Lydudstyr

Gaming headset – De bedste gaming høretelefoner i test

gaming headset

Der findes mange forskellige gaming høretelefoner og headsets og vi har derfor testet og anmeldt fire af de bedste på markedet lige nu.

De findes både med og uden ledning, men udover det så findes de også med forskellige funktioner og i mange forskellige varianter.

Læs med her og få gode råd og tips og tricks, når du skal finde det bedste gaming headset.

1. Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Testvinder Tjek prisen her
2. Logitech G433 7,1 SurroundPrisvinderTjek prisen her
3. ASUS ROG Strix Fusion 500 Bedst til CSTjek prisen her

Testvinder: Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless

bedste gaming headset i test

Den absolute testvinder og de bedste gaming høretelefoner er dette par fra Logitech. De er trådløse og de leverer lyd i 7,1 surround sound, hvilket give ren helt fantastisk oplevelse. Logitech G933 har et forholdsvis stort design. Det er et par ordentlige par gaming høretelefoner og de har et på mange måder futuristisk udseende, hvilket man enten kan holde eller ej. Dog vejer de stort set ikke noget – 374g, hvilket er et stort plus. Du kan derfor sagtens have dem på i lang tid af gangen uden at være generet af dem. 

Gaming headsettet er genopladeligt og batteriet sidder i den ene af høretelefonerne. Du kan bruge dem under opladning og bliver derfor ikke forstyrret, andet end at der kommer en ledning i imens det står på.

Kort info omkring Logitech Artemis Spectrum Wireless

Der er god grund til at dette gaming headset, Logitech G933 Artemis Spectrum wireless, har fået titlen testvinder. For det er ganske enkelt helt perfekt til enhver gaming situation. lyden er fantastisk og man hører virkelig hvordan 7,1 surround sounden kommer til sin ret. Desuden er det kombatibelt med en lang række forskellige devices, og kan derfor også bruges sammen med både PC, Xbox One, playstation 4 og en smartphone, hvis man har lyst til det. Dog vil vi argumentere for, at et headset som dette er lettere at bruge hjemme grundet størrelsen. 

Derfor skal du vælge Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless

Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless test af gaming headset

Skal du ud og have et nyt gaming headset, så kan dette fra Logitech være det helt rigtige til dig. For du får alt i én samlet pakke. Du får både god lyd, flot design, lav vægt og stor komfort. Desuden er det i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, selvom det ligger i den høje ende. Der er dog også andre gode grunde til at vælge netop disse gaming høretelefoner:

 • God mikrofon, der kan tages frem og tilbage
 • 7,1 surroundsound der kan slås til og fra
 • God komfort
 • Lav vægt
 • Equalizer
 • God lyd – hvor der er en god balance mellem diskant og bas
 • Mange indstillingsmuligheder, især hvis man installerer Logitech gaming software
 • Personlige indstillingsmuligheder
 • Nem at betjene under brug
 • Kompatibelt med både smartphone, konsol og PC
 • Trådløs
 • Batteritid på op til 12 timer

Super lydoplevelse

Gaming headsettet er udstyret med 2 40 mm lyddrivere og på trods af, at der kun er to højtalere, så får du en fuldstændig natrutro surround sound oplevelse. det betyder, at du kan nyde godt af dem, hvis du ser en film eller hører musik, men vigtigst af alt, så kan man udnytte det, når man gamer. Især skydespil eller andre former for strategispil, hvor du skal kunne orientere dig via lyd, kan du få stor glæde af at høre, hvorfra fortrinene kommer eller hvor du bliver beskudt fra. Du kan naturligvis også slå det fra, hvis det forvirrer mere end det gavner. Det handler naturligvis om hvilket spil du spiller og om smag og behag.

Både de høje og de dybe toner kommer godt igennem og lyder behageligt. Du kan naturligvis også selv indstille lyden eller bruge equalizeren, hvis du har lyst til det. Generelt kan du indstille alt som du ønsker det. Du kan også indstille headsettet, så det tilpasses det spil som du spiller, hvilket er ret smart, så man undgår at skulle indstille det hele tiden, hvis man skifter meget mellem forskellige spil.

