Lydudstyr

In Ear Høretelefoner – De bedste i test

in ear høretelefoner

Skal du have nye høretelefoner, så kan det være en jungle at finde frem til, hvilke du skal have. Med et par in ear høretelefoner kan du både få en fantastisk lyd og et diskret udseende.

Selvom in ear høretelefoner er små, så har de, for nogen, en overraskende god og kraftig lyd. Både de høje og de lave toner kommer til deres ret med det rette par høretelefoner. 

Det er både smart og praktisk med in ear høretelefoner frem for den langt større model, der sidder på ørene (over-ear).

Vi har testet fire forskellige modeller og testeoversigten nedenfor kan give dig et godt overblik over hvilke, der er de bedste på markedet lige nu.

1. Apple AirPods Pro Testvinder Tjek prisen her
2. Jabra Elite 75t PrisvinderTjek prisen her
3. OnePlus Bullets Wireless 2 Bedst til træningTjek prisen her

Testvinder: Apple AirPods Pro

Apples AirPods Pro er næsten ikke til at komme udenom, når vi taler om true wireless-høretelefoner. Og den nyeste udgave af deres in ear høretelefoner er helt formidabel.

De giver den absolut bedste lyd, og hvor forgængerne især er blevet kritiseret for deres manglede lyd, så har de i den grad fået rettet op på det, med denne pro udgave.

Særligt vil vi fremhæve deres Active Noise Cancellation (ANC) som en kæmpe fordel, når man bruger dem i situationer, hvor støj og andet kan være til gene.

Det er også en af grundene til, at netop disse in ear høretelefoner har vundet testvinderen i denne anmeldelse.

Kort info omkring Apple AirPods Pro

airpods pro in ear højttaler

Der er mange grunde til, at disse Apple AirPods Pro har vundet denne test, for de er ganske enkelt fantastiske. De giver en dyb og fyldig lyd på trods af deres størrelse. Derudover så har de fået en ny form, og hele tre forskellige silikone øre-dutter, så du får et par der sidder helt perfekt. Ved den tidligere model kunne øre-dutterne ikke skiftes ud, hvilket nok også var med til at forringe lyden, idet man ikke kunne få dem til at passe helt perfekt ind i øret.

En anden grund til at denne opgraderede version er så meget bedre end konkurrenterne er deres støj reduktion. Langt de fleste høretelefoner både in ear og overear har en funktion, hvor de kan støj reducere, men i disse AirPods er helt fantastisk. Den lukker nemlig al generende støj ude, og hvis du tidligere har brugt et par høretelefoner i lufthavnen eller i bussen, så ved du også, at det kun er de færreste, der rent faktisk kan lukke støjen ude. Det er dog ikke den eneste opgradering, som de har fået. Disse in ear høretelefoner har nemlig fået certificeringen IPX4, hvilket betyder, at de er modstandsdygtige overfor både fugt og sved, og du kan derfor bruge dem til sport. Der er altså en række god grunde til at du bør vælge et par Apple AirPods Pro næste gang du skal investere i et par nye in ear høretelefoner.

Sidder de ikke godt, så kan det også have en stor betydning for, hvor tydeligt lyden går igennem. Apple har desuden også installeret en equalizer i denne model, der sikrer at lyden tilpasses det der spilles, hvilket fungerer rigtig godt. Men det er ikke det eneste, der er gjort for lyden, for den aktive lyd reducering virker også rigtig godt, som vi har været inde på. Og der er udover denne funktion også lavet én, hvor der alligevel kommer lidt lyd ind.

Den er god til dig som gerne vil have lidt lyd ind. Det kan især være fornuftigt hvis du går eller cykler udenfor, og skal være opmærksom på trafikken. Her er det så mikrofonerne der gengiver lyden. Sidst men ikke mindst, så er støjen fra vinden der suser tilmed reduceret i forhold til den gamle model.

