Begynder Musiklektioner

Klaver – My Heart Will Go On

My Heart Will Go On

Her får du en god og lang instruktion i hvordan du spiller hele My Heart Will Go On, som blev berømt fra storfilmen Titanic. Vi elsker jo alle Leo og Kate, så derfor skal vi selvfølgelig også kunne jamme med derhjemme.

Der findes en del forskellige måder at spille den på klaveret, men her lærer du en af de gode af dem. Er du helt nybegynder til klaveret, så kan du bare starte med at spille med højrehånden. Det er rigtig godt til at imponere vennerne. Men efterhånden som du bliver bedre og bedre, og øver mere og mere så kan  du lære at spille med venstrehånden også, hvilket bare giver den helt rigtige lyd. Vi ønsker stort held og lykke med at lære sangen på dit klaver.

Når du gerne vil lære at spille denne sang helt perfekt, så anbefales det at du kigger efter noderne, mens du spiller. Det gør at du efterhånden lærer at spille efter dem og kan få den rigtige timing og rytme ind i dit spil. At læse noder er en af de helt grundlæggende ting når du lærer at spille klaver og derfor har vi samlet en god guide til at komme i gang med det her.

Tilføj en kommentar...