Stor komfort

En af de helt store fordele ved disse gaming høretelefoner er, at de sidder virkelig godt. Ved første øjekast kan de se en smule og og lidt klodsede ud, men når du får dem på, så er det pludselig noget helt andet. Det et stort sæt høretelefoner, men hvis du kan lide at have høretelefoner på, der har en vis størrelse, så er det ikke noget som du vil lægge mærke til. De er til gengæld virkelig lette og vejer kun 374 gram, og de mærkes derfor dejligt behagelige at have på.

Puderne over ørene er store og er lavet i et lækkert materiale. Logitech har udviklet stoffet så man kan ånde i det. Sidder du derfor på et varmt værelse eller kontor og bruger mange time rom dgen på at spille, så vil du helt sikkert mærke hvordan dine ører kan ånde med dette gaming headset på. Ørepuderne kan desuden tages af og vaskes, hvis det bliver nødvendigt.

De er god til dig som bruger dem mange timer i streg

Bruger du dine gaming høretelefoner i flere timer i streg, så er det nødvendigt at bruge et par, som både sidder godt og fungerer rigtig godt til netop de spil, som du spiller. Om det er på PC, konsol eller telefon, så kan du bruge et par som disse gaming høretelefoner. De kan både bruges med og uden ledning, men du oplever ingen latency på lyden, hvis du bruger dem trådløst, hvilket tidligere og ved andre modeller er et klassisk og velkendt problem, hvis man bruger trådløse høretelefoner.

Den fantastiske dolby surround sound gør, at du let kan afgøre hvor lyden kommer fra, og især i spil, hvor det er en nødvendighed, vil du opleve, hvordan det kan hjælpe dig. Især ved skydespil kan det være rigtig brugbart, når du enten skal liste dig ind på fjenden eller flygte fra en regn af skud.  

For dig der vil have en naturtro lydoplevelse

Lyden er altafgørende og med de patentanmeldte Pro-G højttalerenheder giver en lyd i verdensklasse som gør enhver spilentusiast helt blød i knæene. Du får rene og præcise og detaljerede toner, hvor basen tydeligt høres og hvor du let adskiller vokal og musik. Derfor kan du også med fordel bruge dem, hvis du skal se en god film, hvor dine højtalere ikke helt kan følge med.    

Det siger eksperterne

test af gaming høretelefoner her er den bedste

Eksperterne er ret enige, når det kommer til dette gaming headset fra Logitech. For de er meget begejstrede, da alt nærmest går op i en højere enhed. Du får nemlig utrolig meget for pengene. Du får en fantastisk lyd, lav vægt og god komfort og så er de endda trådløse. Og det er helt sikkert også vores dom, for vi er også meget glade for dem, og de vi testede dem, så mærkede man stort set ikke at man havde dem på, men alligevel gav de en fantastisk lyd.

Det er virkelige et godt gaming headset, hvor lyd og komfort går op i en højere enhed. Det er optimlat at bruge til gaming, men man kan også snildt bruge det i mange andre situationer, hvor det dog alligevel er en smule for stort at tage på på farten.  

Specifikationer

 • Trådløst headset system
 • 7,1 dolby surround sound
 • 374 g
 • Brug med konsol, PC og smartphone
 • Driftsafstand på max 20 m
 • Fuld størrelse
 • Frekvensrespons på 20-20000 Hz
 • Følsomhed på 107 dB
 • Impedans 39 Ohm
 • Batteritid op til 12 timer
 • Sort

Prisvinder: Logitech G433 7,1 Surround Gaming Headset

 Logitech G433 7,1 Surround Gaming Headset bedste til prisen

Prisvinderen er dette Logitech G433 7,1 Surround Sound Gaming headset. Det fås i fire forskellige farver, men det som vi har testet er i en virkelig flot rød. Hvor de fleste nok vælger et i sort eller meget mørke nuancer, så er du sikker på at skille dig ud fra mængden, hvis du anskaffer dig et par i rød. De sidder rigtig godt og de bløde puder og den meget lave vægt gør, at du kan have gaming høretelefonerne på i mange timer uden at blive øm eller føle ubehag. 

De er særligt gode til gaming, hvilket der også har været vores fokus. Almindelig musik kan de naturligvis også bruges til, men alle detaljerne kommer ikke helt til sin ret. Så hvis det er et gaming headset decideret til gaming brug til en lav pris, du leder efter, så er det her et virkelig godt bud.

