Annonce

Overvejer du at lære at spille trommer?

Går du med overvejelse om at begynde at lære at spille på et instrument? Musik forbedrer arbejdshukommelsen, dine motoriske evner, din koncentration samtidig med du ofte også vil blive bedre til at lære af dine fejl. Det kan være f.eks. trommer, du ønsker at give dig i kast med. Et trommesæt består typisk af; Stortromme, lilletromme, tam tam, bækken, hihat og percussion. Der findes øvrige dele af et trommesæt, som kaldes for percussion. Disse elementer kan f.eks. bestå af: Tamburin, Koklokke, Chimes, Woodblocks, Congas, Triangel. Invester i dit trommesæt allerede i dag – og har du ikke pengene selv, kan du ansøge om at optage et lån på 5000 kr. hos en online låneudbyder, herunder f.eks. KreditNU.

Gode råd om trommer

Det er en god idé at have en ordentlig trommestol, så du har mere lyst til at tilbringe tid der, samtidig med at du ikke slider unyttigt på dele af din krop såsom ryg eller skulder/nakke. Et andet godt tip er at lære at stemme dine trommer. Et velstemt trommesæt lyder altså bare bedre. Derudover skal du også holde dit trommesæt vedlige, fordi så holder det nemlig både længere samt lyder bedre. Det er meget vigtigt, at du beskytter din hørelse, da du nemlig sidder et sted, hvor din hørelse er meget udsat, når du spiller trommer. Og du vil jo gerne kunne spille, så længe det er sjovt, samtidig med at du bevarer din hørelse som den er.

Fordele ved at lære at spille på et instrument

At lære at spille på et instrument som voksen øger livskvaliteten. Det giver simpelthen glæde samtidig med at det øger selvtilliden at mestre et instrument. Musik er samtidig med til at minimere stress. Hvis du har haft en dårlig dag, er det en god idé at spille musik, da det påvirker din hjerne på mange positive måder og får dig også til at glemme alle bekymringer for en stund. Det samme kan du gøre, hvis du har haft et skænderi eller brud med din kæreste. Det at spille musik har nemlig ligefrem en terapeutisk effekt på længere sigt. Derudover er et instrument samt musik socialt. Du kan spille musik for folk, og udover dette kan du dele ud af dine musikstunder på sociale medier. Der er altså mange fordele ved at lære at spille på et instrument.

Foretrækker du musikskole eller lære at spille selv?

Det er ikke nemt at spille på et instrument til at starte med – det er en lang og hård proces, og du vil sikkert opleve at blive frustreret mange gange i hele forløbet. Men øvelse gør mester. Så når du har fået dit instrument, er det bare at begynde at øve. Og det kan faktisk godt være sjovt! Når du oplever, at du forbedrer dig, så bliver det også sjovere at spille. Hvis du ikke har tid eller mulighed for at få undervisning på en musikskole, så findes der millioner af instruktionsvideoer på YouTube, som du kan gøre brug af.

Tilføj en kommentar...