Tilbehør

De bedste tasker og opbevaring til DJ udstyr og pulte (bags and cases)

Står du og mangler en taske til dit DJ udstyr? Vi har lavet en test og samlet et udvalg af de aller bedste på markedet. Testen er lavet i samarbejde med de bedste DJ’s fra Danmark, hvor erfaringer er delt – både på godt og på ondt.

Bedst i test – Pioneer DJC-B DJ Controller BagSe Pris
Bedste Rygsæk DJ Taske – Odyssey Rygsæk til 12″ controllerSe Pris
Bedste Hardcase til DJ Pult – Pioneer DJC RX2 til XDJ-RX2Se Pris
Bedste Bløde Taske til DJ Udstyr – Pioneer Softbag til RMX1000/500Se Pris
Bedste Taske til Høretelefoner – Pioneer HDJ-HC01 Taske til hovedtelefonerSe Pris

Bedst i test – Pioneer DJC-B DJ Controller Bag

Pioneer DJC-B DJ Controller tasker

Bedst i test – Pioneer DJC-B DJ Controller Bag

Redaktionen fra 4Sound.dk har kåret DJ tasken fra Pioneer til den bedste i vores store test af DJ tasker til controller og udstyr. Tasken er kåret til den bedste, da den er forholds billig er passer til en stor del af Pioneer’s controllere.

Tasken tilbyder høj komfort og beskyttelse til DJ pulten. Tasken er let og transportabel og henvender sig typisk til begyndelsen af DJ karrieren og til dem der har en mindre DJ Pult. Pioneer DJC-B DJ Controller Bag er lavet som en mulighed for en rejse-taske til din DJ pult.

Specifikationer

Pioneer DJC-B DJ Controller Bag passer til modellerne:

 • Pioneer DDJ-SB Serien
 • Pioneer DDJ-WeGo3 og 4
 • Pioneer DDJ-RR
 • Pioneer DDJ 400

Dimensioner

 • Indvendige mål : 285mm x 490mm x 70mm
 • Udvendige mål: 300mm x 520mm x 100mm

Bedste rygsæk DJ taske – Odyssey Rygsæk til 12″ controller

Odyssey Rygsæk til 12" controller / DJ Pult

Bedste rygsæk DJ taske – Odyssey Rygsæk til 12″ controller

4Sound.dk har kåret rygsækken fra Odyssey til 12″ controller, til at være den bedste i test. Dette er gjort på baggrund af en helt fantastisk komfort samt stor rummelighed. Derudover er tasken også rum inddelt, så kablerne kan pakkes forsvarligt ned, så de ikke får unødig slidtage. Rygsækken er utroligt justerbar, så den passer til stort set alle typer uanset højde og drøjde.

Odyssey har skabt en rygsæk der passer ideelt til både controller, men også headset, USB-stik samt diverse kabler. Du kan derfor have det komplette DJ udstyr med dig overalt på farten. Tasken er også multifunktionel idet den passer til diverse computere også. Hertil bl.a. Apple, Acer, Lenovo mm. Dette øger fleksibiliteten endnu mere. Derfor er der kåret af 4Sound.dk redaktionen samt Professionelle DJ’s til at være den bedste i test for rygsække.

Rygsækken er lavet i et hårdt materiale, hvor der på indersiden er dækket stødabsorberende beskyttelse der mindsker produktskade såfremt rygsækken skulle blive tabt, falde ned eller blive sat for hårdt på jorden.

Specifikationer

 • Fleksibel rygsæk til DJ pulte
 • Passer til mange forskellige DJ controllere
 • Rum inddelt med plads til høretelefoner, kabler og USB-stiks mm.
 • Oplagt til laptops
 • Dimensioner: 550 mm x 400 mm x 250 mm
 • Modellen findes også til 10″ controllere

Bedste Hardcase til DJ Pult – Pioneer DJC RX2 til XDJ-RX2

Pioneer DJC RX2 til XDJ-RX2 controller

Bedste Hardcase til DJ Pult – Pioneer DJC RX2 til XDJ-RX2

Radaktionen er helt oppe og køre over denne her. Pioneer DJC RX2 er den ideele rejsetaske til større controllere. Denne taske minder meget om vores ‘Bedst i test’-vinder Pioneer DJC-B, dog er denne bygget op omkring Hardcase konceptet, hvor ydersiden af tasken er lavet i et hårdere og sværere nedbrydeligt materiale.

Denne taske er til DJ’en der værner om sin pult, og som ønsker at transportere den så trygt som overhovedet muligt. Tasken er desuden udstyret med ægskum elementer samt fleeceforing, der hjælper med at beskytte din Pioneer XDJ-RX2 DJ pult endnu mere.

Specifikationer

Pioneer DJC-B DJ Controller Bag passer til modellen:

 • Pioneer XDJ-RX2

Dimensioner

 • Eksterne dimensioner: 475mm x 760mm x 145mm
 • Interne dimensioner: 445mm x 730mm x 120mm

Bedste Bløde Taske til DJ Udstyr – Pioneer Softbag til RMX1000/500

Pioneer Softbag til RMX1000/500 udstyr

Bedste Bløde Taske til DJ Udstyr – Pioneer Softbag til RMX1000/500

Softbagen fra Pioneer til deres 3-i-1 remix pult, RMX1000/500 er den ideele softbag til DJ’en der gerne vil have sit grej med alle steder i trygge rammer.

Tasken er designet specielt til RMX1000/500 og giver en god komfort samt beskyttelse til dit 3-i-1 produkt. Tasken er foret med indlæg der giver ekstra støtte til RMX1000/500, så du undgår transport skader og grimme ridser.

Specifikationer

Pioneer Softbag passer til modellen:

 • RMX1000/500

Dimensioner

 • Eksterne dimensioner: 220mm x 360mm x 80mm

Bedste Taske til Høretelefoner – Pioneer HDJ-HC01 Taske til hovedtelefoner

Pioneer HDJ-HC01 taske til hovedtelefoner

Bedste Taske til Høretelefoner – Pioneer HDJ-HC01 Taske til hovedtelefoner

Der var ikke meget tvivl blandt de professionelle DJ’s, da de skulle vælge den bedste taske til hovedtelefoner. Pioneer HDJ-HC01 var den de alle nævnte, da de fortalte hvilken taske de brugte til deres hovedtelefoner.

Tasken fra Pioneer er fleksibel i forhold til de forskellige modeller af hovedtelefoner, hvilket gør, at du kan benytte netop det headset du fortrækker at bruge.

Etuiet er lavet af EVA materiale, hvilket bl.a. er stødabsorberende og beskytter dit headset imod udfrakommende skade. Derudover skaber det også et flot og eksklusivt design til tasken.

Tasken er udstyret med foret lomme i toppen af låget til tasken, hvor der er plads til USB-stik og SD-kort.

Derudover kommer Pioneer HDJ-DC01 og så med en karbin hane i henholdsvis sort og rød, som kan kobles fast i rygsækken eller bukserne.

Hvis du står og mangler et nyt headset til din nye Pioneer HDJ-HC01 taske, så læs også vores store test af de bedste hovedtelefoner på markedet til DJ’s.

Tilføj en kommentar...