Tilbehør

Keyboard taske

Marshal -woburn BT
Du kan også se udvalget hos Gear4music her: https://www.gear4music.dk/da/klaverer-keyboards/tilbehor/tasker-kufferterEjer du et keyboard, er det også rigtig praktisk, hvis du investerer i en keyboardtaske. En keyboardtaske gør det muligt at transportere dit keyboard nemt og sikkert fra a til b. Som med næsten alt andet betaler man for kvalitet. Du vil højst sandsynligt komme til at skulle betale, alt efter hvor meget beskyttelse du ønsker, at tasken skal give til dit keyboard. Men hvis du er villig til at betale for det, vil du få en taske, som vil beskytte dit keyboard rigtig godt, så du kan føle dig helt tryg ved at transportere dit keyboard med dig.

Beskyttelse

En af de primære grunde til hvorfor en keyboardtaske kan være en rigtig god ide at anskaffe sig er selvfølgelig for at beskytte keyboard. Med en taske sørger du for, at dit keyboard kan transporteres sikkert, uden at du behøver at bekymre dig om skader og skrammer. Hvis du vil føle dig 100% sikret mod, at dit keyboard bliver beskadiget, er der en række krav din keyboardtaske bør opfylde. Først og fremmest er det vigtigt, at tasken er forret. Det yderste stof i tasken beskytter kun mod overfladeridser eller lign, men det er den polstring, der er indeni tasken, som skal beskytte tasken mod større slag. En keyboardtaske kan være forret på flere forskellige måder. Mange tasker er polstret med skum, hvilket giver en god stødabsorberende taske. Du kan få tasker med forskellige lag polstring, så tænk over hvor meget og under hvilke forhold dit keyboard skal transporteres. Overvej også om du har tænkt dig at transportere din taske udendørs. I så fald kan der være risiko for regn, som kan ødelægge dit keyboard. Derfor forhandles der også mange keyboardtasker, som er vandafvisende.

Taskens størrelse

Du skal selvfølgelig vælge din keyboardtaske, ud fra hvilket keyboard du har. Vær sikker på at tasken passer til dit keyboard både i højden, bredden og længden. Desuden skal tasken kunne holde til dit keyboards vægt, så vær opmærksom på dette hvis du har et ekstra tungt keyboard. Vær desuden sikker på at tasken passer til lige præcis dit keyboard. Under produktbeskrivelsen til visse keyboardtasker vil der stå skrevet hvilke keyboardmodeller, tasken passer til. Ellers kan du selvfølgelig altid forhøre dig hos din nærmeste musikforhandler.

Ekstraudstyr

Mange keyboardtaske har en skulderrem, så det er muligt at transportere keyboardet på skulderen fremfor i hånden. Dette er en klar fordel, hvis du skal transportere keyboardet over en længere distance, eller hvis du ønsker at belaste din krop mindst muligt. Ønsker du at gøre det ekstra nemt at transportere dit keyboard, så kan en keyboardtaske med hjul være en mulighed. Keyboardtasker med hjul kan, ligesom en kuffert, trækkes efter dig. Hvis du skal længere med dit keyboard eller måske skal have det med ud og rejse, kan en taske med hjul gøre din transport noget enklere. Nogle keyboardtasker har sidelommer eller lommer udenpå. Dette er en rigtig praktisk løsning, da lommerne kan være meget nyttige til opbevaring af noder eller andre småting.keyboard taske

klaver taske

pocket operator case

gator gk-88

keyboard kasse

klaver kasse

Tilføj en kommentar...