Kort info omkring Logitech G433 7,1 Surround Gaming Headset

Opsummering af gaming høretelefoner test logitech

Kort sagt så får man rigtig meget for pengene, hvis man køber et gaming headset som dette. Det er nemlig i den lidt lavere ende prismæssigt og det fungerer rigtig godt til særligt gaming. Der er 7,1 surround sound, hvilket giver en god lyd, når du spiller. Særligt ved skydespil kan du udnytte, at du kan høre hvorfra fjenden nærmer sig. Du kan med fordel bruge equalizeren, hvis der er nogle toner, som du gerne vil have afstemt på en anden måde. Den er dog kun tilgængelig hvis du bruger PC.

Designet på høretelefonerne er noget helt særligt. Du finder nemlig hverken metal eller plastic og selve overfladen er lavet på en helt anden måde, end man typisk ser. Det er et forfriskende pust, når mange andre gaming høretelefoner ser ret ens ud. Det særlige ved disse hørebøffer er, at de er dækket af stof på både for og bagside. Logitech udtaler selv, at de har hentet inspiration fra sportens verden, som man efterhånden kan sammenligne gaming med. Det skulle være med til at forhindre en oplevelse hvor man sveder og føler ubehag. Det ser lækkert ud og giver et helt andet udtryk. 

Derfor skal du vælge Logitech G433 7,1 gaming headset

Der er flere grunde til at du bør vælge et Logitech G433 7,1 gaming headset. Prisen og lyden er blot nogle få af dem. Der er en god grund til, at dette sæt har fået prisvinder udnævnelsen. For du får rigtig meget for pengene, hvis du investere i et par gaming høretelefoner, som disse. Se blot flere grunde her:

 • God komfort
 • Lækkert og nyt design
 • Fin størrelse
 • Fede farver
 • 7,1 Surround Sound
 • Mange funktioner
 • Ikke trådløs
 • Multi platform
 • Nemt at bruge og nem installation af Logitech Gaming Software – bruges også til at aktivere surround sound og equalizer 
 • God lyd

God lyd med surround sound

Bruger du gaming headsettet på computeren, så kan du aktivere både equalizer og surround sound, som især er godt, hvis du spiller et spil, hvor du skal kunne identificere hvor fjenden kommer fra. Det gøres let ved at installere Logitechs egen gaming software, hvilket fungerer rigtig godt. Det er let og intuitivt at gå til. 

Særligt ved FPS er surround sound funktionen rigtig god. Og det er nok også særligt i spil som disse, at man virkelig kan udnytte det. I andre former for spil, kan det måske ikke bruges nær så meget, og derfor kan det naturligvis slås til og fra. 

Lyden er god og velafbalanceret, og man kan godt nyde alle former for musik med disse høretelefoner. Du kan også bruge dem på farten, da størrelsen og designet egner sig godt til det. Dog kan man ikke bruge hverken surround sound eller equalizeren på mobil eller konsol, men udelukkende på PC:

God pasform og komfort

For folk der ikke gamer så meget kan det lyde sekundært, at komfort og pasform skal være i top, men for alle os, der holder af at gamer i længere tid af gangen ved også, at det er meget vigtigt, at de passer og ikke vejer for meget, for at man kan holde ud at have dem på. Og med et par som disse gaming høretelefoner, så får man et gaming headset, der kun vejer 259 g. 

Hørebøfferne har også en rigtig fin størrelse og når fint ud rundt om ørene, så det ikke sidder i klemme. Desuden er stoffet virkelig rart og blødt omkring øret, men også op over hovedet, hvor de også er betrukket med stof. Som vi nævnte tidligere så er hele ørebøffen dækket i stof, også bagpå, hvilket er med til at øret bedre kan ånde, end hvis det var omgivet af plastik. 

Det siger eksperterne

Ifølge en række eksperter, så bliver disse gaming høretelefoner især fremhævet grundet deres design og pasform. Det understreger også vores pointe med, at det er virkelig vigtigt, at du får et par gaming høretelefoner, som du kan holde ud at have på i lang tid af gangen. 

