Tilbehør

Nodelampe

node lampe

Meget tilbehør og udstyr er vigtigt, hvis du gerne vil spille musik. Det gælder især, hvis du gerne vil spille på et mere seriøst plan og eventuelt optræde live foran andre mennesker. En af de ting, som kan være særdeles vigtigt at anskaffe sig, er en nodelampe. Der kan ofte være lidt dunkelt det sted, hvor du skal optræde, hvilket kan gøre det svært at se noderne foran dig. I sådan en situation er en nodelampe helt uundværlig for, at du kan give din bedste optræden.

En lampe til at give lys til dit nodestativ betyder, at du ikke skal gætte dig frem. I stedet kan du holde godt styr på dine nodeblade uden problemer og give den koncert, som du sandsynligvis har forberedt dig på i rigtig lang tid i forvejen.

Find forskellige lampemodeller

En nodelampe kan fås i forskellige modeller, alt efter dine ønsker og behov som musiker. Du kan blandt andet finde de såkaldte clips on lamper. Disse er smarte, fordi de, som navnet antyder, blot skal clipses fast på dit bord, mixer eller nodestativ. På den måde kan du altid have lyset med, når du spiller. Derudover kan lamperne også fås med en fod, hvorved disse dermed ikke kan clipses fast til noget. Til gengæld kan de stå robust på for eksempel et bord og derfra lyse på dine noder.

Samtidig er det også muligt at finde lamper med to lyddioder, som kan tændes og slukkes uafhængigt af hinanden, eller en nodelampe med en fleksibel svanehals. Hvis du har brug for mere end et enkelt lys eller to, kan du også finde modeller med flere lysdioder. Hermed får du en mere bred lyskilde, som kan være god at bruge, hvis du for eksempel sidder med flere nodeblade eller nodehæfter foran dig.

Nodelamper kan dermed findes i flere forskellige modeller. Det handler derfor meget om dine behov og ønsker, når du skal have lys til dine noder.

Gode fordele ved at investere i en nodelampe

Den allermest åbenlyse fordel ved at investere i en lampe til dine noder er, at du på den måde altid er sikker på at have lys på dine noder. Det er en stor fordel, hvis du som sagt skal optræde et sted, hvor lyset er for svagt til, at du ordentligt kan se dine noder foran dig. Med en nodelampe slipper du for besværet med at spille efter gehør. Som musiker er det nemlig utrolig vigtigt, at du kan se dine noder og dermed vide, hvad du skal spille og hvornår. Ellers kan der hurtigt ske ærgerlige fejl.

En anden fordel ved en lampe er, at den ikke kun behøver at blive brugt på nodepulten, som den normalvis er beregnet til. Du kan nemlig også bruge lampen til at give lys til din mixer eller i rackskabet. En nodelampe er dermed mere anvendelig end som så. På den måde er der også flere gode grunde til, at du som musiker bør investere i en.nodelampe463,2
lampe til nodestativ172
nodelys132,7
nodelamper101,7
lys til nodestativ101
mighty bright66,3
nodestativ lampe

Tilføj en kommentar...