Let Øvet Musiklektioner

Klaver – Love Me Like You Do

love me like you do

Så er det blevet tid til at lære en sang fra soundtracket til Fifty Shades of Grey, nemlig Ellie Goulding’s store hit Love Me Like You Do. Her vil Dan gennemgå de akkorder og små riffs der er i intro’en og verset til sangen, hvorefter du kan lære at spille resten af sangen på et senere tidspunkt. Hvis du øver godt og sætter en weekend af til det, så vil du kunne lære at spille den komfortabelt og sikkert i løbet af den tid.

Bliver du grebet af sangen kan du altid forsøge dig med at lære resten og hans efterfølgende videoer.

Det var Republic Records, som var sat til at levere soundtracket til Fifty Shades of Grey filmen. De søgte hurtigt efter sangskrivere og artister, som kunne levere nogle tracks som kunne understøtte filmens atmosfære. Det endte med at være et svensk hold af komponister, producere og sangskrivere som stod bag ved sangen, herunder Max Martin, Ilya og Ali Payami.

Selve teksten til Love me like you do er skrevet af amerikanske Savan Kotecha og ifølge ham, så lå den allerede klar før at de gik i gang med filmen. Han havde faktisk udset Demi Lovato til at være den udførte sangerinde, men det endte med at filmen direktør gik til Ellie Goulding og fik overtalt hende. Oprindeligt takkede hun nej, da hun arbejdede på sit tredje studiealbum, men blev alligevel overtalt i sidste ende. Hun har trods alt også leveret sange til andre af de største moderne teenagefilm, så som Hunger Games, Twilight og Divergent.

Hvis du er interesseret i at lære mere klaverspil, så kunne du eventuelt tjekke vores guide ud til at lære noder.

Tilføj en kommentar...