Derfor skal du vælge Apple AirPods Pro

air pods pro høretelefoner

Du skal vælge et par in ear høretelefoner fra Apple, hvis du allerede er Apple tilhænger. De fungerer nemlig bedst til en iPhone eller iPad. Du kan benytte flere funktioner, hvis du bruger et Apple produkt frem for et Android. Derudover er der også en række andre grunde til at vælge AirPods Pro:

 • God og fyldig lyd
 • God til samtale
 • Kan tale sved og fugt – brug dem derfor til sport
 • ANC
 • Understøtter Siri
 • Stemmestyret eller brug knapper
 • Value for money
 • Smart udseende

Udover lyden som er noget bedre i disse høretelefoner, så er også mikrofonen blevet betydeligt bedre. Det betyder også at samtalekvaliteten er blevet meget højere. Hvis du er én af dem, der tit bruger dine høretelefoner som headset, så ved du også at mikrofonen skal være god, for at det ikke bliver belastende. Og det har Apple rettet og lyttet til i denne nye Pro udgave. Så selvom, at stangen på selve earpluggen er blevet en smule mindre, så kan du lettere snakke med dem i. Det betyder også, at du kan bruge dem i langt flere situationer, hvor du skiftevis kan snakke i telefon og høre musik eller radio eller lignende. Du kan desuden selv vælge hvilken en af earplugsene mikrofonen sidder i, hvis du bruger høretelefonerne med et Apple produkt.

Sidder behageligt i ørene

 Komforten og pasformen skal man ikke undervurdere vigtigheden af, for det er altafgørende, at høretelefonerne sidder godt i øret. Tidligere har Apple fået en del kritik for, at både deres tidligere version af AirPods og EarPods simpelthen faldt ud, når man brugte dem, grundet pasformen. Det har de taget til efterretning, og de nye in ear høretelefoner kommer med hele tre forskellige silikone øre-dutter. Du kan derfor tilpasse dem, så de passer til lige netop dig. Er dit ene øre lidt større end det andet, så kan du bruge to forskellige størrelser.

Idet de kan bruges under sport, da de er både sved og fugt modstandsdygtige betyder også, at du kan sætte et par dutter på, der er lige det mindste og på den måde kan du undgå, at de ryger ud, når du bliver svedig.

Apple AirPods Pro – til dig der vil have et lækkert design og god lyd

in ear høretelefoner airpods pro

Lyden er ikke til at komme udenom for selvom, at Apple har et virkelig stærkt brand, så er der ikke noget ved at købe et par in ear høretelefoner, hvor lyden halter. Apple er tidligere blevet skudt i skoene, at de ikke kan finde ud af at levere lækker lyd, men det er nu blevet gjort til skamme. Uanset om du lytter til klassisk eller andet form for musik, så kan lyden følge med. Også ved samtaler, så har ingen i den anden ende af røret beklaget sig over dårlig lyd, hvilket ellers kan tage pusten fra enhver samtale. Når du snakker med en og bruger høretelefonerne, så kan du desuden benytte dig af ANC funktionen, og lyden bliver endnu bedre og samtalen bliver endnu mere tydelig.

Forbedret design

Som vi allerede har været inde på, så er der sket en del med designet. Opladerkassen er blevet lidt større, hvilket giver god mening, idet in ear høretelefonerne er blevet det kraftigere. Men selve earpluggens størrelse er blevet mindre. Personligt er vi ganske tilfredse med det, da pinden på de tidligere AirPods var meget lange og det kunne se lidt fjollet ud. Stangen er blevet en del kortere, hvilket hjælper betydeligt på designet.

Men det er ikke kun udseendet der fungerer virkelig godt, for måden du bruger dem, fungerer også upåklageligt. Der findes nemlig en berøringssensor på hver earplug, hvor du let styrer alt. Du kan nemt bruge ANC funktionen eller skifte sang og så videre.

Det siger eksperterne

Selvom de fleste Apple produkter kan dele vandene, når det kommer til eksperterns holdning, så er der bred enighed om, at de har ramt helt plet med deres nye Apple AirPods Pro. Blandt andet bliver der udtalt, at lyden er formidabel, hvilket ikke er noget som vi normalt hører. Og det er ogsp vores konklusion, og netop også en af grundene til, at disse in ear høretelefoner er blevet testvinder.

