positioner.

 

 

Mest populære – Dimavery ST203 El Guitar

Mest populære - Dimavery ST203 El Guitar

Mest populære – Dimavery ST203 El Guitar

Kan man sige El Guitar uden at sige DiMavery ST203? Det tror jeg næppe. Og dem der gør det, har ikke forstand på el guitarer. Denne begynder guitar er den mest solgte el guitar til både juniorer, seniorer og alt i mellem. Alle er begyndt på denne lige fra Flemming ‘Bamse’ Jørgensen til Slash.

ST-Style guitaren er bygget op af en basswood krop, ahorn hals og så med et gribebræt af blackwood også. Dette gør, at prisen kan holdes så lavt, som den kan.

Man kan roligt sige, at Dimavery ST203 er blevet allemands eje, og denne guitar kan selv købes i Bilka nu. Det gør, at alle kan få lov til at rykke i noget tråd og udleve sin indre rock-stjerne drøm.

Broen i ST-Style guitaren er monteret med en tremolo vibrator arm samt en omskifter med 5 trin. Derudover er der dobbelt tonekontrol på guitaren også.

Alt i alt – en perfekt guitar til at starte på for alle der kunne tænke sig at score lidt ekstra plus point der hjemme ved fruen en fredag aften.

 

 

Bedst til den øvede – Chateau JS03 SB el-guitar sunburst

Chateau JS03 SB el-guitar sunburst

Bedst til den øvede – Hagstrom ESN Ultra Swede Tobacco Sunburst

Når man så har øvet sig på henholdsvis DiMavery eller Chateau, så er man klar til at gå i krig med Hagstrom ESN Ultra Swede Tobacco Sunburst. Denne guitar levere alt det bedste fra Sverige og mere til. Guitaren er lavet i et klassisk, kraftfuldt og fuldstændig fantastisk design fra guitar giganten Hagstrom.

Denne guitar adskiller sig en hel del fra de andre guitarer, da den tilbyder en helt unik lyd, som ingen andre på markedet kan.

Hagstrom ESN Ultra er helt unik i sin lyd med en fløjlsblød klang og som samtidig er fuld af smag. Guitaren er symbol på håndværk i verdensklasse og som sjældent er set lignende.

Man kan roligt sige, at Hagstrøm har bidraget med deres ekspertviden til denne guitar, hvilket gør, at dine riffs bliver både chunky, crunchy og går super elegant og glat lethed over sig. Hagstrom ESN Ultra passer til enhver musikalsk stil.

Kort sagt, så går du ikke galt i byen med en Hagstrom ESN Ultra. Den tilbyder den øvede guitarist at udforske nye områder af den musikalske scene indenfor alle genre. Du kan praktisere alt fra jam sessions til store band session med en flot lys klang og skabe den ultimative musikoplevelse for det tilhørende publikum.

Alt i alt et must-have til musikeren der vil tage sin karriere til et nyt niveau.

 

 

Bedst til den professionelle – Epiphone Les Paul Black Beauty El Guitar

Epiphone Les Paul Black Beauty El Guitar

Bedst til den professionelle – Epiphone Les Paul Black Beauty El Guitar

Redaktionen på 4Sound.dk var slet ikke i tvivl da de skulle finde den bedste guitar til den bedste guitar til den professionelle guitarist. Denne smukke guitar fra Epiphone er et unikum, som skaber den perfekte lyd til enhver lejlighed.

Epiphone er datterselvskab af Gibson, og dette ses tydeligt i designet i denne guitar. Epiphone Les Paul Black Beauty El Guitar er en utroligt smuk og tidløs guitar i en super flot mahogni krop, hvilket giver den smukke klang, som Gibson og hermed også Epiphone er kendt for. Det er også tydeligt for enhver, at Epiphone har tilgang til den vidensdeling der kommer fra Gibson omkring henholdsvis design og lyd. Det er mange års erfaring der taler, når den perfekte guitar skal skabes, og det kan både ses og høres i denne model.

