Tilbehør

Find de bedste ørepropper til netop dig!

ørepropper

4Sound.dk har fundet de bedste ørepropper til enhver lejlighed – uanset om du står til en koncert eller er på tour med dit band. Find de ørepropper der passer netop til dig, dine venner, familie og kollegaer lige her under, i vores komplette guide om ørepropper.

Kender du det, du står til en koncert, men musikken er simpelthen for høj? Faktisk er volumen til koncerter oftest meget hårdere for vores ører end vi går og tror. Koncert volumen overstiger mængden af dB med meget end man lige går og tror.

Mange tror, at ørepropper lukker lyden helt af, hvilket gør, at vi ikke kan høre noget som helst, men dette er ikke rigtigt. Faktisk gør ørepropper nogle gange lyden bedre, end vi kan høre med det blotte øre. Vi har herunder lavet en liste med en lang række produkter, som gør din lydoplevelse endnu bedre til koncerter.

Udover at gøre din lydoplevelse bedre, så har vi også inddraget i listen hvad du som musiker skal bruge når du er ude og spille, så du undgår langvarige øreskader.

TJEK UDVALGET HOS DEN BEDSTE FORHANDLER, KLIK HER

Fender Touring Ear Plugs ørepropper

Fender Touring Ear Plugs ørepropper

Fender har længe været nogle af de førende på markedet med deres touring ear plugs. Grunden til dette er en af Fenders hovedsager, nemlig komfort, som er første prioteten fra Fender. Komforten gør, at du kan have ørepropperne siddende i i længere tid af gangen uden at der skabes irritationer eller lignende i øret. Derudover har Fender også været med til at skabe en unik teknologi, hvor man laver et filtret rør igennem øreproppen, så du kan høre rundtværende lyd samtidig med, at ørepropperne sikre dine ører. Denne teknologi er utroligt unik, og noget som vi ser på en stor del af de udvalgte ørepropper i dette opslag.

Fender’s teknologisk på Touring Ear Plugs er så effektiv, at den faktisk reducere den indkommende lyd med op til 12 dB. Dette gør, at du som enten privat person eller som musiker på scenen ikke vil få varige mén og høreskader.

Fender’s Touring Ear Plugs er oprindeligt designet til musikerne, så de kan stå på scenen med ørepropper i, men stadig snakke sammen.

Fender Musician Ear Plugs ørepropper

Fender Musician Ear Plugs ørepropper

Det næste produkt vi har, er også fra Fender. Denne gang er det også et produkt der er designet specifikt til musikeren. Der er her tale om deres Musician Ear Plugs, som minder meget om Touring udgaven, dog bare med nogle forbedringer der passer bedre til sådan noget som øvelokalerne.

I øvelokalet er du ofte mere på, end når du er på tour. Derudover så er jam sessions også oftere længere end en koncert når nyt musik skal opfindes. Hertil passer Musician Ear plugs meget bedre, da du netop skal passe endnu bedre på dine øre på de sene aften timer, hvor hørelsen er ekstra følsom.

Det unikke ved netop Musician Ear Plugs er, at de reducere omgivende lyd med helt op til 27 dB, hvilket er over dobbelt så meget som Touring udgaven. Denne Ear Plug lukker altså en rigtig stor del af lyden fra musikken ud, og passer endnu bedre på dine øre. Det smarte er dog, at du starte igennem kanal-teknologien kan høre, hvor dine rundtomværende band medlemmer siger, da filteret godt kan sende noget af lyden ind i dine ørepropper.

Alt i alt er Fender Musician Ear Plugs ørepropper perfekt til musikeren der ønsker at passe på dine ører og have en lang karriere – både på og uden for scenen.

Fender Concert Ear Plugs ørepropper (4 par)

Fender Concert Ear Plugs ørepropper (4 par)

Fender Concert Ear Plugs ørepropper (4 par)

Det sidste produkt vi har med fra Fender er Fender’s Concert Ear Plugs ørepropper, hvor du i én pakke får 4 par. Ørepropperne her er beregnet specifikt til slutforbrugeren der står og bruger ørepropperne til koncerter. Hertil er du mest udsat, da dB er klart højest for tilhøreren end for musikeren. Derfor har Fender lavet disse ørepropper der er uden den tidligere nævnte kanal-teknologi, men som lukker alt lyden fuldstændig ude.

Faktisk så lukker Fender’s Concert Ear Plugs ørepropper op til 32 dB ude, hvilket gør, at man stadig kan høre og fornemme alle musikkens noter, men uden at dine ører tager nogen form for skade.

Ørepropperne er lavet ligesom klassiske ørepropper af formbart skum, det tilpasser sig hvert enkelt individs øregang. Ørepropperne monteres ved at presse skummet sammen og herefter placeres de i øret, hvorefter de vil udvide sig så de er tilpasset øregangen.

Bellman & Symfon ER20-S ørepropper

Bellman & Symfon ER20-S ørepropper

Bellman & Symfon ER20-S ørepropper

Fra et andet mærke har vi nogle Ear plugs der minder meget om en mellemvej mellem Fender’s Touring og Musician udgaver. Mærket Bellman og Symfon har nemlig lavet deres ER20-S serie, hvor kanal-teknologien fra Fender’s ørepropper er gældende. Dette gør, som tidligere nævnt, at den udefrakommende lyd bliver filtreret i et fint system, hvor musikkens toner bliver dæmpet, men hvor du stadig har mulighed for at høre hvad dine rundtomværende bandmedlemmer siger til dig på scenen eller i øvelokalet.

