Musikinstrumenter

Keyboard Forstærker

BEDST I TEST – Roland KC-400 keyboard forstærker

Roland KC-400 keyboard forstærker

Roland KC-400 keyboard forstærker er den bedste keyboard forstærker du kan købe. Den har alt hvad du overhovedet kunne tænke dig og alt hvad du tør drømme om din keyboard forstærker skal have.

Først er fremmest har du udseendet på denne Roland KC-400 keyboard forstærker som er helt unikt i forhold til mange andre. Den er firkantet og dermed rigtig praktisk at have med overalt. Du kan nemt smide den bag i bilen uden der kommet i problemer med at den fylder for meget eller med at den er for ukurant og dermed ikke kan være der hvor du har plads til den.

Ud over at den er firkantet og nem at flytte med så hælder den også indad hvilket gør at lyden bliver forstærket og kommer meget bedre ud i rummet. Roland KC – 400 keyboard forstærker er også en meget kompakt keyboard forstærker. Dette gør at du ikke behøver at købe et stativ som kan tilte din forstærker men i stedet bare kan stille den på jorden også hælder den så lyden flyder dejligt ud i rummet.

Roland KC – 400 keyboard forstærker er en keyboard forstærker som byder på meget mere end dens unikke og favorable udseende. Det er en 150 watt forstærker som både fungerer til dit helt eget keyboard af alle slags men også til dit elpiano, hvilket gør den meget mere attraktiv. Ud over de utrolig høje watt tal som forstærkere kan tilbyde så har den også et 2 – vejs højtaler system som er noget helt specielt i netop sådan en forstærker. Der er også indbygget 12″ woofer og diskant i denne forstærker.

Roland KC – 400 keyboard forstærker har også indbygget mixer samt hele 4 stereo kanaler som gør at den giver den bedste lyd du kunne forestille dig. Ud over dette findes der også stereo AUX indgang i forstærkeren som gør det muligt at tilkoble andre enheder som din smartphone eller lignende. Det er altid rart at kunne tilkoble andre enheder til sin forstærker så man ikke bliver låst i at skulle bruge en bestemt enhed.

Hvad er en keyboard forstærker?

Du går måske og tænker hvad i alverden er en keyboard forstærker. Men frygt ej du finder svaret lige hvor du er. Du behøver ikke lede videre for det kommer lige her.

En keyboard forstærker er en elektronisk forstærker og højtaler der bruges til at forstærke forskellige elektroniske instrumenter, som for eksempel elektronisk keyboard og elpiano. En keyboard forstærker adskiller sig ofte fra andre former for forstærknings systemer som for eksempel guitar forstærkere på grund af flere specielle udfordringer som ofte er forbundet med at få keyboardet til at lyde højere på en scene for eksempel.

Det kræver meget at bringe de solide toner fra de dybe bas lyde som keyboard kan spille. Dette kan du kun få via en keyboard forstærker. En anden forskel på disse to forskellige forstærkninger er at en keyboard forstærker ofte er designet med en relativ flad frekvensrespons og dermed automatisk en lav forvrængning også. I modsætning til dette er der mange guitar forstærkere som ændre frekvensresponsen til meget høje frekvenser.

Keyboard forstærkere adskiller sig på rigtig mange måde fra både guitar forstærkere og bas forstærkere. Keyboard forstærkere er ofte designet til at kunne håndtere flere produkter af flere forskellige arter på en gang, hvor i mod at guitar forstærkere og bas forstærkere ofte er designet til kun at kunne fungere med en enkelt guitar eller bas ad gangen.

En keyboard forstærker har meget ofte en mixer med input fra to, tre eller fire og nogle gange endnu flere keyboards. Dette sker fordi mange kunstnere bruger flere keyboards på en gang. Dette gør den verdens kendte DJ Martin Garrix utrolig meget når han optræder live. På en gang er det altså muligt at optræde med et keyboard på scenen og et synthesizer keyboard samtidig. Hver indgang har ofte sin egen forforstærker eller knap som styre lyden, hvilket gør det utrolig nemt og effekt at arbjede med.

Hvorfor bruge en keyboard forstærker?

Du tænker sikkert om det er en nødvendighed at have en keyboard forstærker. Svaret til dette er et kæmpe stort JA. Du går glip af den helt store oplevelse uden en keyboard forstærker. Det er det sidste finish du mangler for at kunne tage din musik til det næste niveau. Den giver dig en helt unik oplevelse med lyd og en fed kombination og mulighed for at arbejde med flere produkter på en gang og udvikle dig selv musikalt.

En keyboard forstærker giver en bedre lyd og muligheden for at bruge mange flere instrumenter på samme tid og dermed give dig en langt bedre oplevelse. Muligheden for at bruge dine musikalske skills og udvikle dig til at blive den næste helt store DJ i verden. Det er simpelthen et værktøj som man ikke kan undvære i jagten på at blive den næste store DJ som Avicii, Martin Garrix, Tiesto, Marshmello, Nicky Romeo, Martin Jensen.

Tilføj en kommentar...