Lydudstyr

Studiemikrofoner

studie mikrofoner

I diverse studioer rundt omkring i verden finder man jo et utal af forskellige mikrofoner, og når man skal finde dem på internettet kan det være svært at finde hoved og hale. Derfor har vi sat vores bedste folk på sagen, der i samarbejde med en lang række profesionelle kunstnere har fundet frem til disse tre studio mikrofoner. Den bedst testede mikrofon, den mest populære og den bedste til prisen. Nedenfor vil I se en uddybende tekst til disse mikrofoner, så du nemt kan vælge lige præcis den der passer bedst til dig.

Bedst i test – Shure SM7B StudiemikrofonSe pris
Mest populære – LD Systems PODCAST 2 Studie mikrofon sætSe pris
Bedst til prisen – Audio-Technica AT2020Se pris

Bedst i test – Shure SM7B Studiemikrofon

Shure SM7B Studiemikrofon mikrofon musik lyd

En af hemmeligheden bag en masse musikproducenter og radioværter succes er deres valg af mikrofon. Shure SM7B Studiemikrofon et målt til at være den bedst testede mikrofon på en ellers gigantisk markedet for studio mikrofoner. Det der gør denne mikrofon til noget helt specielt, er dens unikke optagelse af vokalen. Denne optagelse skyldes at denne mikrofon er retningsbestemt, det gør det muligt at abstrahere fra alt baggrundstøjen. På den måde sikrer man en helt unik og stabil lydoptagelse uden rystelser eller andet unødig støj.

Shure SM7B Studiemikrofon giver en helt unik lydoptagelse lige meget om du optager kvindevokaler, dybe mandestemmer eller musik af alle stilarter. Shure SM7B Studiemikrofonen har nemlig et frekvensområde fra 50 til 20.000 hetz, hvilket giver dig mulighed for at optage alle slags lyde. Derudover finder du ikke en mikrofon der har bedre bas afskæring eller mid range justeringer, hvilket giver en helt perfekt lydoptagelse. Mikrofonen har også Shock Mount med intern luft affjedrende stød og vibrations isolator. Du finder ikke en mere gennemført studiomikrofon, hvilket er derfor den er kåret til bedst i test.

Med denne mikrofon får du alt lige fra en dynamisk vokalmikrofon, til en voice over mikrofon. Den er også helt perfekt til radiobrug eller broadcast eller endda studierelaterede lydindspilnings opgaver. Denne studiomikrofon kan derfor anbefales til alle der står og mangler en studio mikrofon, fordi den simpelthen er perfekt til det hele.

Mest populære – LD Systems PODCAST 2 Studie mikrofon sæt

LD Systems PODCAST 2 Studie mikrofon sæt lyd optagelse mikrofoner

Er du på udkig efter mikrofon sæt der skal bruges til studio brug. Så behøver du ikke lede længere, for det bedste på markedet finder du nemlig lige her. LD Systems PODCAST 2 Studie mikrofon sæt indeholder nemlig alt det du skal bruge for at kunne optage eller sende live. Sættet indeholder kondensator mikrofon, pop filter, mikrofonstativ, kabel og taske til mikrofonen.

Mikrofonen i dette sæt er nemlig ikke specifikt designet til en slags brug. Om du skal indspille vokalen til din første single eller sende en live radio udsendelse. Størrelsen på mikrofonen ligger på 180 mm i længden og 55 mm i diameter. Mikrofonen vejer 0,38 kg og er utrolig nem og håndgribelig, hvilket gør det let at indstille og tilpasse til højde og brug. Denne studiomikrofon har et frekvens på omkring 30 hetz. Signalet til lydniveauet har et maksimum på 68 desibel.

Er du nybegynder og mangler nærmest alt, hvad du skal bruge for at lave lydoptagelser, så får du du det hele i en og samme pakke her. I denne kombination af stativ, mikrofon og ledninger får du lige det du leder efter. Hvilket stensikkert er derfor at dette sæt er det klart mest populære blandt en lang række af musikelskere.

Bedst til prisen – Audio-Technica AT2020

Audio-Technica AT2020 mikrofon mikrofoner tilbehør bedst til pris prisen

Audio-Technica AT2020 er en mikrofon der er specifikt designet til studie brug, da det er en let membran mikrofon. Den har en impedans på omkring 100 ohm og en frekvensområde fra 20 til 20.000 hetz. Den har et maksimalt lyd input på 144 decibel og har et 3 pin XLRM type output. Så basalt set får du ikke en bedre studiomikrofon, hvert fald ikke til denne pris. Det er nok jorden største steal lige her, så skynd dig at slå til mens der stadig er nogen på lager.

Audio-Technica AT2020 giver en fulstændig enestående lydoptagelse, da den bruge isoleret cardioid lydmodtagelse. Dette giver en støj reduktion der aldrig er set før, hvilket gør den helt perfekt til studie brug. Baggrundsstøj, skrattende stemmer eller andre små irritations momenter, bliver simpelthen skåret fuldstændig fra af denne helt igennem geniale studie mikrofon. Om støjen kommer forfra, fra siderne eller bagfra er fuldstændig underordnet, da cardioid lydmodtagelsen gør, at mikrofonen skærer det fra, fra alle 360 grader.

Mikrofonen vejer 345 gram, hvilket er dejligt, når man skal stille den op. Der er jo ikke noget værre end en tung mikrofon. Den er 162 mm lang og 52 mm i diameter, hvilket vil sige at det heller ikke er en særlig stor mikrofon, men det kan nu også være meget rart en gang i mellem.

Ved køb af denne studie mikrofon får du også et stativholder, der fastholder mikrofonen lige præcis det stilling du gerne vil have. Stativet har justerings muligheder i både højde og rotation a mikrofonen.

Tilføj en kommentar...