Bellman & Symfon’s ER20-S ørepropper reducere den udefrakommende lyd med op til 20 dB på alle frekvenser, hvilket er det vi betegner som en middeldæmpning i fagsprog.

Ørepropperne er producere fra Bellman & Symfon til musik og til musikere. De er lavet ,så man kan bruge dem henholdsvis i øvelokalet, på scenen, men også til den private koncertgænger der ønsker sig en langtidsholdbar ear plug, som kan genanvendes efter brug ved blot at skylle enhederne.

Ørepropperne tilpasser sig din øregang og matcher derfor en lang række forskellige ører. Modellen findes både i en størrelse Small og i en Medium / Large udgave.

Alpine MusicSafePro transparent

Alpine MusicSafePro transparent

Fra et andet mærke finder vi et ekstremt specialiseret brand der hedder Alpine. Fra Alpine finder vi serien MusicSafePro transparent, som er et suverænt produkt til alle der har noget med musik at gøre.

Det smarte ved dette produkt er, at der findes forskellige farver, men at hver farve også har individuelle unikke kompentencer. Farverne i denne serie er delt op i en white / transparent, en sølv og en guld. Heraf giver den hvide en beskyttelse på 16 dB (lav beskyttelse), den sølv har en beskyttelse på 19 dB (Mellem beskyttelse) og den guld har en beskyttelse på 22 dB (høj beskyttelse). Du kan altså her både vælge farve, men også hvor højt beskyttelse du ønsker samt hvor meget lyd der skal sorteres fra for at beskytte dine øre for udfrakommende belastning.

Udover at være inddelt i flere forskellige typer, besidder ørepropperne også den unikke AlpineThermoShape teknologi. Det er et helt unikt og high tech materiale, der former sig unikt efter øregangen og gør, at denne ear plug passer perfekt til enhver.

Udover alle de gode funktioner der ved MusicSafePro serien er der også nogle praktiske fordele i pakken. Der følger nemlig både en praktisk opbevaringsæske, en rensevæske og 3 filtre (som er nævnt ovenfor, nemlig white, silver og gold). Disse filtre påsættes MusicSafePro øreproppen, alt efter hvad den skal bruges til, og hvor høj musikken er det pågældende sted.

Alpine Partyplug Pro ørepropper

Alpine Partyplug Pro ørepropper

Alpine Partyplug Pro ørepropper

I en anden af Alpines serier finder vi Partyplug. Partyplug minder meget om MusicSafePro, også fra Alpine. Dog er der nogle fordele ved Partyplug, som man ikke ser ved MusicSafePro.

Partyplug er opbygget som et sæt ørepropper du har med til diverse indendørs koncerter, hvor du står forrest og giver den max gas. Partyplug er nemlig udstyret med en gummiring mellem de to ear plugs, som holder dem sammen. Det vil sige, at hvis den ene skulle ryge ud – eller begge to, så griber gummiringen dem for dig, og du mister ikke dine ørepropper, selvom koncerter går helt amok.

Ligesom med MusicSafePro, så er Partyplugs også nemme at rengøre, og du kan derfor genbruge dem igen og igen efter koncerter. Derudover har Partyplug også en SNR-værdi på 21, hvilket betyder, at de frasortere en stor mængde af udefrakommende lyd.

Partyplugs er kort sagt lavet til koncertgæsten der gerne vil stå aller forrest til de vildeste koncerter, og have den fulde koncert oplevelse som en ægte fan, men som ikke vil gå på kompromis med sine ørepropper eller være bange for at miste disse.

Ligesom MusicSafePro leveres Partyplug med en praktisk opbevaringsæske samt rensevækse der desinficere efter brug. Derudover er der også en ekstra snor, som kan erstatte gummiringen der holder de to plugs sammen.

Alpine MusicSafe Classic ørepropper

Alpine MusicSafe Classic ørepropper

Alpine MusicSafe Classic ørepropper

Vores næst-sidste produkt i Alpine serien er Alpine MusicSafe Classic ørepropperne. Dette er et sæt ørepropper der er lavet til musikeren, frem for gæsten og koncertgængeren. Ørepropperne er lavet lidt ligesom MusicSafePro, hvor du i pakken til dine Alpine ørepropper har to separate filtre med til dine ear plugs, så du kan tilpasse dine ørepropper efter hvilken koncerter du skal til og alt efter ønske og behov.

Med Alpine MusicSafe Classic bibeholder du de mange detaljer i musikken, men uden at gå på kompromis med koncertoplevelsen. Alpine MusicSafe Classic er udviklet til at modvirke blandet andet tinitus, som er en kendt høreskade blandt musikere.

Ligesom de andre ørepropper i Alpines serie kommer MusicSafe Classic også i et smart og simpelt etui med de to tilknyttede filtre i henholdsvis sølv og guld, ligesom tidligere nævnte model, også fra Alpine.

Tilføj en kommentar...