Tilbehør

Racks
racks

Rack cases Rack Paneler Rack Skuffer Rack Hylder Rack Låge Rack tilbehør Studieracks Flightcase tilbehør


Racks bruges til opbevaring. Oversættes ordet direkte fra engelsk til dansk, så går det under betegnelsen af hylder. Betegnelsen for racks er dog bred, da du kan få mange forskellige former for opbevaring samt tilbehør dertil. Vi snakker altså om opbevaring til blandt andet højtalere og forstærkere til for eksempel et øvelokale, et dansestudie eller til en DJ-pult. Alt afhængig af, hvilke behov der er for cases, kan de både bruges som studiemøbler, flightcases eller blot simpel opbevaring. 

Racks cases

Racks cases kan fås i mange størrelser og varianter. De har dog alle som udgangspunkt samme udseende, så man altid kan optimere samling og sørge for, at de stadig passer sammen.

Racks er i bund og grund en sikker måde at få sit grej fra en destination til en anden nemt og sikkert, da materialet er hårdt og er dermed slidstærkt.

Studieracks

I et studie kan det være optimalt at kunne hænge sin rackramme op eller for eksempel have en så fleksibel, at der hjul på, så den nemt kan flyttes rundt. Igen kan disse fås i forskellige størrelser, så det kan indeholde forskellige former for blandt andet anlæg eller forstærkere. Studieracks i sig selv skaber blot rammen for møblet. Dertil kan der købes paneler, skuffer og meget andet, for at gøre møblet unikt. På den måde kan de komme til at passe til enkelte behov. 

Tilkøb til rackscases

Der findes mange tilkøb til rack cases, som gør, at man kan designe disse cases ud fra sine egne behov.

Rack paneler

Er der en forstærker eller et anlæg inde i studiecases eller rack cases, så kan der godt blive varmt derinde. Det er jo trods alt elektronik med en form for motor eller frekvenser, som har brug for luft. For at skabe ventilation i kasserne kan der tilkøbes paneler med udluftning. Der er derudover paneler til ophæng eller til opdeling af rum inde i kassen.

Rack skuffer

Rack skuffer er endnu et modul, som kan tilføjes. Her kan der blandt andet være mulighed for aflåsning, så man sikkert kan opbevare tilbehør til alt, man kan forestille sig inden for musik. Fordelen er, at det kan være til alt lige fra et anlæg, til kabelstik til mikrofoner. Hvad end der er behov for at holde tingene samlet eller sorteret.

Rack hylder

Rack hylder er med til at opdele rummene. De kan med fordel anvendes til at skabe overblik ved nemmere at kunne organisere sin cases. De kan dog også fint hænge frit i et rum for sig selv.

Rack låge

Låger til racks findes i forskellige størrelser, så de igen kan passe specifikt til individuelle behov. Det er altid meget godt at kunne lukke af ind til opbevaring – primært af sikkerhedsmæssige årsager ved blandt andet transport.

Rack tilbehør

For at optimere funktionen i for eksempel studieracks, hylder eller cases, så kan man lave nogle tilkøb. Det kan blandt andet være hjul, for at gøre dine objekter mere fleksible eller ventilationssystemer for ikke at indholdet af racks bliver overophedet.


500 ord om racks til PA udstyr

Link én gang til følgende kategori på en knap med teksten “Se udvalget af racks her”: https://www.soundstorexl.dk/produkter/2683-flightcases-og-tasker/

Tilføj en kommentar...