Specifikationer

 • True wireless-høretelefoner
 • Transportabel elektronik
 • In ear
 • Trådløs
 • Bluetooth 5,0
 • ANC
 • Indbygget mikrofon
 • Batteri driftstid op til 4,5 timer
 • Opladningskasse

Prisvinder: Jabra Elite 75t

Med et sæt in ear høretelefoner som Jabra Elite 75t får du helt fantastisk lyd. Det er sjældent at man oplever så god lyd hos mange af konkurrenterne. Den  gode lyd kan dog bedst opnås, hvis du bruger Jabras tilhørende app Sound+ frem for kun at koble den til dit Apple eller Android produkt. Indstiller du selv lyden og basen og så videre, så får du noget helt fantastisk lyd, især taget i betragtning af at disse true wireless-høretelefoner er ret billige i forhold til mange andre slags.

Kort info omkring Jabra Elite 75t

jabra elite jt75 blueetooth høretelefoner in ear

Som sagt så er lyden en af de vigtigste faktorer, når man skal vælge høretelefoner, og har også været helt afgørende i denne test. Og lyden kan man ikke sætte en finger på. For generelt er bunden rigtig solid og dr er mange gode detaljer i de forskellige lydlag. Man hører også nemt, at lyd og vokal separeres. Der er ikke nogen aktiv støj reduktion (ANC) i, som man f.eks. ser ved mange andre modeller som Apple AirPods Pro, men når du først har ear budsene i, så fungerer de stort set som ANC, da de slutter så tæt inde i øret. Da ear budsene fungerer så godt og lukker så godt af for al lyd, så kan det være en god idé at bruge Hear through funktionen. Den lukker nemlig lidt lyd igennem, og du kan derfor stadig orientere dig i trafikken. For at få glæde af de forskellige funktioner, hvor du kan regulere lyden, skal du dog bruge den tilhørerende app.  

Et andet punkt hvor disse Jabra Elite 75t in ear høretelefoner udmærker sig på, er ved batteritiden. Mange trådløse høretelefoner lider lidt under, at have en virkelig dårlig batteritid, hvilket naturligvis er irriterende, hvis man ikke får dem ladet op. Jabras ear buds holder i hele 7,5 time, hvilket er en del mere end mange af konkurrenternes. Tager du opladningsæsken med på tur, så kan du bruge dem i op til 28 timer, hvilket bestemt ikke er dårligt. Opladeræsken er dog ikke trådløs, men det har Jabra udtalt, at de har planer om at ændre i fremtiden.

Derfor skal du vælge Jabra Elite 75t

in ear høretelefoner fra jabra elite

Lyden og prisen er de helt afgørende grunde til, at du bør vælge Jabra Elite 75t. For kombinationen af en suveræn lyd og en lav pris, så bliver det næsten ikke bedre. Se en kort oversigt over hvilke fordele og grunde til at vælge netop denne model af in ear høretelefoner næste gang:

 • Ear buds har en god pasform
 • Små og diskrete i designet
 • God lyd
 • Fungerer både med Apple og Android produkter
 • Lang batteritid på 7,5 time
 • Smart opladeræske
 • Justerbar equliazer i Sound+ app
 • Modstandsdygtige overfor lidt regn og sved
 • Understøtter både Amazon Alexa, Siri og Google Assistent ved stemmestyring

Ear buds der er 20 % mindre end forgængeren

De nye ear buds, der hører med Jabra Elite 75t er hel 20 % mindre forgængeren. Det betyder, at de nu sidder endnu bedre i øret, hvilket er helt afgørende for at få den helt optimale lyd. Det er netop også den forbedrerede pasform, der gør, at de virker støj reducerende, selvom der ikke findes en deciderede ANC funktion. Det ved de fra Jabras side af, og derfor har de lavet en funktion, der lader lyd komme igennem alligevel.

