Tilbehør

Pedalboards

pedalboard pedalboard
 pedaltrain classic jr 
 guitar pedal board 
 pedaltrain classic jr sc 
 pedaltrain metro 16 
 pedaltrain metro 20 
pedalbræt
pedalkasse
pedalbord

Pedalboards er basalt set en fladt bræt der ligger på jorden og holder en pedal. Dog er dette virkelig vigtigt for en musik kunstner, da det sikre at pedalen ikke flytte sig under en koncert. Derudover kan man også justere højden på pedalen, ved hjælp af boardet og på den måde gøre det nemmere for musik kunstneren at benytte pedalen uden at anstrenge sig. Ved at benytte et pedalboard, sikre man også at der ikke kommer dårlig forbindelse til pedalen under en koncert eller en indspilning, hvilket vil være virkelig at kritisk for en musik kunstner.

Oftest vil et pedalboard have et en flad overflade, da det så er væsenligt nemmere at sætte pedalerne på. Man sætter oftest pedalerne på ved hjælpe af velcro, men dette kan variere fra board til board. Ved brug af velcro, sikre man sig at pedalen ikke flytter sig under en koncert. Det er derudover også utrolig at tage dem af og på. Der er dog nogle producenter, der er gået i gang med at eksperimentere i at lave pedalboards der har en indbygget holder til pedalerne. Dette sætter dog begrænsninger for, hvilket pedaler der kan bruges til de forskellige boards. Til gengæld får man en pedal der aldrig rykker sig ud af flækken, og et signal der er så krystalklart at man skulle tro det var magisk.

Det klassiske pedalboard nu til dags er oftest lavet af aluminium, da der noget mere holdbart end for eksempel træ eller plastik. Ved at benytte aluminium sikrer man derved, at man kan have et pedalboard i meget lang tid, og skal dermed ikke købe nyt hele tiden. Sidder du nu og tænker det må da være en utrolig tungt board, så tro om igen, for faktisk vejer et standard aluminiums pedalboard kun omkring et par kilo. hvilket jo er nærmest ingenting.

Nogle pedalboards har deres egen transformer eller strøm kabler, hvilket gør det muligt at benytte en lang række forskellige pedaler til hvert enkelt board. På den måde behøver man ikke købe nyt board, hvis man skifter sin pedal ud. Du kan købe mange forskellige slags pedalboard, hvis du klikker på knappen “se udvalget her” som du finder ovenfor, kan du se en lang række af forskellige pedalboards. Vi har dermed gjort det nemt for dig vælge den du synes passer bedst til dig. Der er udover pedalboard også en række pedalkasser, der kan hjælpe dig til sikkert at fragte dine pedal til og fra koncerter.

Tilføj en kommentar...