Musikinstrumenter

Stortrommer – Bedste i test

Stortrommen er en stor del af trommesættet. Stortrommen kan ikke erstattes eller undværes i nogen som helst form for trommesæt. rytmen.dk har lavet en komplet og dybdegående guide til de forskellige stortrommer samt inddelt dem i genre, så vi sikre os, at du finder stortrommen der passer lige netop til dig og dine behov. Dette er potentielt den største stortromme guide du kommer til at finde.

BEDST I TEST – BWS Live Custom StortrommeSe pris
MEST POPULÆRE – Energy Studio black stortrommeSe pris
DEN BILLIGE – Breakbeats by questloveSe pris
DEN SMARTE – Vintage pearlSe pris
BEDSTE ANMELDELSER – Super Tangerine GlassSe pris
TIL DE ERFARNE – Yamaha Stor trommeSe pris
TIL NYBEGYNDEREN – Club Jam VintageSe pris
REDAKTIONENS UDVALGTE – Deep Black Marine PearlSe pris
BØRNE STORTROMMESÆT – Basix JuniorSe pris

BEDST I TEST – Yamaha LNB1814 BWS Live Custom stortromme

BWS Live Custom Stortromme

BEDST I TEST – Yamaha LNB1814 BWS Live Custom stortromme

Da rytmen.dk gik i gang med at teste stortrommerne vidste vi ikke hvor vi skulle starte, da markedet for stortrommer er enormt og til tider også uoverskueligt. Dog da vi havde lavet testen af alle stortrommerne vidste vi godt hvor vi skulle slutte, og hvad der var det bedste. Der var ingen tvivl om at Yamaha LNB1814 var den absolut bedste vi prøvede når vi også sammenlignet med den pris, som stortrommen koster. Dette vidunder har en fantastisk dybde og lyd, som ikke ses mange steder ved stortrommer.

Stortrommen kommer fra Yamaha’s Live Custom serie, som er trommerne der er designet til den professionelle trommeslager, og det kan i den grad også mærkes og høres. Hele følingen omkring trommerne er fantastisk samtidig med, at lyden og dybden i trommen er ekstraordinær.

MEST POPULÆRE – Energy Studio black stortromme

Energy Studio black stortromme

MEST POPULÆRE – Energy Studio black stortromme

Vi har tidligere i en af vores artikler om trommesæt beskrevet dette trommesæt, dog har vi valgt at tage det med igen, da stortrommen i dette sæt er fantastisk, og sættet har også en utroligt fordelagtig pris. Dette er derfor også det mest populære sæt, hvor en stortromme inkluderet i en pakkeløsning. Pakken kommer udover stortromme også med tre bækkener samt fire trommer og en tilhørende stol.

Hey! Har du husket at læse vores artikel om bækkener?

DEN BILLIGE – Ludwig Breakbeats by Questlove Trommesæt

Ludwig Breakbeats by Questlove Trommesæt

DEN BILLIGE – Ludwig Breakbeats by Questlove Trommesæt

Ludwig Breakbeats by Questlove trommesæt

Vi har taget dette trommesæt med fra Ludwig Breakbeats, da det er et unikt trommesæt der indeholder et helt specielt samarbejde. Ludwig Breakbeats er lavet i samarbejde med den berømte trommeslager Questlove der kendt fra bandet The Roots, som er bandet der spiller til blandet andet Late Show med Jimmy Fallon. Questlove er en meget ikonisk og karakteristisk trommeslager der har været i branchen i mange år.

Breakbeats har designet dette trommesæt med byen i tankerne. Hvis man tager udgangspunkt i Questlove kunne denne by godt være New York.

Udover trommesættet får du også en multi purpose transport taske der gør, at trommesættet er let transportabel og muligt at tage med rundt til koncerter.

Trommesættet kommer dog ikke med bækkener eller hardware, så dette skal købes ved siden af sættet.

DEN SMARTE – Sonor Vintage Series

Sonor Vintage Series

DEN SMARTE – Sonor Vintage Serie

rytmen.dk har valgt at tage denne unikke relancering af det legendariske trommesæt fra 1960’erne fra Sonor’s egen Teardrop serie. Settet er bygget op omkring det originale set lavet af Sonor, og vi har valgt at tage denne relancering med, da det for det første har et fantastisk design, men fordi at stortrommen i dette sæt også er helt fantastisk. Dybden og tonen i denne stortromme har og man formået et genskabe den lyd som et vintage trommesæt skal have.

Sonor står for det vi kender som vaske ægte tysk kvalitet og alt i dette trommesæt er håndlavet og lavet i en kvalitet udover det sædvanelige. Denne vintage serie er blevet utroligt anerkendt over hele verden og af de helt store trommeslagere.

Nogle af tingene der er værd at nævne er blandt andet, at dette trommesæt i 2015 vandt prisen for ‘best in show’ ved NAMM awards, som er et stort award show for musikinstrumenter, og dette trommesæt er altså ved dette show kåret, som det bedste live trommesæt i verden.

