Tilbehør

Se de bedste Capoer her

CAPO 

 guitar capo 
 capo til guitar 
 g7th capo 
 capo til ukulele

Er du ude efter at vide hvad alt hvad der er at vide om en Capo til guitar så er du kommet til det rigtige sted. Er du i tvivl om du har brug for en Capo til din guitar så er svaret JA. En Capo er et fremragende og unikt udstyr som giver din lyd en helt ny dimension.

Et guitar capo er en klemme som findes i mange forskellige størrelser. Det bruges til at sætte på din guitar for at give en anderledes tone og lyd. Du kan få i en helt masse forskellige størrelser og farver. Du kan få capo til alle forskellige slags guitarer.

Et capo giver muligheder for at skabe en unik lyd og man kan bruge det til at ændre lyden i en ret voldsom grad. For eksempel bruger John Meyer dette produkt enormt meget fordi det giver nogle specielle lyde og giver i sær hans akustiske sange et helt nyt udtryk. Det giver en masse muligheder for at arbejde med forskellige genre inden for musik.

Det er et unikt produkt som virkelig giver dig mulighed for at udvikle din musik med din guitar og du vil helt sikkert blive glad for at købe en af de mange muligheder.

G7th capo er et af de bedste capo du overhovedet kan få. Det er rigtig velegnet til akustiske guitarer, hvilket giver en god mulighed for at få en helt unik lyd på sin i forvejen unikke guitar. G7th capo er et småt og let capo, hvilket er rigtig rart når man skal spille på sin guitar så der ikke opstår problemer med pladsmangel til at spille. Derudover en den super let at sætte på og fjerne igen. Det er super dejligt at den er så let at påføre og fjerne så den ikke er med til at slide på guitarernes strenge og hilsen på guitaren. Du kan også skrue op og ned for at justere spændingen på dit capo så de kan få enten en lysere eller dybere lyd. Den har også et rundt og slankt design, hvilket også gør den mere attraktiv for rigtig mange.

Har du behov for et capo til din ukulele så bare rolig det findes også. Ofte er et capo til en ukulele lavet så du ikke kan justere på spændingen da den har den rette spænding i forhold til presset på strengene. Det er ofte med at let pres på alle strengene på en ukulele da det giver den bedste effekt og er det mest simple.

Priserne på et capo er ikke noget som vælter dit budget så det er muligt for alle at komme til sådan et. Det er et unikt produkt som enhver musikken skal forsøge at lege med uanset om man vil leve af musikken eller bare have det sjovt.

Ved brug af et capo vil din tone altid blive højere men gør det muligt at spille i flere forskellige tonearter fremfor hvis du ikke bruger et capo. Det kan derfor være en rigtig god ide at bruge dette hvis du vil udforske musikken i højere grad.

Tilføj en kommentar...