Denne model er dog ikke unik, da den minder utroligt meget om Gibsons Les Paul Black Beauty, og dette er ikke noget negativt – tværtimod. Du får en guitar her, hvor mulighederne er uendelige, og hvor du kan identificere med de aller største igennem tiden. Den mest kendte Gibson guitarist må være Slash, der igennem mange år har været et ikon, ikke kun for branchen generelt, men også for Gibson. Slash agerede guitarist i bandet Gun’s and Roses, hvor han igennem mange år har skabt de bedste guitar riffs der overhovedet er lavet.

Udover at få en ekstremt flot mahogni krop, så får du også en guitar med guldbelagte knapper, hvilket kun gør designet endnu mere eksklusivt. Derudover er guitaren udstyret med de klassiske Epiphone Alnico Classic Humbucker mikrofoner, hvilket levere en utroligt varm tone, som nærmest omslutter lytteren og får dem til at svæve igennem lokalt. Denne effekt er utroligt værdsat blandt guitarister rundt om i verden.

Udover at være udstyret med en flot mahogni krop, så er Epiphone Les Paul Black Beauty også udstyret med et palisander gribebræt og hertil også 22 bånd, som giver den klassiske spillefornemmelse fra en rigtig el guitar. Guitaren er derudover også udstyret med hvide syv-delte bindinger på halsen og kroppen samt trapezformede indlæg monteret på palsander-gribebrættet, så man får det helt klassiske og estetiske Les Paul look.

Epiphone Les Paul Black Beauty er alt i alt et fuldstændigt fantastisk stykke håndværk, som bedrager og pryder enhver musikers smag. Den tilbyder et fuldstændig fantastisk spænd af lyde, noter og facetter, som ingen andre i sin klasse. Gibson guitarer bliver pludselig alle mands eje, og dette gør, at alle kan levere den perfekte oplevelse til sit publikum hver gang. Du vil med garanti få stående applause fra publikum efter din 20 minutter lange guitar solo på dette vidunder.

 

 FAQ

Bryce Les Paul el-guitar (sunburst/winered/sort)

Bryce Les Paul Guitar
Bryce Les Paul Guitar

Fra asken til ilden! Her taler vi om en rigtig lækker klassiker til den øvede musiker. Der er vild med den smukke klang en halvakustisk guitar giver.

Ved du lidt om elguitarer. Så kender du nok til L5 modellen fra samme producent. Der var en af de mest betydningsfulde og verdensberømte elektriske guitarer nogensinde.

Det er en model i den såkaldte ’hollowbody’-familie, hvilket betyder, at den har en hul krop. Ligesom en almindelig akustisk guitar, mens den stadig er elektrisk. Det betyder, at du får en varm og blød klang samtidig med den karakteristiske elektriske lyd. Heraf betegnelsen halvakustisk.

Det er en elguitar. Der ligger solidt placeret i den lave middelklasse. Når det kommer til prisniveau, men det betyder ikke, at du ikke får en guitar. Der er en øvet musiker værdig. Er du glad for den halvakustiske klang og det klassiske udseende. Så er det en super lækker og velklingende model med 22 bånd. Der ligger rigtig godt i hånden og har en varm og behagelig klang der lyder super godt i lang de fleste settings.

Modellen har to humbucker mikrofoner, to volumen- og to tonekontroller samt en trevejs pickup skifter.


DiMavery ST-203 elguitar sort

DiMavery ST-203
DiMavery ST-203

Endnu en klassiker i begynderklassen. ST01 er let at håndtere og har en høj holdbarhed. Der gør den til et rigtig godt instrument for begyndere.

Fordi den har en klassisk, genkendelig lyd og en form, som rigtig mange forbinder med netop elektriske guitarer. Så er det en populær model for rigtig mange begyndere. Prisen hænger rigtig godt sammen med det produkt du får. Fordi den er så let at spille på, og giver dig så fin en lyd. Så er det også en model, der virkelig kan give dig blod på tanden som begynder.

Det er rigtig vigtigt, at du finder en guitar. Der ikke er for tung og ikke har for mange indstillinger du skal holde styr på. Når du starter dit arbejde med guitaren. På den måde kan du bruge din energi på at træne din mestring af fingerstillingerne og fingerspillet uden at skulle tage stilling til meget andet.

