Annonce

Har du en passion for musik? Udlev drømmen om dit eget øvelokale

Passion for musik

Har du længe gået med en stor passion for musik? Så er det på tide at udleve drømmen og få indrettet et øvelokale i dit eget hjem. Det kan lyde som et stort arbejde, men det kan godt betale sig, hvis der er mange sene øve aftener med bandet.

Det er utrolig rart at kunne gå ned i kælderen og blot øve sig uden, at skulle køre byen rundt for at komme hen til øvelokalet. Det gør dig også mere fleksibel, og samtidig er der også tid til familien, fordi du ikke skal langt væk.

Find instrumenter til dit eget øvelokale

Når dig og dit band endelig har mulighed for et rigtigt øvelokale, er det måske også på tide at udvide bandet med flere instrumenter og måske personer. Det kan også være, at I blot vil have flere instrumenter at kunne øve jer på, og dermed kunne lege meget mere med rytmer samt musikken.

Når du skal finde nye instrumenter til øvelokalet, handler det om at kigge på de mange anmeldelser, som findes af de forskellige instrumenter. På den måde bliver du klogere på både udvalget og kvaliteten af de forskellige muligheder. Øvelokalet giver altså mulighed for udvikling af jeres kompetencer, fordi der er plads til flere instrumenter, som I kan gå og lege med.

Udvid bandet med flere personer

I takt med at der kommer flere instrumenter til, skal I måske også have flere personer med. Det kan være, at I finder ud af, at et bestemt instrument passer perfekt ind i bandet. Hvis ingen af jer selv kan spille det, må I ud og have fat i et nyt medlem til bandet. I kan holde auditions i øvelokalet og dermed finde frem til hvem, som ville passe bedst ind i netop jeres band.

Når I skal finde det rette medlem, bør I både kigge på personens kompetencer rent musikalsk men også socialt. Der vil være mange øvetimer, hvor I skal kunne fungere godt sammen socialt. Derfor er disse kompetencer også utrolig vigtige at tage højde for.

Husk også at prioritere familien

Når dit øvelokale er i kælderen, vil det være utrolig nemt at bruge mange timer dernede. Du glemmer måske hurtigere tiden, fordi du ikke skal med transport hjem, men blot kan gå op igen. Sørg dog for at prioritere familien engang imellem, så de ikke kun ser dig, når du går frem og tilbage fra kælderen. Her handler det også om at forkæle din kæreste engang imellem, så hun eller han også føler sig set.

Det kan du bl.a. gøre ved at pifte jeres intime forhold op. Klik her for eksempler på ting, som kan gøre det lidt sjovere og mere spændende imellem jer. Det medfører også, at det måske ikke gør noget, at der bruges så mange timer i øvelokalet.

Så længe hun eller han føler sig set og elsket, når I er sammen. Med en glad kæreste, vil det også gøre dig mere inspireret i øvelokalet, når I som band skal finde på nye numre eller ideer.

Tilføj en kommentar...