Idet ear budsene er det mindre, så er opladeræsken også blevet mindre. Derudover er der nu monteret magneter til at holde ear budsene fast, når de lader op. Hvor man ved tidligere modeller konstant var usikker på, om de fløj ud, når man åbnede låget på opladeræsken, så kan man være sikker på, at de nu ligger trygt og godt nede i æsken. Æsken er meget effektiv på trods af at den er blevet mindre. På blot 15 min kan du lade høretelefonerne nok op til, at du kan lytte på noget i en hel time.

Juster lyden i Jabras egen app

Alt efter hvad du bruger dine in ear høretelefoner til, så kan du ofte godt nøjes med at bruge de indstillinger af musikken fra Jabras side, men kan du godt lide at nørde lidt med musikken og optimere diskant og bas, så er der rig mulighed for det. Ved hjælp af Jabras egen app sound+, kan du nemlig selv regulere stort set alt. Hører du mest radio eller lydbog eller noget i den stil, kan det være mindre vigtigt, men hører du oftest musik og går op i, at alting lyder helt som det skal, så kan du indstille det.

Brug dem til sport

Høretelefonerne er IP55-klassificeret og kan derfor tåle begrænsede støv og vand. Du kan derfor godt bruge dem, når du dyrker sport eller fitness. De sidder virkelig godt i ørene, og selv under en løbetur, så falder de ikke ud. Pasformen gør netop, at de sidder perfekt i øret, selv når du bevæger dig, og du behøver derfor ikke flere forskellige former for høretelefoner.    

Jabra Elite 75t er god til dig som vil have god lyd til en lav pris

in ear bluetooth høretelefoner fra jabra

Der er en god grund til at disse in ear høretelefoner har fået prisvinder-prisen. For de har en virkelige fin pris og du får endda en helt fantastisk lyd. Derudover er de lette at betjene, og du kan både bruge de små knapper, der sidder på ear budsene eller du kan bruge telefonen. Har du koblet dem op med enten Amazon Alexa eller Google Assistent, så kan du også styre f.eks. lydstyrken ved hjælp af stemmestyring. Det er især brugbart, når man er ude, da man ikke kan regulere styrken på selve ear budsene. Her kan du kun starte eller pause en sang eller skifte sang, hvilket er lidt ærgerligt.

Til dig der kan lide at nørde lidt med lyden

Det er slet ikke fordi, at man skal være musik nørd eller specielt teknisk anlagt, men kan man lide at nørde lidt med musikken, så kan du få meget tid til at gå med at indstille bas og så videre i Sound+ appen. Hvis du ikke synes, at den pre-indstillede er helt optimal for dig og den slags musik, som du hører mest af, så kan du selv rette i appen.

Er du ikke til den slags, så skal du ikke holde dig tilbage for at investere i et par in ear høretelefoner som disse. For du slutter dem bare til din telefon eller computer via Bluetooth, og så er du i gang. Det er altså ikke nødvendigt at indstille noget manuelt, medmindre man har lyst.

Det siger eksperterne

Eksperterne er stort set enige, og generelt er de meget positive overfor disse Jabra Elite 75t. Særligt er de glade for lyden, pasformen og prisen, hvilket man må sige er gode rettesnore, når man skal vælge et par høretelefoner.

Desuden er eksperterne også meget glade for batteritiden. Det er et af de par true wireless-høretelefoner, der har den længste batteritid, og det er rart at slippe for at skulle oplade sine ear buds i tide og utide. 