Ud over selve guitaren får du også en taske, plektre, rem og ledning med, hvis du vælger denne model.


HAGSTRÖM ESN Ultra Swede, Tobacco Sunburst

HAGSTRÖM ESN Ultra Swede, Tobacco Sunburst

Denne elguitar med forstærker er en super smart pakkeløsning til begyndere. Ikke bare fordi selve guitaren er begyndervenlig og giver dig en rigtig god lyd uden at du behøver at være en øvet musiker, men også fordi du får en elguitar med forstærker, opbevaringstaske, rem, plekter og ledninger.

Du behøver altså ikke at skulle ud i flere forretninger og sørge for, at alle delene passer sammen, det er klaret for dig.

Elguitaren kan indstilles både i tone, volumen og klang, så du kan opnå præcis den lyd du ønsker uden de store anstrengelser. Når du er nybegynder er det altid en fordel. Hvis guitaren er både lækker og let at spille på. På den måde mister du ikke motivationen. Fordi der er tale om en model, der er udviklet specielt for at gøre læreprocessen og lyden perfekt fra start.

Det er en super populær model og med god grund. For ikke nok med at den har et lækkert design. Der er behageligt at stå eller sidde med. Så er det også en robust og holdbar model.

Fordi det er en elguitar med forstærker får du også en Nux Mighty 15SE guitarforstærker med i købet. Det er en super god kompakt model med forskellige indstillinger og en god, klar lyd. Der giver dig en ren klang og ingen hvid støj.


HAGSTRÖM Metropolis-S El-Guitar, Sort

HAGSTRÖM Metropolis-S
HAGSTRÖM Metropolis-S

Endnu en begynder elektrisk guitar i rækken og endnu en model i den velkendte form.

HAGSTRÖM modellen udført i sort og hvid lakeret træ og halsen er boltet på. Det er en god og stabil guitar der er lavet specielt som en begyndermodel, hvilket i dette tilfælde betyder, at den er let at spille på, har en god vægt, der gør den let at håndtere både siddende og stående. Det er også en model med et godt, glat gribebræt, der gør det let for dig at bevægehttps://rytmen.dk/dask fingrene fra en stilling til en anden og fordi båndene ikke er så høje får du ikke ømme fingerspidser af at øve længere tid ad gangen, hvis du gerne vil være rigtig god hurtigt.

Går du i en fysisk butik vil det i rigtig mange tilfælde være netop denne model butiksmedarbejderen henviser til og det er der god grund til, for det er virkelig meget du får for pengene som nybegynder, hvis du vælger denne model som din første elektriske guitar.

Du får en god guitar med vibratorarm, femtrins omskifter, tre single coil pickups og en volumen- samt to tonekontroller.


Yamaha RS320 Elektrisk Guitar – elektrisk guitar ebony

Yamaha RS320 Elektrisk Guitar
Yamaha RS320 Elektrisk Guitar

Den klassiske Yamaha model over dem alle!

Det er en model, der er fremstillet for at give et større publikum adgang til den populære model uden at skulle gå på kompromis med hverken lyd eller design.

Firmaet har virkelig lagt stort arbejde i at beholde både formen, udtrykket og lyden på den kendte model, men har samtidig pillet alt overflødigt af, så prisen kan komme ned i en helt anden prisklasse. Det er kom de designmæssige finesser og detaljer, der er blevet skruet ned for netop for at du kan få den samme spillefølelse og lyd uden at skulle betale helt så meget.

Denne model er redesignet i 2004 og har derfor den samme tykkelse på kroppen som Standard modellen fra samme producent.

Det er en model der virkelig giver dig meget for pengene og selv om den er oppe i den dyrere ende af middelpriserne, så får du rigtig meget lyd og spilleglæde med i købet og en guitar, der bliver ved med at lyde lige godt mange, mange år udi fremtiden.

Hvis du gerne vil have mere end bare en smuk guitar, men også gerne vil have en, der også lyder som den helt klassiske Yamaha.


