Tilbehør

Monitor stativVi anbefaler desuden disse: https://www.soundstorexl.dk/produkter/5055-hoejttalerstativer/179276-bordstativer-til-studiemonitors-saet/


Et monitor stativ er den mest praktiske måde at opbevare dine højtalere på. Med sådan et stativ kan du nemlig være helt sikker på, at dine højtalere hverken er i direkte kontakt med gulvet eller væggen. Du slipper således også for at skulle bore unødvendige huller for at fastspænde dine højtalere til væggen.

Der findes et bredt udvalg af monitor stativer på markedet. Ved første øjekast kan mange af dem godt ligne hinanden, det der adskiller dem er derfor de egenskaber, som de hver især er udstyret med. Nogle monitor stativer kan for eksempel bære flere højtalere, nogle er justerbare og andre er bare ganske almindelige stativer til at holde dine højtalere.

Som du formentlig kan høre, så findes der altså flere forskellige niveauer af monitor stativer, det er derfor op til dig at finde ud af, hvilket niveau der passer til dine behov.

Sikrer dine højtalere med et monitor stativ

Der er mange fordele ved at have et monitor stativ, den ultimative fordel må dog siges at være, at dine højtalere bliver mere fleksible samtidig med, at de også til en vis grad bliver mere sikre. Med et monitor stativ får du nemlig lettere ved at flytte rundt på dine højtalere, da de ikke er fasttømrede til ét sted. Sikkerheden spiller desuden også her ind i form af, at du lettere kan løfte dine højtalere korrekt, uden at dette går udover din ryg.

Men den øgede sikkerhed skal i stor grad også findes i, at de fleste monitor stativer er udstyret med skridsikre gummifødder, som både beskytter dine højtalere fra at glide på gulvet, men som samtidig også beskytter dit gulv mod ridser og aftryk.

En sidste, og til tider afgørende, fordel ved de fleste monitor stativer er desuden, at du selv har mulighed for at justere deres højde. Uanset om du skal spille et stort lokale op, eller om du bare vil høre lidt afslappende musik, så kan du altså justere dine højtalere til den perfekte højde.

En sikker vinder hver gang

Du kan købe nok så gode og professionelle højtalere, men uden den rette opsætning kommer du ikke langt. Lige netop derfor er et monitor stativ også en særdeles god investering, da der er tale om en yderst fleksibel opsætning. Du behøver derfor aldrig at gå på kompromis med hverken din opsætning eller musik.

Desuden er dette også en forholdsvis billig måde at høre god musik på. Du skal nemlig hverken bruge tid, penge eller kræfter på at fasttømre dine højtalere til væggen, ligesom du heller ikke skal bekymre dig om, at de bliver beskadiget, hvis de står på gulvet. Derudover er det også værd at nævne, at et monitor stativ ofte er en mere pladsbesparende løsning i forhold til at have dine højtalere stående på gulvet. Med sådan et stativ giver du derfor også dine højtalere et mere enkelt og elegant design, som passer til alle situationer. Uanset om du vil bruge dine højtalere til fest eller til hverdag, så er et monitor stativ altså en sikker vinder.monitor stativ

monitorstativ

studio monitor stativ

studie monitor stativ

isoacoustics

Tilføj en kommentar...