Begynder Musiklektioner

Klaver – Someone Like You

hello adele klaver

Adele er efterhånden en af tidens mest Trendy sangerinder og det næste store hit efter Rolling in the Deep hedder Someone Like You. Dette megahit kan du nu lære at spille på dit klaver derhjemme og så er den endda rigtig nem at lære. Rytmen er ganske konstant med enkle venstrehåndsakkorder og så frem og tilbage mellem akkorderne på højrehånden.

Det sværeste ved at lære Someone Like You er sådan set at huske delene fra hinanden – og så hvis du gerne vil synge med, for hun jo er en fantastisk sangerinde.

Sangen omhandler naturligvis hendes kæreste som slog op med hende. Det var den sidste sang hun skrev til albummet 21 og selve teksten passer faktisk perfekt som en afslutning til hele pladen. Adele har selv indrømmet at hun ‘skrev sangen fordi at hun var træt af at være sådan en bitch, som det fremgår at teksterne til Rolling in the Deep og Rumour Has It’. Adele forklarer at hun følelsesmæssigt var drænet efter at udstille ham i de sange, og at hun faktisk stadig anså ham for at være den vigtigste person i hendes liv. Hun afslutter med at hun var nød til at skrive Someone Like You for at gøre det godt igen og blive frigjort følelsesmæssigt.

Tilføj en kommentar...