Beaton Leshan 26 NA elguitar

el-guitar

Er du sikker på at el guitaren er noget for dig og vil du gerne gå all in fra starten, så du springer de almindelige begyndermodeller over, så er denne smukke og klangfulde model et rigtig godt bud på en luksusbegynderguitar.

Du betaler lidt mere, men du får også en langt mere stemningsfuld lyd, der bliver ved med at klinge længe efter du har slået strengene an fordi den er udført i en perfekt balanceret blanding af mahogni og ahorn.

På samme måde får du også en guitar med 22 bånd, der har den samme længde på halsen som de store og professionelle producenter. På den måde bliver det let at opgradere til en anden model med tiden, hvis du ønsker det.

Det er en begynderguitar i den dyre ende, men du får også en elektrisk guitar du kan spille på i rigtig mange år og som holder formen selv, hvis du bruger den flittigt gennem alle årene. Det er et rigtig godt køb, der har en smuk og langvarende klang.


Opsummering

billig Elektrisk guitar

Hvis du gerne vil have en god begynder el guitar, så er der rigtig mange at vælge imellem og det er faktisk også den klasse, der er lettest at finde og anmelde. Ligeså snart du bliver mere øvet og finder din egen lyd. Så bliver det også langt mere individuelt, hvilken lyd du foretrækker og, hvilken model, der kan leverer bedst.

Der er ingen tvivl om, at mange af de mere etablerede producenter og firmaer laver elektriske guitarer til alle niveauer af musikere, men, de skaber også modeller. Der laver en række forskellige klange og lyde. Det er nemlig ikke alle modeller. Der egner sig til at spille alle genrer indenfor musik. Herunder kan du læse kort om, hvilke modeller fra ovenstående anmeldelse der passer bedst til:

  • Begynderen
  • Den øvede
  • Feinsmeckeren

Hvilken elektrisk guitar er bedst til begynderen?

billig elguitar

I den ovenstående række anmeldelser er der en lang række modeller, der henvender sig til begyndere.

Alt efter, hvad du leder efter kan du vælge:

Alt i alt er det en god ide at vælge en begyndermodel fra den producent du forestiller dig at du gerne vil fortsætte med at spille på. Der er små forskelle på, hvordan de ligger i hånden, lyder og skal håndteres.

Hvilken model er bedst til den øvede?

Når du er blevet mere øvet, så har du fået en bedre ide om, hvad du kan lide at spille og, hvilken lyd du foretrækker fra din guitar. Det betyder også, at du er mere klar til at være kræsen og bruge lidt ekstra tid på at finde den helt rigtige model til dine behov.

I denne klasse bliver modellerne også dyrere samtidig med at de får flere funktioner og bliver mere følsomme.

Derfor er det en god ide at du overvejer at gå ned i en fysisk butik og afprøve de elektriske guitarer du tænker kunne passe godt til dig og på den måde pejle dig ind på, hvilken du skal investere i.

I denne test er de bedste bud:

El guitar billede

Hvilken model er bedst til feinsmeckeren?

Der er ikke nogen af de helt dyre modeller i denne tekst, men alligevel er der nogle. Der giver dig lidt mere lækkeri og lidt flere detaljer på instrumentet. Du kan med stor fordel bruge tid og lidt ressourcer på at finde den rigtige model for dig, så du kommer til at lægge pengene det rigtige sted og får størst mulig glæde ud af din nye elektriske guitar.

Begge de to guitarer er både smukke og har en lyd, der adskiller sig fra både modellerne til begynderen og den helt almindelige og så komme dertil, at prisen ligger en del over.


UDGÅET: Fender Square Bulet Strat HT HSS, BLK elguitar sort

Elguitar - Fender Squier Bullet Strat HT HSS

Her er der tale om en rigtig god og robust begynderguitar fra Fender. Der er ikke nogen tvivl om, at netop Fender er et af de mærker. Der har både historie og renomme i orden. Så her får du præcis det, du betaler for – uden at skulle punge ekstra ud for mærket.