Andre eksperter peger også på, at lyden er rigtig god i dette gaming headset med ledning. Spørgsmålet om hvorvidt gamere brugere trådløse headsets eller ej slipper man for at rode sig ud i, og generelt så klarer headsets med ledning sig også bedre rent lydmæssigt end dem uden. De er derudover meget lette, hvilket også er med til at gøre, at de sidder rigtig godt på hovedet.

Specifikationer 

 • Headset med ledning
 • Mikrofiber materiale på hørebøfferne
 • Kompatibel med konsol, PC og mobil
 • Surround sound
 • Aftagelig mikrofon
 • Frekvens respons på 40-10000Hz
 • Følsomhed på 107 dB
 • Impedans på 32 Ohm

Bedste lyd til prisen: SteelSeries Arctis Pro

gaming headset fra steelseries arctic pro

Lyden i dette gaming headset fra SteelSeries er ganske enkelt helt formidabel. De har med deres Arctis Pro virkelig skabt et par gaming høretelefoner, der sætter konkurrenterne til vægs. Mellemtonen arbejder perfekt sammen med bassen og Diskanten er også helt klar og det er en yderst behagelig oplevelse at lytte til enten musik eller lydene fra ens gaming, når man bruger et par gaming høretelefoner som disse. Det er klart det bedste gaming headset til prisen. 

Men det er ikke kun lyden, som dette gaming headset udmærker sig ved, det er også på komforten, for de sidder bare helt perfekt. De har gjort noget fantastisk med designet, hvor de har nyfortolket hvordan et gaming headset typisk ser ud og kombineret det med virkelig stor komfort. 

Kort info omkring SteelSeries Arctis Pro

SteelSeries Arctis Pro bedste i test høretelefon til gamere

Først og fremmest skal man vide, at dette gaming headset fra SteelSeries er med ledning, der er derfor ikke tale om et trådløst. Det findes dog også, men til en helt anden pris. Om du er til et trådløst headset eller et med ledning er tæt på at være et religionsspørgsmål, og det  må være op til dig selv. Vi kan dog sige, at et headset som dette er virkelig godt og lyden er helt fantastisk, som det typisk er, når det er med ledning. 

Designet er helt fantastisk efter vores mening. Det er holdt i en sort mat farve, og passer derfor til de fleste uden at blive kedeligt. Det er nemlig stilrent og flot og det ser generelt eksklusivt ud grundet materialevalget. Bøjlen der går op over hovedet er lavet på en helt særlig måde. Den øverste og hårde bøjle nærmest svæver og derfor er det kun den nederste strop, der sikre, at høretelefonerne sidder godt og komfortabelt på hovedet. Og det design virker virkelig godt. Selvom der er tale om et par relativt tunge høretelefoner, så mærkes de meget lette, nok på grund af designet. 

De kan også bruges med både konsol og mobil, men vi må indrømme at de er bedst egnet til PC. Lyden bliver langt bedre og du har langt flere muligheder for at bruger forskellige indstillinger, hvis du bruger dem med en PC. Det er også kun på PC at du kan bruge surround sound funktionen.

Derfor skal du vælge SteelSeries Arctis Pro

Den fantastiske lyd, det flotte design og den lave pris gør, at du helt sikkert skal investere i et par gaming høretelefoner som disse. Du får utrolig meget for pengene, og du kan få musik, som normalt er forbeholdt høretelefoner eller højtalere i en helt anden og meget højere prisklasse. Der er dog også andre gode grunde til at vælge et gaming headset som disse:

 • Fantastisk lyd
 • God pasform
 • Surround sound
 • Nem at betjene
 • God mikrofon
 • Flot design

Ud af alle de gaming høretelefoner som vi har testet er dette par et af dem, der har den absolut bedste lyd til prisen. Det er virkelig et godt gaming headset, og står du og mangler det bedste gaming headset til prisen så er dette et som du skal have fat i.

Vanvittig flot design

Vi har svært ved at komme os over hvor flot designet på dette gaming headset er. Det ligner ikke alle andre, og det er naturligvis en personlig sondring om man kan lide det eller ej, men det falder lige i vores smag. Men udover at det ser virkelig flot og stilrent ud, så fungerer det rigtig godt,. Mikrofonen sidder godt og kan trækkes frem og tilbage og sidder i en tilpas afstand til munden, så man ikke skal hverken sidde og råbe for at  blive hørt eller sidde med spidsen inde i munden. 