Specifikationer

 • True wireless-høretelefoner
 • Transportabel elektronik
 • In ear
 • Trådløs
 • Bluetooth 5,0
 • Vandtæt, støvresistent, vindbeskyttelse
 • Indbygget mikrofon
 • Batteri driftstid op til 7,5 timer
 • Opladningskasse
 • Maks driftsafsted på 10 m
 • Har en frekvensrespons på 20-20000 Hz

Bedst til træning: OnePlus Bullets Wireless 2

Træner du og mangler et par gode in ear høretelefoner hertil, så kan du få stor glæde af et par som disse OnePlus Bullets Wireless 2. De sidder nemlig helt formidabelt i ørene, og designet med et kabel imellem dem, gør at selve propperne (ear buds) ikke er nær så tunge og de har derfor sværere ved at falde ud. De egner dig derfor rigtig godt til fysisk aktivitet. Kablet imellem propperne har e den gode funktion, at skulle propperne ryge ud, så bliver de ikke væk, som man kender det ved mange andre modeller.

Også lyden er rigtig god og de leverer en meget anstændig bas og en god base. Både diskanten er god og mellemtonerne er også tydelige. En af de helt afgørende grunde til at du bør vælge et sæt in ear høretelefoner som disse er pasformen OG batterilevetiden. For den er på hele 14 timer, og du undgår derfor at skulle lade dem op i tide og utide.  

Kort info omkring OnePlus Bullets wireless 2

in ear høretelefoner til træning

Selvom OnePlus er mest kendt for at producere mobiltelefoner, så har de med dette par høretelefoner cementeret, at det kan de også finde ud af. Høretelefonerne fungerer via bluetooth, og du kan derfor bruge også bruge dem selvom du ikke har en OnePlus mobil. Det er dog ikke alle funktioner der understøttes, hvis du ikke har en OnePlus.

Selvom de er trådløse, så er de ikke en del af andre true wireless-høretelefoner, da de er designet med et kabel imellem sig. Kablet er lavet af i sort gummi og er derfor både smart og behageligt at have på rundt om halsen. Idet disse høretelefoner er lavet med et kabel imellem sig, så er de ganske vist stadig trådløse. Og kablet har rigtig mange fordele, om man er til den stil eller ej. Især batteritiden er blevet forlænget rigtig meget, da batteriet sidder i kablet og ikke i propperne, som mange andre in ear høretelefoner gør. Det betyder også at de har en batteridriftstid på hele 14 timer, hvilket er meget længere end mange andre typer.

Er du til kablet og synes, at det er enten pænt eller praktisk eller måske begge, så kan det også noget andet smart. Tager du propperne ud af ørene, så kan de sættes sammen rundt om halsen ved hjælp af en magnet. De stopper samtidig musikken, når de sidder der, hvilket er endnu en god lille feature.

På trods af, at de ikke er IP-certificerede, så hævder OnePlus, at de er svedtætte, og derfor kan bruges til sport eller andre situationer, hvor man kan risikere at svede.

Derfor skal du vælge OnePlus Bullets wireless 2

Der er mange grunde til, at du skal vælge en OnePlus Bullets wireless 2. Den gode og solide lyd er naturligvis én af dem, og den gode pasform er en anden, se også denne korte oversigt over hvilke fordele der er ved at bruge et sæt in ear høretelefoner som disse:

 • God lyd
 • Lang batteritid
 • God pris
 • Kan bruges med både Apple og Android produkter
 • God pasform med hele tre forskellige gummi dutter til ørene
 • Kablet har en fjernbetjening, der er let at bruge også uden at kigge på den
 • Hurtig opladning ved hjælp af Warp Charge-teknologi
 • Attraktivt design
 • Gode under sport

Opsummering:

Hører du meget musik på farten, hvor du bruger din telefon, så er et par in ear høretelefoner helt oplagte. På trods af deres størrelse, så kan de give en dyb og fyldig lyd. De findes i mange forskellige modeller og typer og både med og uden ledning. Selve hørtelefonerne kan også være formet ret forskelligt, og da vores øre langt fra ser ens ud, så er det ofte nødvendigt at lede lidt, før man finder dem der passer lige præcis ind i øret. Når du skal finde dit næste par høretelefoner, så handler det langt hen af vejen om smag og behag, men lyden og kvaliteten er dog ikke sådan til diskussion. Derfor håber vi også, at du kan bruge denne anmeldelse, hvis du står overfor at skulle investere i et par nye høretelefoner.

Tilføj en kommentar...