BEDSTE ANMELDELSER – DW Collectors Finish Ply

DW Collectors Finish Ply

BEDSTE ANMELDELSER – DW Collectors Finish Ply

Dette trommesæt er fuldstændig unikt og blandt de aller bedst i hele verden. Trommesættet er brugt af de bedste trommeslagere i verden, og blandt disse er bands som Gun’s and Roses, AC/DC og Iron Maiden. DW er blandt de aller bedste producenter af trommesæt i hele verden, og dette collectors finish ply er blandt eliten.

Trommesættet er bygget op af en ahorn træs kerne, hvilket er en komplet unik teknologi og en unik sammensætning af lag, som giver en lyd ingen andre producenter kan genskabe uden at bruge denne unikke teknologi.

Trommesættet er lavet og designet til professionelle trommeslagere der ønsker det bedste trommesæt i verden. I dette trommesæt har man taget udgangspunkt i de bedste materialer der kan laves trommesæt af, og sammensat til det komplette trommesæt. Vi har valgt at tage dette med i artiklen om stortrommer, da stortrommen i dette sæt er udover det sædvanelige. Når du tager de bedste materialer i verden og laver et trommesæt af, så er det klart, at så bliver alle trommer unikke, og heriblandt også stortrommen.

Trommesættet her kommer uden hardware eller bækkener, så dette skal tilkøbes ved siden af, men til trommeslageren der køber dette sæt, er det også bedre, at kunne specialbygge sit helt eget sæt, som der bliver gjort her.

TIL DE ERFARNE – Yamaha 50th Anniversary Trommesæt

TIL DE ERFARNE – Yamaha 50th Anniversary Trommesæt

Dette trommesæt er også beskrevet i vores lange artikel om trommesæt på siden her også.

Grunden til at dette er taget med i denne artikel om stortrommer er, at stortrommen i dette trommesæt er bygget op på en helt speciel måde der gør, at stortrommen giver en fantastisk dybde og klang.

Stortrommen i dette sæt er bygget op lidt på samme måde som DW’s ovennævnte trommesæt af en ahorntræs kerne, hvilket giver en lyd, som ikke kan replikeres ved brug af andre træsorter. Yamaha’s 50 års jubilæums udgave er et unikum, og ligesom DW’s trommesæt, er denne en relancering af en gammel klassiker on point i forhold til, hvordan et trommesæt skal lyde.

TIL NYBEGYNDEREN – Tama Club Jam Vintage Trommesæt

TIL NYBEGYNDEREN – Tama Club Jam Vintage Trommesæt

Til nybegynderen har vi fundet et komplet trommesæt med et super flot finish og en skøn lyd. Trommesættet er lavet til nybegynderen, men er i sin klasse får man rigtig rigtig meget for pengene. I vores fokushistorie her om stortrommer har vi valgt at tage dette trommesæt med, da trommesættet er lavet i en udgave, hvor nybegyndere virkelig har mulighed for at udvikle sig og blive ekspert indenfor området.

REDAKTIONENS UDVALGTE – Gretsch Brooklyn Deep

Gretsch Brooklyn Deep

REDAKTIONENS UDVALGTE – Gretsch Brooklyn Deep

Redaktionen har udvalgt et trommesæt, som vi gerne vil sætte fokus på. Den ene grund er, at dette trommesæt er helt unikt i forhold til, at det er et af Gretsch’s absolut bedste serie, nemlig Brooklyn Deep serien, som er en fantastisk tromme serie. Men udover dette, så er materialevalget også fantastisk i dette trommesæt. Trommesættet er lavet til den let øvede trommeslager der ønsker et komplet trommesæt, hvor mulighederne er uendelige, og hvor du selv kan designe opsætningen af dit setup til både jam brug, men også til brug ved koncerter osv.

Stortrommen i dette sæt er værd at fremhæve, da stortrommen har været fokuspunktet for Gretsch i dette trommesæt og derfor er det også et trommesæt der er blevet snakket om på diverse forums omkring trommer fra professionelle trommeslagere.

BØRNE STORTROMMESÆT – Basix Junior Børnetrommesæt

Basix Junior Børnetrommesæt

BØRNE STORTROMMESÆT – Basix Junior Børnetrommesæt

Til sidst i denne artikel har vi Basix’s junior børnetrommesæt med. Dette har vi også skrevet om i vores tidligere opslag om trommesæt. Det er svært at komme uden om dette trommesæt når man kigger på trommesæt til børn eller juniorer. Trommesættet er i et flot design, men udover designet, så er trommesættet også i en utrolig flot kvalitet. Kvaliteten giver en fantastisk lyd og gør, at dette er et super godt begynder trommesæt, som man virkelig kan starte en karriere på, men også hvor du kan udvikle dig at prøve det af. Det er mulighed hvorpå du kan lære dine børn om instrumenter og rytme, og vi kan vidst roligt sige, at dette trommesæt ikke skuffer, og at mange af de trommeslagere der sidder og spiller på de helt store scener også er startet på enten dette trommesæt eller et der ligner det til forveksling.

Tilføj en kommentar...