Måden som bøjlen er lavet på fungerer også rigtig godt. Det giver et let og behageligt design. Hvor man nærmest ikke mærker, at man har et headset på, selvom det vejer 426 g. 

Formidabel lyd

Men lyden er der, hvor dette headset afskiller sig fra mange andre. For du får en helt fantastisk lyd. Der er både en god mellemtone og en klar diskant og en passende bass. Hvis du ikke er enig, så kan du selv indstille lyden og du kan også tilslutte og frakoble surround sounden alt efter behov. 

Det siger eksperterne

Eksperterne er, ligesom os, ret begejstrede over et par gaming høretelefoner som disse. For de er virkelig gode. Særligt til PC, hvor langt de fleste også ville bruge dem alligevel kan man for alvor udnytte alle de ting, som de kan. De fleste eksperter er dog også enige om, at lyden halter, hvis man bruger dem på en mobil enhed, hvilket vi ikke anbefaler at man bruger dem til. De er klart bedst, hvis man bruger dem til en PC og det er også her, hvor de for alvor kommer til sin ret.

Specifikationer 

 • Headset med ledning
 • Kompatibel med konsol, PC og mobil
 • Surround sound
 • Aftagelig mikrofon
 • Frekvens respons på 10-40000 Hz
 • 426 g
 • LED-bagbelysning

Bedst til CS: ASUS ROG Strix Fusion 500

ASUS ROG Strix Fusion 500 bedste i test

Først og fremmest har vi her at gøre med et af de flotteste gaming headsets, som vi længe har set. Og det er ikke kun os, som synes det, for ROG Strix Fusion 500 har vundet en pris for flotteste design i sin kategori af IF Design Awards. Det har et flot og blankt udseende og virker generelt ret robust, hvilket det skal være, da man bruger det så mange timer om dagen. Er du til lidt ekstra lir i form af lys, så kan du også selv indstille og personliggøre RGB-belysningen. 

Du betjener let både lyd og så videre på et touch panel på siden af den ene hørebøf, hvilket fungerer ret godt. Hørebøfferne er ret store og de sidder rigtig godt uden at klemme øret. Også bøjlen er polstret, så det ikke er generende at have på i lang tid af gangen. Der medfølger desuden to forskellige puder til hørebøfferne.

Lyden kan man heller ikke fornægte, da de spiller virkelig godt og giver en rigtig fin lyd, hvilket naturligvis er en afgørende faktor for, om man bør investere i dem eller ej.

Kort info omkring ASUS ROG STRIX Fusion 500

ASUS ROG STRIX Fusion 500 bedste gaming headset

Gaming headsettet her komme rnaturligvis med surround sound, som man kan bruge særligt i gaming situationer. Det kan dog også slås fra, hvis man gerne bare vil høre noget musik, hvor det forstyrrer lyden. Der er to sæt puder med til hørebøfferne, et par i stof og et par i kunstlæder. Når du spiller, så kan vi anbefale at bruge dem i kunstlæder eller hvert fald skifte mellem dem, da parret i kunstlæder giver en isolerer lyden ret godt.

Surround effekten er rigtig fin og både i Battelfield og CS kan det være rigtig nyttigt at have den slået til, så man lettere kan lokalisere fjenden. Lyden føles og høres meget naturligt og alting føles ret livagtigt, når man gamer, hvilket er en klar kvalitet. Bassen understøtter godt effekterne i spillene, og især eksplosioner og lignende lyder rigtig godt.

Pasformen er virkelig god og funktionen, hvor du kan skifte mellem de to puder til hørebøfferne fungerer virkelig godt. Begge giver en god komfort og selve størrelsen på hørebøfferne er også virkelig god.

Derfor skal du vælge ASUS ROG STRIX Fusion 500

Du skal blandt andet vælge et par gaming høretelefoner som disse fordi, de har et virkelig flot og unikt design. De ser flotte ud, og de sidder rigtig godt på hovedet. Det er muligt at have dem på i mange timer af gangen og lyden er virkelig fantastisk. Der er et smart touch panel, som ikke ødelægger det flotte ydre. Se også andre grunde til at vælge dette gaming headset:

 • Virkelig flot og prisvindende design
 • Fantastisk lyd til både musik og spil
 • Surround Sound
 • Forskellige hørebøffer
 • God mikrofon
 • Har både DAC og forstærker
 • RGB lys- og tilhørende app, hvor du kan indstille farven osv.

