Tilbehør

Guitarrem


Uanset om du er ny på markedet eller en garvet musiker, kan det være en god idé at bruge en guitarrem, når du spiller guitar.

Det er et tilbehør, der gør det muligt for dig at spille guitar stående, hvilket måske kan lyde ret banalt – behøver man virkelig eksternt udstyr for at kunne gøre det? Men hele idéen med det er netop, at den aflaster din skulder og krop, imens du står oprejst.

Mange gode fordele


Det kan være til stor gavn for dig, der foretrækker at øve mens du står op eller til dig, der ofte spiller koncerter. Hvis det stod til dit bankende musikhjerte ville du sikkert aldrig holde pause, men du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du vil blive ør og træt i kroppen – og det er altså noget, der er svært at abstrahere fra og som kan blive en hæmning for dig i hverdagen.

Med en guitarrem er du derfor altid sikret god komfort, der giver dig overskud og energi til at fokusere på selve musikken – om så det er i øvelokalet eller til en stor koncert.

Desuden er der en god sikkerhed i at have sin guitar i en guitarrem i tilfælde af, at du skulle snuble over kabler og ledninger i din iver efter at få skriblet nye noder ned. Det er en rigtig ærgerlig udgift at stå med, og det understreger blot igen vigtigheden af at have sit udstyr i orden fra starten af. Du kan derfor se på det som en langvarig investering, der vil komme dig til gavn i sidste ende.

Typer og materiale

Der findes efterhånden mange forskellige typer af guitarremme. Blandt de oftest anvendte materialer er:

  • Læder. Med en læderrem får du en rem af god kvalitet og lang holdbarhed.
  • Nylon. Nylon er et tyndere materiale, til gengæld er det også mere fleksibelt. Kvaliteten og holdbarheden afhænger af prisen.

Du kan i dag få tilbehøret af god kvalitet indenfor stort set alle materialer, hvis du altså er villig til at investere i det. Derfor er det i langt de fleste tilfælde din personlige smag og stil, der afgør, hvilken slags du bør anskaffe dig.

Gode råd

For dig som forbruger betyder det, at du skal være opmærksom på de tre vigtigste kriterier ved køb:

  • Holdbarhed. Det grundlæggende praktiske, der skal være på plads. Den skal naturligvis kunne holde i mange år og derfor kan det betale sig at investere i en rem af god kvalitet.
  • Komfort. Det er en individuel sag, hvad du føler dig mest komfortabel med. Du må gøre op med dig selv, om du foretrækker en tyk læderrem eller en rem af tyndere og mere fleksible materialer.
  • Design. Her kan du virkelig få lov til at lege med forskellige idéer og vælge farve og tilbehør, der passer lige præcis til dig som person eller den genre, du ønsker at spille.

Hos rytmen.dk finder du et bredt udvalg af mange forskellige guitarremme. Du kan kigge rundt og finde inspiration til at finde din helt egen personlige stil.


Skriv at de kan se udvalget hos disse to forhandlere + affilaite links:

her: https://www.danguitar.dk/musikinstrumenter/guitar/tilbehor/remme

her: https://www.soundstorexl.dk/produkter/6345-guitar-remme/

Tilføj en kommentar...