Den kendte stratocaster form er også den vi kender fra selveste Hendrix. Der var stor tilhænger af Fender og deres legendariske elguitarer. Då er du vild med de glade 60ere og musikken fra den æra er du virkelig på hjemmebane her.

Som med alle andre modeller fra Fender er der også med Square Bulet, at der er lagt stor vægt på, at både materialer, design og generel brugervenlighed skal passe til det niveau den henvender sig til. Det er et instrument, der har en god vægt, uden at være for tung. Den er let at spille på og giver dig et rigtig godt grundlag for, at blive både dygtig til at spille og glad for det!

Med en krop i basswood, en ahornhals, og et gribebræt i laurel får du ikke bare et flot og brugervenligt instrument, men også en rigtig god, billig elguitar og ikke mindre end 5 forskellige klange.


UDGÅET: Epiphone Les Paul Standard PRO 1956 Goldtop

Epiphone Les Paul Standard PRO 1956 Goldtop

Åh, Les Paul!!! Det er en af de mest elskede og brugte modeller gennem tiden – og med god grund, for det er ikke bare en smuk, smuk elguitar, den har også en lyd der sidder lige i øjet (og øret), hver gang.

Hvad du måske ikke ved, er at denne model er en genskabelse af den oprindelige model fra 1952 – og selv om det er en klassiker i dag, så var det et banebrydende design i sin tid og derfor var Les Paul tøvende med at sætte sit navn på hovedet af guitaren i tilfælde af at den floppede. Det gjorde den tydeligvis ikke og selv i dag er det en model, der er både efterspurgt og beundret alle steder for både sit udseende og sin genkendelige og svingende klang.

En af de store fordele ved denne model er den lange holdbarhed der kommer af det mahogni både hals og krop er fremstillet af, men også den varme tone, der kommer fra de to P-90 pickups, der også er en af de features, som er med til at skabe det klassiske punch, der er i den bløde og varme tone fra guitaren.


UDGÅET: Epiphone Joe Pass Emperor-II PRO, Natural

Epiphone Joe Pass Emperor-II PRO el guitar

Den dyreste model der er anmeldt i denne omgang og den koster næsten det dobbelte af den klassiske Les Paul, men her er også tale om en el guitar i en helt anden klasse end mange af de andre herover og under.

Det er et instrument, der egner sig super godt til jazzmusikeren. Fordi den spiller med den genkendelige klang. Der har rødder helt tilbage til jazzens barndom.

Ikke alene er det en helt vidunderligt smuk guitar. Det er også et instrument med rigtig mange klang-muligheder for dig, der gerne vil kunne give din musik lidt mere sjæl og dybde.

Det er en model, der hylder den kendte jazzmusiker, Joe Pass. Der har skabt lyden til mange af de store jazzlegender som Ella Fitzgerald, Chet Baker og Ray Brown.

Det er en guitar for feinsmeckere. Med sine guld- og perlemordetaljer og det helt naturligt fremstående træ er den en fryd for øjet såvel som ørerne.

Hvad er en EL Guitar?

El guitaren er på mange måder det mest ikoniske instrument indenfor rockens verden. Alle bands fra Minds of 99 til Iron Maiden benytter sig af en Elektrisk Guitar, da det bare skaber en helt fantastisk lyd og bidrager med så meget mere til ens koncert. El guitaren tilbyder alt fra hardcore metal til soft blues og kan kort sagt det hele. Det er et let begynder instrument, men samtidig også et utroligt komplekst og uundværligt instrument for den professionelle sangskriver.

Det unikke ved en el guitar er, at den – modsat den akustiske guitar – ikke selv frembringer lyden. Når strengene berøres og skaber vibrationer, sendes dette signal til en pickupper, som herefter sender signalet igennem en forstærker ud til den lyd vi kender i dag.

