Tilbehør

Tasker og kasser til PA udstyr

tasker til pa udstyr

Som instrumentejer skal det altid være nemt at transportere sine instrumenter. Det skal det være, uanset om der er tale om en kontrabas eller en tværfløjte. Nem og sikker transport kan opnås ved at benytte enten kasser eller tasker.

Disse kasser og tasker er som udgangspunkt klassiske i udtrykket og er derfor tidsløse i sit design. Det er altså opbevaring til dit PA-udstyr, som kan bruges i lang tid, hvis du går efter en høj kvalitet og et udseende, som aldrig går af mode. Derudover udstråles der en tydelig professionalisme, når du viser, at du har en respekt og viden om instrumentets skrøbelighed i det du tager sig godt af instrumentet og dets opbevaring.

Bredt udvalg til alverdens instrumenter

Der er mulighed for at finde opbevaring til instrumenter inden for mange kategorier som blandt andet:

  • Slagstøj, hvor der både er opbevaring til trommestikker og til den store og lille tromme
  • Bas – Uanset om du har en el- eller akustisk bas
  • Blæseinstrumenter, hvor der er udstyr til alt lige fra den store saxofon til den lille klarinet
  • Strygeinstrumenter – her er der blandt andet til både mandolin, kontrabas, ukulele og meget mere
  • Racks-udstyr, hvor der er kasser i mange størrelser, skuffer til kasserne eller paneler
  • Mikrofoner og andet elektronisk udstyr
  • Guitarer i forskellige former og størrelser

Mulighederne er mange flere, så dit behov kan med sikkerhed blive udfyldt, da sortimentet for opbevaring er bredt. 

Sikker og tryg transport

Som musiker og som ejer af et instrument, en mikrofon eller for eksempel en forstærker, så kommer man ikke uden om, at man skal transportere sig selv og sine ejendele fra A til B, hvilket kan skabe en del slid på objekterne. Lige så vel som du selv skal komme sikkert og tryg frem til din destination, så skal din banjo, guitar eller fløjte det også. Der er forskellige behov i forhold til om man skal bruge en kasse eller taske til sine ejendele, men kvaliteten skal altid være høj, uanset hvilken opbevaringsmulighed man vælger, så både musiker og musikken kommer sikkert frem. Opbevaringen er afgørende for instrumentets levetid og er derfor ikke noget, som skal spares væk, da du kun finder fordele ved at beskytte dine ting.

Forlængelse af levetiden

Det er en økonomisk investering at eje instrumenter, så hvorfor ikke forlænge levetiden af investeringerne helt fra start.

Vi kender alle følelsen af irritation over sig selv, når skærmen på sin mobil flækker på de mest upassende tidspunkter. Så kan man stå og ærgre sig over, at man ikke fik købt et cover fra start og dermed undgå denne situation. Man kan lige så godt komme disse uforudsete oplevelser og udgifter for reparation af sine ejendele i møde, ved fra start og tage hånd om sine ting. Ingen ønsker at komme frem til en koncert eller hjem fra en god øvning i øvelokalet med et instrument, som ikke længere fungerer eller har mistet noget af sin værdi eller kvalitet.   500 ord om tasker og kasser til PA udstyr

Link én gang til følgende kategori på en knap med teksten “Se udvalget af tasker og kasser her”: https://www.danguitar.dk/tilbehor2101/kasser-tasker

Tilføj en kommentar...