Lydudstyr

Bedste groveboxe, samplere og effektmaskiner

groovebox

I en verden hvor der må siges virkelig at være fokus på detaljerne, kan det være svært at finde lige præcis de gadgets, der får din DJ performance til at skille sig ud fra mængden.

I samarbejde med en række profesionelle DJs har vi hos 4sound udarbejdet en kæmpe undersøgelse. Vi har kigget på, hvilke groveboxe, samplere og effektmaskine der er levere de aller fedeste effekter, og dermed kan give din performance det sidste pift.

Pioneer RMX-1000

Pioneer RMX-1000 Bedste groveboxe, samplere og effektmaskiner

Pioneer RMX 1000 er en digital effektmaskine, der giver dig en række af super fede studioeffekter og beatboxes mm. Med denne effektmaskine kan man nå helt op på niveau med de helt største DJs som f.eks. Morten Breum, TwoManyLeftHands og DJ Don Drillex fra Energy Crew. Den giver muligheden for at lege med musikken og kan bidrage med noget helt speciel til din performance.

RMX-1000 har indtaget markedet som den førende effektmaskine, den har Isolater effekter fra DJM-2000, X-pad fra DJM-900 Nexus samt en masse andre innovative effekter. Dette gør den til et helt perfekt fit for en professionel DJ, men er dog ikke så kompliceret, at en nybegynder vil være helt på bar bund.

Pioneer har også lavet smarte tasker, til alt deres forskellige udstyr, tjek derfor også vores artikel vedrørende Tasker, hvis du står og mangler en super fed taske til at fragte dit udstyr i.

Reloop Neon Midi Controller

Reloop Neon Midi Controller Bedste groveboxe, samplere og effektmaskiner

Reloop Neon Midi Controller er den perfekte controller til DJs, der gerne vil udforske den helt unikke verden af forskellige samples, cues, loops og andre effekter man kan få hos diverse Digital Vinyl Systemer. Padden på denne controller består af 8 trommepads, der hver især har LED lys med forskellige farver, så det er nemt at skelne mellem diverse effekter. Der er tilkoblet 8 powermodes med op til 4 forskellige lag på hvert enkelt Neon.

Den er fyldt med alverdens fede features som for eksempel Sampler, Pad FX, Slicer, Looped Slicer, Cue, Flip, Hot Loop og Manual Loop. Vi hos 4sound mener at, denne controller vil være den helt perfekte til folk uden alt for meget rutine på bagen. Det skal dermed dog siges at, den også sagtens kan bidrage til en professionel DJs show, da dens features er helt unikke.

Pioneer DDJ-XP2

Pioneer DDJ-XP2 Bedste groveboxe, samplere og effektmaskiner

Denne gennemførte add-on controller har med et så simpelt dog elegant design fuldstændig revolutioneret verdenen indenfor DJ gadgets. Med hele 32 performance pads kan man via både Rekordbox DJ og Serato DJ Pro bringe sin DJ performance til helt nye højder. Selvom der er hele 32 performance pads, så frygt ikke du farer ikke vild, den kan nemlig indstilles så hver pads får sin egen unikke farver.

Dette helt igennem geniale stykke elektronik kan give dig et nemt og overskueligt overblik over alverdens forskellige effekter. Du får både kontrol over Hot cues, Pad FX, Beat Jump, Samples. Beat Loop, Shift Keys eller diverse Keyboard modes. Vi anbefalde denne controller til den lidt mere øvede DJ, da det godt kan virker overvældende med de mange performance pads for en nybegynder.

Pioneer DDJ-SP1

Pioneer DDJ-SP1 Bedste groveboxe, samplere og effektmaskiner

Pioneer DDJ-SP1 controlleren har en lang række af forskellige effekter og muligheder, der giver den øvede DJ god mulighed for at udvide sin horisont. Den har gummibelagte performance pads, hvilket gør, at der ikke bliver problemer med fedtede overflader eller ligende.

Der er indbygget LED lys i alle de 16 performance pads, hvilket gør det nemt og overskueligt, hvilke pads der er i spil. Hold på hat og briller for ikke nok med LED lys i hver pad, så er der indbygget Velocity Mode, hvilket gør det muligt for dig at justere lydstyrken på dine effekter afhængigt af, hvor hårdt der bliver trykket på knapperne. Disse knapper kan bruges til en helt række forskellige effekter som for eksempel: Hot Cue, Roll, Samples, Slicer, Auto Loop, Hot Loop and Manual Loop.

Udover dens utrolig elegante look og utallige effekter er den også en af de controllere der er nemmest at transportere, den er lille og vejer nærmest ingenting. Har du brug for en Taske til at tranportere den i, så tjek vores artikel om super fede tasker fra Pioneer og Odyssey.

Tilføj en kommentar...