El guitaren har snart 90 år på bagen siden sin oprindelse i 1931, hvor Adolf Rickenbacker i samarbejde med George Beauchamp og Paul Berth opfandt den. Dog er der nogle kritikere der mener, at denne opfindelse ikke var ikonisk nok for sin serie, og at det derimod er Les Paul der har opfundet el guitaren, da han fik lavet en mere gennemarbejdet og bedre guitar. Les Paul er jo også efterfølgende blevet anerkendt for hans arbejde igennem den ikoniske og klart også bedste guitarserie ved mærket Gibson. Her har Gibson nemlig lavet den ultra ikoniske Les Paul serie.

Første gang vi i Danmark blev opmærksom på el guitaren var i 1937 da Kai Ewans lavede en koncert i Danmark med blandet andet nummeret ‘On the silver sands of Waikiki’. Dette var gennembruddet for el guitaren i Danmark, og som åbnede døren for den elektriske verden.


UDGÅET – Yamaha RS320 Elektrisk Guitar, Black Steel

Yamaha RS320 Elektrisk Guitar, Black Steel

Bedst i test – Yamaha RS320 Elektrisk Guitar, Black Steel

4Sound.dk’s helt store test af elektriske guitarer starter med den bedste i testen. Vi har valgt at kåre Yamaha RS320 Elektrisk Guitar, som den bedste af sin slag.

Det kommer nok ikke som en overraskelse for mange, at det er en Yamaha Guitar vi har som den bedste i sin klasse – faktisk har Yamaha i mange år domineret markedet for elektriske guitarer, da de dækker alle behov en guitarist har.

Det er erfaringen fra over 50 års produktion der styre Yamaha som brand – jeg tror vi alle sammen kender Yamaha’s Pacifica elguitarer og den helt fantastiske SG-serie, som pryder en lang række forsider i hånden på en verdensberømt guitarist. RS320 serien er godt noget helt nyt fra Yamaha’s side. Man har simpelthen taget fat i de aller bedste guitarister fra England og Japan til at udvikle denne helt specifikke model. Resultat der er kommet ud af det er RS serien, som er en forkortelse for Revstar.

Guitaren er, som vi kender den, en 6-strenget elguitar lavet på natotræ. Som mange nok ved, så giver natotræet en varm og overtonerig klang, men samtidig også en kompleks tone på trods af, at kroppen ikke er lavet af mahogni. Dette gør også, at guitaren er til at betale sig fra. I Revstar modellen er der lagt vægt på komfort og behagelighed for kunstneren der står med den i hånden, og det er der sat fokus på i pasformen, hvor guitar sidder helt tæt på kroppen. Det gør at den er behagelig at spille på – både siddende, men også stående. ‘Halsen’ på guitaren er, ligesom kroppen, lavet i Nato træ hvortil palisander er brugt på gribebrættet og hertil også 22 bånd langs halsen.

Revstar modellen er dog bygget en lille smule anderledes op, end en klassisk elguitar. Gribebrættets krumning (radiussen) er nemlig kun på 13,75 tommer, hvilket er noget fladere end man ser på de traditionelle versioner. Dette giver en mere moderne spillestil og gør det en del nemmere for guitaristen af bende en streng, uden at der opstår nogle unaturlige lyde eller mislyde i stykket.

Produktudviklerne fra Yamaha var igennem over 50 forskellige prototyper af mikrofiner til Revstar modellerne. Disse versioner var sammensat af forskellige kombinationer af ledninger, magneter, bundplader og viklinger. Dette mundede ud i én løsning til sidst, som er den er der påmonteret i form af to HH3 humbucker-pickuppere. Dette er lavet med en messing-bundplade og med en keramisk magnet hertil også. Dette falder fuldstændig perfekt i hak med natotræet og skaber en smuk klang.

Yamaha har indført deres ‘Dry Switch’ teknologi i RS320’eren. Dette gør at den single-coil lignende lyd ændres en lille smule ved brug af push/pull-kontakten. Det imponerende er som sådan ikke teknologien i sig selv, men at RS320’eren gør dette uden volumentab overhovedet. Boost-pedalen er derfor ikke et must til denne guitar.

Rytmen.dk giver dig informationer om musikudstyr og lydudstyr.

Rytmen.dk  

5 stjerner – ud af 5 baseret på 49 anmeldelser.

Tilføj en kommentar...