Personligt lys med RGB-lys

Om det udelukkende er for sjov eller om man synes at det er en ligegyldig feature, så kan dette headset hvert fald lyse i alverdens farver. Du kan personligt indstille alle de enheder som du har, der kan kobles sammen, og dermed skabe den helt rette stemning. Du kan derfor lade dit tilhørende keyboard og dine høretelefoner farve samme farve for at give spiloplevelsen noget ekstra lir. 

Er belysningen lav, så giver det en virkelig fed effekt at tænde for LED lyset, der sidder på siden af hørebøfferne. Du indstiller farverne på den tilhørende app.

Høj og god lyd

Gaming høretelefonerne her er udstyret med en DAC og forstærker, hvilket tydeligt kan høres, når du bruger dem. De kan også skrues virkelig højt op, hvis man ikke er bange for at det skal skade hørelsen. Både mellemtonen og diskanten harmonerer godt og bassen er tilpas tung, men uden dog at være overdøvende i forhold til de mange andre toner. 

Når du gamer, så kommer de dog virkelig til sin ret, for de understøtter det der sker i spillet virkelig godt. Høje lyde, eksplosioner, skud og andre specielle effekter kommer rigtig godt til udtryk. Også de små og mindre udtalte lyde kommer frem, hvilket er en af grundene til, at de er særligt gode til FPS og CS. Du kan nemlig let høre fjendens fodtrin og dermed forhindre, at de får ram på dig. 

Den er god til dig som elsker at spille CS eller andre FPS

Alle gaming headsets er naturligvis gode til dig, der holder af at spille, men dette par er virkelig til dig der elsker at game forskellige FPS spil. For du kan virkelig udnytte de fordele, som lyden kan give dig i form af surround sound. Også mikrofonen er god. De andre holdspillere hører ikke hverken knitren eller en metallisk robot lyd, når du snakker, hvilket ellers kan tage modet fra de fleste. 

Du kan spille i timevis fordi gaming headsettet ikke bliver irriterende at have på. Du kan skifte mellem de to sæt af hørebøffer og dermed få en endnu bedre komfort. Der er virkelig tænkt over alle detaljer, og der er stort set intet at sætte en finger på ved disse gaming høretelefoner. 

Det siger eksperterne

Ifølge eksperterne så er de meget enige om, at det er sjældent at man ser så flot et design. Den blanke overflade skinner smukt og der er små detaljer overalt på det, hvis man kigger efter. Det virker lækkert og robust og emmer af kvalitet, hvor mange andre hurtigt kommer til at mærkes lidt billige, hvis de skinner for meget.  

Lyden er der også bred enighed om er ekstrem god. For du får rigtig meget for pengene og meget mere end ved mange andre konkurrenter i den prisklasse. 

Specifikationer 

 • Headset med ledning
 • Kompatibel med Mac og Windows
 • Kompatibel med konsol og PC
 • Surround sound
 • Stereo
 • Frekvens respons på 20-20000 Hz
 • 32 Ohm
 • 360 g
 • Justerbar RGB-belysning

Opsummering:

Både design og pasform har en stor betydning , når du bruger et gaming headset, for de fleste bruger dem op til flere timer om dagen. De skal derfor sidde godt, de skal have en god lyd, og der må ikke være nogen forsinkelse eller latency på, som der kan risikere at være, når de er trådløse. Og netop spørgsmålet om hvorvidt man kan bruge trådløse høretelefoner som gamer har stået på i mange år. Dog er teknologien snart ved at være så god, at man ikke oplever nogen latency på overhovedet. Mikrofonen skal også være god, hvis man bruger sådan en og al kommunikation skal gå tydeligt igennem, så ingen ingen vigtige detaljer går tabt. 

Et godt gaming headset må heller ikke være for tungt. Idet man sidder med det på i mange timer af gangen og ofte i træk, så er det altafgørende, at det er komfortabelt at have på. Det og meget mere ser vi naturligvis nærmere på i denne test af gaming høretelefoner.

Tilføj en kommentar...