Ikke kategoriseret

Overvejer du at renovere? Lån op til 500.000 kroner til forbedringer

Alle boliger har brug for et friskt pust i ny og næ. Det kan være badeværelset skal renoveres? Det kan være vinduerne skal udskiftes? Eller måske vil du have en skøn tagterrasse? Uanset hvad kan det være en god ide at låne penge, når boligen skal have en overhaling. Men vidste du, at du kan låne penge andre steder, end hos din egen bank? Og at du kan spare mange penge ved at vælge den rigtige bank til dit lån? Mange stoler blindt på deres bankrådgiver, men glemmer at tænke på, at bankrådgivere primært er ansat til at sælge bankens produkter, og derfor ikke nødvendigvis for at give dig den bedste aftale på dit lån. Heldigvis er det ikke besværligt selv at finde den bedste pris, og det kræver heller ikke en økonomisk uddannelse eller flair for penge. 

Få en konkurrencedygtig rente

Når du skal have et nyt lån, er det vigtigt at finde den bedst mulige rente. Der er mange forskellige steder, du kan finde lån. Du kan tage et banklån, realkreditlån eller et forbrugslån. Hvilket lån, der er det bedste for dig, afhænger af flere ting. Du skal overveje, hvor meget du har brug for at låne, hvor lang tid du har brug for til at betale lånet tilbage, og hvad din økonomi tillader dig at betale i renter og afdrag.
 

Find en sammenligningtjeneste så du får et overblik

Der findes mange forskellige sammenligningstjenester på nettet, og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige. Lån 500000 kroner og tag et kig på LendMe, så kan du finde en oversigt over de bedste lån på markedet. Du kan låne helt ned til 10000 kroner og vælge mellem en løbetid på 1-15 år. 

Her kan man på bare 2 minutter udfylde en ansøgning, som giver tilbud fra banker i hele Danmark. Her får man et godt overblik over hele lånemarkedet og bliver tilbudt nogle af de mest konkurrencedygtige renter i landet.

Ved at sammenligne tilbuddene på faktorer som rente, løbetid, ÅOP (årlige omkostninger i procent) og gebyrer, bliver det ikke lettere at finde et lån, der både kan passe til dine ønsker og dine muligheder for tilbagebetaling. Særligt ÅOP fortæller noget om, hvor dyrt et lån egentlig vil blive i sidste ende, da den viser de årlige omkostninger i procent.

Kan jeg tilbagebetale lånet før tid uden ekstra omkostninger?

Det er muligt at tilbagebetale lånet før tid uden ekstra omkostninger, men det afhænger af den enkelte bank. Du bør derfor kontakte din bank for at høre nærmere. Dette er naturligvis en god mulighed, hvis ens egen økonomi pludselig skulle få et ekstra boost. Dermed kan man hurtigere blive fri fra sit lån igen.

Det kan være en udfordring at have pengene til at forbedre dit hjem, når der er så mange andre udgifter i hverdagen. Lån penge på sider som LendMe ved bare at taste få oplysninger ind. Det er 100% gratis of uforpligtende at sammenligne tilbud på hjemmesiden.

Tilføj en kommentar...